FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3217)
ETC jednak cziterzy!!!!!!!!!!!!!
Na naszym serverze znalazłem wśród logów takie cziekawe zjawisko zobaczcie w pliku linijke 45 !!!!!!!!!
Ostatnio pisałem o czitowaniu ETC [ ETC a czitowanie???? ] teraz jestem pewien że czitują.
lol trampek wiesz do czego to się odnosi ?
SORRY TY MÓJ MASTERZE
WIELBMY STAREGO TRAMPKA ON JEST NASZYM GURU ON SIĘ NA WSZYSTKIM ZNA ON WSZYSTKICH ROZWALI !
:::M.e.m.b.e.r...o.f...[P12]:::
::.L.e.Z.e.C...B.y.l.o.!.
::
święte słowa raptus!
ŻE TAM JEST HLH A NIE HL
Re: A ZOBACZ
quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
ŻE TAM JEST HLH A NIE HL
Trampek poraz kolejny jestes smieszny
TRAMPEK ETC PEWNIE CZEKA NA PRZEPROSINY!
Od tego glaba sie nie doczekaja ! Trapper kolejny raz sie zblaznil , ale wg. niego to inni sie nie znaja na adminowaniu lub na czitach ( on na czitach pewnie sie zna super ) , na adminowaniu chyba troche mniej ! Zreszta wyskakuje z coraz to nowymi glupotami , najleszpy klan , najlepszy gracz itd. itp. Najlpeszy klan zostanie wyloniony w rozgrywkach Clan Base ( tak mniej lepszy ) i prawidziwe najlpeszy w rozgrywkach Polskiej Ligi i finiot , nie mowic , ze Slizg jest najlpeszy go ja go nawet w CB niegdize nie widzialem ! Z koleji gracze , co jakis czas widze kolegow ze Slizgu jak graja , idzie im raz lepiej , raz gorzej , ale duzo im brakuje , zeby umieszczac ich w czolowce polskich graczy ( po raz kolejny Trapper zblaznil sie swoja lista ) ! Takze Trapper jak nie masz tu nic do powiedzenia oprocz jakis glupot , bzdetow i podobnych bzdur jak poprzednio to lepiej milcz !
Przyjzyj sie ******* mojemu podpisowi !
MSN [email protected]
mam z was beke ;)
zblaznil sie na maxa.. moze skoro sa tacy super i w ogole kopia dupy wszystkim na okolo to niech sie zapisza do CB (clanbase dla tych co nie wiedza ) i sprobuja sil tam
Mam nowego loga
Zobaczysz jutro go wstawie bo teraz wychodze
Re: mam z was beke ;)
Trapper r0x0rz, LOL !
Boze czlowieku jestes naprawde smieszny...
Ale lepiej nic nie bede mowil bo nastepnie mnie znajdziesz w logach jak czitowalem
Re: Re: mam z was beke ;)
TAk BTW to jak dzis mialimy grac sparing to na waszym serwie prawie non stop takie badziectwa wyskakiwaly, a co niektorzy mieli ping LANowy, czyli grali z Slizgu
Slizg CZITUJE !!! .. zara zaloze nowy Topic
nic tylko... "..." yyy.... lol ?
KTÓRĄ DROGĘ WYBIERASZ?
GG : 1800804
quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Od tego glaba sie nie doczekaja ! Trapper kolejny raz sie zblaznil , ale wg. niego to inni sie nie znaja na adminowaniu lub na czitach ( on na czitach pewnie sie zna super) , na adminowaniu chyba troche mniej ! Zreszta wyskakuje z coraz to nowymi glupotami , najleszpy klan , najlepszy gracz itd. itp. Najlpeszy klan zostanie wyloniony w rozgrywkach Clan Base ( tak mniej lepszy ) i prawidziwe najlpeszy w rozgrywkach Polskiej Ligi i finiot , nie mowic , ze Slizg jest najlpeszy go ja go nawet w CB niegdize nie widzialem ! Z koleji gracze , co jakis czas widze kolegow ze Slizgu jak graja , idzie im raz lepiej , raz gorzej , ale duzo im brakuje , zeby umieszczac ich w czolowce polskich graczy ( po raz kolejny Trapper zblaznil sie swoja lista ) ! Takze Trapper jak nie masz tu nic do powiedzenia oprocz jakis glupot , bzdetow i podobnych bzdur jak poprzednio to lepiej milcz !
Przyjzyj sie ******* mojemu podpisowi !
quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
TAk BTW to jak dzis mialimy grac sparing to na waszym serwie prawie non stop takie badziectwa wyskakiwaly, a co niektorzy mieli ping LANowy, czyli grali z Slizgu
Slizg CZITUJE !!!.. zara zaloze nowy Topic
![]()
TRAPPER o ile ja sie nie myle, to ty chciałeś na cs.fpp.pl niusy pisac.. a ja w życiu niusa twojego nie widziałem, nawet artykoołu.. mam pomysł: zajmij sie czymś pożytecznym (np. takie newsy) to wtedy bedziesz mial o paru rzeczach pojęcie no i przestaniesz siem błaźnić..
albo.. idź sie napić
Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat
BRAVO.pl
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Trampek poraz kolejny jestes smieszny![]()
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
Slizg CZITUJE !!!.. zara zaloze nowy Topic
![]()
a co do TRAPPERa to mial przeciez newsy pisac na www.kafe-slizg.pl i jeden news byl na miesiac, dobrze ze inni pisac tam tez pisac bo by nuddddyyyy byly!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:20.