FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3217)

Posted by TRAPPER on 02-01-2002 19:09:

Talking ETC jednak cziterzy!!!!!!!!!!!!!

Na naszym serverze znalazłem wśród logów takie cziekawe zjawisko zobaczcie w pliku linijke 45 !!!!!!!!!
Ostatnio pisałem o czitowaniu ETC [ ETC a czitowanie???? ] teraz jestem pewien że czitują.

Posted by Cali on 02-01-2002 19:11:

lol trampek wiesz do czego to się odnosi ?

Posted by TRAPPER on 02-01-2002 19:13:

TAk lamerku

WIem bo sam patrzyłem

Posted by Cali on 02-01-2002 19:14:

też to wiele razy miałem i to wcale nie był czit ...

Posted by TRAPPER on 02-01-2002 19:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez |SUN|Cali
też to wiele razy miałem i to wcale nie był czit ...

To mi wyjśnij jak u mnie na server wejdziesz to wywala za to odrazu BOCSGUARD WYWALA ZA TO BO TO CZIT JAK SIĘ NIE ZNASZ NA SERVERACH I CZITACH TO BOĄDŹ CICHO DOBRZE?

Posted by Cali on 02-01-2002 19:22:

SORRY TY MÓJ MASTERZE

WIELBMY STAREGO TRAMPKA ON JEST NASZYM GURU ON SIĘ NA WSZYSTKIM ZNA ON WSZYSTKICH ROZWALI !

Posted by [P12]RapTuS on 02-01-2002 19:23:

gdybys sie troche znal na tym co piszesz i nie robil z siebie durnia to bys wiedzial ze HL Hack wyskakuje teraz czesto jak ma sie wlaczone rownoczesnie PB i Paladyna

nastepnym razem pomysl jak napiszesz cos durnego na boarda i bedziesz kogos o czitowanie posadzal

Posted by Cali on 02-01-2002 19:24:

święte słowa raptus!

Posted by Cali on 02-01-2002 19:25:

Więc trampek powinieneś kogoś PRZEPROSIĆ!

Posted by TRAPPER on 02-01-2002 19:37:

A ZOBACZ

ŻE TAM JEST HLH A NIE HL

Posted by [P12]RapTuS on 02-01-2002 19:43:

Re: A ZOBACZ

quote:
Napisane oryginalnie przez TRAPPER
ŻE TAM JEST HLH A NIE HL

to znaczy ze ktos gral w half-life na serwerze z cs ??? LOL
L 12/30/2001 - 20:12:21: [CSGUARD] |ETC|eRR0r<64><1331597><217.97.148.3><CT> HLH <../hlh.dll>

czyli HALF-LIFE HACK... pomysl znowu

pisane juz o tym bylo wszedzie... nawet na cs.pl na ktory na pewno zagladasz.. pewnie do slizgu to nie doszlo.. bo Ciapa tez gral na obu wlaczonych.. i nie wiecie o tym ale Ciapa to Ciapa i to go tlumaczy

Posted by on 02-01-2002 19:45:

Trampek poraz kolejny jestes smieszny

Posted by Cali on 02-01-2002 19:54:

TRAMPEK ETC PEWNIE CZEKA NA PRZEPROSINY!

Posted by Coen Hunter on 02-01-2002 20:03:

Od tego glaba sie nie doczekaja ! Trapper kolejny raz sie zblaznil , ale wg. niego to inni sie nie znaja na adminowaniu lub na czitach ( on na czitach pewnie sie zna super ) , na adminowaniu chyba troche mniej ! Zreszta wyskakuje z coraz to nowymi glupotami , najleszpy klan , najlepszy gracz itd. itp. Najlpeszy klan zostanie wyloniony w rozgrywkach Clan Base ( tak mniej lepszy ) i prawidziwe najlpeszy w rozgrywkach Polskiej Ligi i finiot , nie mowic , ze Slizg jest najlpeszy go ja go nawet w CB niegdize nie widzialem ! Z koleji gracze , co jakis czas widze kolegow ze Slizgu jak graja , idzie im raz lepiej , raz gorzej , ale duzo im brakuje , zeby umieszczac ich w czolowce polskich graczy ( po raz kolejny Trapper zblaznil sie swoja lista ) ! Takze Trapper jak nie masz tu nic do powiedzenia oprocz jakis glupot , bzdetow i podobnych bzdur jak poprzednio to lepiej milcz !

Przyjzyj sie ******* mojemu podpisowi !

MSN [email protected]

Posted by [P12]RapTuS on 02-01-2002 20:14:

Talking mam z was beke ;)

zblaznil sie na maxa.. moze skoro sa tacy super i w ogole kopia dupy wszystkim na okolo to niech sie zapisza do CB (clanbase dla tych co nie wiedza ) i sprobuja sil tam

Posted by TRAPPER on 02-01-2002 20:24:

Talking Mam nowego loga

Zobaczysz jutro go wstawie bo teraz wychodze

Posted by nemesis.kt on 02-01-2002 20:34:

Re: mam z was beke ;)

Trapper r0x0rz, LOL !
Boze czlowieku jestes naprawde smieszny...
Ale lepiej nic nie bede mowil bo nastepnie mnie znajdziesz w logach jak czitowalem

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by nemesis.kt on 02-01-2002 20:36:

Re: Re: mam z was beke ;)

TAk BTW to jak dzis mialimy grac sparing to na waszym serwie prawie non stop takie badziectwa wyskakiwaly, a co niektorzy mieli ping LANowy, czyli grali z Slizgu

Slizg CZITUJE !!! .. zara zaloze nowy Topic

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by [FPP]f0rgotten on 02-01-2002 21:19:

Talking

nic tylko... "..." yyy.... lol ?

Posted by skuter on 02-01-2002 21:31:

Ja tam wole powybijać wszystkich "oszustów" ,których możemy podejrzewać o oaszóstwo

Posted by AdaX on 03-01-2002 08:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Od tego glaba sie nie doczekaja ! Trapper kolejny raz sie zblaznil , ale wg. niego to inni sie nie znaja na adminowaniu lub na czitach ( on na czitach pewnie sie zna super ) , na adminowaniu chyba troche mniej ! Zreszta wyskakuje z coraz to nowymi glupotami , najleszpy klan , najlepszy gracz itd. itp. Najlpeszy klan zostanie wyloniony w rozgrywkach Clan Base ( tak mniej lepszy ) i prawidziwe najlpeszy w rozgrywkach Polskiej Ligi i finiot , nie mowic , ze Slizg jest najlpeszy go ja go nawet w CB niegdize nie widzialem ! Z koleji gracze , co jakis czas widze kolegow ze Slizgu jak graja , idzie im raz lepiej , raz gorzej , ale duzo im brakuje , zeby umieszczac ich w czolowce polskich graczy ( po raz kolejny Trapper zblaznil sie swoja lista ) ! Takze Trapper jak nie masz tu nic do powiedzenia oprocz jakis glupot , bzdetow i podobnych bzdur jak poprzednio to lepiej milcz !

Przyjzyj sie ******* mojemu podpisowi !

no TRAPPER sie zblazil, ehhh, TRAPPER tyle razy bylo mowione ze przemysl 2x sprawe zanim zaczniesz kolejny nudny i niepotrzbeny TOPIC, a co do Slizgu to fakt ze sie nie zapisali do CB, ale maja czas, zreszta nie chcce mowic o tym jak gra Slizg ale chce powiedziec ze sila klanu jest TEamplayu, a nie jak im idzie na serverze, pomysl troche. P12 r0x tego nic nie zmieni, ale ...

Posted by Wania on 03-01-2002 09:13:

hehe, trapper zblazniles sie NIECO, pozostalo tylko harakiri...

Posted by !ZaiX! on 03-01-2002 11:34:

Re: Re: Re: mam z was beke ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS
TAk BTW to jak dzis mialimy grac sparing to na waszym serwie prawie non stop takie badziectwa wyskakiwaly, a co niektorzy mieli ping LANowy, czyli grali z Slizgu

ejj..
neme jak masz cos do slizgu to mow do mnie
trapper sobie pisze
ja nie jestem jego mamom i nie odpowiadam za niego
on jest szefem 2 sqadu i ja nic do tego nie mam
niecg sobie pisze co chce
tylko nic nie pisz na moj klan ok?
bo to nie pisze caly klan TYLKO ON!!!!!!!!!
wiec nic nie pisz na nas tylko jak masz zastrzezenia to tylko do niego

GG 1667903

Posted by ha3m on 03-01-2002 12:25:

TRAPPER o ile ja sie nie myle, to ty chciałeś na cs.fpp.pl niusy pisac.. a ja w życiu niusa twojego nie widziałem, nawet artykoołu.. mam pomysł: zajmij sie czymś pożytecznym (np. takie newsy) to wtedy bedziesz mial o paru rzeczach pojęcie no i przestaniesz siem błaźnić..

albo.. idź sie napić

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Posted by The! on 03-01-2002 14:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Trampek poraz kolejny jestes smieszny

Trampek po raz kolejny sie ośmieszył

Email: [email protected]

Posted by DeZo on 03-01-2002 14:26:

Hehe...sadze ze nikt nie chcial by czytac tych wyssanych z palca niusow........lol

Mój numerek gg: 2285535

Posted by The! on 03-01-2002 14:28:

Re: Re: Re: mam z was beke ;)

quote:
Napisane oryginalnie przez -[KT]- NEMESIS

Nemesis jeśli on tak mówi ,to nie są wszyscy

Email: [email protected]

Posted by AdaX on 03-01-2002 15:29:

ej! HLH to byla juz o tym mowa w poprzednich POSTACH, i to jest blad HL, no nie wiem w kazdym razie ktos cos mi tak wspominal tam!
a co do TRAPPERa to mial przeciez newsy pisac na www.kafe-slizg.pl i jeden news byl na miesiac, dobrze ze inni pisac tam tez pisac bo by nuddddyyyy byly!

Posted by TRAPPER on 03-01-2002 16:34:

Talking Hehe

Ja jakoś gram z PB i Paladinem i nic mi nie wykrywa gram po 2 3 godz i nic a on wszedł i odrazu a problemy były na począdku a nie 30 grudnia wtedy już nie było problemów z pb i paladynem

Posted by war on 03-01-2002 16:49:

powiem tylko jedno :SZKODA MI CIE TRAPPER

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:20.