FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3218)
Tribes 2 a win xp
Zainstalowalem win xp... ogolnie system bardzo dobry, nie sypie sie, wiekszosc gier dziala...no wlasnie - wiekszosc, ale nie wszystkie - np.... TRIBES 2 

...
czy wiecie moze dlaczego? Jest jakies rozwiazanie? patch etc?
hELP!!
Biedaku nie ma rady na XP. Ja te� pr�bowa�em skuszony tym �e XP obs�uguje 2 procki, ale nic. System chodzi� 4xszybciej (patch 2,5 mb istalowa� si� nie ca�e 12 sec.). By�o �a� ale T2 nie dzia�a i tyle. Mo�e kiedy� wyjdzie �ata, ale to kiedy�... 
A ja bend� upierdliwy : Yazoo instaluj Win2k 
To Tribes 2 dzia�aj� na Win2000, a czy w2k os�uguje 2xcpu (bp6)
no to FUCK 

Dynamix martwe wiec na patcha nie ma co liczyc... ale kto wie...
Pocieszylem czy zmartwilem? :-)
kiedy bedzie kolejna proba ?
jezeli umowimy sie na jakis termin no nie wiem np.: na niedziele powiedzmy okolo 22:00 to mysle ze nie bedzie problemu zebym nasz serv q3a wylaczal na jakis czas odpalal T2, a pozniej jak juz skonczymy grac przywracal Q3A back online, jezeli bedzicie chcieli to pogadam z naszym glownym adminem mysle ze sie zgodzi, tylko potrzebnaby byla pomoc w konfigurowaniu serva co i jak ustawiac 
aha co do serva to mamy komp: Celka 800 mhz, 256 ramu, redhacik 7.2, lacze 10 mb/s, chodza dwa servy q3a na 12 osob oraz cs na 20, q3a mysle ze bedzie mozna spokojnie wylaczac na nasze potyczki w T2 tylko pytanie czy to wystarczy zeby serverek T2 odpalac
Niom to pogdalem z naszym adminem i powiedzial ze spoko nie ma problemu musimy sie tylko na jakis termin umowic i prosba o pomoc w konfiguracji serva
ja mam win2k ....
T2 dziala
obsluguje 2 proce...
Napisane oryginalnie przez de_StEELhEArT
ja mam win2k ....
T2 dziala
obsluguje 2 proce...
niestety az tak pieknie nie jest...__________________
Hey man you know I'm really ok, the gun in my hand will tell you the same -the offspring 
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Bylo wejsc na serwer T2, jaki stawialem w niedziele, kiedy sie zmawialismy... Mieliscie wowczas okazje zobaczyc, jak dziala serwer T2 pracujacy na systemie operacyjnym Windows XP :-P
Dziala zupelnie normalnie i zupelnie dobrze, i znacznie stabilniej niz na W98SE.
quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Bylo wejsc na serwer T2, jaki stawialem w niedziele, kiedy sie zmawialismy... Mieliscie wowczas okazje zobaczyc, jak dziala serwer T2 pracujacy na systemie operacyjnym Windows XP :-P
Dziala zupelnie normalnie i zupelnie dobrze, i znacznie stabilniej niz na W98SE.

tribes jest jednowatkowe wiec w najlepszym wypadku caly jeden proc dla tribes'a......
ale na 2 w zyciu.... zreszta juz ten temat byl walkowany gdzies tu....
sorry wodzu to kwestia architektury systemu operacyjnego i
budowy gry...
raczej nic na to nieporadzisz
budowy gry...
raczej nic na to nieporadzisz
Serwer Duke Nukema...
Help !
Je�li kto� mo�e pom�c...
Prosz� tylko o tyle:
Wejdzcie na BOARDA o DUKE NUKEMie w TOPIC "SERWER DUKA" i zag�osujcie na "TAK" w s�dzie...
PLISSS...

Jak by kto� chcia� pom�c, niech to zrobi...

Re: Serwer Duke Nukema...
Duke Duke, kachany staruszek. Pami�tam jeszcze rok temu zagrywa�em z kolegami na lanie. Pada�y fajne wyniki (Icea:136 Daro:24 Lucas:30 itd.
) Ale teraz jest ERA T2, i zamierzam i�� z czasem. Chociarz mo�e kiedy� gdy si� zm�cze... powr�ce na kr�tkie chwile do Duka aby powspomina� ehhhhhh.
Propo s�dy, sentyment... niech b�dzie jeden serwek wi�cejdla staruszka
"YES"
Mi chodzi na XP T2 normalnie bez zadnego ale. Patche instaluja sie auto pokolei. Nie wiem jak wam moze nie chodzic
No chyba ze chodzi o 2 CPU to nie wiem mam 1 .
u mnie t2 bryka na xp normalnie, procek jeden, wiec prosze nie straszyc okolicznej ludnosci ze nie chodzi![]()

btw. czy to prawda ze pod WinXP T2 chodza szybciej
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Icea
Jush nie mam 2xcpu. wquriwlem sie i kupilem Athlona1,2 i nowa plytke glowna.
btw. czy to prawda ze pod WinXP T2 chodza szybciej

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:32.