FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3233)
spam, spam, spam ...
dzien jak codzien .... przegladam sobie forum ... hmmmm zerkne do tematu 'fotki' zawsze dobrze wiedziec z kim sie ma przyjemnosc teroryzowac urbana lub gawedzic na ircu .... i co widze ???? spam, qpa spamu .... ja chcialem zobaczyc fotki!!!!! a tu sie wcinacie ludzie z bog wie jakimi zalami i waleniem Gruchy ... (BTW porzadny z niego chlopak) marnujecie moj - jako czytelnika tego forum czas. Niestety tak sie dzieje z kazdym tematem po kilku postach ... przykre
boshe dlaczego nie moge postawic tu nikomu bana .... :P
Dojrzalych uzytkownikow forum prosze o ustosunkowanie sie do mojej uwagi, a innych o przeslanie wszelkich zali na [email protected], przynajmniej tam dlugo na nie patrzyl nie bede ...
Dziekuja bajdzio
Apsik
ps.: po napisaniu tego posta staralem sie jeszcze raz spojrzec optymistycznym okiem na forum ;) -->>> nie udalo sie ZENADA !!!!!
Re: spam, spam, spam ...
quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
1. spam, qpa spamu
2.boshe dlaczego nie moge postawic tu nikomu bana ....
3.Dziekuja bajdzio
Apsik
wiec jezeli chcecie zeby bylo tu lepiej to sami do tego musicie doprowadzic...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy...
wiec jezeli chcecie zeby bylo tu lepiej to sami do tego musicie doprowadzic...
quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
Majes dziekuje Ci za 'zalatwienie' tego forum, dzieki niemu i #q3org komunikacja miedzy graczami jakos moze sie odbywac ...
Wlasnie staram sie do tego doprowadzic wzbudzajac dyskusje tu gdzie dzieje sie zle, mysle jednak ze nie ma takiej mozliwosci, bez moderatora nie pozbedziemy sie spamu
Majes czuje, ze post byl wyslany jako usprawiedliwienie sie przed uzytkownikami forum, jesli nie mozesz pelnic roli moderatora (gdyz pewnie masz nawal obowiazkow) przekaz paleczke dalej jesli jest taka mozliwosc ...
Apsik
mail - [email protected]
[AS]ik kontra moderator
mam dziwne wrazenie, ze moje konto '[AS]ik' zostalo zablokowane przez moderatora boarda .... tylko pytanie brzmi -> dlaczego ????? czyzby poczul sie urazony ????? czym ??? w jakiej kwestii?
wszystkie poruszane tutaj przeze mnie tematy sluza temu boardowi
""""ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy... """"" -->> tak powiedzial moderator --->>>> a co robie ja???? wlasnie staram tworzyc wizerunek tego forum gdyz jestem jego uzytkownikiem wiec dlaczego starasz sie mi zamknac usta???
conajmniej dziwne
[AS]ik
Re: [AS]ik kontra moderator
quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
mam dziwne wrazenie, ze moje konto '[AS]ik' zostalo zablokowane przez moderatora boarda .... tylko pytanie brzmi -> dlaczego ????? czyzby poczul sie urazony ????? czym ??? w jakiej kwestii?
wszystkie poruszane tutaj przeze mnie tematy sluza temu boardowi
""""ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy... """"" -->> tak powiedzial moderator --->>>> a co robie ja???? wlasnie staram tworzyc wizerunek tego forum gdyz jestem jego uzytkownikiem wiec dlaczego starasz sie mi zamknac usta???
conajmniej dziwne
[AS]ik
lol, nikt nie zablokowal ci konta...
jestem po twojej stronie ze tak powiem wiec nie widze powodu zeby usuwac czy blokowac ci konto...
moze nie jestes zalogowany albo nie masz wlaczonych cookies...
quote:
lol, nikt nie zablokowal ci konta... :)
jestem po twojej stronie ze tak powiem wiec nie widze powodu zeby usuwac czy blokowac ci konto...
moze nie jestes zalogowany albo nie masz wlaczonych cookies... :)
sprezycuj "kiedy probuje wyslac posta staje sie to niemozliwe"...
quote:
sprezycuj "kiedy probuje wyslac posta staje sie to niemozliwe"...
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Maju mnie nie lubi, wysylam i wysylam msgs na ICQ i zero reakcji
chip :~(
hmmmmm nie potrafie tego wytlumaczyc dzsiaj dziala bez zarzutu ;D
quote:
hmmmmm nie potrafie tego wytlumaczyc dzsiaj dziala bez zarzutu ;D
quote:
no widzisz? a oskarzales mnie o skasowanie konta![]()
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Czy MajeS wybaczy asikowi? Czy asik uzyska przebaczenie? Czy znow beda sie spotykac letnimi nocami? Czy Esmeralda powie asikowi ze jest w ciazy z Javio Emanuelem?
Tego i jeszcze wiecej dowiesz sie w nastepnym odcinku telenoveli urbanios terroros.
quote:
nie ma to jak poczucie humoru ...
kto jak kto sxl masz je to i na zbyciu jeszcze moze bys komus odtapil ?? pozdrawiam serdecznie ;D
MAJES niestety konto [AS]ik nie dziala mylilem sie wiadomosc wyszla z konta Apsik
jelsi mozesz wykasuj konto [AS]ik przywiazany jestem do tego nicka a z niego nie moge pisac postow ... logje sie ale kiedy chce wyslac posta staje sie to neimozliwe .. wiec nie dyskutujmy dluzej skaskuj zaloze sobie jeszcze raz
thx
[AS]ik
mail - [email protected]
zlap mnie jakos na ircu, dasz mi swoj pass i login to zaloguje sie od siebie i sprawdze co nie tak...
quote:
zlap mnie jakos na ircu, dasz mi swoj pass i login to zaloguje sie od siebie i sprawdze co nie tak...
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:27.