FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3233)

Posted by [AS]ik on 03-01-2002 13:57:

spam, spam, spam ...

dzien jak codzien .... przegladam sobie forum ... hmmmm zerkne do tematu 'fotki' zawsze dobrze wiedziec z kim sie ma przyjemnosc teroryzowac urbana lub gawedzic na ircu .... i co widze ???? spam, qpa spamu .... ja chcialem zobaczyc fotki!!!!! a tu sie wcinacie ludzie z bog wie jakimi zalami i waleniem Gruchy ... (BTW porzadny z niego chlopak) marnujecie moj - jako czytelnika tego forum czas. Niestety tak sie dzieje z kazdym tematem po kilku postach ... przykre

boshe dlaczego nie moge postawic tu nikomu bana .... :P

Dojrzalych uzytkownikow forum prosze o ustosunkowanie sie do mojej uwagi, a innych o przeslanie wszelkich zali na [email protected], przynajmniej tam dlugo na nie patrzyl nie bede ...

Dziekuja bajdzio
Apsik

ps.: po napisaniu tego posta staralem sie jeszcze raz spojrzec optymistycznym okiem na forum ;) -->>> nie udalo sie ZENADA !!!!!

Posted by GruChA on 03-01-2002 14:11:

Re: spam, spam, spam ...

quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik
1. spam, qpa spamu
2.boshe dlaczego nie moge postawic tu nikomu bana ....
3.Dziekuja bajdzio
Apsik

po pierwsze : niektorzy juz tak maja, nic nie poradzisz
po drugie : ban hyhyhy, aj ty ty
po trzecie : nazdrowie

Posted by on 03-01-2002 14:43:

ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy...

wiec jezeli chcecie zeby bylo tu lepiej to sami do tego musicie doprowadzic...

Posted by [AS]ik on 03-01-2002 14:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy...

wiec jezeli chcecie zeby bylo tu lepiej to sami do tego musicie doprowadzic...

Majes dziekuje Ci za 'zalatwienie' tego forum, dzieki niemu i #q3org komunikacja miedzy graczami jakos moze sie odbywac ...

Wlasnie staram sie do tego doprowadzic wzbudzajac dyskusje tu gdzie dzieje sie zle, mysle jednak ze nie ma takiej mozliwosci, bez moderatora nie pozbedziemy sie spamu

Majes czuje, ze post byl wyslany jako usprawiedliwienie sie przed uzytkownikami forum, jesli nie mozesz pelnic roli moderatora (gdyz pewnie masz nawal obowiazkow) przekaz paleczke dalej jesli jest taka mozliwosc ...

Apsik

Posted by sxl on 03-01-2002 15:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez [AS]ik

Majes dziekuje Ci za 'zalatwienie' tego forum, dzieki niemu i #q3org komunikacja miedzy graczami jakos moze sie odbywac ...

Wlasnie staram sie do tego doprowadzic wzbudzajac dyskusje tu gdzie dzieje sie zle, mysle jednak ze nie ma takiej mozliwosci, bez moderatora nie pozbedziemy sie spamu

Majes czuje, ze post byl wyslany jako usprawiedliwienie sie przed uzytkownikami forum, jesli nie mozesz pelnic roli moderatora (gdyz pewnie masz nawal obowiazkow) przekaz paleczke dalej jesli jest taka mozliwosc ...

Apsik

Sam nie zmienisz swiata... tymbardziej ze wiekszosc graczy ma mniej niz 15 lat, a bez doroslosci lub bez banow nie wprowadzisz tutaj pelnej kulturki. A czy mysleliscie nad forum z invite? Cos z stuly BBU RooSa, tego pana od promode, forum na ktore tylko wybrani uzytkownicy mieliby wstep. Wtedy kulturka bylaby totalna, ze sie tak wyraze.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Apsik on 03-01-2002 15:58:

[AS]ik kontra moderator

mam dziwne wrazenie, ze moje konto '[AS]ik' zostalo zablokowane przez moderatora boarda .... tylko pytanie brzmi -> dlaczego ????? czyzby poczul sie urazony ????? czym ??? w jakiej kwestii?
wszystkie poruszane tutaj przeze mnie tematy sluza temu boardowi
""""ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy... """"" -->> tak powiedzial moderator --->>>> a co robie ja???? wlasnie staram tworzyc wizerunek tego forum gdyz jestem jego uzytkownikiem wiec dlaczego starasz sie mi zamknac usta???

conajmniej dziwne

[AS]ik

Posted by deen on 03-01-2002 16:47:

Re: [AS]ik kontra moderator

quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
mam dziwne wrazenie, ze moje konto '[AS]ik' zostalo zablokowane przez moderatora boarda .... tylko pytanie brzmi -> dlaczego ????? czyzby poczul sie urazony ????? czym ??? w jakiej kwestii?
wszystkie poruszane tutaj przeze mnie tematy sluza temu boardowi
""""ja wam tylko zalatwilem to forum - jego wizerunek tworzycie wy, gracze i jego uzytkownicy... """"" -->> tak powiedzial moderator --->>>> a co robie ja???? wlasnie staram tworzyc wizerunek tego forum gdyz jestem jego uzytkownikiem wiec dlaczego starasz sie mi zamknac usta???

conajmniej dziwne

[AS]ik

widze wlasnie ze zalozyles nowe konto..
nie widze powodu dla ktorego zablokowano ci stare
nie bede sie wypowiadal w tym temacie, ale kazdy post po jakims czasie jest przepelniony bzdurnymi tekstami.

Posted by on 03-01-2002 16:55:

lol, nikt nie zablokowal ci konta...

jestem po twojej stronie ze tak powiem wiec nie widze powodu zeby usuwac czy blokowac ci konto...

moze nie jestes zalogowany albo nie masz wlaczonych cookies...

Posted by Apsik on 03-01-2002 17:45:

quote:
lol, nikt nie zablokowal ci konta... :)

jestem po twojej stronie ze tak powiem wiec nie widze powodu zeby usuwac czy blokowac ci konto...

moze nie jestes zalogowany albo nie masz wlaczonych cookies... :)

hmmm dziwne kiedy loguje sie na to konto wszystko dziala bez zarzutu ... (korzystam z jednego komputera) natomiast kiedy wchodze na konto [AS]ik oczywiscie loguje sie bez problemu ale kiedy probuje wyslac posta staje sie to niemozliwe
prosze cie wiec Majes o rzucenie okiem na konto ...

[AS]ik

Posted by on 03-01-2002 17:57:

sprezycuj "kiedy probuje wyslac posta staje sie to niemozliwe"...

Posted by sxl on 03-01-2002 18:00:

quote:
sprezycuj "kiedy probuje wyslac posta staje sie to niemozliwe"...

Maju mnie nie lubi, wysylam i wysylam msgs na ICQ i zero reakcji

chip :~(

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 04-01-2002 09:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Maju mnie nie lubi, wysylam i wysylam msgs na ICQ i zero reakcji

chip :~(

moze nie dochodzi... :/

lubie cie

Posted by Apsik on 04-01-2002 13:36:

hmmmmm nie potrafie tego wytlumaczyc dzsiaj dziala bez zarzutu ;D

Posted by on 04-01-2002 15:11:

quote:
hmmmmm nie potrafie tego wytlumaczyc dzsiaj dziala bez zarzutu ;D

no widzisz? a oskarzales mnie o skasowanie konta

Posted by sxl on 04-01-2002 21:23:

quote:

no widzisz? a oskarzales mnie o skasowanie konta

Czy MajeS wybaczy asikowi? Czy asik uzyska przebaczenie? Czy znow beda sie spotykac letnimi nocami? Czy Esmeralda powie asikowi ze jest w ciazy z Javio Emanuelem?
Tego i jeszcze wiecej dowiesz sie w nastepnym odcinku telenoveli urbanios terroros.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Apsik on 04-01-2002 23:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl

Czy MajeS wybaczy asikowi? Czy asik uzyska przebaczenie? Czy znow beda sie spotykac letnimi nocami? Czy Esmeralda powie asikowi ze jest w ciazy z Javio Emanuelem?
Tego i jeszcze wiecej dowiesz sie w nastepnym odcinku telenoveli urbanios terroros.

;) nie ma to jak poczucie humoru ...
kto jak kto sxl masz je to i na zbyciu jeszcze moze bys komus odtapil ?? pozdrawiam serdecznie ;D
MAJES niestety konto [AS]ik nie dziala mylilem sie wiadomosc wyszla z konta Apsik
jelsi mozesz wykasuj konto [AS]ik przywiazany jestem do tego nicka a z niego nie moge pisac postow ... logje sie ale kiedy chce wyslac posta staje sie to neimozliwe .. wiec nie dyskutujmy dluzej skaskuj zaloze sobie jeszcze raz
thx
[AS]ik

Posted by sxl on 04-01-2002 23:35:

quote:

nie ma to jak poczucie humoru ...
kto jak kto sxl masz je to i na zbyciu jeszcze moze bys komus odtapil ?? pozdrawiam serdecznie ;D
MAJES niestety konto [AS]ik nie dziala mylilem sie wiadomosc wyszla z konta Apsik
jelsi mozesz wykasuj konto [AS]ik przywiazany jestem do tego nicka a z niego nie moge pisac postow ... logje sie ale kiedy chce wyslac posta staje sie to neimozliwe .. wiec nie dyskutujmy dluzej skaskuj zaloze sobie jeszcze raz
thx
[AS]ik

Thanks za postawienie snajpera na nogi :*

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by on 05-01-2002 08:09:

zlap mnie jakos na ircu, dasz mi swoj pass i login to zaloguje sie od siebie i sprawdze co nie tak...

Posted by sxl on 05-01-2002 11:28:

quote:
zlap mnie jakos na ircu, dasz mi swoj pass i login to zaloguje sie od siebie i sprawdze co nie tak...

Ja proponuje zlapac za tylek

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:27.