FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3277)
UrbanTerror.pl
Co myslicie? Jakies glebsze wrazenia albo przemyslenia?
Podoba sie w ogole?
roxxx
tylko mam jakis problem z wysylaniem komentarza
ale moze to u mnie i przejdzie A raczej napewno tak bo plasma wyslal :>
mail - [email protected]
opisz dokladnie problemik bo bug'ow jest pewno full jeszcze i trzeba na bierzaco poprawiac wszystko...
wlasnie, ludziki jak znajdziecie jakiegos buraka to mejl mi pliss...
I o to chodzi
nareszcie sie doczekalem stronki o UT z prawdziwego zdarzenia. Jak na razie jestem w trajkcie ogladania i dopisywania klanu i siebie w poszczegolnych dzialach ale ogolneie spox yea yea brravooo dla autorow i zapraszam to przegladania ...
Wreszcie jest!
Musze powiedziec, ze wszystko wyglada miodnie... chociaz znalazlem buga w grafice (malego) ale teraz juz zniknal
MajeSq... odwaliles qpe dobrej roboty
Ja proponuje pokoj miedzy naszymi zwasnionymi serwisami
Mapper, newswritter...
thx za slowa uznania...
a jak sie podoba ut browser?
No wkoncu pojawilo sie to na co wszyscy z upragnieniem czekalismy, i nie chodzi tu o weekend :). Nareszcie mamy swoja, polska stronke o UT najlepszym modzie do Q ]I[.
Majes odwaliles nie qpe ale conajmniej 10 qp dobrej roboty.
[AS]ik
....
wiem ze jush to sie staje monotonne ale ut.pl jez zajebiste. co do broswer to jest stary najwiekrza rzecz na swiecie. wlazlem tam piszecie ze server jest tylko pare godzin online a jush trzy newsy. czegos takiego mi bylo trzeba
na stronce jest (lub bedzie min. pliki od sciagniecia) to co byc powinno, wszystko oprawione ladna grafika, przejrzyste i czytlne, ze tak powiem "interface" intuicyjny ;-), no i do tego ten BROWSER (nie mam gamespy wiec domyslcie sie jak to doceniam )
no a teraz krytyki (jestem z tego znany, spytajcie moich kumpli )
MOIM ZDANIEM: (podreslam to jest tylko moje zdanie i nie bierzcie se go zbytnio do serca)
1. jest tam dzial KOLUMNY ... hmm nie wiem na pewno, ale on chyba spelnia takie same zadanie co board, a skoro na stronie jest link do boarda (i to wyszczegolniony) to jaki jest sens istnienia tego dzialu, no mi troche czasu schodzi na przeczytaniu postow na forum, a teraz sa jeszcze "kolumny" .... i znowu troche real life ucieknie
2. podzial strony na (a�) 3 kolumny, czy jest to potrzebne ? skoro z prawej strony sa te same rzeczy co z lewej, ja poprostu nie zwracam uwagi na prawa strone, ale ludzie co maja monitory 15" i rozdzielczosc 800x600 to moga sie pogubic bo prawa ramka zajmuje tyle co srodkowa
no dobra to tyle slow krytyki, jak widzicie to nieduzo (zebyscie znali moje mozliwosci ) a znacznie mniej niz pochwal
CHCIELISCIE GLEBSZE PRZEMYSLENIA TO MACIE
PS. mam nadzieje ze nie odbierzecie tego posta, w stylu "a on potrafi tylko krytykowac, niech lepiej sam cos zrobi" bo nie takie mialem intencje
PS2. gratulacje calej ekipie ut.pl
Re: MI�D
quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
EXTRA COOL NA CALEGO MAXA
na stronce jest (lub bedzie min. pliki od sciagniecia) to co byc powinno, wszystko oprawione ladna grafika, przejrzyste i czytlne, ze tak powiem "interface" intuicyjny ;-), no i do tego ten BROWSER (nie mam gamespy wiec domyslcie sie jak to doceniam)
no a teraz krytyki (jestem z tego znany, spytajcie moich kumpli)
MOIM ZDANIEM: (podreslam to jest tylko moje zdanie i nie bierzcie se go zbytnio do serca)
1. jest tam dzial KOLUMNY ... hmm nie wiem na pewno, ale on chyba spelnia takie same zadanie co board, a skoro na stronie jest link do boarda (i to wyszczegolniony) to jaki jest sens istnienia tego dzialu, no mi troche czasu schodzi na przeczytaniu postow na forum, a teraz sa jeszcze "kolumny" .... i znowu troche real life ucieknie
2. podzial strony na (a�) 3 kolumny, czy jest to potrzebne ? skoro z prawej strony sa te same rzeczy co z lewej, ja poprostu nie zwracam uwagi na prawa strone, ale ludzie co maja monitory 15" i rozdzielczosc 800x600 to moga sie pogubic bo prawa ramka zajmuje tyle co srodkowa
no dobra to tyle slow krytyki, jak widzicie to nieduzo (zebyscie znali moje mozliwosci) a znacznie mniej niz pochwal
CHCIELISCIE GLEBSZE PRZEMYSLENIA TO MACIE![]()
![]()
PS. mam nadzieje ze nie odbierzecie tego posta, w stylu "a on potrafi tylko krytykowac, niech lepiej sam cos zrobi" bo nie takie mialem intencje
PS2. gratulacje calej ekipie ut.pl
mail - [email protected]
MajeS znalazlem malego bug'a. Jak daje Board po prawej stronie to mi wyskakuje okno z klanami .
MajeS znalazlem malego bug'a. Jak daje Board po prawej stronie to mi wyskakuje okno z klanami.
teee
a ja mam takie poytanko (nie do tematu zaabardo )...
jak mam uruchomic ten programik do q3 co mozna sobie zmienia� z 1.30 ma 1.31 i inne takie? bo jak go w��czy�em to mi zazcz�� drukowa� m�j doqment z worda, zamiast robi� co trzeba
ps. NAPRAWDE!
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a ja mam takie poytanko (nie do tematu zaabardo)...
jak mam uruchomic ten programik do q3 co mozna sobie zmienia� z 1.30 ma 1.31 i inne takie? bo jak go w��czy�em to mi zazcz�� drukowa� m�j doqment z worda, zamiast robi� co trzeba
ps. NAPRAWDE!
Sciagamy program i isntalujemy go tam gdzie mamy zainstalowanego Q3A, robimy to do glownego folderu, np. c:/gry/quake3. Aby go uzywac musimy miec zainstlowany juz patch PR 1.30 lub 1.31. Jezeli ktorys z nich jest na pokladzie to wystarczy wejsc juz do katalogu Q3, tam zobaczymy pliki o nazwach 117.exe 127h.exe 130.exe i 131.exe. Aby zmienic wersje Q3 na porzadana wlaczamy odpowiedni plik.
mail - [email protected]
W czym problem
Ej chlopaki w czym problem COOLNET juz jest na 1.31 to i [As]ik zmieni niedlugo snajpa na 1.31 a na inne serverki chyba nie oplaca sie wchodzic.
No jeszcze 15 minut i bede mial 1.31 na twardzielu :)))
Napisane oryginalnie przez DEMON
Ej chlopaki w czym problem COOLNET juz jest na 1.31 to i [As]ik zmieni niedlugo snajpa na 1.31 a na inne serverki chyba nie oplaca sie wchodzic.
No jeszcze 15 minut i bede mial 1.31 na twardzielu))
mail - [email protected]
Re: Re: W czym problem
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Zamiast sciagac 25 MB PR 1.31 sciagnij programik do ktorego link jest w newsie na ut.pl i dzieki niemu tez bedziesz mial 1.31 :)
Czyli sciagam ten programik odpalam i mam jedna z wersji Pointa tak??? I wystarczy ze mam dogranego tylko 1.30???
P.S. Czemu nie pokazuje mi obrazka pod nickiem???
mail - [email protected]
ehh
Biednemu wiatr zawsze w oczy.
Ten link mi nie dziala. Ile zajmuje ten programik??
Wyslijcie mi go na maila. plzzzz :)
Biednemu wiatr zawsze w oczy.
Ten link mi nie dziala. Ile zajmuje ten programik??
Wyslijcie mi go na maila. plzzzz![]()
mail - [email protected]
ufff
No pojecha�.
No pojecha�.
Re: Re: ufff
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Co do obrazka to wybrales jakis lub wyslales na boarda ?! [sam sie nie pojawi trzeba cos zrobic ... ]
Poczytaj F.A.Q
Wybralem opcje obrazek wlasny czy cos takiego i z dysku, niby wszytko oki a obrazka jak nie bylo tak nie ma.
...
a w jakim formacie jest ten plik? masz napisane jakie s� dozwolone (chyba JPEG, BMP i cus jeszcze)
ps. MajeS czemu za ka�dym razem jak chce wewali� posta to musze sie zalogowac? moze to byc wina tego ze w sieci mi zmienili IP? help!
a w jakim formacie jest ten plik? masz napisane jakie s� dozwolone (chyba JPEG, BMP i cus jeszcze)
ps. MajeS czemu za ka�dym razem jak chce wewali� posta to musze sie zalogowac? moze to byc wina tego ze w sieci mi zmienili IP? help!
mail - [email protected]
Re: Re: ...
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Otoz to. wszystko przez ip, jednak gdy mi sie zmienil i raz wszedlem na boarda, to juz zostawil cookies i nie musze sie logowac.
no to co ja mam zrobi� �eby sie nie musie� logowa� przy ka�dym poscie???
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:17.