FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3304)
Wymiana pakoof
Chcial bym zebyscie podali mi linki do waszych pakow... mianowicie chce sobie zmontowac z nich fajnego paka i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie... tworze nowy temat bo mi sie szukac nie chce tych linkow w innych, rowniesz prosze was abyscie nie rozmawiali na tym temacie o *******ach
tylko dawali link do paka i pisali co w nim jest
z gory dziekuje , kiedy juz zmontuje zarzuce linkiem
Napisane oryginalnie przez Gonzo.THoD
... bo mi sie szukac nie chce tych linkow w innych, rowniesz prosze was abyscie nie rozmawiali na tym temacie o *******achtylko dawali link do paka i pisali co w nim jest
Re: Wymiana pakoof
quote:
Chcial bym zebyscie podali mi linki do waszych pakow... mianowicie chce sobie zmontowac z nich fajnego pakai mam nadzieje ze mi w tym pomozecie... tworze nowy temat bo mi sie szukac nie chce tych linkow w innych, rowniesz prosze was abyscie nie rozmawiali na tym temacie o *******ach
tylko dawali link do paka i pisali co w nim jest
z gory dziekuje , kiedy juz zmontuje zarzuce linkiem
![]()
heh no ciekawey post
rusz dupe a nie zawracaj ludziom glowy jak ci sie nie chce nic robic
Dzieki za paki twoj weirdo akurat juz mam
, a co do ciebie tramwaj to zrobilem se duzo zeczy w moim paku sam tylko ze chce go udoskonalic i powrzucac pare ciekawostek a nie wszystko z xeroboyowac!
zrobilem se duzo zeczy w moim paku
wes najlepiej pokasz tego paka
zrobilem sam rocket hack, dzwiek kiedy ktos cos mowi , literki i ikonki, reszta z weirda paka, czyli fublrajty dzwieki . podam link pozniej kiedy skoncze... bo teraz mi sie go nie chce wrzucac na serwa...
czyli w sumie sam raczej niewiele... ja wprawdzie dokonalem zapozyczen jak np. skiny granatow od kap!tana i kapo a fullbrighty od paka 16v czy teksturki czy pare dzwiekow albo pcx i soundy od watr_out ale nei ograniczalem sie do 2, gora 3 zrodel z ktorych dokonywalem zapozyczen tylko sam staralem sie poszukac...
widziales screena z gry na paku rafee? to dopiero cos
zamiesc jeszcze swojego configa moze
jakiego scrreena ? o co chodzi z tym screenem :-)
(prosze o wyrozumialosc)
jakiego scrreena ? o co chodzi z tym screenem :-)
(prosze o wyrozumialosc)
kiedys na fajnym bordzie rafee dal screena ze swojego paka: w przeciwienstwie do wielu innych wnosil on wiele do rozgrywki zarowno pod wzgledem estetycznym jak i... ee nie bede juz wody lal... byl po prostu zaj3bisty i w ogole
serwer ze screenem chyba padl ale mam nadzieje, ze uda wam sie go obejrzec...
ten dziala
nie chodzilo mi "jak sie robi screena" tylko gdzie go moge zobaczyz
bind space "say_team help %l @. %e wrogow"
i kilka podobnych, do tego soundriggery, report i kilka centerprintow... nie wiem czy jest to cos nadzwyczajnego ale �aski bez. to twoj cfg zreszta.
A propos ciekawego wygladu to fajny jest ten screen "nice1" na http://quake2.fpp.pl troche zmienili quaka, co?
quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
A propos ciekawego wygladu to fajny jest ten screen "nice1" na http://quake2.fpp.pltroche zmienili quaka, co?
tu jest temat kuna zeby linki do swoich PAKOW dawac a nie o jakis pierdo�ach gadac !!!!! (przypominam)
wlasnie
Ano - chyba, ze tak tylko czemu tak go nisko oceniaja jak to taki autorytet
wlasnie dlatego - im wiekszy autorytet tym nizsza ocena
to dlatego my z joszim tyle mamy
lol trafnie to ujales
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:13.