FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3401)
Porządek musi być !!!
Majes wrote : PORZADEK MUSICIE ZROBIC SOBIE SAMI
mysle, ze to najrozsadniejsze miejsce gdzie mozna pisac posty dotyczace dzialania tego forum, zasadach wymyslonych przez nas uzytkownikow forum wiec zasadach dla nas
moja propozycja zasad tu panujacych:
1. posty dotyczace tylko jedej osoby prosze wysylac do niej na maila
- przyklad ???? mnostwo, widzialem niejeden post skierowany do jednej tylko osoby nikogo nie interesujacy, a zawierajacej ';)' albo 'thx'
2. nie zmieniamy tematu w zalozonym temacie
- zaczynamy temat o fotkach a konczymy bog wie na czym ...
- czesto sie zdarza >> nie wiem gdzie mam wyslac ten post wiec sle tutaj<<<< czlowieku jak nie wiesz gdzie to stworz nowy temat
3. kultura osobista przede wszystkim; nie wysmiewanie sie z nikogo
4. wasza propozycja????
moze stworzymy dzieki temu wlasny regulamin uzytkowania forum
natchniony [AS]ik
ps.: alez mam aktywny dzien dzisiaj na forum ... postow starczy na miesiac ;P
Re: Porządek musi być !!!
quote:
Napisane oryginalnie przez Apsik
Majes wrote : PORZADEK MUSICIE ZROBIC SOBIE SAMI
mysle, ze to najrozsadniejsze miejsce gdzie mozna pisac posty dotyczace dzialania tego forum, zasadach wymyslonych przez nas uzytkownikow forum wiec zasadach dla nas
moja propozycja zasad tu panujacych:
1. posty dotyczace tylko jedej osoby prosze wysylac do niej na maila
- przyklad ???? mnostwo, widzialem niejeden post skierowany do jednej tylko osoby nikogo nie interesujacy, a zawierajacej '' albo 'thx'
2. nie zmieniamy tematu w zalozonym temacie
- zaczynamy temat o fotkach a konczymy bog wie na czym ...
- czesto sie zdarza >> nie wiem gdzie mam wyslac ten post wiec sle tutaj<<<< czlowieku jak nie wiesz gdzie to stworz nowy temat
3. kultura osobista przede wszystkim; nie wysmiewanie sie z nikogo
4. wasza propozycja????
moze stworzymy dzieki temu wlasny regulamin uzytkowania forum
natchniony [AS]ik
ps.: alez mam aktywny dzien dzisiaj na forum ... postow starczy na miesiac![]()
jak jush na tym 4um ktos napisał "to nie jest czat, tylko forum".... nie pamiętam kto, (widziałem to jush keidys na 4um i napisałem gr8owi w jedny poście) ale jest to słuszna uwaga, i takie posty powinny byc kasowane odrazu.. a co do tego wysyłania 2 postów, to mi sie kilka razy tak zdarzyło, i dodanie takiego czegoś jak " kurcze, sorry napisało mi sie 2 razy" można zrobić w minute, i nie bedzie pod postem napisu o EDYTOWANIU...
Napisane oryginalnie przez GuriaS
jak jush na tym 4um ktos napisał "to nie jest czat, tylko forum".... nie pamiętam kto, (widziałem to jush keidys na 4um i napisałem gr8owi w jedny poście) ale jest to słuszna uwaga, i takie posty powinny byc kasowane odrazu.. a co do tego wysyłania 2 postów, to mi sie kilka razy tak zdarzyło, i dodanie takiego czegoś jak " kurcze, sorry napisało mi sie 2 razy" można zrobić w minute, i nie bedzie pod postem napisu o EDYTOWANIU...
Napisane oryginalnie przez GuriaS
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:24.