FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=1)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3412)
The Last Topic
THE LAST TOPIC PART 1
Dobra dosc juz tego syfu w smie rozjebałem boarda w ciągu tygodnia i wqurwiłęm wiencej gosci niz było ludzi na koncercie KORNA MOrzecie zamknąc ten topik ogłaszam zmiane w swoim postowaniu dobra morze macie racje ze troche przecholowałem
hehe ale cóz zabawa była "przednia" dobra koncze z tym syfem nie mam zamiaru juz nic nikomu mówic w sumie i tak było niezle teraz juz nie bende tak *******ił głupot przynajmniej sie postaram w koncu wy tez jestescie fanami QWAKA wienc uznałem ze nie można rozpierdlac boarda o mojej ulubionej grze a ludzie wyznający te samą religie powinni byc bracmi wiem ze niektórzy sa bardziej gorliwi a drudzy nie dobra mam juz dosc czytania i gnojenia ludzi pozatym chyba troche zmienknołem no coz "siła złego na jednego"i nawet didoak dupa kiedy wrogów kupa wienc opuszczam barykade opozycjonisty i poddaje sie wyrokowi sądu
WYRAZAM OFICJALNĄ SKRUCHE I PRZEPRASZAM WSZYSTKICH KTÓRYCH WQURWIŁEM swoją głupotą .PROSZE WSZELKIE POSTY NA MÓJ TEMAT KIEROWAC NA TEN TOPIK NA NIE ZaSMIECAC INNYCH
mam nadzieje ze sąd łaskawie spojrzy na człowieka który postanowił zmienic sie na "leprze"
.TU ZAKONCZONA MOJA ROLA w sumie cały board juz mnie zna wienc mysle ze to przeczytają .JUz swoje powiedziałem
P.S TO BNIE ZE STRACHU PRZED BAMNEM
setki ludzi przezyja dzisiaj szok...
WOW!!!
Diodak sie nawrocil
setki ludzi przezyja dzisiaj szok...
![]()
najpierw wpadl i zrobil z siebie idiote, a teraz zrobil znow z siebie idiote...
ciekawe czy wie co to slownik ortograficzny?
raczej nie ale przynajmniej przeprosil
Napisane oryginalnie przez Diodak
...w koncu wy tez jestescie fanami QWAKA wienc uznałem ze nie można rozpierdlac boarda o mojej ulubionej grze...
OMG! Długo się wstrzymywałem ale nie wytrzymałem! Nie chciałbym nikogo obrażać ale ... dlaczego jesteś takim idiotą? Żeby wkurwić ludzi?
Widziałeś kiedyś książkę pt. 'SŁOWNIK języka polskiego' (pytanie retoryczne)? Zacznij stawiać znaki interpunkcyjne (. ,).
Zaśmiecasz boarda swoimi po*******onymi postami, które są zupełnie nie na temat i bez sensu, a później jeszcze zakładasz kolejny 'mundry' topic zamiast na swoim poprzednim, kapitalnym topicu napisać 'Fypaczcie sze jezbdem debileM Ale jurz njke bendem pizadz bezenzownyh bostuf'. Jeżeli chcesz nabić sobie jak najszybciej pełno postów to pisz je z sensem.
Niezmiernie się cieszę, że 'chyba troche zmienknołeś'. Po prostu jak czytam twoje posty to mnie skręca z żalu, że takie przypadki jeszcze się rodzą.
Teraz napiszę tak, żebyś zrozumiał:
doidak sadznij fprerzdzie pigzadz mornaLnEE bozdy i brzezdani RObidz ze ziepie nie doro zwiniemntrego wziura
Wybacz mi, jeżeli czujesz się urażony moim postem, ale moja krytyka miała na celu zmobilizowanie Twoich dwóch jedynych szarych komórek do pomyślenia, zanim zaczniesz pisać bzdety na tym boardzie.
quote:
Napisane oryginalnie przez dot
eś'. Po prostu jak czytam twoje posty to mnie skręca z żalu, że takie przypadki jeszcze się rodzą.
kiedy robil mlyn wszyscy (prawie) go gnoili, teraz kiedy przeprasza, dalej go gnoicie...
dajcie mu juz spokoj, w koncu przeprosil (chyba mozecie dac mu przynajmniej szanse)
mam nadzieje ze profesor Miodek (dot) nie bedzie mial mi za zle ze nie uzylem polskich liter - po prostu w necie tak sie przyjelo pisac.
BTW: slyszales o czyms takim jak dysleksja?
diodak ma to na co sobie zasluzyl i imho to ze zalozyl nowy debilny topic w ktorym w zalosny sposob prubuje udowodnic ze mamy mu dziekowac ze boarda nam nie rozwalil nie wplywa na zmiane mojego myslenia o nim....(jak widze niektorzy mysla podobnie) niech zacznie cos robic a nie *******ic w kolko glupoty.....gadac kazdy potrafi
dot: tak trzymac....3a tepic lamerstwo
IMHO kazdy zasluguje na druga szanse, nawet diodak
Ide z tąd bo będzie na mnie
Re: The Last Topic
Luuuudzie opanujcie sie!!!!! Gnoicie chłopaka jakby był nie wiadomo jakim terrorystą(Bin Laden czy co?). Ja znam chłopaka osobiście i widze, że chłopak czuje skruchę. Dajcie mu spokój on się poprawi!!!!!!
Ide z tąd bo będzie na mnie
Qpa z Toba...
quote:
Napisane oryginalnie przez Diodak
Własnie po[prawie sie![]()
pozyjemy zobaczymy
btw: pokoj dla kazdego aklocholika i zielarza !!!!!!!!!!
D:
Nie dziwcie sie ze prawdziwi gracze q3 nazywaja was lamkami....
No i q3 sux grajcie w Brood Wara
A i poprosze same 1
K?
thx
Ale kozcki chaotyczny post uwielbiam takie
No i q3 sux grajcie w Brood Wara
quote:
Napisane oryginalnie przez emi
Nie dziwcie sie ze prawdziwi gracze q3 nazywaja was lamkami....
mozesz zdefiniowac wyrazenie: "prawdziwy gracz"?
Zbooj tez czlowiek
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:25.