FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3422)

Posted by on 11-01-2002 19:54:

Exclamation Chcieliscie porzadek? Macie porzadek...

Jak widzicie u gory pojawily sie poddzialy ktore maja utrzymac ten nasz board w jakims ladzie... Od dzis wszystkie tematy ktore powinny trafic do tamtych "pod-board'ow" maja tam wlasnie trafic...

To forum (na ktorym znajduje sie ten post), nazwijmy je otwarte, sluzy do poruszania tematow na ktore nie ma miejsca tam u gory..

Dodam ze od dzis wszystkie durne tematy i nie wnoszace nic do rozmowy, bezsensowne post'y beda usuwane.. Jak nie bede sobie dawal rady to sxl i ottar mi w tym pomoga (dam im moderatora).

hf!

Posted by Apsik on 12-01-2002 00:06:

Re: Chcieliscie porzadek? Macie porzadek...

gratuluje podjecia trafnej i szybkiej decyzji !!!!! trzymaj forum w ryzach bo nikt inny tego zamiast Ciebie nie zrobi

chwalacy [AS]ik

Posted by [FPP]Krypton on 12-01-2002 12:05:

fajnie to wyglada

Posted by quietc on 13-01-2002 12:06:

Re: Chcieliscie porzadek? Macie porzadek...

stary pls (poki co grzeczny) niegdy wiecej mi nie zamykaj posta i nie wysylaj na forum dla beg
thnx i pozd

Posted by on 13-01-2002 14:44:

to ja cie prosze (poki co grzecznie) zebys nie wrzucal bezsensownych topic'ow i nie zadawal takich prostych pytaniach na otwartym forum jesli jest do tego specjlane... inaczej bede dalej usuwal lub zamykal twoje tematy...

Posted by sxl on 13-01-2002 14:46:

Re: Re: Chcieliscie porzadek? Macie porzadek...

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
stary pls (poki co grzeczny) niegdy wiecej mi nie zamykaj posta i nie wysylaj na forum dla beg
thnx i pozd

Dlaczego mial nie zamykac? Gdyby wszyscy robili to co ty to byloby prawdzwie smietnisko. Nie stac cie na tyle wysilku zeby dodac odpowiedz do istniejacego juz topica? Tutaj chodzi wylacznie o porzadek a nie o jakies prywatne mamrotanki. Nie bierz tego do siebie ale kazdy poczatkujacy tak robi... Ty przynajmniej juz wiesz o co lata, a inni do czasu pare rzy zakladali od poczatku topici ktore juz byly lub z pytaniami.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Fryma on 13-01-2002 14:49:

Talking

skad ten koles mogl wiedziec ze wy tu dbacie o porzadek ?????? ja sam jak tu pierwszy raz bylem chcialem walnac duzo bezsensownych topicow ale siem rozmyslilem.... pozatym dajcie chlopakowi szanse a nie od razu naskakujecie na niego...

Posted by sxl on 13-01-2002 14:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez Fryma
skad ten koles mogl wiedziec ze wy tu dbacie o porzadek ?????? ja sam jak tu pierwszy raz bylem chcialem walnac duzo bezsensownych topicow ale siem rozmyslilem.... pozatym dajcie chlopakowi szanse a nie od razu naskakujecie na niego...

Nikt nie naskakuje, poprostu trzeba wytlumaczyc dlaczego topic zostal zamkniety... Fryma, z twojej wypowiedzi wnioskuje ze nie lubisz porzadku. Czy dobrze wywnioskowalem?

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by quietc on 13-01-2002 15:00:

fryma odpowiem ci slowami grzegorza halamy:

I ZA TO CIE HELA SZANUJE:>>>>

dzieki za wsparcie:>

oka sorki ze zalozylem nowy topic ale sadzilem ze jak dodam cos do starego topicu to nikt nie zauwazy a nie wiedzialem ze jak komus odpowiadam to on dostaje maila z info

ps. ktosik pisal ze potrzebujecie rozgryzc casa (tzn. potrzebujecie taktyki) moze moglbym pomoc?
dla mnie jest to najlepsza mapka w ut

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:59.