FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3594)

Posted by azazel.kt on 18-01-2002 21:05:

malo znany nick i co za tym idzie....

Czesc !
To moje pierwsze wystapienie tym boardzie, wiec prosze o wyrozumialosc (nie liczac aktywnego udzialu na naszym boardzie KT).

Wlasnie przed sekunda skoczylem grac w CS'a, a wlasciwie to stracilem ochote na dlasze granie. Ostatnio lubie grac na POLIGONACH - mam tam dobre pingi i generalnie atmosfera jest przyjemna.... No wiec dzisiaj tez gralem na POLIGONIE-najpierw mapka survivior, dut potem office i na koncu aztec ktory posrednio stal sie przyczyna moich pozniejszych problemow. Szlo mi bardzo dobrzez - skoczylem z wynikiem 44:6

Nastepna byla militia pierwsza runda i kolega miszaPL z 3RD zginal z mojej reki. To mu sie najwyrazniej nie podobalo. Dalej nie szlo mi tak dobrze - glownie dlatego ze probowalem rozmawiac z wyzej wspomnianym graczem.

Na poczatku pojawil sie na srodku wielki adminowski, bialy napis "azazel..czy to jest fakenick" napisalem ze nie - ze wczesniej gralem jako szeregowiec ryan - a niedawno zmienilem ksywe na azazel. Kolejny bilaly napis od admmina [3RD]miszaPL - "To dowidzenia" - hmmm... spytalem czy to do mnie i czy dostane kicka - kolega admin "Wolalbym zebys sam wyszedl" itd. itd. -- acha jeszcze pojawilay sie napisy w stylu "Wylacz aimbota" i itp.

Nie wyszedlem i sie nie klocilem tylko probowalem rozmawiac - nie chce miec bana na POLIGON bo lubie tam grac.
Jedyna podstawa ze misza mnie tak oskarzal bylo to ze moj nick nie jest zanany i ze na militii szlo mi gorzej niz na aztecu (ktory jest zreszta moja ulubiona mapka).
Wkurza mnie najbardziej to ze jesli nie masz ksywy powszechnie znanej na scenie polskiego CSa to nie mozesz sie wychylac ze swoimi umiejetnosciami bo tacy miszopodobni zawsze bede cie oskarzali o czity.
Zastanowcie sie (glownie gracze z "wielkimi" nikami) - ze moze istniec cos takiego jak wzrost umiejetnosci.
Internet w domu mam od ponad 2 miesiescy i gram od tego czasu bardzo duzo, a co za tym idzie polepszylem sie w graniu - tylko szkoda ze nie wszyscy moga skumac taka prosta zdawaloby sie sprawe.

Sorry zaczynam przynudzac -- jeszcze tylko jedno -- Ci "WIELCY" tez kiedys zaczynali i nie od razu byli wymiataczami...
Mam pytanie do miszy i jemu podobnych -- znacie takie powiedzenie "Trenig czyni mistrza" ? Na pewno znacie -- to teraz proponuje sie zastanowic nad jego sensem...

Amen.

I love this game.

Posted by [SPECNAZ]Tsun on 18-01-2002 21:11:

Hehe ja od jakis 5 dni gram na nicku My Angel Deserve To Die a muj qmpel z caffe gra na nicku My Devil Deserve To Die i tak od tych 5 din niezdazy�o mi sie zebym mniej niz 3 razy niezostal sie zebysmy mniej niz 3 razy zostali wyzwani od cziterow kiedy zmieniam nick na ten z tagiem SPECNAZ odrazu s�ysze texty w stylo o sorry jednak niejestes cziterem

Posted by Rzeznik on 18-01-2002 21:24:

Problem wielokrotnie wa�kowany na boardach... Dla mnie takie bezpodstawne wyzywanie jest tylko dobr� okazj�, aby wy�mia� admina, najlepiej publicznie.

Najbardziej w twojej wypowiedzi podoba mi si� to: "wlasciwie to stracilem ochote na dlasze granie", a pod koniec nastr�j zupe�nie inny: "I love this game". Czy�by� wy�y� si� pisz�c tego posta?

Rzeznik

Posted by azazel.kt on 18-01-2002 21:39:

hehe -- stracilem ochote na granie dzisiaj -- ale zeby starcic ochote na CS'a wogole trzeba by duuuzo wiecej niz jednego niedorozwinietego admina

I lovet this game !!! i tego nic i nikt nie zmieni

P.S. zreszta sam mam admina na servie "U gorala" - tylko na ksywie szeregowiec ryan i juz go rzadko uzywam

P.S.2 wyzylem sie

Posted by Eustachy on 19-01-2002 13:03:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Tsun
Hehe ja od jakis 5 dni gram na nicku My Angel Deserve To Die..

Tsun nie za duzo sluchasz "SYSTEM OF A DOWN"....???

Posted by azazel.kt on 19-01-2002 14:06:

Witam !

Chcia�bym napisa� ze jestem pod wielkim zachowania miszyPL z 3RD. Napisal do mnie maila i chyba sie juz wszystko wyjasnilo -- to jest sportowe zachowanie

I przepraszam za niemile slowa, pospieszylem sie z tym postem .

Thx miszaPL <== wiecej takich ludzi ktorzy nie boja sie przyznac do bledu !

Posted by Beaker on 19-01-2002 15:14:

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !

Chcia�bym napisa� ze jestem pod wielkim zachowania miszyPL z 3RD. Napisal do mnie maila i chyba sie juz wszystko wyjasnilo -- to jest sportowe zachowanie

I przepraszam za niemile slowa, pospieszylem sie z tym postem .

Thx miszaPL <== wiecej takich ludzi ktorzy nie boja sie przyznac do bledu !

Uwielbiam szczesliwe zakonczenia (az sie wruszylem)

Posted by MaslaV on 19-01-2002 15:20:

ludzie wy sie opanujcie, **** przestancie sie nad soba urzalac bo daleko w zyciu nie zajdziecie.... co hwila ktos robi topic w stylu "on mi tamto" albo "oni nam brzydko powiedzieli". Ludzie przecierz to jest maxymalnie zalosne. Klucic sie i robic topic, afere z powodu jednego Tk jakich na servach wiele....

panowie zwiekszcie troche swoj poziom bo to forum robi sie z dnia na dzien coraz bardziej rzalosne.....

pozdrawiam

Posted by Dark_old on 19-01-2002 16:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
ludzie wy sie opanujcie, **** przestancie sie nad soba urzalac bo daleko w zyciu nie zajdziecie.... co hwila ktos robi topic w stylu "on mi tamto" albo "oni nam brzydko powiedzieli". Ludzie przecierz to jest maxymalnie zalosne. Klucic sie i robic topic, afere z powodu jednego Tk jakich na servach wiele....

panowie zwiekszcie troche swoj poziom bo to forum robi sie z dnia na dzien coraz bardziej rzalosne.....

pozdrawiam

hmm jakie urzalanie sie? O czym ty pierniczysz? Choc na jakis serw gdzie mam admina, zbanuje cie bo za dobrze grasz... To co zrobisz? Moze nie wylecisz z ryjkiem na boardy zeby mnie oczernic?

Posted by MaslaV on 19-01-2002 16:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Dark

O czym ty pierdniczysz? Choc na jakis serw gdzie mam admina, zbanuje cie bo mi sie twoja xywa nie bedzie podobala... To zrobisz?

pojde se na inny serv i twoj bede mial glemboko w dupie, jest w sieci mnostwo serverow Cs'owych.

quote:
Moze nie wylecisz z ryjkiem na boardy zeby mnie oczernic.

skoro jest to wedlug ciebie normalne zachowanie w takich przypadkach, to pomysl sobie ci by sie dzialo na boardach gdyby wszyscy zakladali topiki z takich powodow.... bo mnie ban malo obchodzi....

Posted by azazel.kt on 19-01-2002 16:59:

Czesc !

S�uchaj MaslaV --- ja proponuje zebys uwaznie czytal tematy postow z ktorymi trescia sie zapoznajesz... Moj ma tytul "malo znany nik i co za tym idzie..." .

Jezli jego tytul jest dla ciebie niezrozumialy postaram ci sie wyjasnic o co mi chodzilo.

To co sie mi sie przytrafilo (zreszta sytuacja juz wyjasniona) mialo pokazac co sie dzieje gdy komus dobrze idzie a ma malo znany na scenie CSa nik. To apel do Wilekich graczy o szanowanie swoich mniej znanych kolegow.

Czy juz rozumiesz ?

Pozdrawiam.

Posted by AlieneK on 19-01-2002 17:00:

LOL.....MaslaV...
moze i masz troche racji, ale to nie jest normalne ze cie kickuj� czy banuj� bo ci dobrze idzie.......Ale z droogiej strony nie ma sensa pisa� na boardzie kolejnychg topikoow w ktooryh bloozgacie jacy to admini �li....popatrcie na to z ich strony...wpada gosciu i wymiata to jest podejrzenie ze czituje...
ale w takich sprawach to pishcie do tychadminoow...bo rzeczywiscie mnie ma�o obchodzi ze ten gos ma bana bo cos tam.....se wyja�niajcie swoje sprawy z adminami serweroow a nie znami....

Posted by [IM]Cichy on 19-01-2002 22:35:

Maslav ma racje w sumie, ja leje na bana ... jest 120 serverow do dyspozycji. No chyba, ze jest to wasz ulubiony.

Posted by yebisu on 19-01-2002 23:41:

Lightbulb

hmmm ja tylko chcialbym cosik powiedziec....

nigdy nie patrze na nicka kolesia i czy go znam czy nie jesli staram sie ocenic czy dany gracz czituje... bo po prostu z doswiadczenia wiem ze nie mozna znac wszystkich bardzo dobrych graczy w cs'a (bardzo dobrych na poziomie polskim...)
przykladem moze byc chociaz to ze jeszcze we wrzesniu nie mialem pojecia kto to taki Zamek a teraz uwazam go za jednego z najlepszych w polsce
patrzac na gre delikwenta wbrew pozorom bardzo latwo ocenic czy gra na czitach czy nie najlatwiej po tym czy koles wyskakujac zza rogu od razu wali heada za hradem nie znajac pozycji przeciwnika....
w zyciu oskarzylem z 5 osob o czitowanie i raczej zawsze mialem racje (no pewnym nigdy nie moge byc...)
ale sam gram bardzo czesto na ksywie maly_lolek i tez czesto jestem wyzywany od cziterow ale sie tym nie przejmuje :>
jakos jedynego bana jakiego dostalem za czitowanie byl ten na topgunie (no fajnie ze czituje dobrze wiedziec )
a dlatego mam tak malo banow bo niemal zawsze gram na najlepszym moim zdaniem serwe w polsce czyli na cyber strefie
i tam mnie jakos nigy od cziterow nie wyzywaja a powod jest jasny - polowa ludzisk tam gra duuzo ponad przecietna krajowa :>>
mozecie to traktowac jako reklame serwa czy jak ale mi nie o to chodzi... po prostu wiadomo ze niektorzy nie wierza w to ze ktos moze byc lepszy od nich az o tyle i oni o nim nie slyszeli... i nie ma na to rady... jedyny ratunek to zapobieganie temu jak wlasnie wejscie na inny serw

ps1: miszpl jest wporzo
ps2: [FPP]Dark = als?
bo nie wiem?

Posted by Rzeznik on 20-01-2002 00:05:

Jak kto� umie czitowa� (co ja pisz�...) to w �adnym wypadku nie rozpoznasz, �e to robi, nawet siedz�c na obsertorze. Mo�e by� dobry, mie� du�e umiej�tno�ci i tylko "wspomaga� si�" czitami. Je�eli jaki� lolek w��czy sobie OGC to nie ma problemu, wtedy odrazu leci z serwera. Mo�na si� jednak tak ukrywa�, �e nikt ci nic nie udowodni "na oko". Sam spos�b celowania jest widoczny tylko i wy��cznie na povie gracza lub demkach z pov'a. Nie mo�na nikogo wyzywa� nie maj�c ewidentnych dowod�w! Nie masz pewno�ci - sied� cicho i koniec. Mo�esz potem popyta� si� admina o logi, screeny itd., ale w trakcie gry nie wyzywaj nikogo opr�cz EWIDENTNYCH cziter�w!!!

CyberStrefa, CyberStrefa... W Polsce mamy grubo ponad 100 serwer�w, nie mo�na by� tak ograniczonym. Ludzie graj� na nullach, TOPGUN'ach itp. i maj� o nich dobre zdanie dop�ki nie rozejrz� si� troch� i nie pograj� na innych ("lamerskich" ). Wcale poziom nie jest gorszy (zreszt� nawet na lamkach mo�na dobrze potranowa�), a czasem wr�cz przeciwnie. Du�o zale�y od admina, bo jak potrafi utrzyma� porz�dek to gra si� �wietnie. Ostatnio mia�em tak� sytuacj� - kolesie wyzywali od cziter�w (oczywi�cie jak zwykle bezpodstawnie) admin (jaki� kole� ze SPEC) porozdawa� gagi i dalej gra�o si� spokojnie.

Rzeznik

Posted by AdaX on 20-01-2002 00:44:

dzisiaj wlasnie skonczylem grac na (null) [1]
i byla taka sytuacja ze na server wszedl b4rt.s!ms0n i h0m3r.s!ms0n, i oczywiscie grali ponad przecietna, az w koncu jeden z nich napisal CHEATING POWER!, i od razu jakis inteligentny admin uzyl komendy ak... i h0m3r wylecial z serva
a potem okazalo sie ze b4rt. to Neo, a h0m3r to RedruM
tak, tak granie pod fakem robi sie nie bezpieczne panowie i panie...moze naprawde lepiej przezucic sie na sapera, tam nie ma bezpodstawnych oskarzen o chity, za to tylko ze dobrze grasz!

Posted by AlieneK on 20-01-2002 11:12:

W CS 1.4 b�dzie mozliwo�� obsewacji z oczu innych gracz...ciekawe czy jak kto� bedzie mia� czity to b�dzie wida� ze je ma....

Posted by AdaX on 20-01-2002 11:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
W CS 1.4 b�dzie mozliwo�� obsewacji z oczu innych gracz...ciekawe czy jak kto� bedzie mia� czity to b�dzie wida� ze je ma....

w jaki sposob? po sposobie gry?

Posted by AlieneK on 20-01-2002 12:16:

nie wiem...ale na pewno b�dzie lepiej wida�....

Posted by [SPECNAZ]Tsun on 20-01-2002 17:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

Tsun nie za duzo sluchasz "SYSTEM OF A DOWN"....???

Troszke ale s�ucham tylko to co lubie(czy. ostatnio tylko SYSTEM OF A DOWN )

Posted by Beaker on 20-01-2002 23:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

o to bedzie calkiem ciekawe... ale mysle ze to ebdzei tak jak z free mode look nie ejst na wszytkich serv

Posted by del on 21-01-2002 05:44:

mysle, ze powinno byc na kazdym servie bo idealnie pokazuje czy ktos czeatuje czy nie. no a poza tym mozna obserwowac mastahow i innych gosu przy pracy .

Posted by DeZo on 22-01-2002 11:52:

No w sumie....a jezeli chodzi o czitowanie to najlatwiej bedzie wylapac Aimbota........bedzie mozna zauwazyc jak celownik sobie skacze z kolesia na kolesie

M�j numerek gg: 2285535

Posted by AdaX on 22-01-2002 14:30:

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
No w sumie....a jezeli chodzi o czitowanie to najlatwiej bedzie wylapac Aimbota........bedzie mozna zauwazyc jak celownik sobie skacze z kolesia na kolesie

no wlasnie, jak robi obrot o 360 stopni, to wtedy napewno sie go rozpozna!

Posted by [RADA]Poison on 22-01-2002 14:39:

mnie spotkala podobna rzecz na poligonie 1 .
gral tam z adminow tylko [3RD]Rob@czek
gralme pod fake nikiem i go zabilem po czym dostalem bana :/
ciekawe ....

Posted by [SPECNAZ]Neck on 22-01-2002 19:49:

Ja nie wiem co wy robicie na tych serwach Ja nie mam problemow z nikim

Posted by AdaX on 22-01-2002 20:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck
Ja nie wiem co wy robicie na tych serwach Ja nie mam problemow z nikim

z tym twoim kampieniem to nie czy nie amsz problemow

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:58.