FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3609)

Posted by quietc on 19-01-2002 12:33:

Impreza

wiem ze istnieje juz taki temat ale tam pewnie nikt nie zaglada:>
prosze napiszcie tu gdzuie bylibyscie w stanie dojechac na imprezke
krakow,wawa etc.
i czy chcecie imprezke:>

Posted by on 19-01-2002 13:45:

a ja myslaem ze do takich topic'ow jest tu specjalne forum przeznaczone...

Posted by FrD on 19-01-2002 14:31:

Na Śląsku

Posted by Sniezek on 19-01-2002 15:31:

W warszawie

Posted by Fryma on 20-01-2002 06:48:

leeeee nie wiem czy wogule jakis fan ut we wrocku mieszka :/

Posted by sxl on 20-01-2002 09:25:

Quiet nie umiesz sie dostosowac w ogole... Prosic, rece zalamywac, a ty dalej swoje...

Ja moge dojechac do Krakowa, Warszawa odpada bo musialbym nocowac a to wypada z gry...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by quietc on 20-01-2002 10:32:

no dobra chlopcy - nie umiem (tak to jest z geniuszami:> )
wiec zrobcie wyjatek:> i nie zamykajcie topica:>

Posted by on 20-01-2002 17:24:

białystok
przynajmniej z 10 osob by nie musialo nigdzie jechac
a tak na serio to mi obojetne

Posted by *Av*M.G on 24-01-2002 23:34:

Talking

Ja proponuje zrobic imprezke W Wasilkowie!!!!!
Co nie Wasilkowianie i Bialystoczyznianie:O
Ps:Chyba dobrze napisalem Bialy*************???

Posted by on 25-01-2002 08:56:

quote:
Napisane oryginalnie przez *Av*M.G
Co nie Wasilkowianie i Bialystoczyznianie:O
Ps:Chyba dobrze napisalem Bialy*************???

niestety
powinno byc "Białostoczanie"

Posted by -v3-Yarecki on 25-01-2002 12:01:

Wro...

we wro żyje jescze kilka osób: Kiler, KG, Pyza, Yarecki...a pewnie jescze by sie znalazło ;-)))

Posted by deen on 25-01-2002 13:30:

Re: Wro...

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
we wro żyje jescze kilka osób: Kiler, KG, Pyza, Yarecki...a pewnie jescze by sie znalazło ;-)))

krakow, katowice

Posted by Fryma on 25-01-2002 20:03:

Re: Wro...

quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki

chodzi ci o wroclaw jak tak to luzik :> ja jestem z wrocka i hetnie bym sie z wami spotkal i poszedlbym na browca (bez alkoholowego ofkorz)

a i jeszcze jedno moze mieszkamy blisko siebie ? ja ku wolis scislosci mieszkam na srodmiesciu. konkrety? kolo browaru piastowskiego (kolo placu kromera :> )

Posted by quietc on 25-01-2002 22:23:

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Quiet nie umiesz sie dostosowac w ogole... Prosic, rece zalamywac, a ty dalej swoje...

Ja moge dojechac do Krakowa, Warszawa odpada bo musialbym nocowac a to wypada z gry...

sxlq a gdzie mieszkasz?:>

Posted by GuriaS on 25-01-2002 22:49:

proponuje zrobic w kraq... jak widze bylby tu sxl, deen, zaapewne blood, screem, ja, duk3, neo i jush by bylo cos... mozna by wynajac kafeje na noc [ ja z djukiem szukamy ludu ] i pograc w ut

proponuje [jak nie chcecie na noc] to zrobic jezcze w feire, bo potem nauka, i inne badziewia [angielski i inne]... chetnie zobaczylbym mojego cl'a [yO sxlq ] i drugiego ckl'a [yO deenq ]... btw. mozna by potrenowac na lanie w kafeji

Posted by quietc on 26-01-2002 11:07:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
proponuje zrobic w kraq... jak widze bylby tu sxl, deen, zaapewne blood, screem, ja, duk3, neo i jush by bylo cos... mozna by wynajac kafeje na noc [ ja z djukiem szukamy ludu ] i pograc w ut

proponuje [jak nie chcecie na noc] to zrobic jezcze w feire, bo potem nauka, i inne badziewia [angielski i inne]... chetnie zobaczylbym mojego cl'a [yO sxlq ] i drugiego ckl'a [yO deenq ]... btw. mozna by potrenowac na lanie w kafeji

i ja jestem w krakowie
lepiej kafeje na noc:>>

Posted by deen on 26-01-2002 12:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc

i ja jestem w krakowie
lepiej kafeje na noc:>>

zlbizamy sie do coraz wieskszej liczby chetnych, to moze zamiast cafe wynajmiemy hale sprtowa i zagramy w siatke

Posted by quietc on 26-01-2002 15:26:

quote:
Napisane oryginalnie przez deen

zlbizamy sie do coraz wieskszej liczby chetnych, to moze zamiast cafe wynajmiemy hale sprtowa i zagramy w siatke

oka ja bede serwowal z hk69:>>>>

Posted by Chaos on 28-01-2002 00:46:

First Person Perspective Impreza

Nie wiem, czy moge sie wypowiedziec, bo malo kto mnie zna przynajmniej z UT i raczej glupio mi cos na temat imprezy mowic, zale, ze Quietc cosik mi juz na ten temat wspomnial wiec powiem tylko tyle, ze najlepiej jest ustawic lokacje pod osoby ktore nie moga wyjechac za daleko. Takie jak sxl bo w sumie glupio by bylo gdyby ich zabraklo.

P.S. quietc zalatw bramke z wykrywaczem metali. nie wiem czy warto wpuszczac uzbrojonych graczy

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Posted by Sniezek on 28-01-2002 07:18:

Moim zdaniem jak juz mamy uzadzac takie spotkanie to lepiej isc do jakiegos pubu, pogadac, napic sie czy cos , a nie grac cala noc w ut w kafejce, przeciez na necie gramy codziennie razem ( moze nie wszyscy jednoczesnie , ale wiekszosc... )
Pozdrawiam

Posted by quietc on 28-01-2002 07:41:

sniezek ma racje:>>>
ja sie dostosuje a w k-owie moge jakis pubik zalatwic:>
tylko co z mlodszymi graczami?:>

Posted by deen on 28-01-2002 08:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez quietc
sniezek ma racje:>>>
ja sie dostosuje a w k-owie moge jakis pubik zalatwic:>
tylko co z mlodszymi graczami?:>

kupimy im wate cukrowa

Posted by roberf on 08-02-2002 22:58:

Exclamation

Narazie spotykajmy sie w wlasnym gronie. Czyli niech jedna kompetentna osoba z jakiegos miasta wezmie wszystkich za wsiasz i zorganizuje spotkanie. Ja jestem pionierem w tej dziedzinie. W bialymstoku mam juz 2 spootkania za soba a 16.02 organizuje nocke dla wszystkich ktorzy sa chetni i sie stawia. Wiecej szczegolow na bordzie o Spotkaniach

Posted by roberf on 08-02-2002 23:00:

Exclamation

ps.

Jak sie z wami zyzryje to zorganizuje sie cos wiekszego dla wszystkich z Polski. Ale wiem jeden maly problem srednia wieku 16 lat (strzelam) i mama nie pozwoli P

Posted by quietc on 09-02-2002 08:57:

quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
ps.

Jak sie z wami zyzryje to zorganizuje sie cos wiekszego dla wszystkich z Polski. Ale wiem jeden maly problem srednia wieku 16 lat (strzelam) i mama nie pozwoli P

mi mama pozwoli (chyba:> )...:>

Posted by GrEaTEyE on 09-02-2002 13:43:

Cool ??????

Ej no to kiedy w końcu będzie te spotkanie ile wolnych komputerów będzie???bo mi może rodzice pozwolą, a jak coś to przyjda z opticalem.Są jeszcze miejsca wolne???

GrEaTEyE

Posted by roberf on 09-02-2002 14:25:

Exclamation

To prosze napisac mi to na meila [email protected]
Narazie jest 6 osob ktore ida na 100% a ja mysle ze uda mi sie tam upchac 10. Jak chcesz to bierz swego kompa.

Posted by on 09-02-2002 17:53:

quote:
To prosze napisac mi to na meila [email protected]
Narazie jest 6 osob ktore ida na 100% a ja mysle ze uda mi sie tam upchac 10. Jak chcesz to bierz swego kompa.

panowie zboczyliscie z tematu
to jest topic o "The Imprezie" (ogolnokrajowej) a wy chyba mowicie o spotkaniu w bialym ...

PS. JA JUZ JESTEM PO SESJI (średnia 4.875 slownie: cztery i osiemsetsiedemdziesiat piec tysiecznych !! WOW jeszcze nie moge umierzyc )

Posted by roberf on 10-02-2002 11:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth

panowie zboczyliscie z tematu
to jest topic o "The Imprezie" (ogolnokrajowej) a wy chyba mowicie o spotkaniu w bialym ...

PS. JA JUZ JESTEM PO SESJI (średnia 4.875 slownie: cztery i osiemsetsiedemdziesiat piec tysiecznych !! WOW jeszcze nie moge umierzyc )

Zboczyles gosciu z tematu po kiego sie kujonie chwalisz ze masz 4,85. Z domu nie wychodzi tylko sie uczyl a wiem bo mieszkam niedaleko. Piornik jakich malo

Posted by deen on 13-02-2002 23:26:

quote:

Zboczyles gosciu z tematu po kiego sie kujonie chwalisz ze masz 4,85. Z domu nie wychodzi tylko sie uczyl a wiem bo mieszkam niedaleko. Piornik jakich malo

hyhy a co studiujesz ?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:26.