FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3643)

Posted by del on 20-01-2002 16:33:

Exclamation Help

to bardzo wazne 4 me

ostatnio robilem upgreade sprzeta i mialem format...po formacie probowalem zainstalowac hla i jak go wlaczylem , pojawily sie seryjnie komunikaty o braku jakichs plikow gfx...

zainstalowalem patcha i csa , wchodze do menu (w hl menu nawet jest zrabane graficznie ale dziala) i gdy chce uruchomic konsole to wyskakuje blad braku pliku pallete.gfx...czyli bedzie ze konsola chyba

instalowalem juz hla z 2 roznych plyt...to nie wina sterownikow...

w katalogu valve/gfx mam 2 katalogi (wydawalo mi sie ze powinny byc 3): shell i vqui...

jesli ktos wie jak mi pomoc bylbym wdzieczny

Posted by [SPECNAZ]Neck on 20-01-2002 17:08:

Ja to samo mialem, wiec zainstalowalem sobie Win ME i dziala wszystko

Posted by del on 20-01-2002 17:30:

taa...wczesniej tez mialem me ale spowrotem wzialem win98 bo lubie...no ale jesli Tobie zaczelo dzialac to thx, tez sprobooje

Posted by [SPECNAZ]Neck on 20-01-2002 17:57:

np

Posted by del on 20-01-2002 20:01:

Smile

jeszcze raz podziekuje bo juz dziala nice

Posted by [SPECNAZ]Neck on 20-01-2002 20:30:

ME r0x0rz

Posted by Beaker on 20-01-2002 23:26:

Re: Help

quote:
Napisane oryginalnie przez del
to bardzo wazne 4 me

ostatnio robilem upgreade sprzeta i mialem format...po formacie probowalem zainstalowac hla i jak go wlaczylem , pojawily sie seryjnie komunikaty o braku jakichs plikow gfx...

zainstalowalem patcha i csa , wchodze do menu (w hl menu nawet jest zrabane graficznie ale dziala) i gdy chce uruchomic konsole to wyskakuje blad braku pliku pallete.gfx...czyli bedzie ze konsola chyba

instalowalem juz hla z 2 roznych plyt...to nie wina sterownikow...

w katalogu valve/gfx mam 2 katalogi (wydawalo mi sie ze powinny byc 3): shell i vqui...

jesli ktos wie jak mi pomoc bylbym wdzieczny

a moze asmz windowsa XP ???

Posted by del on 21-01-2002 05:32:

Re: Re: Help

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

a moze asmz windowsa XP ???

niee...xp smierdzi . Poprzednio mialem win98, a teraz mam me, ktorego tesh nie lubie no ale przynajmniej w csa pogram...

Posted by DeZo on 22-01-2002 11:49:

Wedlug mnie to ME jest maksymalnie do bani......nie dziala tak jak powinno a o Otoczeniu sieciowym to ja juz wogole nie wspomne

M�j numerek gg: 2285535

Posted by [SPECNAZ]Neck on 22-01-2002 19:55:

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Wedlug mnie to ME jest maksymalnie do bani......nie dziala tak jak powinno a o Otoczeniu sieciowym to ja juz wogole nie wspomne

Ile masz ramu ??Bo moj brat mial 128 i mu sie zawieszal lagowalo mu, kompletnie nic nie mogl zrobic. Po pewnym czasie kupil sobie drugie 128 i teraz ME dziala pinknie

Posted by DeZo on 22-01-2002 23:02:

Na adminie mamy 384 i dziala fatalnie............na wszystkich kompach mamy 256 i tez dziala fatalnie............nie ma co sie oszukiwac...jest poprostu do bani

M�j numerek gg: 2285535

Posted by del on 23-01-2002 15:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Na adminie mamy 384 i dziala fatalnie............na wszystkich kompach mamy 256 i tez dziala fatalnie............nie ma co sie oszukiwac...jest poprostu do bani

obslugiwac me to trzeba umic . joke, mi tesh nic na nim nie wychodzi. ostatnio nastapil taki walek, ze nie moge tworzyc skrotoow obok startu bo dosoonalem pasek i jush nie moge odsoonac . lol. bosh, teraz zmieniac przyzwyczajenia wszystkie. a jak ja bede przywracal pulpit robiac www? przecie to niemozliwe

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:23.