FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3645)

Posted by [FPP]Saari on 20-01-2002 17:51:

Unhappy patch v1.1

Nie wiecie czy da sie skads sciagnac patcha 1.1 w wersji nieinstalacyjnej tylko jako pliki do wrzucenia gdzies? Bo ze tak powiem mam niezainstalowana tylko przekopiowana od brata wersje rtcw (przy instalacji z plytki mi jakis error wyskakuje) a wersja instalacyjna patcha nie chce nic robic poki nie znajdzie zainstalowanej gry ... help!

Posted by C4|Shiro on 20-01-2002 18:16:

Re: patch v1.1

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Nie wiecie czy da sie skads sciagnac patcha 1.1 w wersji nieinstalacyjnej tylko jako pliki do wrzucenia gdzies? Bo ze tak powiem mam niezainstalowana tylko przekopiowana od brata wersje rtcw (przy instalacji z plytki mi jakis error wyskakuje) a wersja instalacyjna patcha nie chce nic robic poki nie znajdzie zainstalowanej gry ... help!

znam Twoj bol!

Posted by MLS on 20-01-2002 18:26:

Re: patch v1.1

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Wystarczy Tobie ta wersja instalacyjna. Jezeli masz WinZip'a, kilknij prawym klawiszem myszki na pliku wolf_1_1.exe (czyli tym instalatorze patcha), i wybierz "WinZip -> Open With WinZip". Z tego archiwum "wypakuj" (do glownego katalogu RTCW) pliki:
- Anet.inf
- CGAME_MP_X86.DLL
- QAGAME_MP_X86.DLL
- UI_MP_X86.DLL
- Wolfmp.exe

...zamieniajac istniejace juz na dysku pliki. To wystarczy

Posted by KETTLER on 20-01-2002 18:27:

Re: Re: patch v1.1

quote:
Napisane oryginalnie przez C4|Shiro

znam Twoj bol!

to trzeba bylo doradzic

Posted by [FPP]Saari on 20-01-2002 18:27:

Dzieki dzieki i jeszcze raz dzieki - na to bym nie wpadla

Posted by MLS on 20-01-2002 18:30:

Nie za ma co

Posted by Kabu on 21-01-2002 20:43:

A jakie plusy daje ten patch?

Posted by Pysiu on 28-01-2002 09:12:

Masz napisane na stronie wolfa, ogolnie poprawia dzialanie Wolfa w multiplayerze.

Posted by XerXess on 05-02-2002 07:41:

Problem juz pewnie nie aktualny ale co tam Wersja nie instalacyjna jest do zassania na stronie www.wolfensteincenter.com

Posted by CiaPeQ on 08-02-2002 18:32:

nie mam nic przeciwko patchom ktore poprawiaia dzialanie gry ale jak zacznie sie jazda jak w q3 z versiami cpma to przesionde sie na kulki przez net

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:40.