FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3679)
Klan ostatnich miesiecy
Ktory klan wg Was jest obecnie najsilniejszym teamem w Polsce? Kto ma najlepsza ekipe?
mail - [email protected]
Re: Klan ostatnich miesiecy
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Ktory klan wg Was jest obecnie najsilniejszym teamem w Polsce? Kto ma najlepsza ekipe?
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
r3 ofkozz :... ale tak powa�nie, to poczytajcie temat "zimowa niemoc" bo to g�osowanie si� w sumie do niego odnosi
hyhy
skad tam sie wzielo JP ???
a tak pozatym to wszyscy wiedza ze r3 jest najlepsze wiec po co ta ankieta ? chlopaki jak macie dola i potrzebujecie sie dowartosciowac to wejdzcie na jakis serw i pokazcie co potraficie ))
Re: hyhy
quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
skad tam sie wzielo JP ???
a tak pozatym to wszyscy wiedza ze r3 jest najlepsze wiec po co ta ankieta ? chlopaki jak macie dola i potrzebujecie sie dowartosciowac to wejdzcie na jakis serw i pokazcie co potraficie))
mail - [email protected]
quote:
Re: Re: Klan ostatnich miesiecy
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Troszq to byl wedlug mnie chybuiony pomyysl z ta ankieta, gdyz to rzecz jasna ze kazdy kto wejdzie na tego sajta (no prawie) ma swoj klan i na niego bedzie glosowal. Mysle i raczej sie nie myle ze jak dotad tylko 1 - gora 2 osoba oddala glos na najlepszy team nie patrzac na ten w ktorym sie znajduje lub nie ...
mail - [email protected]
heh .. sxl podoba mi sie to ze masz spoko podejscie do zycia , jak w morde strzelil ( wczoraj Shreka ogladalem ) ale sadze ze z tymi setkami to lekka przesada, w Polsce jest moze 1 setka graczy ( popatrz na liczbe glosow oddanych), ale tez tego nie jestem pewien, i Blood vel. Chester ma racje bo kazdy (albo znaczna wiekszosc) ma swoj klan i na niego glosuje
heh .. sxl podoba mi sie to ze masz spoko podejscie do zycia , jak w morde strzelil ( wczoraj Shreka ogladalem ) ale sadze ze z tymi setkami to lekka przesada, w Polsce jest moze 1 setka graczy ( popatrz na liczbe glosow oddanych), ale tez tego nie jestem pewien, i Blood vel. Chester ma racje bo kazdy (albo znaczna wiekszosc) ma swoj klan i na niego glosuje
mail - [email protected]
heh... to nie bylo porownanie tam byl przecinek tak wiec wyrazenie jak w morde strzelil jest tutaj przerywnikiem ... nie no dobra chcialem sie pochwalic ze Shreka ogladalem i nie moglem sie powstrzymac i chcialem napisac jakis cytat z filmu
Sxl powiedz mi , jak to mozliwe ze w ut graja setki osob, gdzie one graja? Nawet jesli graliby na lanie , to mowie ci ze nie bedzie tylu osob... Zalozmy ze czesc nie ma dostepu do internetu i gra tylko na lanie, ale ci co graja to wiekszosc sie wpisala na liste na ut.pl i widac ze jest ponizej 100. Oczywiscie nie mowie ze tak bedzie zawsze , bo scena sie rozrasta i to widac , jak w morde strzelil ale podejrzewam , ze w chwili obecnej tak jest i mam racje. moze jednak MaJeS zweryfikuje moje przypuszczenia i powie mi dlaczego...
Pozdrawiam
heh... to nie bylo porownanie tam byl przecinek tak wiec wyrazenie jak w morde strzelil jest tutaj przerywnikiem ... nie no dobra chcialem sie pochwalic ze Shreka ogladalem i nie moglem sie powstrzymac i chcialem napisac jakis cytat z filmu
Sxl powiedz mi , jak to mozliwe ze w ut graja setki osob, gdzie one graja? Nawet jesli graliby na lanie , to mowie ci ze nie bedzie tylu osob... Zalozmy ze czesc nie ma dostepu do internetu i gra tylko na lanie, ale ci co graja to wiekszosc sie wpisala na liste na ut.pl i widac ze jest ponizej 100. Oczywiscie nie mowie ze tak bedzie zawsze , bo scena sie rozrasta i to widac , jak w morde strzelilale podejrzewam , ze w chwili obecnej tak jest i mam racje. moze jednak MaJeS zweryfikuje moje przypuszczenia i powie mi dlaczego...
Pozdrawiam
Sxl powiedz mi , jak to mozliwe ze w ut graja setki osob, gdzie one graja? Nawet jesli graliby na lanie , to mowie ci ze nie bedzie tylu osob... Zalozmy ze czesc nie ma dostepu do internetu i gra tylko na lanie, ale ci co graja to wiekszosc sie wpisala na liste na ut.pl i widac ze jest ponizej 100. Oczywiscie nie mowie ze tak bedzie zawsze , bo scena sie rozrasta i to widac , jak w morde strzelilale podejrzewam , ze w chwili obecnej tak jest i mam racje. moze jednak MaJeS zweryfikuje moje przypuszczenia i powie mi dlaczego...
Pozdrawiam
mail - [email protected]
quote:
Dlatego tak nieprzerwanie twierze poniewaz liczba odwiedzin dzienna jaka jest nabijana przez czytelinkow na ut.pl nie moze byc nabijana przez te same 60 osob... Wrecz niemozliwe...
A z wszystkimi grami netowymi to jest tak ze ponad polowa graczy nie gra na necie, tak tez jest z UT. Goscie np ilestam dziennie siedza w necie i swoje wyczytaja, lecz graja tylko z botami lub po lanie.
Sniezek wierz mi choc troche, ja w redagowaniu na temat q3 i ut razem siedze juz prawie 4 lata i swoje wiem [dla jasnosci, q3 ma juz poonad 3 lata, a ja zaczynalem swoj sajt prowadzic o q3 gdy na necie dostepne byly q3testy].
A na ut.pl naet 1/3 sie nie wpisala, ludzie sa baardzo leniwi i wielu sie nie chce zrobci nic procz przeczytania newsow [nawet kometarzy nie daja mimo ze maja czesto odmienne zdanie]. Np powiem Ci cos takiego, kiedys q3orga [www.q3arena.gry.wp.pl], dawno temu odwiedzalo okolo 1000 ludzikow dziennie [teraz jest zupelnie inaczej chociaz to nie sedno sprawy] a w takich sondach mimo ze czesto byly ciekawe nigdy nie bralo udzialu wiecej niz 200 osob... Rozumiesz o co mi lata? Tego nie widac ale tego ludu truche jest. Jednak to jest Polska, dlatego jest jak jest...
Napisane oryginalnie przez capone
zobaczymy kto bedzie rulez po jutrzejszej klanowce bo jestescie za bardzo pewni siebie
(hiehie moj klanik jest na 2 miejscu)
Napisane oryginalnie przez capone
zobaczymy kto bedzie rulez po jutrzejszej klanowce bo jestescie za bardzo pewni siebie
Re: Re: klanowka
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
pewnie i tak sie nie stawicie, no ale trudno, btw nie rob burzy..
kto jest zbyt pewny siebie ? ja ?!?
Re: Re: klanowka
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
pewnie i tak sie nie stawicie, no ale trudno, btw nie rob burzy..
kto jest zbyt pewny siebie ? ja ?!?
mail - [email protected]
no co jest ?
takie byly przechwalki z obu stron, a teraz jest juz 10.10 a zadnych wynikow nie widze
z tego co wiem to odbyla sie ta klanowka bo na qlnecie bylo haselko (nie moglem wejsc, chociaz lepsze to niz kicki ktore dostawalem na poczatku, skad in�nd zupelnie slusznie ) i jak potem patrzylem na BROWSER'a i bylo tylko r3 i DT
podalibyscie co z ta klanowka sie stalo i ewentualnie jaki wynik
Re: no co jest ?
quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
takie byly przechwalki z obu stron, a teraz jest juz 10.10 a zadnych wynikow nie widze
z tego co wiem to odbyla sie ta klanowka bo na qlnecie bylo haselko (nie moglem wejsc, chociaz lepsze to niz kicki ktore dostawalem na poczatku, skad in�nd zupelnie slusznie ) i jak potem patrzylem na BROWSER'a i bylo tylko r3 i DT
podalibyscie co z ta klanowka sie stalo i ewentualnie jaki wynik
r3 rulez i wszyscy o tym wiedza
r3 rulez i wszyscy o tym wiedza![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez veneoth
nie wiem jak jest na zachodzie, ale wydaje mi sie ze w klanie powinno byc z 6-7 osob na maxa, a to dlatego ze klanowki gra sie 4-4 lub 5-5 i te osoby ktore nie graja moga czuc sie urazone tym faktem, co moze doprowadzic do rozlamy wklanie, nie chce krakac ale ...
PS. no r3 to bezsprzecznie najlepszy klan
Wedlug mnie w klanie 15 osobowym najlepiej zrobic 2 sklady, wtedy wszyscy beda se mogli pograc, a rywalizacja dalej bedzie(znam klan w ktorym sa nawet 3 sklady).Wiadomo, ze niektorzy w takim teamie nie beda miec szans na 1 sklad.
quote:
A ja si� nie zgadzam bo w klanie powinno by� ko�o 15 os�b wed�ug mnie ... poniewa� to stwarza jak�� konkurencje, a jak w zespole jest 7 os�b to ludzie nie tenuja ju� tak starannie bo wiedz� �e i tak zagraj� w 1- szym sk�adzie. Poza tym gdy klan liczy sobie 6 - 7 os�b to wystarczy �e dwie - 3 osoby nie b�d� mog�y gra� i nici z klan�wki.
czemu nie...
Hmmm czemu mamy gra� ka�dy sparing na powa�nie i wogle wyru�nia� si� w ca�ej grze, po co???? imho ta gra to tylko zabawa.
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Hmmm czemu mamy gra� ka�dy sparing na powa�nie i wogle wyru�nia� si� w ca�ej grze, po co???? imho ta gra to tylko zabawa.
Re: Re: czemu nie...
quote:
Po ta sa spraingi zeby udowodnic co dany klan potrafi, a poniewazn nie jest to klanowka wiec wynik nie bedzie mial wiejszego znaczenia dla danego klanu to mozna jeszzce poitrenowac rozne szczegoly czy taktyki. A jak bedziesz gral sobie na jaja a caly klan bedzie mial jakas taktyke a Ty bedziesz tylko przeszkkadzal to watpie zeby [pozniej na klanowce pozwolili ci zagrac.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:02.