FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3741)

Posted by LaM4 on 24-01-2002 23:52:

Exclamation Maly problemik :((((

Czesc !
Wlasnie dorwalem Tribes 2 i mam problem - zarabiscie stara wersja - 0.22002.0.0 - niewiem co to jest - jakas beta czy co??
i chce zupdejtowac do nowszej bo ta sie wysypoje Czy istnieje jakis patch do tej wersji??? jezeli tak to gdzie?
jeszcze jedna prosba jakby ktos molg mi jakos przeslac pliki updatepatch.txt i zz.ini
moze cos bym poradzil - bo nowe updaty wymagaja tych plikow a ja niemam pojecia jak maja one w srodku wygladac

Za pomoc z gory dziekuje

Posted by LaM4 on 25-01-2002 07:53:

Qrcze niedawno czytalem o wspanialej spolecznosci Tribes - chce to poczuc
PLIZ po prostu potrzebuje te dwa pliki - w nich sa zapisane tylko informacje o updateach - zadnych tajnych informacji.
updatepatch.txt zz.ini Dajcie to jako zalacznik do posta

Posted by kag on 25-01-2002 11:31:

jako wspaniala spolecznosc tribes2 juz odpowiadam bo sam mialem problem ze wspanialymi patchami do gry... ja sobie poradzilem w ten sposob ze dalem sobie spokoj z autoupdate ktory dziala akby chcial a nie mogl tylko sciagnalem poszczegolne patche z www.gry-online.pl - jesli nadal bedziesz mial problemy to pisz

Posted by sYs|yavor on 25-01-2002 14:03:

22002? Pierwszy raz widze taki numer wersji T2... Moze byc problem z patchami. Wejdz na gryonline, jak pisze Kag, poszukaj latek uaktualniajacych od tej - lub najblizszej wczesniejszej badz pozniejszej wersji. Jesli to nie pomoze... Ekhm... Ten Twoj T2 to oryginal czy wersja, ekhm, legalna inaczej? Innymi slowy, czy masz zalozone konto w T2? Jesli masz, podaj mi swojego nicka, sprawdze i wowczas bedziesz mial tylko jeden problem: gdzie znalezc eftepa, na ktory wrzuce Ci calego mojego T2 - uaktualnionego i skonfigurowanego.

Posted by LaM4 on 25-01-2002 14:18:

sYs|yavor dzieki ale to jest pirat przykro mi z tego powodu
ale chodzi mi o gramie po LAN a ta wersja mi sie wiesza
Co do patchow to sa ale od wersji 22460 takiej starej to niema, i wlasnie gdy updejtuje sobie jednym z tych patchy to wola mi pliku updatepatch.txt - narazie chodzi mi tylko o ten plik jak z nim nie wypali to kupie oryginal chyba

PS. I wiecie co z ta spolecznoscia to chyba prawda, na pewno nikt z graczy q albo ut nie zaoferowalby mi tego ze da mi cala gre dzieki

Posted by sYs|yavor on 26-01-2002 04:18:

Zastanow sie, czy nie kupic oryginalu T2. Nie jest drogi, ostatnio slyszalem, ze ktos kupil za 59 zl. Od biedy na jednym koncie mozna grac we dwoch i wtedy wychodzi na lebka niewiele mniej niz na bilet do kina...

Posted by LaM4 on 26-01-2002 11:41:

Dobry pomysl , ale w tej chwili chcialbym sprawdzic tylko czy ten numer z plikami zadziala, PLIZ dajcie je jako zalacznik - w nich sa tylko zapisane dane o updateach
pliz, pliz, pliz

Posted by on 26-01-2002 12:52:

Cool

Numer z plikami, hmmm nie s�dze poniewa� orgina� jest od 22460, ale mo�esz sprubowa�. Daj mi maila to ci je prze�le. A co do patcha to tryby legalne inaczej maj� cracki i b�dziesz musia� znale�� cracka do nowej wersji (tej kt�ra wgrasz).

Poszukam patcha do wersji beta, gdzie� go widzia�em.

Posted by on 26-01-2002 13:04:

Cool

Po niekrutkich poszukiwaniach znalaz�em patche do wszystkich wersji T2.

http://www.planettribes.com/tribes2/recfiles.shtml

W�a� i �ci�gaj, pami�taj aby sci�gn�� z np. astalavista cracki do T2

A propo spo�eczno�ci, czy kto� pomorze mi z tymi spanspherami

Posted by sYs|yavor on 26-01-2002 13:19:

Icea, kochaniutki, calym sercem bym Ci pomogl, ale... nie wiem :-P

Posted by LaM4 on 26-01-2002 13:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Icea
Numer z plikami, hmmm nie s�dze poniewa� orgina� jest od 22460, ale mo�esz sprubowa�. Daj mi maila to ci je prze�le. A co do patcha to tryby legalne inaczej maj� cracki i b�dziesz musia� znale�� cracka do nowej wersji (tej kt�ra wgrasz).
Poszukam patcha do wersji beta, gdzie� go widzia�em.

Dzieki Icea : [email protected]
Qrde jush was ludzie lubie

Posted by on 26-01-2002 17:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Icea, kochaniutki, calym sercem bym Ci pomogl, ale... nie wiem :-P

Chyba mnie �le zrozumia�e�. Chcem aby ktos mi zbudowal spngrapha. aby go zbudowac trzeba postepywac tak:

Ja przsylam komus moja mape;
*Kto� j� odbiera i rozpakowywuje
*w lini polece� (START-->URUCHOM) wpisuje:

.\tribes2.exe -nologin -spnBuild DarkForest DM

I to wszystko. Albo wyskoczy po chwili UE albo T2 b�dzie co� robi� przez ok.5-10 min. i gdy sko�czy mapa bedzie gotowa do gry. Moze ktos mi pomoc? PLIZ

Posted by LaM4 on 26-01-2002 22:00:

Icea - jezeli ten moj Tribes to potrafi to dawaj jestem chetny hehehe Dzieki za pliki
I NIESAMOWICIE WIELKIE dzieki za ten adresik qrde ludzie teraz to was kocham jest tam patch od wersji 22002
Teraz tylko sciagnac i QL pogrywac w 20 osob tylko ale to tez cos

Posted by LaM4 on 26-01-2002 23:01:

Ja niemoge jesten OMC informatyk a tu taka gafe strzelam - nie czytam informacji na ekranie te pliki sa puste, LOL
Temu programowi od updatea chodzilo o inne pliki heh
Sciagnalem demo i pokombinuje z tym demem jak sie ono tez bedzie wieszalo to kwas - wina mijego kompa a nie gry
Jeszcze raz dzieki!

Posted by kag on 27-01-2002 00:05:

najwyzej trzeba bedzie skoczyc na aukcje czy do sklpeiq i serwy swiata stoja otworem

Posted by on 27-01-2002 11:51:

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez LaM4
Icea - jezeli ten moj Tribes to potrafi to dawaj jestem chetny hehehe Dzieki za pliki
I NIESAMOWICIE WIELKIE dzieki za ten adresik qrde ludzie teraz to was kocham jest tam patch od wersji 22002
Teraz tylko sciagnac i QL pogrywac w 20 osob tylko ale to tez cos

Dzi�ki, prze�le ci map� i wytyczne, jak si� uda to komp bedzie pracowa� przez ok 10min. Spngrapha i potem sie wylonczy (T2).

BDW. Mam cracka do wersji 21560 (czy jako� tak, tej z orginalu-CD) jakby co.

Posted by LaM4 on 27-01-2002 14:12:

Spoko stary - wysylaj adres masz
A co do crackow to se posciagam
ale najpierw musze se updejt zrobic

Posted by on 27-01-2002 16:17:

qpuj orgina�a, po updatah w og�le inna gra. �adniejsza, p�ynniejsza, lepsza=najlepsza

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:05.