FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3743)

Posted by azazel.kt on 25-01-2002 01:20:

SPHERE - poważny klan ! HAHA

Witam !

hehehe ja to mam szczęście do adminów ! --- spoko to nie jest kolejny topic w stylu admina mnie zbanował...
No właściwie to zbanował , ale nie to jest ważne

Słuchajcie - sytuacja jest taka - wróciłem w nocy do domu i miałem ochotę zagrać w CS'a - wypadło na Cspl 2 -- jest mapa dust2 - gramy sobie (ja oczywiście lamie jak zwykle) -- a tu nagle restart - rozumiem - to druga runda. Na servie jest zibi i luq - chyba obaj mają admina - zibiemu źle poszło - restart --- dwie rundy - koleś ma 5:1 --- za mało - restart --- gracze się poważnie irytują, za chwilę rsetart- ktoś napisał -- czemu cały czas są resy ?--- ja odpisałem "bo admin lame" --- pierwsza uwaga od luq ale looz -- gra jakoś idzie - za chwilę zabili zibiego --- > restart , i tak jeszcze ze trzy razy -- chyba nwet luq się wqrzył, ale zibi nic - restart... Napisałem "no tak - gnoje i admin - fajna mieszanka"---------> BAN .. nie dziwne -wyzwałem admina --- ale tu nie chodzi o skargę.

Podobno Sphere to najlepszy klan w polsce - tak twierdzą niektórzy (ja się nie zgadzam)... Kurde-- ale jeśli ludzie z tego klanu zachowują się w taki sposób to chyba coś jest nie w porządku.

ZIBI - jeśli to czytasz to weź się człowieku zastanów co ty sobą reprezentujesz... Jako "najlepszy klan" powinniście jakoś reprezentować naszą skromną polską scenę, a nie odwalać takie akcje.

No co jak co, ale jeśli dochodzi do takich scen wśród ludzi z takiego klanu to u nas naprawdę źle się dzieje.
Gnoje miały ochotę na zabawę -- ok... - to niech grają pod jakimś tymczasowym nikiem i się bawią, ale żeby odchrzaniać taką maniane... na real nikach i na ogólnie szanowanym servie- weźcie się k...a w garść durne patałachy bo ludzi szlag jasny trafia patrząc na takie lamy.

Amen.

P.S. Bardzo was proszę o odpowiedzi - sytuacja nie jest tak banalna jakby się wydawało---poważny klan, poważny serw... nie wiem---> ale mi brak słów.

Posted by Poison on 25-01-2002 07:39:

Talking

zaraz sie rozplacze

Posted by SnipeR on 25-01-2002 08:01:

to straszne!!!
najpierw przejma servery polskei potem zagraniczne a na koncu zawiesza gklowna matryce kto by sie chcial z takmi zadawacf ?!?;p

coprawda to rzeczywiscie niesbyt ciekawa sytuacja ale co zrobic jk admin lama to gra spaprana ;p

Nie wiesz zkad dostales head'a
nie martw sie przynajmniej masz pewnosc od kogo.

Niektorzy twierdza ze aby dobrze grac poczebna jest inteligencja. Krde tylko jak sie z niej strzela tego nie moge pojac ))

Posted by Coen Hunter on 25-01-2002 08:11:

moje zdanie

Hmm no ja skomentuje to tak , to kolejny raz jak zibi sie zachowal w niewlasciwy sposob , kolega ma jakies problemy z kultura , ale przynajmniej luq ( bo on raczej wystepuje z nim czesto w tych aferach ) nic tym razem nie zrobil (?) !

Duzo graczy ma wyrobiona o nich opinie , raczej slusznie z tego co mi wiadomo , ale nie mozna tu uogolniac , nie powinien caly klan za to odpowiadac , chociaz CL powinien wjkoncu wyciagnac jakas konsekwencje , bo poszczegolni gracze stanowia wizerunek klanu!

MSN [email protected]

Posted by !ZaiX! on 25-01-2002 08:25:

Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Kitab
Hmm no ja skomentuje to tak , to kolejny raz jak zibi sie zachowal w niewlasciwy sposob , kolega ma jakies problemy z kultura , ale przynajmniej luq ( bo on raczej wystepuje z nim czesto w tych aferach ) nic tym razem nie zrobil (?) !

Duzo graczy ma wyrobiona o nich opinie , raczej slusznie z tego co mi wiadomo , ale nie mozna tu uogolniac , nie powinien caly klan za to odpowiadac , chociaz CL powinien wjkoncu wyciagnac jakas konsekwencje , bo poszczegolni gracze stanowia wizerunek klanu!

ehh...
to chyba jest problem bo Cl [S] Gld jest wlasnie zibi
ja tam nic osobistego nie mam a jak juz ktos pisal nie podoba sie nie graj a nie piszesz poematy

GG 1667903

Posted by [SPECNAZ]Neck on 25-01-2002 09:00:

Re: Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez !ZaiX!

ehh...
ja tam nic osobistego nie mam a jak juz ktos pisal nie podoba sie nie graj a nie piszesz poematy

Jesli zibi to CL to ladnie reprezentuje klan.To jest tak jak CL sie zle zachowuje to kazdy inny grac pomysli, ze kazdy grac z [S] Gld jest taki sam.brbr

Posted by AdaX on 25-01-2002 09:34:

quote:

ehh...

no wiadomo ze tam juz nie zagra...ale nie w tym rzecz! chodzi tu o to ze najlepszy POLSKI klan ktory ma reprezentowac POLSKA ARENE CS'a, zachowuje sie jak dzieci i prezentuje zenujacy poziom!

Posted by nemesis.kt on 25-01-2002 10:31:

Re: Re: Re: moje zdanie

Co za lole ... pffff
Szkoda czasu aby o nich gadac. Azazel jeszcze mamy naszego Goralka , ale jak bedziesz znow tak lamil to i tam dostaniesz bana

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Posted by SPEC^|RoBuS on 25-01-2002 10:47:

Re: SPHERE - poważny klan ! HAHA

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !

hehehe ja to mam szczęście do adminów ! --- spoko to nie jest kolejny topic w stylu admina mnie zbanował...

Słuchajcie - sytuacja jest taka - wróciłem w nocy do domu i miałem ochotę zagrać w CS'a - wypadło na Cspl 2 -- jest mapa dust2 - gramy sobie (ja oczywiście lamie jak zwykle) -- a tu nagle restart - rozumiem - to druga runda. Na servie jest zibi i luq - chyba obaj mają admina - zibiemu źle poszło - restart --- dwie rundy - koleś ma 5:1 --- za mało - restart --- gracze się poważnie irytują, za chwilę rsetart- ktoś napisał -- czemu cały czas są resy ?--- ja odpisałem "bo admin lame" --- pierwsza uwaga od luq ale looz -- gra jakoś idzie - za chwilę zabili zibiego --- > restart , i tak jeszcze ze trzy razy -- chyba nwet luq się wqrzył, ale zibi nic - restart... Napisałem "no tak - gnoje i admin - fajna mieszanka"---------> BAN .. nie dziwne -wyzwałem admina --- ale tu nie chodzi o skargę.

Podobno Sphere to najlepszy klan w polsce - tak twierdzą niektórzy (ja się nie zgadzam)... Kurde-- ale jeśli ludzie z tego klanu zachowują się w taki sposób to chyba coś jest nie w porządku.

ZIBI - jeśli to czytasz to weź się człowieku zastanów co ty sobą reprezentujesz... Jako "najlepszy klan" powinniście jakoś reprezentować naszą skromną polską scenę, a nie odwalać takie akcje.

No co jak co, ale jeśli dochodzi do takich scen wśród ludzi z takiego klanu to u nas naprawdę źle się dzieje.
Gnoje miały ochotę na zabawę -- ok... - to niech grają pod jakimś tymczasowym nikiem i się bawią, ale żeby odchrzaniać taką maniane... na real nikach i na ogólnie szanowanym servie- weźcie się k...a w garść durne patałachy bo ludzi szlag jasny trafia patrząc na takie lamy.

Amen.

P.S. Bardzo was proszę o odpowiedzi - sytuacja nie jest tak banalna jakby się wydawało---poważny klan, poważny serw... nie wiem---> ale mi brak słów.

Nie denerwuj sie ja wiem tak jest w calej polsce nawet na dobrych serwach jakis gnoj ma admina i sie zaczyna zabawa wiec to jest jush noramalne w polskim csie i tak niestety bedzie .To co reprezentuje soba zibi swiadczy tylko i wylaczniem kim on naprawde jest czyli-lame nad lame

Posted by The! on 25-01-2002 14:32:

quote:

ehh...

nie widze tu problemu zmieniam sie serwer i sie nie denerwuje

Email: [email protected]

Posted by [SPECNAZ]Smirnoff on 25-01-2002 15:40:

Re: Re: Re: moje zdanie

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

no wiadomo ze tam juz nie zagra...ale nie w tym rzecz! chodzi tu o to ze najlepszy POLSKI klan ktory ma reprezentowac POLSKA ARENE CS'a, zachowuje sie jak dzieci i prezentuje zenujacy poziom!

eee... bo to są dzieci

Posted by KosiMazaki on 25-01-2002 16:04:

Slusznie takich adminoff jest u nas mnogo

Posted by Eustachy on 25-01-2002 17:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez KosiMazaki
Slusznie takich adminoff jest u nas mnogo

...for example.... Chomik from [C4]....

Posted by SPEC^|RoBuS on 25-01-2002 17:47:

prosba

Eustachy jak zrobiles ze podd nickiem masz tak:
Eustachy
"Chojrak" rulez!
ja mam jakies training einforces i nie wiem jak to zmienic

Posted by Crack on 25-01-2002 20:09:

Loozik azazel, olac
a kto powie jakim ja jestem adminem ?

Posted by [SPECNAZ]Neck on 25-01-2002 22:38:

Re: prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez SPEC^|RoBuS
Eustachy jak zrobiles ze podd nickiem masz tak:
Eustachy
"Chojrak" rulez!
ja mam jakies training einforces i nie wiem jak to zmienic

Masz 10 postow ok, wez w profil opcje i nad data urodzenia wpisz sobie co chcesz.

Posted by GuriaS on 26-01-2002 00:19:

Re: SPHERE - poważny klan ! HAHA

quote:
Napisane oryginalnie przez azazel.kt
Witam !

Amen.

lol... takim gosciom to brac admina, banowac i olewac bo zazdawanie sie z taka łajzą nie ma sensu...
btw. to mój pierwszy post na 4um cs'a

Posted by Mantis on 26-01-2002 10:27:

Ja mialem podobna sytuacje na nullu , rozgryzlem o co im chodzilo z tymi restartami : oni trenuja - pistol rounds !! mimo wszystko to nie fair wobec graczy ktorzy chca pograc sobie spokojnie ... mysle ze powinni sie zastanowic nad swoim zachowaniem i wyciagnac jakies sensowne wnioski !!

Posted by SPEC^|RoBuS on 26-01-2002 12:50:

Re: Re: prosba

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Neck

Masz 10 postow ok, wez w profil opcje i nad data urodzenia wpisz sobie co chcesz.

thx neck

Posted by =34= on 26-01-2002 13:22:

Exclamation ogólnie...

Szkoda że często admini rozdają co-adminy ludziom nieodpowiedzialnym i nie kontrolują póżniej co co-admini robią. Pewnie jak by się jeden z drugim pożegnał z adminowaniem na kilku serwerach to następnym razem dobrze się zastanowi zanim zrobi "taką akcję".

Co-admin chyba nie jest po to żeby pokazywać kto tu rządzi a serwer nie jest tylko po to żeby admini mogli sobie na nim robić co chcą. No chyba że na niektórych serwerach (nie wymienię...) tak jest.

Admini zwracajcie na to uwagę bo później waszymi serwerami bawią się oszołomy.

Posted by Mantis on 26-01-2002 14:41:

Re: ogólnie...

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Szkoda że często admini rozdają co-adminy ludziom nieodpowiedzialnym i nie kontrolują póżniej co co-admini robią. Pewnie jak by się jeden z drugim pożegnał z adminowaniem na kilku serwerach to następnym razem dobrze się zastanowi zanim zrobi "taką akcję".

Co-admin chyba nie jest po to żeby pokazywać kto tu rządzi a serwer nie jest tylko po to żeby admini mogli sobie na nim robić co chcą. No chyba że na niektórych serwerach (nie wymienię...) tak jest.

Admini zwracajcie na to uwagę bo później waszymi serwerami bawią się oszołomy.

Dobrze prawi rybe mu

Posted by mAJKiEL on 26-01-2002 14:58:

bylem wtedy na nocce w iCK i bylem na tym serverze wtedy kiedy padaly bany i restarty nizly ubaw mailem karcily was chlopaki (zreszta skad wiecie kto tam byl kto bo kazdy byl pod inna ksywa)

Posted by Cali on 26-01-2002 17:36:

quote:

ehh...

ZaiX ty pewnie nic nie masz od [S] ale ja słyszałęm jak koledzy z twojego klanu wyzywali kolesie z SpHeRe od cziterów to może ma być ciekawa sytuacja co prawda koleś miał wynik 45 na 6 śmierci ale sami wiecie jak Sphere wymiata a jak wy z nimi przegraliscie klanówke to nie znaczy że czitują bo coż za probem z wami wygrać prawde mówiąc ŻADEN !

Posted by AdaX on 26-01-2002 18:15:

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis
Ja mialem podobna sytuacje na nullu , rozgryzlem o co im chodzilo z tymi restartami : oni trenuja - pistol rounds !! mimo wszystko to nie fair wobec graczy ktorzy chca pograc sobie spokojnie ... mysle ze powinni sie zastanowic nad swoim zachowaniem i wyciagnac jakies sensowne wnioski !!

ech...coz na to poradzisz, zaraz po zakonczeniu SpHeRe^Invitional na BRO tez bylo takie PISTOL ROUND co chwile, jak sie ktos pytal, to mowili - wymogi treningowe. Pewnie dlatego ze rowno dostali od S^Gld. w tej rundzie i pocwiczyc musieli

Posted by [FPP]zorro on 27-01-2002 16:53:

a ja bym nie byl taki pewny
pisaliscie do jolkk'a albo kogos innego i pytaliscie czy oni w ogole maja admina na tym serwerze?

Posted by Squall on 27-01-2002 18:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

ech...coz na to poradzisz, zaraz po zakonczeniu SpHeRe^Invitional na BRO tez bylo takie PISTOL ROUND co chwile, jak sie ktos pytal, to mowili - wymogi treningowe. Pewnie dlatego ze rowno dostali od S^Gld. w tej rundzie i pocwiczyc musieli

Buhahahaha... Dwóch kolesi weszło sobie na "publiczny" serwer i ćwiczlyli PISTOL ROUND - dobre sobie. I jeszcze ktoś ich tłumaczy... Jakby byli tacy dobrzy to by z pistoletami latali normalnie w trakcie gry i ćwiczyli, wbrew pozorom zabijanie w ten sposób wcale nie jest to takie trudne.

Posted by Beaker on 27-01-2002 23:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy

...for example.... Chomik from [C4]....

male sprostowanie chomik nie ejst juz w C4 ( chyba )

Posted by Eustachy on 28-01-2002 11:36:

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker

male sprostowanie chomik nie ejst juz w C4 ( chyba )

taaaak? Za co wylecial??? znowu zaczol bany rozdawac czy co???

Posted by azazel.kt on 28-01-2002 14:49:

Thx za odzew - dużo tego ...

Później się skumałem, że chodziło o pistol round,bo grali potem jakąs klanówę, ale to nie zmienia faktu, że to lamerskie zachowanie. Trenowanie pistoletów jest ok. np. na treningu. A jak już ktoś tu zauważył można trenować na serwie pistolety nie dając co chwilę restartów. Taki trening chyba jest nawet lepszy - z pistoletem na karabiny

Podkreślam jescze raz - nie chodzi mi o zachowanie admina (choć fakt, że gnojki go mają) tylko o postawę klanu SPHERE (i to jeszcze gold - marnej jakości to gold coś mi się wydaje )

Amen.

P.S. skąd bierzecie takie fajowe buźki (np. te z karabinami) ?

Posted by Squall on 28-01-2002 15:45:

http://board.fpp.pl/misc.php?s=&action=showsmilies - tu masz listę. Acha, i na tym boardzie wcale nie trzeba stawiać spacji przed, żeby uśmieszek ci wyszedł.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:41.