FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3767)
Zawodnik ostatnich miesiecy
W tym topicu chcialbym zebysmy wybrali (oczywiscie nie ukaze to zapewne prawdziwego ukladu ale kto wie...) zawodnika , ktory wedlug nas gra w tej chwili najlepiej w UT w Polsce.
Jest to 14 zawodnikow , na ktorych wedlug mnie warto by oddac swoj glos . Sorry jak kogos pominalem ale ciezko mi bylo wybrac tych 14 z posrod tylu ilu gra w UT . Nie powinniscie byc jednak zli poniewaz jest podpunkt "inny gracz" i mozna tam oddac glos na kogo nam sie tylko podoba , ale w tym przypadku prosilbym o umieszczenie nicka tego kogos w poscie.
Bylbym wdzieczny gdybyscie oddawali naprawde na ta osobe , ktora uwazacie za najlepsza w polsce , no chyba , ze uwazacie ze to wy jestescie tym besciakiem.
Ankieta trwa 20 dni , po tym czasie dowiemy sie kto wedlug samych graczy jest najlepszym zawodnikiem grajacym w UT w Polsce
P.S. Nie piszcie tutaj dupereli nie zwiazanych z tym topickiem.
chyba nie musze m�wic czemu? to jest oczywiste
powodzenia
pastooh
mozna powiedziec taki zajebisty general naszej sceny ut
Tak mi sie wydawalo , ze mi kogos na tej ankiecie brakuje , Jagged sorry ze cie nie wpisalem , bede podliczal twoje glosy recznie i podam je na koniec glosowania , wiec wszystkie glosy na Doktorka prosze pisac w postach i dawac "inny gracz"
spox kiler niezly pomysl z tym topiciem, nie przejmuj sie tym ze mnie nie dodales bo mi wcale zadnego dowartosciowania nie trzeba a jeszcze jedno dla mnie slowa "najlepszy gracz" nie kojaza sie tylko z tym, ze najlepiej wymiata, kultura osobista i humor tez sie licza
). glos oddalem i uwazam ze w 100% trafnie
niech Ci urzad prezydenta dobrze sluzy
heh drugi glos, tylko ciekawe kto .. jakas cicha wielbicielka
?
thor wymiata jak ta lala :> ja go za hiny nigdy nie moge trafic nie wiedziec czemu :/ gosciu jest dla mnie wzorem do nasladowania (czyzbys byl przypadkiem papiezem???)
I zapomniales jeszce wedlug mnie o 0xyg3n'ie, on tez zasluguje na to by by� na ytej liscie, jak bym m�g� to odda�bym g�os na niego ale niestety go nie ma ...
Heh co za idiota oddal na mnie glos [sry ze tak mowie ale chyba byles stary nacpany]. Jezeli chodzi o ostatni miesiac to najbardziej wyroznia sie ostatnio thor ktory zaraz po wstapieniu do klanu zapewnil sobie 100% miejsce w 1 skladzie.
ps. bardzo pochlebia r3 fakt, ze w ankiecie jest az 7 graczy z naszego klanu
mail - [email protected]
dla Blooda
Blood specjalnie dla takich jak ty , ktorzy nie znajda swojego "guru" w tej 14 jest 15 podpunkt , trzeba bylo na niegop glosowac
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Blood specjalnie dla takich jak ty , ktorzy nie znajda swojego "guru"w tej 14 jest 15 podpunkt , trzeba bylo na niegop glosowac
![]()
tak ostatnia opcja dotyczy innego gracza
glosujesz na niego a w poscie wpisujesz nicka na kogo glosowales (tego innego)
wlasnie takz robilem z jaagiem
tak ostatnia opcja dotyczy innego gracza
glosujesz na niego a w poscie wpisujesz nicka na kogo glosowales (tego innego)
wlasnie takz robilem z jaagiem
mail - [email protected]
little off topic :)
znajduje ten board really cool - fajny jest - dla tych co maczaj� palce w tym to powodzenia - i trzymajcie tak dalej
cos malo ludzi glosuje w tej ankiecie, ale mimo wszystko dziwi mnie wynikt tej ankiety, a zwlaszcza pozycja przy pyzie, koles jak narazie ma 0, a gra o wiele lepiej niz niektorzy z tej ankiety, jak narazie wydaje mi sie ze niektorzy ludzie glosujac kieruja sie najpierw tym kto z "naszego" klanu jest na tej liscie a dopiero potem oceniaja za poziom gry....
naaah
by� mo�e Pwael
je�li tak jest ... no c� sami sobie obciach robi�
ja bra�em pod uwago nie tylko gre ale r�wnie� humor, �yczliwo�� i og�lne zachowanie na servie - jestem pewny �e trafi�em w dzisi�tke z moim g�osem
Napisane oryginalnie przez Pwael
cos malo ludzi glosuje w tej ankiecie, ale mimo wszystko dziwi mnie wynikt tej ankiety, a zwlaszcza pozycja przy pyzie, koles jak narazie ma 0, a gra o wiele lepiej niz niektorzy z tej ankiety, jak narazie wydaje mi sie ze niektorzy ludzie glosujac kieruja sie najpierw tym kto z "naszego" klanu jest na tej liscie a dopiero potem oceniaja za poziom gry....
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Napisalem w 1 poscie , ze ta ankieta na pewno nie odda prawdziwego ukladu sprawy. Pyz , ktory jak mowisz ma 0 glosow wg mnie (nie dlatego ze jest ze mna w klanie , chciarz to i lepiej miec go po swojej stronie) gra w tej chwili najlepiej w polsce na serwach poniewaz na klanowce nie mial jeszcze okazji pokazac swoich mozliwosci. Nie znam zawodnika co w ciagu tygodnia 4 razy przekroczyl 50 pkt.(nie urazajac nikogo).
mail - [email protected]
Re: Re: Re: :/
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Z mojego punktu widzenia patrzysz bardzo plasko na sytuacje, najlepszym graczem moze byc nawet ScreeM, ktory zdobywa malo punktow. Nie chodzi bowiem o ilosc killi, lecz o przydatnosc w teamie w ktorym ten zawodnik wlasnie gra. Niektorzy sa przydatni w ten sposob ze duzo zabijaja [co czasami oznacza labo rush albo znieslawione pakowanie sie ze spasem w srodek grupy wrogow] lub dobrze asekuruje swoich kolegow leczac ich, kryjac, zabezpieczajac teren, informujac o tym gdzie kto i kiedy. Poza tym takie 50 punktowe gry to w wiekszosci mecze na CoolNecie gdy jest 10:10 i kazdy gra jak w FFa nie myslac nawet o grze druzynowej a jak najwiekszej ilosci killow. W takiej sytuacji gracz ktory zdobywalby 100 punktow na meczyk, moglby byc cieniasem w grze druzynowej i bardzo dostawac w dupcie...
Podkreslam, ze text nie jest o Pyziatym, lapiecie chyba o co chodzi mi w calej wypowiedzi -> nie trzeba zabijac dziesiatkami zeby byc najlepszym.
Z mojego punktu widzenia patrzysz bardzo plasko na sytuacje, najlepszym graczem moze byc nawet ScreeM, ktory zdobywa malo punktow. Nie chodzi bowiem o ilosc killi, lecz o przydatnosc w teamie w ktorym ten zawodnik wlasnie gra. Niektorzy sa przydatni w ten sposob ze duzo zabijaja [co czasami oznacza labo rush albo znieslawione pakowanie sie ze spasem w srodek grupy wrogow] lub dobrze asekuruje swoich kolegow leczac ich, kryjac, zabezpieczajac teren, informujac o tym gdzie kto i kiedy. Poza tym takie 50 punktowe gry to w wiekszosci mecze na CoolNecie gdy jest 10:10 i kazdy gra jak w FFa nie myslac nawet o grze druzynowej a jak najwiekszej ilosci killow. W takiej sytuacji gracz ktory zdobywalby 100 punktow na meczyk, moglby byc cieniasem w grze druzynowej i bardzo dostawac w dupcie...
Podkreslam, ze text nie jest o Pyziatym, lapiecie chyba o co chodzi mi w calej wypowiedzi -> nie trzeba zabijac dziesiatkami zeby byc najlepszym.
Odda�em sw�j g�os na Gruszke poniewaz jeszcze tak nikt zemnie ostatnich tchnie� nie wydoby� jak to on zrobi� dwa razy pod rzad heda mi strzeli� najlepsze w tym ze to wszystko odby�o sie w powietrzu
Re: Re: Re: Re: :/
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Zgadzam si� z Tob� sxl, no prawie we wszystkim poza tym �e ScreeM zdobywa ma�o punkt�w. Przecie� on zawsze jak gra to jest w czo�owej tr�jce w zdobytych fragach, przy tym patrz�c na dru�yne, nie gra sam, jak trzeba to leczy i oczyszcza :p teren z niepotrzebnych �wiadk�w. Kilerq w tej wypowiedzi ni zgadzam si� z Tob� poniewa� w Polsce jest du�o takich graczy jak Pyziaty a to �e zdobywa wiele ferag�w o niczym nie znaczy. raz gra�em na abbey z nim w dru�ynie i pami�tam �e wtedy mial ponad 50 fragow ale ani razu gdy wolalem medyka nie podszedl i mi go nie dal.
bez obrazy ale takie jest tylko moje zdanie, a moje zdanie sie nie liczy z tego co wiem :p
8lood �eby� widzia� dzisiejszy mecz z jP to by� si� przekona� �e najlepszy jest pyz, dla ka�dego pomaga� i mia� najwi�cej fragoof
niezgadzam sie z po�ow� g�os�w
)) mo�ecie mnie zabi�
aaaaaaaaaa
Blood niestety ma racje jak probuje zrobic rekord to przestaje grac teama o co niektorzy maja pretensjwe i maja racje.
Oddalem glos na kilera ale dlatego ze on jest dla mnie drugi, a grucha i tak wygra
:<
ok, no to oddaje swoj glos pyzie, moderator jak chce moze mienic, wyszlo na to ze ja z rudym gramy z wymienionych najgorzej :/
akuratnie sxl moofi
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
ok, no to oddaje swoj glos pyzie, moderator jak chce moze mienic, wyszlo na to ze ja z rudym gramy z wymienionych najgorzej :/
mail - [email protected]
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:27.