FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3775)
Uos Miesiaca
Yarecki podsunol mi bardzo dobry pomysl a w zasadzie to jest jego wizja tylko ja ja realizuje poniewaz on ma malo czasu teraz i nie ma kiedy tego zrobic
Najpier byla wizja Uosia tygodnia , z których to Uosi tygodnia mial byc wybierany Uos miesiaca a potem roku. Ale doszedlem do wniosku iz tytul Uosia tygodnia bylby zbyt szczegolowy , dlatego postanowilem dawac tytul Uosia miesiaca a potem z 12 najlepszych Uosia roku
Tytul Uosia miesiaca nie ma sie kojarzyc z osoba , ktora jest jakos ograniczona , zle gra czy tym podobne tylko , która odwali jakas fajna rzecz , czy to na serwie czy na boardzie.
Przez pierwsze 15 dni miesiaca bedziemy zglaszac naszych kandydatow(czyli: Nick i osiogniecie danego osobnika najlepiej poparte linkiem do strony lub Screenem , ale slowne powiedzenie równiez wystarczy).Po 15 dniach bedzie umieszczana ankieta zlozona z kandydatow i na niej bedzie mozna glosowac .
Jeszcze nie zostalo ustalone co ta osoba bedzie otrzymywac za uzyskanie tego szczytnego tytulu ale ja mam propozycje ze zamiast Avatara bedzie zdjecie jakiegos Uosia ale musze ja skads wziac
Prosze o zglaszanie kandydatow do tego szczytnego Tutylu
*fajna rzecz - rzecz glupia , jak ja ktos widzi to placze ze smiechu , in. glupstwo
Napisane oryginalnie przez -v3-kiler
Yarecki podsunol mi bardzo dobry pomysl a w zasadzie to jest jego wizja tylko ja ja realizuje poniewaz on ma malo czasu teraz i nie ma kiedy tego zrobic
Najpier byla wizja Uosia tygodnia , z których to Uosi tygodnia mial byc wybierany Uos miesiaca a potem roku. Ale doszedlem do wniosku iz tytul Uosia tygodnia bylby zbyt szczegolowy , dlatego postanowilem dawac tytul Uosia miesiaca a potem z 12 najlepszych Uosia roku
Tytul Uosia miesiaca nie ma sie kojarzyc z osoba , ktora jest jakos ograniczona , zle gra czy tym podobne tylko , która odwali jakas fajna rzecz , czy to na serwie czy na boardzie.
Przez pierwsze 15 dni miesiaca bedziemy zglaszac naszych kandydatow(czyli: Nick i osiogniecie danego osobnika najlepiej poparte linkiem do strony lub Screenem , ale slowne powiedzenie równiez wystarczy).Po 15 dniach bedzie umieszczana ankieta zlozona z kandydatow i na niej bedzie mozna glosowac .
Jeszcze nie zostalo ustalone co ta osoba bedzie otrzymywac za uzyskanie tego szczytnego tytulu ale ja mam propozycje ze zamiast Avatara bedzie zdjecie jakiegos Uosia ale musze ja skads wziac
Prosze o zglaszanie kandydatow do tego szczytnego Tutylu![]()
Pierwszy
Pierwszego kandydata na Uosia miesiąca zgłaszam Optical'a
Świadectwem na to jest żew bardzo lubi grać na pingach 900.
Mówi że mu bardzo dobrze się gra, chociarz jesteśmy z tego samego łącza i ja widze że nieda się grać, to on upiera się przy tym że ma ping 50 i dobrze mu się gra
IMHO powinien zostać nawet Uosiem miecha.
I mam jeszcze jedną rzecz co słyszałem od Karwola że optical prosił o przyjęcie do klanu *Av*- gdyż niema na to najm,nejszych szans))
...w zasadzie prawie się zgadza to z moim pomysłem, poza takimi drobnymi szczegółami, jak to, że Uoś Miesiąca powinien wykazać sie sczególnum rodzajem inteligencji (myślący inaczej;-))), zbazylowaceniem wtórnym ("bystry bazyl"), Nadupierdliwością lub innymi "osiągami" co do których ogół jush nie wie, czy śmiać się czy płakać. Chodzi tu o ludzi ze swiatka UT na boardzie i w grze, na stronkach o UT itd...
A drugim Tylułem miała być "Postać UT Miesiąca", wyróżniana przez nas za osiągnięcia dla UT, osiągnięcia w grze i działanie na rzecz społeczności UT. Superkandydat na Uosia Miesiąca - Kiler, zrobił z tego Wash & Go ;-)))), czyli Kopniak i Nagroda w jednym ;-)))))
'-)
Y.
Heh , ja zglaszam kandydature Szybiego vel. Pape_Smerfa..... Chyba wszyscy wiedza dlaczego....zglosilem tego zarabistego goscia
a powinna byc tez nagroda dla gracza za najbardziej "funny/strange thing" w ut
Zgadzam sie w 100% ze Sniezkiem, Papa Smerf spełnia wszyskie wymagania.
1. Jest nadupierdliwy,jako szybki spytal sie czy moze do v3, odpowiedzialem nie. Gosc sie nie poddal sie, jako Smerf zapytal drugi raz i choc mowilem nie pytal przez nastepna godzine nie dajac mi grac...
2. W grze jest jedna z najczesciej przeszkadzajacych mi i strzelajacych do mnie osob(oczywiscie gdy jest w mojej druzynie).
Ma jescze wiele innych "zalet", ktorych trudno nie zauwazyc.
Re: Smurf rulez!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-R.K.Pyziaty
Zgadzam sie w 100% ze Sniezkiem, Papa Smerf spełnia wszyskie wymagania.
1. Jest nadupierdliwy,jako szybki spytal sie czy moze do v3, odpowiedzialem nie. Gosc sie nie poddal sie, jako Smerf zapytal drugi raz i choc mowilem nie pytal przez nastepna godzine nie dajac mi grac...
2. W grze jest jedna z najczesciej przeszkadzajacych mi i strzelajacych do mnie osob(oczywiscie gdy jest w mojej druzynie).
Ma jescze wiele innych "zalet", ktorych trudno nie zauwazyc.
ja zglaszam mystikala ktory lubi jesc kupe (zreszta ja terz nie gradze czekoladą
)
![]()
![]()
)
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Zglaszam kandydature MajeSa na czlowieka miesiaca naszej sceny. Maju postawil na nogi ut.pl, pilnuje naszego forum oraz zalatwia server dla Urban Terror. Prosze ponizej o potwierdzenie tego przez innych.
Grrrr....
Zle mnie zrozumieliscie , wiem , ze sie nieprecyzyjnie wyrazilem ale Yarecki mnie poprawil , ta ankieta jest o osobach ktore zrobily cos " nagatywnego" a nie pozytywnego jak Majes
ja zglaszam mystikala ktory lubi jesc kupe (zreszta ja terz nie gradze czekoladą![]()
![]()
![]()
)
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
zglaszam fryme, bo jego zalosne teksty, sprawiaja ze trace chec na czytanie boarda, po jego poscie chce mi sie rzygac, a podpis ma rownie zabawny i chyba cierpi na gownofilie.
Nie jednokrotnie narazil sie na serwerach, mysle ze ta postac zasluguje na tytul, conajmniej Uosia tygodnia.
Jedyne co go usprawiedliwia to wiek.
to chyba na tyle, mam nadzieje ze nikogo nie urazilem i nikt nie ma do mnie zalu. chyba ze jest inaczej. Fryma stawiam ze bedziesz typowal mnie na Uosia tygodnia, i moja ocena w bardzo szybkim czasie spadnie z 3 na 2, czemu nie, jestem spokojny, staram sie nie czepiac, ale Fryma jest moim "idolem" od niepamietnych czasow.
Prosze bardzo.
![]()
![]()
UOS
ta a ja nominuje (kure czuje sie jak w big brotherze) czlonka klanu r3, nic do niego nie mam ale to co pisze mnie dobija, a chodzi o WSZYSTKIE posty z RE: Kulturka na serverach, ten tajemniczy gosc to Piotra5
Jak dla mnie nominowanie losiow to idiotyzm. Takie wybieranie debila miesiaca nic nie zmieni, nikogo nie zmobilizuje, jedynie ludzie sie zaczna klucic. Wybierac kogos kto sie zasluzyl lub gral dobrze to co innego, w tym przypadku jest to cos zupelnie moim zdaniem niepotrzebnego...
mail - [email protected]
???????????? sxl
...jeśli założymy, że nasz światek składa się głównia z myślących inaczej, to niewątpliwie masz rację.
Oczekuję w swojej bezdennej naiwności, że sam fakt wystąpienia takiego topicu i ankiety, da do myślenie przynajmniej tym, którzy IQ maja większe od przeciętnego szympansa. Niestety, musimy się pogodzić z tym, że niektórzy z nas jeszcze nie zeszli z drzewa i nie wymagajmy od nich zachować poważniejszych niż przysługujące maupiszonom ;-P
Oczywiście nie muszę chyba nikogo przekonywać, że nie istnieją gorsze rodzaje upośledzenia niż brak poczucia humoru, ale w przypadku osobników o charakterystyce występującej powyżej, nie należy się temu dziwić. Co do pozostałych, zobaczymy, czy mają poczucie humoru i ....
...więc liczę na to, że ten topic będzie raczej na loozie, i nie doprowadzi do kolejnej eskalacji chamstwa i głupoty...
Y.
Re: ???????????? sxl
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
w przypadku osobników o charakterystyce występującej powyżej, nie należy się temu dziwić. Co do pozostałych, zobaczymy, czy mają poczucie humoru i ....
mail - [email protected]
sxl chyba ostatnio nie bywasz na serwerach, bo zawsze jak ktos nie uzywa bandazowania to niezaleznie czy jest z Polski czy z za granicy to ktos mu wylumaczy ( czasem towarzysza temu smiechy , ale nei widze w tym nic zlego , bo jesli ktos ma poczucie humoru to nie wezmie sobie tego do serca tylko raczej skorzysta ze wskazowki udzielonej mu przez ktoregos z graczy)
Poza tym , sxl nikt nie kaze ci nikogo nominowac , jezeli twoje poczucie humoru wyrasta powyzej tego topicu i nie bawia cie tego typu zabawy , to nie widze zadnych przeszkod zebys nie bral w nich udzialu....
Pozdrawiam
sxl chyba ostatnio nie bywasz na serwerach, bo zawsze jak ktos nie uzywa bandazowania to niezaleznie czy jest z Polski czy z za granicy to ktos mu wylumaczy ( czasem towarzysza temu smiechy , ale nei widze w tym nic zlego , bo jesli ktos ma poczucie humoru to nie wezmie sobie tego do serca tylko raczej skorzysta ze wskazowki udzielonej mu przez ktoregos z graczy)
Poza tym , sxl nikt nie kaze ci nikogo nominowac , jezeli twoje poczucie humoru wyrasta powyzej tego topicu i nie bawia cie tego typu zabawy , to nie widze zadnych przeszkod zebys nie bral w nich udzialu....
Pozdrawiam
????????
SXL???? oco tu chodzi?? przyjąłem Twoje uwagi, ale podałem pewne argumenty za topikiem, be ADRSOWANIA DO CIEBIE żadnych uwag. Uwagi są do osób, mających problemy z odróżnieniem zabawy, od walki o byt (dla nich tesh wymyślono między innymi Nagrody Darwina).
Nie wiem do przynależności do której grupy się poczuwasz, ale z dotychczasowych kontaktów nie wnioskuję, ze do "nominowanych". Możemy mieć róne zdania na ten sam temat, ale nie musimy robić z tego topicu "Polskiego Sejmu", no nie???
PAX ;-)))
Y.
Chodzi mi tylko i jedynie o to ze nominujac osoby mozecie kogos odstrzaszyc od gry. Wiekszosc ludzi z ktorych macie taki ubaw to poczatkujacy, ktrzoy latwo moga zrezygnowac widzac swoja przyszlosc w galerii Uosiów.
mail - [email protected]
HEHEHE
ja tam siem na nikogo nie denerwuje tylko mam nadzieje ze wygram :> tymbardziej sie nie zniechecam do gry w ut.
ps. deen thx za nominacje :> (hehe mam nadzieje ze ci na zlosc zrobilem tym ze sie na ciebie nie wq******** i cie nie zwyzywalem :> )
ps2. nprawde takie durne posty daje? :>
ps2. nprawde takie durne posty daje? :>
Pomylka
Ostatni moj post pisal Yarecki tylko zapomnial zmienic uzytkownika))))))
JA CHCE !
ja chce byc Uosiem
szkoda ze nie widzielscie jak na poczatku nie umialem drzwi otwierac, ktos mi mowi "klawisz USE" a ja wciskam USE (item) i nic
hehe ile bylo wtedy smiechu, sam gnilem co niemiara i naprawde jak ktos komentowal to to tylko wzbudzal moj smiech, a nie zlosc, bo jak ktos jest newbie to wie ze nim jest i jak popelnia jakas gafe to sam sie z tego smieje (przynajmniej w moim przypadku) ;-)
veneoth masz racje , sam pamietam jak sie smialem z tego ze mi sie dach konczyl albo nie umialem sie bandazowac
to byly czasy
veneoth masz racje , sam pamietam jak sie smialem z tego ze mi sie dach konczylalbo nie umialem sie bandazowac
to byly czasy
![]()
:)
Gram w UT od tygodnia i mam do wszystkich wielką proźbeNie głosujcie na mnie
))))))
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:24.