FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3870)
Koniec z chamstwem na serverach !
Witam wszystkich serdecznie :*
Chcialem przekazac wam, ze od wczoraj ruszyla akcja znicz
Chodzi o wyeliminowanie lamerstwa na serverach q2.
Kazde nie uzasadnione bluzganie na osoby znajdujace sie na serverze beda gratyfikowane miesiecznym banem na wszystkie coolnety.
Wczorajszym zwyciescom zostal osobnik o xywie RAZowiec
a jego adres to pe71.opole.sdi.tpnet.pl
Kolego masz miesiac zeby przemyslec swoje zachowanie, a na razie mozesz pograc z botami, ewentualnie za granica.
Teraz do reszty:
Jesli ktos bez powodu bluzga na was nie pozwalajac na normalna gre prosze o zjawienie sie na kanale #q2 i skontaktowanie sie z jednym z adminow coolnetu
Sa to:
anomal, Remi, lucas, Sickboy, Zimzum, Lothar
Prosze rowniez adminow, zeby nie zdejmowali bana wyzej wymienionego (opole.sdi.tpnet.pl)
aha i zeby jeszcze nie bylo naduzyc
przydal by sie jakis spis "banerow" w postaci www
aa i moja propozycja nazwy akcji to "niezbedne zniwa"
gl co do www good idea a RAZowiec wczoraj "fajnie mieszal" na cool2 o ile sie nie myle
Super claymore :********************
Czyli dochodza do tego jeszcze kubusie !!!
Anyone chetny, zeby pozegnac sie z q2 ?
212.33.85.98
217.96.10.61
195.116.232.82
217.96.240.71
Dziekuje adminowi za przekazanie mi tych ip
Nastepni wkrotce
aktualna lista, osob ktorym q2 sie znudzilo
212.33.85.98
217.96.10.61
195.116.232.82
217.96.240.71
Dziekuje adminowi za przekazanie mi tych ip
Nastepni wkrotce
O jej jak ja sie ciesze ze razowiec dostal bana
Ale szkoda ze tylko na coolnetach bo koles najczesciej wyzywa na astercitynet
Ale popieram ta akcje w pelni )
quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
dodac do tego hck i klanowe bubu i koles nie ma gdzie grac przez miecha chyba ze na dupnych asterach...tak btw to chyba adminy sa nie zmienione? na coolnetach..
you accept (reject, respect);
quote:
Napisane oryginalnie przez eX3
nie no stary ale zeby bez takich jaj ze koles za jedno dwa slowo dostawal bana... no kazdy moze miec zly dzien i byc wk.urw.ionym..btw cos mi sie wydaje ze to nie wypali![]()
Nauczy sie nie bluzgac na innych.
Jaka jest roznica jak powiem ze twoja stara to ***********************************************
jeden raz a jak powtorze to 10 razy ?
za pierwszym razem mu wybaczysz ?
za texty nie ublizajace innym nie bedzie banow, tylko za obrazanie !
Czytaj uwaznie
po prostu jak ktos jest upierdliwy to upierdliwy i tyle... ale z tymi banami to niezly pomysl...
Osobi�cie nie spotka�em si� z tym aby kto� mnie zbluzga� Na bluzgaczy jest jedna metoda - zignorowa� ich. Ale skoro mog� przy okazji bana dosta� to luzik. Popieram akcje.
a jaki efekt DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nikt na serverach nawet nie przeklina
jak lepiej to lepiej, nie? oby to nie bylo przpadkowe...
a co trzeba miec na dowod, ze ktos bluzga? demko czy wystarczy condump ? (tego ostatniego mozna niestety latwo spreparowac, a przy odrobinie checi i w demku mozna tekst pozamieniac kompletnie) i co kiedy bluzga ktos pod fakenickiem?
oczywiscie akcja mi sie podoba, tak tylko pytam, zeby nie bylo, ze ktos zalatwi komus innemu miesieczna kwarantanne...
quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
a Btw rzeczywiscie cos ostatnimi dniami przyjemniej na servkach![]()
you accept (reject, respect);
quote:
Napisane oryginalnie przez FiDO
a co trzeba miec na dowod, ze ktos bluzga? demko czy wystarczy condump ? (tego ostatniego mozna niestety latwo spreparowac, a przy odrobinie checi i w demku mozna tekst pozamieniac kompletnie) i co kiedy bluzga ktos pod fakenickiem?
oczywiscie akcja mi sie podoba, tak tylko pytam, zeby nie bylo, ze ktos zalatwi komus innemu miesieczna kwarantanne...
Generalnie ludzie sie wystraszyli i mniej bluzgaja... a to z pewnoscia pozytywne zjawisko
quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
ale za to szybko przebiles 1000 postoofpokasooj troche to nie dobijesh tak predko do tych 25000
![]()
nie gram na necie teraz, wiec nie wiem jak czy ta akcja dala jakies rezultaty
wiem tylko ze dawno dawno temu ustalilem z adminem kubusi i colnetow nowe hasla (czyli te ktore sa teraz :S) i oprocz mnie i admina mialy je jeszcze 3 osoby
i wtedy byl porzadek
a teraz jak z 15 (to minimum) osob ma admina to imho jest burdel a nie porzadek
pozatym czasem wchodze sprawdzic co sie dzieje ( specjalnie pod fake nickiem) - wpisuje admina i daje "admins" - i przewaznie minimum jedna osoba ktorej nie znam ma admina
nie wiem po co wogole maja tego admina caly czas wlaczonego ? zeby miec pewnosc ze zdaza zbanowac kolesia jak dostana do - ?
...
Admon to admin... znaczy powinien byc prawdziwym adminem, czyli kims kto serio opiekooje sie servem i pilnooye porzadku...
Re: Koniec z chamstwem na serverach !
quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee
Wczorajszym zwyciescom zostal osobnik o xywie RAZowiec
a jego adres to pe71.opole.sdi.tpnet.pl
Ja powtarzam pytanie FIDA !!!
co kiedy bluzga ktos pod fakenickiem?
quote:
Napisane oryginalnie przez kamikaze
Ja powtarzam pytanie FIDA !!!
co kiedy bluzga ktos pod fakenickiem?
a rzeczywiscie, jak moglem o tym niepomyslec
ja gram przez modem
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:35.