FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=39)

Posted by Burning on 27-05-2001 20:32:

Lightbulb Turniej Q2 - regulamin

Zauwazylem duzo krytycznych glosoof dotyczacych regoolaminu Mistrzostw Polski w Quake2, ale tylko jeden z nich byl konkretny. Prosze o kierowanie wszekich uwag tutaj, a watpliwosci bede sie ztaral wyjasniac.

Posted by GaretJax on 28-05-2001 12:00:

Burn: nie mam konkretnych zastrzezen do regulaminu ale podstawowa sprawa => zastanawiam sie czy jest sens tam jechac! Wiem ze nie mam szans z najlepszymi co najwyzej sie osmiesze bo dawno nie gralem ;-) ale glownie biega mi o to czy jechac w celach hmmmm towarzyskich , na zasadzie zlotu czy czegos takiego , powymieniac sie doswiadczeniami , nauczyc sie czegos nowego. Podstawowa sprawa to czy taki delikwent jak ja nie bedzie robil za sztuczny tlum i przeszkadzajke dla organizatorow i elity...
ps. podaj adres strony Mistrzostw bo mnie sie gdzies zapodzial :o)

Posted by anomal on 28-05-2001 17:41:

hmm

bede pisal powoli i wyraznie zeby kazdy zrozumial

REGULAMIN JEST SMIESZNY...

kazdy liczacy sie gracz ze sceny q2 po pzeczytaniu regulaminu olal taki turniej

a wiesz mi znam 99% liczacych sie obecnie graczy q2

spox ze jest turniej, to ozywia scene, ale nie z takimi zasadami !

napisales jakies glupoty o zbotach, sprawdzaniu konfiga i sedziach przy 1/1 ...

powiem inaczej

16 czerwca jest w Czechowicach-Dziedzicach (slask, niedaleko Bielska) turniej q2

DO wygrania bodajrze jest modem, ale ni eo to chodzi...

bedzie tam okolo 30 osob - cale 16v, troche dmc, pl i reszta
zasady maja NORMALNE - zadnego sprawdzania cfg i innych glupot

i gramy na fullbrajtach - ABSOLUTNY STANDART

po co o tym pisze ?

ano dlatego ze w takiej wiosce moze byc PROFESJONALNY (od strony technicznej) turniej a w wawie sa jakies niesamowite glupoty, ktore tylko odstraszaja i osmieszaja cala sprawe

wiec mam dla ciebie burning propozycje zebys wywali wszystki niepotrzebne rzeczy z regulaminu, i zostawil konkrety - czas, miejsce, mapy, mod itp

powodzenia

[PL]l33t

Posted by S!ckboY on 28-05-2001 17:46:

Thumbs up

Jarek ale ty jestes meski

Posted by anomal on 28-05-2001 17:54:

Re: Turniej Q2 - regulamin

quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
, ale tylko jeden z nich byl konkretny

ktory ?
ze bezsensu ?

Posted by Burning on 28-05-2001 19:56:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TO ***** NIE PRZYJEZDZAJCIE JAK WAM NIE PASUJE!!! JA *******E, LUDZIE CHCA DOBRZE A TY IM SIE WSZYSCY CZEPIAJA SZCZEGOLOW!!! OD*******TA SIE!!! REGULAMIN JEST KONKRETNY I ALISY LAGUJACE NIEDOZWOLONE I ZBOT NIEDOZWOLONY, A MOZE MAM NA Z-BOTA POZWALAC CO?!?!? PISZE WIELKIMI LITERAMI ZEBY MNIE WSZYSCY DEBILE ZROZUMIELI, *****!!!

Dla wszystkich zainteresowanych(mimo wszystko) adres: http://www.turniejq2.phg.pl/

A RESZCIE ZYCZE POWODZENIA NA WSI, *****!!! GL

Posted by anomal on 28-05-2001 20:24:

lol jak sie zbulwersowal

stary nie rozumiesz mnie...

mi ni e chodzi o to ze ja nie chce turnieju

JA BARDZO CHCE ZEBY BYL TURNIEJ!

ale wy sami nie wiecie kiedy bedzie - Gracze , kt�rzy wezm� udzia� w turnieju , zostan� w przeci�gu tygodnia przed turniejem szczeg�owo poinformowani co do lokalu , w kt�rym turniej b�dzie mia� miejsce , oraz dok�adnej daty i godziny rozpocz�cia turnieju . Zostan� przekazane im tak�e dok�adne informacje , jak nale�y na turniej dojecha� .

to jest smieszne

bardzo bym chcial bo to byly Mistrzostwa Polski

jak narazie to jest kupa smiechu, wywal ten debilny regulamin + akceptacja fulbrajtow(skiny) I GWARANTUJE CI DUUUZA FREKFENCJE NA TURNIEJU...

jesli tego nie zmienisz to nikt dobry nie przyjedzie tylko jakies nie dobitki piszace na tym bordzie...

ja sie nie chce kloocic, ja chce DOBRY turniej

Posted by Burning on 28-05-2001 20:30:

po pierwsze akceptacja fullbrightoof nie jest konieczna bo beda uzute widoczne skoory (kw_red lub kw_orange or sth) a regoolamin jakbys sie zastanowil i pomyslal logicznie nie jest zly... kamperstwo - tylko jak ktos przegina, to samo z przklenstwami; powtoorzenie meczu - siada karta sieciowa i co dalej? gostek przegra i dopiero sie wqrwi ze przez takie goowno, a jak bedzie sciemnial to sedziowie sie kapna. cos jeszcze? ciesze sie ze tez chcesz tego turnieju ale w takim razie czemu go wysmiewasz?

Posted by [FPP]Claymore on 29-05-2001 06:28:

anomalowi chodzi m.in. o to ze piszesz o rzeczach oczywistych (twoj przyklad z karta, wiadomo ze mecz sie powtorzy tego nie trzeba pisac) i o takich ktorych nie ma sensu przeskakiwac (skiny, cfg itp)

a co do kampowania to tez hm... teraz to sie nazywa taktyka (no moze poza zwykla siekanka na 10 osob)

Posted by anomal on 29-05-2001 07:29:

otoz to

logiczne ze jak ktos bedzie mial zwieszke kompa to powtorka meczu

ale napisales to w taki sposob ze przegrany wymysli sobie jakas debilna przyczyne porazki (brudna myszka) a sedziowie beda rozpatrywac powtorke meczu

jezdzmy dalej = to ze bedzie sprawdzanie cfg

stary, totalny bezsens, kto ci uzywa jakis aliasow lagowych w meczu (tym bardzie ze zawsze jest jakis obserwujacy koles za plecami) ...

3 glupia sprawa wg mnie to ci sedziowie podcas meczu...
jesli wszystko bedzie spox, i przyjedzie duzo ludzi to juz widze jak tracicie kompa na sedziego (chyba ze jest 100 kompow)

co by tu jeszcze ...

aha ma pytanie :
1) przyzwyczailem sie do grania na xani, gdzie uzywam zielonego rg - zamiast spirali jest prosta zielona kreseczka
czy bede mogl tak grac - to nie jest cheat, poprostu lepiej sie gra :o

2) mam wlasny dzwiek z rg i cg i celownik(1 zolty piksel) - czy moge wzisc paka w ktorym te 3 rzeczy beda ???

Posted by S!ckboY on 29-05-2001 09:13:

o stary!
Burning ty jestes jakis dziwny :o
Chcesz zrobic 2rniej 1/1 i to jeszcze niby "mistrzostwa polski" to mam prozbe : daj loodziom k2rzy maja wiekze pojecie o tym jak zrobic z tego "MIODNY" zjazd napisac regoolamin a ty sie lepiej zajmij organizacja zeby nie bylo to w piwnicy z 4rema kompami i bedzie fajnie :o Oczywiscie jezeli chcesz zeby zaszczycily cie swoja obecnoscia najlepsze klany polski bo txty typoo : nie wolno kampowac (koles wchodzi do wody po RG na dm1 a JA nie moge stac nad woda bo zostane zdyskfalifikowany to samo z winda :o) albo, nie bedzie fullbrigh2w na k2rych gra cala polska bo sa jakies zajebiste skiny k2re czasami lepiej widac od atheny czy , tak zajebiste opisanie "Z-botoow" ze wyszlo ze i tak mozna niek2rych oozywac jest zalosne.

Posted by Sec4tor on 29-05-2001 09:32:

burning szczaj na nich...
warrior i kuhary i tak przyjad�, bo umiej� gra� bez fullbright�w, zbigniew jest zajarany totalnie �e bedzie mistrzem Polski;-)
ty jestes organizatorem, na ka�dym turniej jest ekipa wiedzaca wszystkon lepiej od organizatora i przeciagajaca turniej o 4 godziny, a ma byc qwa mecz, wynik do tabelki i dalej az do rozdania nagrod, hehe

Posted by S!ckboY on 29-05-2001 09:49:

Zajebiscie bedziecie mieli az 3 a nawet moze 4 osoby z 16v WOW!!!!!!!!!!! Myslalem ze fajniej bedzie jak przyjada na "Mistrzostwa polski" wszystkie liczace sie klany :HCK,PL,dmC,MK,16v,B ... Sector bez oorazy ale stary ty wogoole nie wiesz na "czym" i na jakich zasadach sie gra w tym momencie w Polsce a kozaqjesh :o

Posted by anomal on 29-05-2001 09:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sec4tor
warrior i kuhary i tak przyjad�, bo umiej� gra� bez fullbright�w, zbigniew jest zajarany totalnie �e bedzie mistrzem Polski;-)
ty jestes organizatorem, na ka�dym turniej jest ekipa wiedzaca wszystkon lepiej od organizatora i przeciagajaca turniej o 4 godziny, a ma byc qwa mecz, wynik do tabelki i dalej az do rozdania nagrod, hehe

wy dalej nie rozumiecie o co biega

ja nie mowie w imieniu swoim tylko w imieniu 80% dobrych kudwojkowych graczy

i nie chodzi o to ze mnie nie bedzie
tylko calej liczacej sie ekipy...

tak wiec burning mam prosbe zebys sie nie denerwowal, przemyslal wsio na spokojnie i bedzie fajnie

apropo 16v i fulbrajtow - sector zajrzyj na quake2.fpp.pl i sciagnij sobie Pak_16v.zip - oni maja fulbrajty na mgh i armorach :>

no ale to sa lamerzy no nie ?

Posted by S!ckboY on 29-05-2001 10:43:

quote:
Napisane oryginalnie przez anomal

wy dalej nie rozumiecie o co biega

ja nie mowie w imieniu swoim tylko w imieniu 80% dobrych kudwojkowych graczy

Jarek Oni tego nie zrozoomia dopooki nie spojrza na "fajnego boarda" i sie nie dowiedza co "Polska scena q2" sadzi o regoolaminie ...

Wyjebcie pare nie fajnych motywoow z regoolaminoo.
Pozwoolcie na fullbrighty i paki klanowe i wszyscy beda szczesliwi
czy my tak wiele **** zadamy ?

Posted by R4f on 29-05-2001 12:05:

Lightbulb Propozycja .... :D

Slochajcie chlopaki mam dla was porpozycje mozemy zrobic turniej w tourniu sa wypasione kompy i wogule nagrody by byly jakies sensowne i regulamin by byl ustalany na ircu przez wszystkich grajoncych na tym turnieju ..... Mooj UiN : 85956262 dajcie frekfencje .. na icq

aK - aRMIA KrajoWa

aK|Whois3k!

Posted by r@fee on 30-05-2001 17:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sec4tor

Ty albo jestes glupi albo jestes.......glupi.
Turnieju nie robi sie dla siebie tylko dla innych.
Po co utrudniac sobie i innym zycie ?
Czy nie moze byc tak jak anomal mowi ?
Zamiast dziekowac za to, ze powazni gracze interesuja sie i chca pomoc to wy tu z bluzgami wyskakujecie.

Powiedz mi secator co z tego ze przyjedzie mkuharo i warrior ?
Dwoch dobrych i reszta minusy. Fajny turniej bedzie.
Ech anomal zrob lepiej jakiegos ladderka bo szkoda na bilet wydawac kase......

Posted by Burning on 30-05-2001 19:14:

Lightbulb zmiany

czesciowo posloochalem; juz w drodze nowy regoolamin, niby postanowienia te same, ale chyba lepiej zrozumiecie... co do starego, to:
1. Oczywiste, ze dozwolone sa wlasne paki, xania, itp...
2. Oczywiste, ze nie dozwolony jest Z-bot i inne tego typu rzeczy
3. Oczywiste, ze kamperstwem nikt nie nazwie czekanie, az gosciu wyjdzie z wody, czy czekanie az kolezka wyjdzie od rakiety, ale spedzanie calego meczy "nad winda" ciezko nazwac taktyka tylko --piii--...
4. Wiem ze to oczywiste, ale zostalo to napisane w regoolaminie, bo powinno byc napisane
Co do nowego regoolaminu to nadal nie pozwalam na fullbrighty... to zostaje i NIE BEDZIE ZMIENIONE!!! i plujcie na mnie dalej jak bez oczojeboof nie umiecie grac.

Posted by anomal on 30-05-2001 20:44:

Re: zmiany

quote:

1. Oczywiste, ze dozwolone sa wlasne paki, xania, itp...

nice tylko pytam po raz 2 :

co w tych pakach moze byc ?
ja mam np celownik, dzwiek z rg i dzwiek z cg, a i jeszcze literki

quote:

2. Oczywiste, ze nie dozwolony jest Z-bot i inne tego typu rzeczy
3. Oczywiste, ze kamperstwem nikt nie nazwie czekanie, az gosciu wyjdzie z wody, czy czekanie az kolezka wyjdzie od rakiety, ale spedzanie calego meczy "nad winda" ciezko nazwac taktyka tylko --piii--...
4. Wiem ze to oczywiste, ale zostalo to napisane w regoolaminie, bo powinno byc napisane

quote:
Co do nowego regoolaminu to nadal nie pozwalam na fullbrighty... to zostaje i NIE BEDZIE ZMIENIONE!!! i plujcie na mnie dalej jak bez oczojeboof nie umiecie grac.

Posted by Burning on 31-05-2001 06:02:

ja tez mam zmieniony celownik, dzwieki itd... skoro ja to mam, a nie uzywam fullbrightoof to chyba sie nikt nie czepi
co do FB to sie jeszcze zastanowimy... robie ustepstwa pomalu, bo cie lubie Anomal za Hardcore Challenge...

Posted by S!ckboY on 31-05-2001 09:07:

Skoro mozna grac na wlasnych pakach a niek2re z nich maja :armory , 100 , bronie , amoonicje a nawet lecaca rakiete na FB to niech i skiny beda :o

Posted by Burning on 31-05-2001 15:07:

to poczekajcie na nowy regoolamin jeszcze do jutra... powinienem sie dogadac z reszta ludzi...

Posted by [FPP]denay on 31-05-2001 17:53:

Cool

Chcialbym wiedziec czy na turnieju mozna uzywac szesciopaka,bo ja chcialbym

Posted by Burning on 31-05-2001 20:41:

Talking

oczywista... czteropaki takze, puszki, butelki i kapsle flip-top takze sa dozwolone. Spozywanie napojoof bezalkoholowych na terenie toornieju surowo wzbronione.

Posted by anomal on 01-06-2001 07:01:

quote:
Napisane oryginalnie przez S!ckboY
Skoro mozna grac na wlasnych pakach a niek2re z nich maja :armory , 100 , bronie , amoonicje a nawet lecaca rakiete na FB to niech i skiny beda :o

ja w paku mam tez playersow

ale rl, czy itemsy na FB to juz przesada

Posted by Burning on 01-06-2001 07:10:

moze od razu podmienione modele? ale serio to FB powinny przejsc - wieczorem poinformooje...

Posted by S!ckboY on 01-06-2001 14:35:

Posted by Burning on 01-06-2001 16:52:

wale reszte - nie udalo mi sie z nami spotkac, wkurzylem sie i niech bedzie jak chcecie: BEDA FULLBRIGHTY!!! , ale na podmienione modele nadal nie pozwalam

Posted by [FPP]Claymore on 01-06-2001 20:50:

no to zapowiada sie pozadna imprezka szkoda tylko ze mnei tam nie bedzie

Posted by anomal on 04-06-2001 09:26:

kiedy updejtujesz www ?

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:52.