FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3910)
na zachodzie bez zmian??
Takie mnie sie pytanko nasuwa:
czy tylko mi sie wydaje, czy i Wy macie takie zdanie -
ile razy pogrywam na obcych serwach - to jakies lamowate to towarzystwo i jajka jakies u nich mniejsze (czy co?)
Wole dlatego grac u nas bo mi sie w glowie przewraca, ze niby taki dobry jestem
A moze nie znam dobrych zachodnich serwerow i dacie mi jakies tipy gdzie mozna w skore obskoczyc ze hej!
Ten topik jest dziwnie tendencyjny
quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Ten topik jest dziwnie tendencyjny![]()
Naprawd� uwa�asz , �e w Polsce graj� najlepsi ? Huah!
To by by�o zabawne nawet
...osobi�cie gram sporo na serwach brytyjskich ( np. jolt.co.uk ) i co do skilla cudzoziemc�w - s� lamy , s� te� go�cie , kt�rzy odkurzaj� teren z pr�dko�ci� �wiat�a jak cyborgi - do wyboru do koloru :}
Ostatnio lubi� gra� z Holendrami - naprawd� nie�le pacyfikuj� i graj� �wietny co-op nawet z kim� kogo widz� na oczy 1szy raz - to mi si� podoba .
U nas ostatnio panuje moda na PF , dlatego wol� osobi�cie fair play game zagranic� .
ojej ojej
chyba sie nie zrozumielismy!!
faktycznie uogolnilem troszke, ale w dobrej wierze!
probuje w ten sposob znalezc alternatywe dla ByRy i ciaglego grania w Depot, Beach, Assault itp.
w ten sposob chce wiec od was wyciagnac gdzie gracie i z kim bo sami wiecie ze jednak na zachodzie lam nie brakuje! (szczegolnie w Peru )
Wlasnie podajcie jakies serwery gdzie mozna zdrowo pokosic i odpoczac od byry. Xceed gdzie grasz z holendrami?
Wlasnie podajcie jakies serwery gdzie mozna zdrowo pokosic i odpoczac od byry.
nie wiem czy macie ale macie tutaj wwiekszosc serwerow http://wolf.manifestation.org/ zagranicznych z crackowanych
Przeciez w Polsce tez mamy pare serverow nieznanych na ktorych siedza naprawde ciency gracze Wejdz sobie kiedys na Ell@net Miechow... a zreszta co ja bede mowic o nieznanych serverach - wczoraj na TAQ w pewnym momencie siedziala taka lameria ze az glowa bolala - kazdy robil co chcial i mial w nosie reszte
Wlasnie, problemem polskiej sceny jest to ze tylko na ByRy mozna wejsc i byc pewnym ze nie bedzie sie robilo za Enga/Meda i Lojta razem wziatych. Niesttety na byry zaczyna draznic grane na tych samych mapach i dziwna moda na PF. Mysle ze jakby zlikwudowac stronke ze statami to od razy odsetek pf by zmalal ). Ale coz, wiem ze to nierealne, i 90% ludzi zaraz mnie skrytykuje (staciaze?
).
Dobry jest pmysl z graniem na zagrancznych serwerach i ja takze ponawiam prosbe o rzucenie jakiegos namiaru na dobry serwz dobrymi pingami.
quote:
Napisane oryginalnie przez ProspeR
Wlasnie, problemem polskiej sceny jest to ze tylko na ByRy mozna wejsc i byc pewnym ze nie bedzie sie robilo za Enga/Meda i Lojta razem wziatych. Niesttety na byry zaczyna draznic grane na tych samych mapach i dziwna moda na PF. Mysle ze jakby zlikwudowac stronke ze statami to od razy odsetek pf by zmalal). Ale coz, wiem ze to nierealne, i 90% ludzi zaraz mnie skrytykuje (staciaze?
).
Dobry jest pmysl z graniem na zagrancznych serwerach i ja takze ponawiam prosbe o rzucenie jakiegos namiaru na dobry serwz dobrymi pingami.
Ja gram najczesciej na norweskim waster2. http://www.waster.no
Lacze 10mbit (u nich ) i pingi mam w granicach 80-150 z mojego LANu osiedlowego (1mbit).
Lameria sie zdarza, ale w wiekszosci sa tam naprawde sensowni gracze (najlepsi - ZIKE, NURSE, UGGAH, BOTKYRK@, IURIDARE, SGT. FOWLER, REVOLT, LIVING T@RGET, MASTA_B, BIOWAX, WASTER, [NAM]KHITAS, [NAM] _JE, DRAGON_GOD, JACKY_U, AYER, ARAME, ANT, MAKE). Towarzystwo mocno miedzynarodowe (francuzi, holendrzy, norwegowie, szwedzi, niemcy, dunczycy, hiszpanie, ruscy, estonczycy... no i ja z Polski ) W porownaniu z polskimi serwami poziom o wiele wyzszy, no i wlasciwie non-stop gra sie 16vs16. Ogolem graczy na tym serwie 3011
Staty mozecie sprawdzic tu: http://www.flytying.org/RTCW_stats/...o/wolfstat.html
quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Maziomir - dobre servery to sa pewnie te na ktorych jest ogromny ping (oni moga miec maly a my duzy) - spojrz ze jest wiele bardzo okupowanych serverow, a ludzie siedza tam prawie 24/7
![]()
Przeciez w Polsce tez mamy pare serverow nieznanych na ktorych siedza naprawde ciency graczeWejdz sobie kiedys na Ell@net Miechow... a zreszta co ja bede mowic o nieznanych serverach - wczoraj na TAQ w pewnym momencie siedziala taka lameria ze az glowa bolala - kazdy robil co chcial i mial w nosie reszte
![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez Glazer
Ja gram najczesciej na norweskim waster2. http://www.waster.no
Lacze 10mbit (u nich ) i pingi mam w granicach 80-150 z mojego LANu osiedlowego (1mbit).
Lameria sie zdarza, ale w wiekszosci sa tam naprawde sensowni gracze (najlepsi - ZIKE, NURSE, UGGAH, BOTKYRK@, IURIDARE, SGT. FOWLER, REVOLT, LIVING T@RGET, MASTA_B, BIOWAX, WASTER, [NAM]KHITAS, [NAM] _JE, DRAGON_GOD, JACKY_U, AYER, ARAME, ANT, MAKE). Towarzystwo mocno miedzynarodowe (francuzi, holendrzy, norwegowie, szwedzi, niemcy, dunczycy, hiszpanie, ruscy, estonczycy... no i ja z Polski) W porownaniu z polskimi serwami poziom o wiele wyzszy, no i wlasciwie non-stop gra sie 16vs16. Ogolem graczy na tym serwie 3011
Staty mozecie sprawdzic tu: http://www.flytying.org/RTCW_stats/...o/wolfstat.html
quote:
Napisane oryginalnie przez [P2]MazioMir
Swoja droga nigdy nie strzelalem do kobiet - gdzie mozna Ciebie upolowac?!
Demos ^1[RU] ^3wolfenstein.ru|176ms|194.87.13.139:27960
Jak widac na powyzszej informacji pingi wachaja sie 150-200
Graja tam calkiem dobrze ,szczegolnie klan [GAZETA] wymiata
Myslalem nawet pod katem swiezej klanowej krwi ale dobrzy gracze sa juz klanowi a niezrzeszonych trzymajacych poziom bardzo trudno wypatrzec ( mi sie nie udalo ) . Hmm to troche jak u nas
quote:
Napisane oryginalnie przez Przecinek
A ja grywam na wolfenstein.ru
Demos ^1[RU] ^3wolfenstein.ru|176ms|194.87.13.139:27960
Jak widac na powyzszej informacji pingi wachaja sie 150-200
Graja tam calkiem dobrze ,szczegolnie klan [GAZETA] wymiata
Myslalem nawet pod katem swiezej klanowej krwi ale dobrzy gracze sa juz klanowi a niezrzeszonych trzymajacych poziom bardzo trudno wypatrzec ( mi sie nie udalo ) . Hmm to troche jak u nas![]()
Najczesciej byry albo Taq - czasu nie podam bo gram o najrozniejszych porach - Poza tym ostatnio bywam na treningach takiego jednego klanu POISON.. nie wiem czy slyszales![]()
Glupie pytanie, niby jak?
Moge podmienic niby glosy i powysylac paki na servy ale wtedy wszyscy medycy beda miec damskie hehe
Poza tym to nie ja tylko moj ludzik krzyczy - a on mi sie bardzo podoba
bylem na tym serwerze i gadalem z nimi i to nie klan a gazeta
sa to redaktorki jakies rosyjskiej gazetki
hmm ... jakby ci to delikatnie ...
tak naprawde sa to kolesie ze studia graficznego gazety .. wyborczej P
a ze ci mowili inaczej to najwyrazniej mieli dobry humor :>
moze i ja do nich dolacze? w koncu tez ma prawo do tego klanu
<co sie wiaze z legalnym posiadaniem pass'a na byry :>>
pozdrawiam
Ej ale ten topik traktuje wyra�nie o graniu na zachodzie :}}}
Nie mam nic do Ruskich , wr�cz przeciwnie , darz� ich szacunkiem za �wietne crackowanie stuffu wszelakiego
Mo�e grali�cie na serwerach z innych "ciekawych" kontynent�w ?
Azja ? Australia ? Afryka ? Z checi� zmierzy�bym si� z innymi rasami ;}}}
/rasizm/ - nic z tych rzeczy
quote:
Napisane oryginalnie przez Xceed
Ej ale ten topik traktuje wyra�nie o graniu na zachodzie :}}}
Nie mam nic do Ruskich , wr�cz przeciwnie , darz� ich szacunkiem za �wietne crackowanie stuffu wszelakiego
Mo�e grali�cie na serwerach z innych "ciekawych" kontynent�w ?
Azja ? Australia ? Afryka ?Z checi� zmierzy�bym si� z innymi rasami ;}}}
/rasizm/ - nic z tych rzeczy
Ciekawe servery:
[RDH]7The Rabid Dog Kennel - 216.218.16.21:27970 Kanada, ca�kiem niezle wymiataj�.
1NONCTON:1 LIFE | Experts Only] - 129.15.10.119:27960 USA, nie zawsze Max Live jest ustawione na 1 ale jak jest to taki team play �adko si� widuje
FragHaus Wolfenstein - 209.240.1.64:27960 USA, tez ca�kiem mi�o.
Bredbandsbolaget RTCW#1 - 213.112.112.241:27961 Szwecja, tu cz�sto troch� gorsi gracze ale za to ping dobry
Mala adnotacja : servery wymagaja CD-KEY
To chyba jest normalne nie ?????
Ano niezbyt FarSight ...
.....A: "pytania sa tendencyjne!!!"......
quote:
Napisane oryginalnie przez [=||=]FarSight
To chyba jest normalne nie ?????
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:33.