FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3915)

Posted by Major76 on 01-02-2002 10:19:

Cool mp_roundtime 3

mam takiego pomysła, że gdyby ograniczyć mp_roundtime do np. 3 minut to to by ograniczylo kampienie i zmuslo strone atakujaca do zwiekszonego wysilku i wiekszego zgrania aby odniesz sukces i wygrac. Tak sie zastanawiam, dlaczego admini jeszce nie przetestowali tego pomyslu np. na probe z 2 tygodnie na mp_roundtime 3 minuty poleciec i wszystko bedzie jasne

co wy na to ??

Posted by =34= on 01-02-2002 10:31:

Talking LOL

ahahahahahaahahahahahahahaha.... dobra koniec nabijania się.

mp_freezetime to czas na początku rundy kiedy nikt nie może się ruszać, wykorzystywany na kupowanie. Wcale mi się nie uśmiecha czekanie 3 min. zanim zacznie się gra .

Podejrzewam że chodzi raczej o mp_roundtime (czy jakoś tak). Z doświadczenia wiem że 5 min. to trochę długo na freestyle a 3 min. to trochę krótko. Proponuję 4 min. jako złoty środek.

Posted by Major76 on 01-02-2002 11:02:

sory pomylilo mi sie

mp_roundtime 3

wlasnie to chcialem napisac )

Posted by Squall on 01-02-2002 11:05:

mp_freezemite zdecydowanie na 2 lub 1, a mp_roundtime może być i na 3, ale to zależy od mapki.

Posted by on 01-02-2002 15:09:

na wiekszosci serverow jest chyba 4 minuty, a wydaje mi sie ze czasem trafilem na serverek z runda 3 minutowa Takze nie ejst tak zle

Posted by Mantis on 01-02-2002 15:59:

Re: LOL

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
ahahahahahaahahahahahahahaha.... dobra koniec nabijania się.

mp_freezetime to czas na początku rundy kiedy nikt nie może się ruszać, wykorzystywany na kupowanie. Wcale mi się nie uśmiecha czekanie 3 min. zanim zacznie się gra .

Podejrzewam że chodzi raczej o mp_roundtime (czy jakoś tak). Z doświadczenia wiem że 5 min. to trochę długo na freestyle a 3 min. to trochę krótko. Proponuję 4 min. jako złoty środek.

Jakbys chcial wiedziec to na wiekszosci polskich serverow jest mp_roundtime 4 , mp_roundtime 3 jest natomiast na CPLach i na innych wielkich turniejach moim zdaniem 3 to dobra liczba duzo lepsza od 4 a o niebo lepsza od 5 !!

Posted by AlieneK on 01-02-2002 17:01:

najlepiej 3....bo qrde denerwują mnie kampy i tacy co nie mogą sie znaleźć...

Posted by [SPECNAZ]Tsun on 01-02-2002 17:11:

Thumbs down

A moim zdaniem 3 min to zdecydowanie za malo grałem kiedys na takim serveze z mp_roundtime 3 i jak trzeba bylo wyprowadzic zakładnikow na italy to zawsze brakowało czasu mimo i został 1 terro to i tak zadko kiedy udawało sie odprowadzic zakladnikow tosamo tyczy sie bomby jak zostawalem sam to staralem sie zeby terro jak najpuzniej zakladalo c4 i jak tylko zobaczyłem ze bomb niema szans wybuchnąc chowałęm sie i czekałem na koniec czasu

Posted by mAJKiEL on 01-02-2002 23:11:

eee ja mi tam wszytko jedno liczy sie "kara" !

Posted by Beaker on 01-02-2002 23:15:

powinno bys tak aj w quake ze jaks ie nie ruszasz z meijsca np. 30 s to dostajesz slapa albo cvos w tym rodzaju , a 3 min w zupelnosci wystarcza...

Posted by =34= on 02-02-2002 09:16:

quote:
Napisane oryginalnie przez Beaker
powinno bys tak aj w quake ze jaks ie nie ruszasz z meijsca np. 30 s to dostajesz slapa albo cvos w tym rodzaju , a 3 min w zupelnosci wystarcza...

to nie jest rozwiązanie

A jeśli chcesz coś wykombinować zamiast wyskakiwać na kamikaze to 4 lepsze zwłaszcza na większych mapach. Na dust może być 3 min. Ale ja tam wole 4 .
Poza tym jeżeli runda ma być 3 min. to buytime musi być 30 sec. a często jest 90. Pozdrawiam CT na asfalcie z czasem rundy 3 min. i buytime 90 sec.

Posted by on 02-02-2002 09:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=

to nie jest rozwiązanie

A jeśli chcesz coś wykombinować zamiast wyskakiwać na kamikaze to 4 lepsze zwłaszcza na większych mapach. Na dust może być 3 min. Ale ja tam wole 4 .
Poza tym jeżeli runda ma być 3 min. to buytime musi być 30 sec. a często jest 90. Pozdrawiam CT na asfalcie z czasem rundy 3 min. i buytime 90 sec.

ct mieli by bombowa rozrywke

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:32.