FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3948)

Posted by Robert pl on 03-02-2002 00:16:

Wolfstei niewiem jak dalej

Wszedłem do komnaty z sarkofagiem. Wziąłem kielich który na nim stał wysłałem w zaświaty dwa szkieletory zapadła się podłoga, a tam dwoje drzwi i co dalej jak tam wejde to już nie wyjdę a jak nie to też nie mam wyjścia plątam się tak już od miesiąca ratujcie bo umrę z głodu

Posted by R[e]dek on 03-02-2002 10:07:

Re: Wolfstei niewiem jak dalej

quote:
Napisane oryginalnie przez Robert pl
Wszedłem do komnaty z sarkofagiem. Wziąłem kielich który na nim stał wysłałem w zaświaty dwa szkieletory zapadła się podłoga, a tam dwoje drzwi i co dalej jak tam wejde to już nie wyjdę a jak nie to też nie mam wyjścia plątam się tak już od miesiąca ratujcie bo umrę z głodu

heheh czlowieku czy ty juz nie masz czasem co robic ??? PP jak od miesiaca to bys cos chyba juz znalazl ... smieszny topic ... ;>>>

Posted by Robert pl on 03-02-2002 17:43:

Re: Re: Wolfstei niewiem jak dalej

quote:
Napisane oryginalnie przez R[e]dek

heheh czlowieku czy ty juz nie masz czasem co robic ??? PP jak od miesiaca to bys cos chyba juz znalazl ... smieszny topic ... ;>>>

Mam co robic (niestety) i dlatego trwa to od miesiąca

Posted by Dragoon on 05-02-2002 20:14:

Skonczylem singla jakis tydzien temu i juz tego poczatku nie pamietam (zreszta poczatek jest koszmarny z tymi idiotycznymi zombie, prawie sie zniechecilem do dalszej gry). W kazdym razie o ile dobrze pamietam tam powinno byc nastepne troche zalane pomieszczenie, pojawi sie tam kilka zombie jak je zabijesz to otworza sie drzwi. W nastepnym pomieszczeniu beda cztery pokoje z pulapkami, musisz w kazdym przestawic dzwignie to znowu otworza sie wlasciwe drzwi i to juz chyba bedzie prawie koniec tego etapu - chyba ze wszystko pokrecilem. Pozniej prawie do konca gry tylko nazisci do ustrzelenia

Posted by Robert pl on 05-02-2002 23:24:

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Dragoon
Skonczylem singla jakis tydzien temu i juz tego poczatku nie pamietam (zreszta poczatek jest koszmarny z tymi idiotycznymi zombie, prawie sie zniechecilem do dalszej gry). W kazdym razie o ile dobrze pamietam tam powinno byc nastepne troche zalane pomieszczenie, pojawi sie tam kilka zombie jak je zabijesz to otworza sie drzwi. W nastepnym pomieszczeniu beda cztery pokoje z pulapkami, musisz w kazdym przestawic dzwignie to znowu otworza sie wlasciwe drzwi i to juz chyba bedzie prawie koniec tego etapu - chyba ze wszystko pokrecilem. Pozniej prawie do konca gry tylko nazisci do ustrzelenia [/QUOTE

Dragoon--->>>dziękuję za podpowiedź pomogło mi to. Ale faktycznie trochę pokręciłeś ale to mnie naprowadziło na trop i dziękuję wszystkim co mi chcieli pomóc i niechcieli DZIĘKI

Posted by LoveBeer on 06-02-2002 08:04:

nie wiem czy dobrze mysle - bo rzeczywiscie opisana sytuacja jest dosc... heh... niejednoznacznie - ale z tego co mysle, jest to tam gdzie latali ci zombie ktorzy ... dmuchali ogniem ...aha i tam gdzie zwala sie na podloge taka wilelka rzezba... jezeli to tam to trzeba WROCIC do pierwszego mozliwego skrzyzowania - tam powinno byc otwaete przejscie ktore wczesniej bylo zamkniete... chyba...

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by Robert pl on 06-02-2002 19:16:

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc już sobie poradziłem

Posted by Dragoon on 06-02-2002 20:55:

To fajnie, ze chociaz na swoj zakrecony sposob moglem pomoc. Jak juz przebrniesz przez ta pierwsza misje gra bedzie duzo lepsza, zapewniam. A zombie pojawia sie znowu dopiero na koniec i to na chwilke.

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:16.