FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3948)
Wolfstei niewiem jak dalej
Wszedłem do komnaty z sarkofagiem. Wziąłem kielich który na nim stał wysłałem w zaświaty dwa szkieletory zapadła się podłoga, a tam dwoje drzwi i co dalej jak tam wejde to już nie wyjdę a jak nie to też nie mam wyjścia plątam się tak już od miesiąca ratujcie bo umrę z głodu
Re: Wolfstei niewiem jak dalej
quote:
Napisane oryginalnie przez Robert pl
Wszedłem do komnaty z sarkofagiem. Wziąłem kielich który na nim stał wysłałem w zaświaty dwa szkieletory zapadła się podłoga, a tam dwoje drzwi i co dalej jak tam wejde to już nie wyjdę a jak nie to też nie mam wyjścia plątam się tak już od miesiąca ratujcie bo umrę z głodu
Napisane oryginalnie przez R[e]dek
heheh czlowieku czy ty juz nie masz czasem co robic ???PP jak od miesiaca to bys cos chyba juz znalazl ... smieszny topic ... ;>>>
Skonczylem singla jakis tydzien temu i juz tego poczatku nie pamietam (zreszta poczatek jest koszmarny z tymi idiotycznymi zombie, prawie sie zniechecilem do dalszej gry). W kazdym razie o ile dobrze pamietam tam powinno byc nastepne troche zalane pomieszczenie, pojawi sie tam kilka zombie jak je zabijesz to otworza sie drzwi. W nastepnym pomieszczeniu beda cztery pokoje z pulapkami, musisz w kazdym przestawic dzwignie to znowu otworza sie wlasciwe drzwi i to juz chyba bedzie prawie koniec tego etapu - chyba ze wszystko pokrecilem. Pozniej prawie do konca gry tylko nazisci do ustrzelenia
Skonczylem singla jakis tydzien temu i juz tego poczatku nie pamietam (zreszta poczatek jest koszmarny z tymi idiotycznymi zombie, prawie sie zniechecilem do dalszej gry). W kazdym razie o ile dobrze pamietam tam powinno byc nastepne troche zalane pomieszczenie, pojawi sie tam kilka zombie jak je zabijesz to otworza sie drzwi. W nastepnym pomieszczeniu beda cztery pokoje z pulapkami, musisz w kazdym przestawic dzwignie to znowu otworza sie wlasciwe drzwi i to juz chyba bedzie prawie koniec tego etapu - chyba ze wszystko pokrecilem. Pozniej prawie do konca gry tylko nazisci do ustrzelenia [/QUOTE
Dragoon--->>>dziękuję za podpowiedź pomogło mi to. Ale faktycznie trochę pokręciłeś ale to mnie naprowadziło na trop i dziękuję wszystkim co mi chcieli pomóc i niechcieli DZIĘKI
nie wiem czy dobrze mysle - bo rzeczywiscie opisana sytuacja jest dosc... heh... niejednoznacznie - ale z tego co mysle, jest to tam gdzie latali ci zombie ktorzy ... dmuchali ogniem ...aha i tam gdzie zwala sie na podloge taka wilelka rzezba... jezeli to tam to trzeba WROCIC do pierwszego mozliwego skrzyzowania - tam powinno byc otwaete przejscie ktore wczesniej bylo zamkniete... chyba...
"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc już sobie poradziłem
To fajnie, ze chociaz na swoj zakrecony sposob moglem pomoc. Jak juz przebrniesz przez ta pierwsza misje gra bedzie duzo lepsza, zapewniam. A zombie pojawia sie znowu dopiero na koniec i to na chwilke.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:16.