FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3969)
Poison
Klan POISON wkracza oficjalnie na scene Tribes2, otwierajac osobny team w tej grze. Prace nad strona sa na ukonczeniu. W T2 pojawia sie nasi ludzie majacy juz gierke, niebawem dolaczy paru ktorzy zakupia. Oczywiscie chetnie przyjmiemy wszystkich chetnych i razem stworzymy sklad w T2. Jako ze z oczywistych wzgledow uczymy sie w to grac, nie chce odrazu robic nie wiadomo jakiego klanu " " . Tak wiec pocwiczymy sobie w ramach forum PL razem nadal jako parzysci i nieparzysci wdl kolejnosci dolaczania na forum. Mam nadzieje ze przed nami mnostwo good fun 
Komplikacja tej gry poprostu r0xorZ.
Tym ktorzy nie wiedza skad jest POISON powiem ze z CSa, trafilo do RTCW, no i teraz do T2
Mamy zamiar grac w RTCW w zal od warunkow na tamtej scenie, bo hmm nie jest zbyt rozowo jesli chodzi o jej rozwoj, no i w T2 z wami.
Jesli ktos potrzebuje oryginal to tak jak informowalem yava, mozna sie zdecydowac i my zalatwimy za 50zl + koszt wysylki, ale do srody bo chcemy juz miec z glowy zakup dla naszych ludzi i wszystko zrobic za jednym razem.
Pozdrawiam.
POISON CL
Ja kupilem w piatek za 99 
Trzeba poinformowac potencjalnych graczy, taka okazja moze przyciagnac niezdecydowanych. O ile wiem kilka osob szukalo oryginalu.
Ale sie dystrybutor zdziwi, jesli jednorozowo sprzeda tyle co przez pol zeszlego roku 
Ja tez qpilem za 99 bo mi sie nie chcialo czekac i warto 
Pysiu no poczatkowo to byl bonus dla POISON
ale zdecydowalem zaproponowac pozniej sYs pomoc i forum PL czyli yavorowi o tym mowilem. No a teraz i na forum Tribes2 
Sprawa i tak jest niejasna bo to ver PL z tego co wiem, dzis ja testniemy jak to sie zachowuje. I czy to ver PL bo troche sprzeczne info podal PLAY IT nam ostatnio .
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Qna, nie mogles powiedziec wczesniej o tej grze za 50 zlotych?Ja kupilem w piatek za 99
![]()

50zl- to sa te same co w media markt czyli mowilem ze namieszali tak wiec: wersja angielska z PL instrukcja all clear.
Osoby z poza poison generalnie wiekszosc bedzie musiala chyba kase z gory wplacic jakos etc. Bo nie znamy was , wew poison dostana za zaliczeniem pocztowym. Nie chcemy zostac z kartonem pelnym T2 bo ktos oleje 
Generalnie nie ma w magazynie 20sztuk ni 15 bo gra im nie szla. Tak wiec trzeba zamowic 
Napewno istnieje mozliwosc wlasnorecznego odbioru i zaplaty w Wawie w weekend np. oraz w Poznaniu w tygodniu np.
Chce wiedziec kto wezmie T2, bo musze zrobic liste, bo wiekszosc pojdzie w POISON. Narazie zamowione jest 10sztk.
Kiedy next rzut nie wiadomo. Bo ogolnie robie to dla naszych
zeby grali. Wiec mysle ze zrobi sie pozniej tylko jesio 1 rzucik dla reszty ktora sie nie zalapie now. W koncu ile moge
nie jestem domem wysylkowym 
http://host.fpp.pl/poison/tribes2/
nareszcie was znalaz�em!!!!!!!!!!!!
jeszcze raz
no i jak?
Re: jeszcze raz
quote:
Napisane oryginalnie przez unique
no i jak?

Chyba szukal graczy tj klanu, i padl ofiary propagandowej machiny POISON 
Da sie jeszcze zapisac na liste? Bo nie wiem o ktora srode chodzi
. Jesli tak to odp mi na gg.
W giere jeszcze niestety nie gralem, ale kazdy mi mowi ze swietna wiec chybanie ma co czekac... tylko z tego co tu czytam nic nie kumam na razie, siakies pojazdy, wiezyczki, latanie osssochozzi?
Ale jak sie wyrobie to mnie przyjmiecie do poison co? 
quote:
Napisane oryginalnie przez sud
Wpadlem wlasnie przypadkiem na ten boardzik i przeczytalem o tribes2 za 50 zeta! Xeno chamie czemu mi nic nie powiedziales?Da sie jeszcze zapisac na liste? Bo nie wiem o ktora srode chodzi
. Jesli tak to odp mi na gg.
W giere jeszcze niestety nie gralem, ale kazdy mi mowi ze swietna wiec chybanie ma co czekac... tylko z tego co tu czytam nic nie kumam na razie, siakies pojazdy, wiezyczki, latanie osssochozzi?Ale jak sie wyrobie to mnie przyjmiecie do poison co?
![]()

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:10.