FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=46)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=3969)

Posted by DarkXenocide on 03-02-2002 23:17:

Poison

Klan POISON wkracza oficjalnie na scene Tribes2, otwierajac osobny team w tej grze. Prace nad strona sa na ukonczeniu. W T2 pojawia sie nasi ludzie majacy juz gierke, niebawem dolaczy paru ktorzy zakupia. Oczywiscie chetnie przyjmiemy wszystkich chetnych i razem stworzymy sklad w T2. Jako ze z oczywistych wzgledow uczymy sie w to grac, nie chce odrazu robic nie wiadomo jakiego klanu " " . Tak wiec pocwiczymy sobie w ramach forum PL razem nadal jako parzysci i nieparzysci wdl kolejnosci dolaczania na forum. Mam nadzieje ze przed nami mnostwo good fun

Komplikacja tej gry poprostu r0xorZ.

Tym ktorzy nie wiedza skad jest POISON powiem ze z CSa, trafilo do RTCW, no i teraz do T2 Mamy zamiar grac w RTCW w zal od warunkow na tamtej scenie, bo hmm nie jest zbyt rozowo jesli chodzi o jej rozwoj, no i w T2 z wami.

Jesli ktos potrzebuje oryginal to tak jak informowalem yava, mozna sie zdecydowac i my zalatwimy za 50zl + koszt wysylki, ale do srody bo chcemy juz miec z glowy zakup dla naszych ludzi i wszystko zrobic za jednym razem.

Pozdrawiam.

POISON CL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Pysiu on 04-02-2002 06:48:

Qna, nie mogles powiedziec wczesniej o tej grze za 50 zlotych? Ja kupilem w piatek za 99

Posted by savko on 04-02-2002 10:19:

Exclamation

Trzeba poinformowac potencjalnych graczy, taka okazja moze przyciagnac niezdecydowanych. O ile wiem kilka osob szukalo oryginalu.

Ale sie dystrybutor zdziwi, jesli jednorozowo sprzeda tyle co przez pol zeszlego roku

Posted by DarkXenocide on 04-02-2002 10:43:

Ja tez qpilem za 99 bo mi sie nie chcialo czekac i warto

Pysiu no poczatkowo to byl bonus dla POISON ale zdecydowalem zaproponowac pozniej sYs pomoc i forum PL czyli yavorowi o tym mowilem. No a teraz i na forum Tribes2

Sprawa i tak jest niejasna bo to ver PL z tego co wiem, dzis ja testniemy jak to sie zachowuje. I czy to ver PL bo troche sprzeczne info podal PLAY IT nam ostatnio .

Posted by kag on 04-02-2002 11:19:

quote:
Napisane oryginalnie przez Pysiu
Qna, nie mogles powiedziec wczesniej o tej grze za 50 zlotych? Ja kupilem w piatek za 99

wiem ze to marne pocieszenie ale ja tez kupilem za prawie 100 i to juz kawalek czasu temu, wiec lacze sie w bolu

Posted by DarkXenocide on 04-02-2002 13:39:

T2 50z� - POISON CARE ;)

Wiec all juz wiem

50zl- to sa te same co w media markt czyli mowilem ze namieszali tak wiec: wersja angielska z PL instrukcja all clear.

Osoby z poza poison generalnie wiekszosc bedzie musiala chyba kase z gory wplacic jakos etc. Bo nie znamy was , wew poison dostana za zaliczeniem pocztowym. Nie chcemy zostac z kartonem pelnym T2 bo ktos oleje

Generalnie nie ma w magazynie 20sztuk ni 15 bo gra im nie szla. Tak wiec trzeba zamowic

Napewno istnieje mozliwosc wlasnorecznego odbioru i zaplaty w Wawie w weekend np. oraz w Poznaniu w tygodniu np.

Posted by DarkXenocide on 06-02-2002 00:04:

Koszt 50zl w wawie lub poznaniu. Inne miejsca + 10zl ok za przesylke i przekaz tyle sie placi poczcie polskiej, nikt tu nic nie zarabia, sprawdzcie na poczcie

Chce wiedziec kto wezmie T2, bo musze zrobic liste, bo wiekszosc pojdzie w POISON. Narazie zamowione jest 10sztk.

Kiedy next rzut nie wiadomo. Bo ogolnie robie to dla naszych zeby grali. Wiec mysle ze zrobi sie pozniej tylko jesio 1 rzucik dla reszty ktora sie nie zalapie now. W koncu ile moge nie jestem domem wysylkowym

http://host.fpp.pl/poison/tribes2/

Posted by unique on 08-02-2002 04:31:

Yeah

nareszcie was znalaz�em!!!!!!!!!!!!

Posted by unique on 08-02-2002 04:35:

jeszcze raz

no i jak?

Posted by kag on 08-02-2002 10:50:

Re: jeszcze raz

quote:
Napisane oryginalnie przez unique
no i jak?

no i witamy

Posted by savko on 08-02-2002 12:49:

Was to znaczy kogo? Szukales kogos konkretnego, czy po prostu graczy Tribes 2?

Tak wogole to czesc

Posted by DarkXenocide on 08-02-2002 13:09:

Chyba szukal graczy tj klanu, i padl ofiary propagandowej machiny POISON

Posted by sud on 09-02-2002 12:28:

Wpadlem wlasnie przypadkiem na ten boardzik i przeczytalem o tribes2 za 50 zeta! Xeno chamie czemu mi nic nie powiedziales? Da sie jeszcze zapisac na liste? Bo nie wiem o ktora srode chodzi . Jesli tak to odp mi na gg.
W giere jeszcze niestety nie gralem, ale kazdy mi mowi ze swietna wiec chybanie ma co czekac... tylko z tego co tu czytam nic nie kumam na razie, siakies pojazdy, wiezyczki, latanie osssochozzi? Ale jak sie wyrobie to mnie przyjmiecie do poison co?

Posted by MartinX on 09-02-2002 13:01:

Talking

Re: Sud
Pobiegaj po Bordzie poczytaj wpadnij na stronke T2 http://tribes2.fpp.pl. I do�acz do grona szlachetnych woj�w ( czyli nas )

Posted by DarkXenocide on 09-02-2002 18:52:

quote:
Napisane oryginalnie przez sud
Wpadlem wlasnie przypadkiem na ten boardzik i przeczytalem o tribes2 za 50 zeta! Xeno chamie czemu mi nic nie powiedziales? Da sie jeszcze zapisac na liste? Bo nie wiem o ktora srode chodzi . Jesli tak to odp mi na gg.
W giere jeszcze niestety nie gralem, ale kazdy mi mowi ze swietna wiec chybanie ma co czekac... tylko z tego co tu czytam nic nie kumam na razie, siakies pojazdy, wiezyczki, latanie osssochozzi? Ale jak sie wyrobie to mnie przyjmiecie do poison co?

Sud nie widze problemow chamowaty nigdy nie byles

Kazdy sie uczy i stara wyrobic

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:10.