FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4004)

Posted by martis on 05-02-2002 13:31:

Question Problemy początkujących frag(l)ersów

Rozumiem, że forum jest przeznaczone przede wszystkim dla starych wyjadaczy RTCW, niemniej pozwolę sobie założyć temat, na którym będzie można uzyskiwać odpowiedzi na wszystkie lamerskie i idiotyczne pytania początkujących. Proszę się nie krępować i śmiało walić w każdej sprawie! A jeżeli znasz rozwiązanie jakiegoś trywialnego problemu: nie wahaj się odpisać, nawet wówczas, gdyby odpowiedź była oczywista.

Na dobry początek pierwsze pytanie: w jaki sposób włączyć zooma w broni snajperskiej?

Thx ;-)

Posted by PsychOPAT on 05-02-2002 13:45:

Thumbs up

No ja mysle, ze to jest dobry pomysl, bo wtedy moze nie beda sie pojawialy co chwile proste pytania i mnozyly sie tematy, ktore i tak zostalyby zaraz usuniete przez moderatora.

A co do pytania, to mozesz to zrobic, w opcjach, tam, gdzie sobie ustawiasz cala klawiature, lu jesli jestes bardziej ambitny, to w configu...

Powodzenia mlody snajperze...

IRCnet: #polishlegion

Posted by Dragoon on 05-02-2002 15:52:

Re: Problemy początkujących frag(l)ersów

quote:
Napisane oryginalnie przez martis
Rozumiem, że forum jest przeznaczone przede wszystkim dla starych wyjadaczy RTCW

Chyba troche za mloda ta gierka zeby mowic o starych wyjadaczach

Ale swoja droga sam mam pytanie. Czy sa jakies serwery na ktorych idzie grac przez modem? Chodzi mi raczej o serwery dla poczatkujacych gdzie nikt sie nie wkurza na smieszne bledy - np z rozpoznaniem czy to przecinik czy swoj

Posted by martis on 05-02-2002 17:17:

Wink Re: Problemy początkujących frag(l)ersów

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
A co do pytania, to mozesz to zrobic, w opcjach, tam, gdzie sobie ustawiasz cala klawiature, lu jesli jestes bardziej ambitny, to w configu...

Dla tych, którym odpowiedź ta wydała się nieco enigmatyczna śpieszę wyjaśnić, że chodzi tu o opcję Switch to alternate z menu CONFIGURE | WEAPONS.

quote:
Napisane oryginalnie przez Dragoon

Natomiast pisząc o starych wyjadaczach miałem na myśli wszystkich, uzależnionych od FPP ;-)

Pozdrawiam,

Posted by [SO]STEINER on 05-02-2002 17:24:

Talking Re: Re: Problemy początkujących frag(l)ersów

Takie serwki ...mmm. Taq, Sako ale grajac w dzien do 20, bo glownie wtedy spotkasz poczatkujacych. Potem swojch miejscówek szukają starzy wyjadacze.

Posted by spanzik on 05-02-2002 19:39:

Talking Re: Re: Problemy początkujących frag(l)ersów

quote:
Napisane oryginalnie przez Dragoon

Ale swoja droga sam mam pytanie. Czy sa jakies serwery na ktorych idzie grac przez modem? Chodzi mi raczej o serwery dla poczatkujacych gdzie nikt sie nie wkurza na smieszne bledy - np z rozpoznaniem czy to przecinik czy swoj

i tu sie nie zgodze z toba! wiekszosc graczy RTCW w polsce gralo od czasow MP_TEST a jak wiadomo bylo to spory kawalek czasu temu wiec starzy wyjadacze sa i to baaaaaaaardzo wielu zreszta wejdz na serv i pograj

Posted by Dragoon on 05-02-2002 19:58:

Re: Re: Re: Problemy początkujących frag(l)ersów

quote:
Napisane oryginalnie przez [SO]STEINER
Takie serwki ...mmm. Taq, Sako ale grajac w dzien do 20, bo glownie wtedy spotkasz poczatkujacych. Potem swojch miejscówek szukają starzy wyjadacze.

Mozesz podac adresy? Acha czy moge wszystko (tzn. jakeis ustawienia serwerow) poustawiac offline bo raczej nie chcialbym czasu tracic kiedy Tepsa impulsy liczy.

quote:
[TC]sp@nz
i tu sie nie zgodze z toba! wiekszosc graczy RTCW w polsce gralo od czasow MP_TEST a jak wiadomo bylo to spory kawalek czasu temu wiec starzy wyjadacze sa i to baaaaaaaardzo wielu zreszta wejdz na serv i pograj

A moge ustawic godmode (tak dla wyrownania szans)

Posted by spanzik on 05-02-2002 22:35:

jezeli tylko server ma sv_cheats 1 to czemu nie ale chyba nie ma takiego w polsce bo by zostal spalony

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:47.