FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4008)
Łącze :)
Jakie jest minimalne łącze na którym można postawić serwer dedykowany CS'owi, tak aby nie było problemu z lagami itp. ?
Co by było gdybym załozył sewer na SDI?
Nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu, smutna jest knajpa byłych morderców... Niech Cie nie trwożą gdy do niej wkroczysz, płonące w mroku morderców oczy...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
wlasciwie to 1 na 1 na SDI mozna zagrac![]()
Nie jest to wspaniały ping, ale jak sie jest upartym to można i na pignu 400 grac
Chodzi mi poprostu o to, czy mając SDI i szybki sprzet na serwer (athlon 1ghz 256 ramu) moge (czyt. czy jest to możliwe) pograc sobie z 6-8 osobami mieszkajacymi w poblizu przy pingu ponizej 200 z czego spora czesc z nich rowniez ma SDI?
Jeden za wszystkich wszycy za jednego.
quote:
Napisane oryginalnie przez Dr Greenthumb
Nie jest to wspaniały ping, ale jak sie jest upartym to można i na pignu 400 grac![]()
Chodzi mi poprostu o to, czy mając SDI i szybki sprzet na serwer (athlon 1ghz 256 ramu) moge (czyt. czy jest to możliwe) pograc sobie z 6-8 osobami mieszkajacymi w poblizu przy pingu ponizej 200 z czego spora czesc z nich rowniez ma SDI?
1mbit i lagi !!!!! o ku*** ja myslalem, ze na takim laczu to mozna sie bedzie calkiem normalnie pograc z 10 osobami wiec co dopiero o SDI mowa?
ech...
Wrócmy do tematu
MSN [email protected]
lacza
a czy ja moge mam 512 kb chello duron 800 i kilka rzeczy jeszcze
Napisane oryginalnie przez =cs=Hitman
W domu mam siec i serwer do ktorego mam podlaczone SDI i mam IP lokalne oraz normalne i co nalezy zrobic, aby po podaniu mojego tego odpowiedniego IP kumplom oni beda mogli zobaczyc moj serwer na liscie serwerow.
Rozumiecie?
quote:
Napisane oryginalnie przez nights.kt
Jesli chodzi o LAN to powinni tylko odswiezyc serwery![]()
Czy serwer przez ktory wszysycy sie lacza ma firewalla ? Czy kazdy z osobna ma SDI czy kilku uzytkownikow uzywa jednego IP z maska podsieci ? Bo jesli na oba pytania odpowiedz jest TAK , to wtedy niestety zaden z was nie bedzie mogl postawic serwera !
MSN [email protected]
Serwer na sdi? LOL
Uwierz mi nie warto sie fatygowac! Lepiej zrobcie tak jak ktos wspominal i pograjcie sobie na jednym z kilkudziesieciui serverow, ktory zawsze stoi pusty
quote:A jeśli na pierwsze pytanie odpowiedź brzmi NIE a na drugie TAK to co?
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Czy serwer przez ktory wszysycy sie lacza ma firewalla ? Czy kazdy z osobna ma SDI czy kilku uzytkownikow uzywa jednego IP z maska podsieci ? Bo jesli na oba pytania odpowiedz jest TAK , to wtedy niestety zaden z was nie bedzie mogl postawic serwera!
Serwer na sdi? LOL
Uwierz mi nie warto sie fatygowac! Lepiej zrobcie tak jak ktos wspominal i pograjcie sobie na jednym z kilkudziesieciui serverow, ktory zawsze stoi pusty![]()
![]()
A jeśli na pierwsze pytanie odpowiedź brzmi NIE a na drugie TAK to co?
MSN [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez Kitab Al Azif
Tzn macie jedno SDI na siec lokalna , czy kilka SDI ?
Napisane oryginalnie przez =cs=Hitman
Napisane oryginalnie przez Dr Greenthumb
DeStRuCt0r do odważnych świat nalezy![]()
Hmm...pograc na pustym serwie, też można. ale wtedy nie masz admina i nie możesz sobie pograc na swoich ukochanych mapkach![]()
Hmmm wiekszosc adminow mowi ze 1mbit wystarcza dla grania 1/1 ale wiesz musisz miec ten mbit malo obciazony... Bo inaczej beda pingi hmmm lepiej nie mowic jakie![]()
No dobra dzieki za pomoc. Teraz drugi problem zwiazany z serwerem na SDI
W domu mam siec i serwer do ktorego mam podlaczone SDI i mam IP lokalne oraz normalne i co nalezy zrobic, aby po podaniu mojego tego odpowiedniego IP kumplom oni beda mogli zobaczyc moj serwer na liscie serwerow.
Rozumiecie?![]()
![]()
Własnie się dowiedziałem, że serwer LAN'owy można ustawić tak, że porty z których działą CS (27015) ustawić na wyjściowe (lub coś w tym stylu, nie pamietam) i wtedy wszystko działa w porząsiu
Ej Ci co mają kwiarenki na pewno też tak mają, że kopmutery podłaćzone do LAN'a trzeba odpowiedznio skonfigurować, aby można było zakładać na nich netowe serwery, więc nie bądzie pipy i pomóżcie takiej biednej lamce jak ja!!! PLIZZZ
Napisane oryginalnie przez Beaker
buahahahaah
czy wzyciu miales wieskzy ytranfer mniz 70 kilona chello
a po 2 to 512 kilo to ejst w sieci lokalnej (to zmoe bys uzyskal jak bys sciagal ze zstrony chello, ale malo mozliwe) a na siec maz 128...
Re: Re: Re: lacza
quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
chello suxorz nie?
buahahahaah
czy wzyciu miales wieskzy ytranfer mniz 70 kilona chello
a po 2 to 512 kilo to ejst w sieci lokalnej (to zmoe bys uzyskal jak bys sciagal ze zstrony chello, ale malo mozliwe) a na siec maz 128...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:56.