FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4020)
Ile czasu gracie w UT dziennie???
witam. Zawsze zastanawialem sie ile przecietny gracz UT(nie mowie o tych co siedza przez caly dzien) poswieca czasu na granie w UT. Ja sam siedze od 2 do 5 godzin i patrze w ten monitor (jak krew pryska po scianach). Czasami to ledwo juz widze na oczy bo zdarzalo mi sie siedziec do 6 rano (koszmar). Wiec piszcie ile wy czasu spedzacie przed Quake-m jestem tego ciekaw Pozdrawiam
))))))))))))))
A h.... go wie
W zaleznosci od dnia ale jaczesciej siadam wieczorem i az poczuje sennosc. Zaczynam o 22-23 i tak do 2. Wtedy mam najlebsze pingi. Ale zdazaja sie dni "szajby" ze od rana do nocy ale to juz naprawde musi mi odjebac i musze nie miec nic ciekawszego do roboty
NO ja tak �rednio siedze min. 1 godzine dziennie do 5-6 ale to �adko bo nie mamm tyle czasu. Zwykle prezsiaduje ok 2 godzin no chyba �e mam zwalony dzie� i nie mam czasu sie wysra�...
Ale mam niez�a wojne (sp�r) z rodzink�, ksi�dzem hyhy, okulist� �e siedzenie godziny dziennie przy kompie to zaaaadu�o... (z pewnych �r�de� dany ksi�dz popyla w q3 po 3 godz. dziennie tylko sie przyzna� nie chce... naprawde !!
heh
Niech si� zastanowie , bo ja tak cz�sto jestem
Hmmm... gdzie� tak ok 42,12min ale to te� nie zawsze
PS>Ale nied�ugo zobaczycie , przyjdzie czas na WCtowego bochatera
Panie, daj mi sile...
czas...
ja od konca lipca siedze srednio 2h dziennie, to jest okolo 360 h gry non stop :> ale mimo wszystko czasmi w ogole nie gram a czasmi od 15 do 3 nad ranem :/ a gdzie ten czas? ehh...
Moj zwykly dzionek
Co do kompa to jest u mnie tak:
Dzien powszedni:
- wstaje o 7:00 i ide na 8:00 na studia,
studia informatyczne wiec siedze caly czas przy kompie
- ok 14:30 siadam w domu do kompa i odpoczywam np: gra w UT,
- ok 17:00 zabieram sie za projektowanie na kompie lub pisanie jakis programow,
- ok 10:00 a moze cos jest na Discovery? (jak nie to omin ten punkt )
- ok 21:00 czytam wyklady w wersji elektronicznej (na kompie),
- ok 23:00 odpoczywam od nauki np: robie zlecone projekty graficzne na komputerze, ogladam strony, chatuje, gram w UT, diviX itp
- miedzy 3-4 ide w kime
Dzien wolny od pracy:
- wstaje 12:00
- zjadam cos i zabieram sie do roboty...
- siadam na kompie ( mam gdzies zlecenia, biore sie za moje projekty graficzne i generuje sceny w 3d)
- mam dylemat bo komputer po kilkugodzinnym ustalaniu scen i modelowaniu generuje sceny i blokuje mi inne opcje, mam wyborw : Discavery czy isc do kina
- ide w kimono ok 6-7 nad ranem
Moze i jest to troszke chore ale tyle siedze przy komputerze... tak wiec ja odpowiem tylko tyle, ze roznica miedzy 1h a 5h gry nie ma dla mnie jakiegos wiekszego znaczenia. Oczywiscie, im wiecej siedzimy przy komputerze tym bardziej spada nasza wydajnosc ale do wszystkiego da sie przyzwyczaic. Proponuje przestawic sie na tryb nocny, w niektorych przypadkach... jak np u mnie wydajnosc wzrosla. Trudno sie jednak przestawic, gdy rano trzeba wstac do pracy lub do szkoly
chaos nie ze bym byl wscipski ale powiedz mi jak Ty wyrabiasz idac o 3 spac wstawac o 7?????? jakas magiczna mixtura? tajemnicza religia? joga? tai-chi? a moze jestes nadludziem?
jestem bardzo ciekaw... bo ja jak mam na 7 wstac to musialbym juz o 21:30 spac zeby sie wystpac, a to prawie niemozliwe, wiec codzienie wstaje niewyspany:< kawy nie pijam (staram sie zyc zdrowo
plz help
lOL cHAOS :))
..ta - �rednio gram 8 godzin tygodniowo, z czego 90% w wekendy ;-) wi�c forme mam do dupy...poza tym siedzo� �rednio 10-12 godzin dziennie przy kompie, chodze spa� okolo 24-1:00 (w wekendy 3:00). Wstaje 6:30-7:00. Zwyczajna rutyna...
Y.
Re: wow
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
chaos nie ze bym byl wscipskiale powiedz mi jak Ty wyrabiasz idac o 3 spac wstawac o 7?????? jakas magiczna mixtura? tajemnicza religia? joga? tai-chi? a moze jestes nadludziem?
![]()
jestem bardzo ciekaw...
plz help
no ja to tak siedze ze 2 h u smniezka ))
i ze 30 min u siebie chyba ze mi chlopaki z lana przzestana sciagac to od 22 do 5 rano (pozdroofka shadow) ale to tylko w weekendy a tak w ogole to mam maturke i nie gram za duzo
a ja siedze zawsze jak mam wolny czas tj. studia jak sa to jakies od 10 do hmm 13-14 a reszte dnia (jak panna nie ma czasu ) to siedze przed kompem gdzies tak do 3 , w dni wolne do 4- 5 hehe jestem chory RATUNKU
ROBERF
Powracajacy z zasfiatow. (Mowilem ze wr�ce )
quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
Tomus nie jestes chory to tylko 5 godzinek max. Pomysl o kim staku jak Pak jak bedziesz w desperacji on to ok 18 godzin dziennie
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.