FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4037)
rekordy na mapach
Chcialem zrobic cos czym jakby co bedzie sie mozna chwalic w swiecie , mianowicie naszymi wynikami
Nie chce zgapiac od topicu GrEaTEyE-a, dlatego proponuje abysmy upozadkowali te nasze rekordy
Chce aby kazda mapa miala swojego rekordziste(tzn. te na ktorrych sie u nas w polsce najczesciej grywa) mianowicie:
-Abbey
-Casa
-Docks
-Streets
-Uptown
-Swim
-Romel
-Ricoshet
Reszte map pominolem (revolution , sands , village) , poniewaz wydaje mi sie ze gramy na nich tak zadko ze nie ma sensu tego podawac. poza tym wynik na Revolution lub Sands powyzej 20 to jest Magia
Bylbym wdzieczny za umieszczanie Screenow z wynikami ale tylko tymi naprawde dobrymi. Jezeli ktos jest nowy i ma wynik na przyklad 25-30 (co nie jest zlym wynikiem) to prosze go nie dawac , poniewaz watpie zeby byl on najlepszy w Polsce.
Pod tabela beda rowniez napisane 3 najlepsze wyniki w Polsce.
Mam nadzieje , ze poprzecie moj pomysl
P.S. Do kazdego zgloszenia potrzebny jest Screen , lub przynajmniej 2 swiadkow co to potwierdza.(oni maja wlasne posty napisac , ze widzieli owy wynik).W innym wypadku zgloszenia nie beda uwzgledniane.
pasqdnie bo mam na village ponad 50 fragow, a to wg mnie ciezko zrobic, nie bede tu drugi raz wklejal zdjecia bo to tylko zasmiecanie forum, dam skrota http://board.fpp.pl/attachment.php?attachmentid=894
lol ciekawe czy zadziala... :>
Re: szkoda
quote:
Napisane oryginalnie przez Pwael
pasqdnie bo mam na village ponad 50 fragow, a to wg mnie ciezko zrobic, nie bede tu drugi raz wklejal zdjecia bo to tylko zasmiecanie forum, dam skrota http://board.fpp.pl/attachment.php?attachmentid=894
lol ciekawe czy zadziala... :>
O ja....
Pyza jak ty mog�e� taki wynik zrobi�???ty masterzei tak ma�o dead�w
dobra zaczniemy od docks.Pyz rekordzista docks
Ja tylko tak zeby oszustw nie bylo. A i te chitowanie z wielkim wynikiem za pomoca nicka Panowie to zenujace, poprostu dziecinada STOP z tym
nie wiem czy to rekord ale dam to - sami ogladnijcie, screen zrobiony jakis miesiac temu.
Robert-??!!
Troch� tu za�mierd�o mauostkowo�ci� i zawi�cia jakby ;-) Ja tam nigdzie si� nie wpisze, cho�bym i trenowa�. Granice mozliwo�ci z grubsza znam.
A Gr� Pyzy widzia�em. Po prostu wyj�tkowo, mia� niez�y ping (normalnie gra na lagu ;-((( i praktycznie wszystko trafia�. Nie jeden zreszt� raz.
Kiedy 4 lata temu pojawi� si� w necie i w Q2 robi� na q2dm3 134 fragi (graj�c przeciw dobrym graczom, a nie lamuchom czy newbie!!!) a DM - gin�c przy tym kilka razy (pare wynik�w powy�ej 100 i tylko kilka death�w), ja robi�em maxa 84. Mia� kilkadziesi�t albo i wi�cej rekord�w. I nigdy nie oszukiwa�. On nie musi. I nie chce. I mysl�, �e sporo graczy nie musi oszukiwa�, bo wiedza co potrafi�. Taka uwaga to troche przestroga, a troch�...co� niesmacznego.
PS sam potrafie zrobic prawie wszystko w PSP. Ale nie wpad�o mi do g�owy �eby tych umiejetno�ci akurat tak u�ywa�.
Zacnijmy od tego ze nikogo nie oskarzam o chitowanie. Tylko przestrzegam przed tym. A nie wiem o co ci chodzi z tym ze jestem malostkowy, czy nie moge postawic se tyczki na pewnej wyskokosci i dozyc do pokonania jej. To chyba moja sprawa co ja robie i co ja chce i do czego darze. Jak ci nie zalezy to twoja sprawa KPW.
..wymowa Twojego pierwszego posta budzi mieszane uczucia. Z t�d moja odpowied� (nie przecz�, ciut zbyt z�o�liwa ;-))). Nie chia�bym, aby zacz�y sie jakie� podchody miedzy nami. I tak wiemy (w�r�d graczy) kogo i na co sta�. A obawy wynikaja z tego, �e poziom zaburaczenia sceny UT jest do�� powa�ny i nie brakuje indywiduuw, ktorzy widz�c czyj� dobry wynik, zaczynaj� g�osowanie nad zmian� mapy, na zasadzie bezustannego onanizmu, a� do obrzygania ;-((( I nie raz im si� udaje....Zawi�� i niezadowolenie z w�asnych wynik�w prowadz� do dziwnych zachowa�....
Y.
Re: Loozik ;-)
quote:
Napisane oryginalnie przez -v3-Yarecki
..wymowa Twojego pierwszego posta budzi mieszane uczucia. Z t�d moja odpowied� (nie przecz�, ciut zbyt z�o�liwa ;-))). Nie chia�bym, aby zacz�y sie jakie� podchody miedzy nami. I tak wiemy (w�r�d graczy) kogo i na co sta�. A obawy wynikaja z tego, �e poziom zaburaczenia sceny UT jest do�� powa�ny i nie brakuje indywiduuw, ktorzy widz�c czyj� dobry wynik, zaczynaj� g�osowanie nad zmian� mapy, na zasadzie bezustannego onanizmu, a� do obrzygania ;-((( I nie raz im si� udaje....Zawi�� i niezadowolenie z w�asnych wynik�w prowadz� do dziwnych zachowa�....
Y.
quote:
Napisane oryginalnie przez roberf
Nie mam nic przeciwko tobie. Ale przyznaje sa dni kiedy zapadl bym sie pod ziemie patrzac na swoj wynik, ale lubie te dni np wczorajszy kiedy na dokach napstrykalem 58 fragow. Dla takich wlasnie chwil siedze na UT. Moze i jestem malostkowy ale juz taki jestem :p
:)
Ej Blood niemasz szans na najlepszy wynik abbeybo masz za du� odead�w
ale kilse s� na dobrym poziomie
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Ej Blood niemasz szans na najlepszy wynik abbeybo masz za du� odead�w
ale kilse s� na dobrym poziomie
![]()
Chester niezly wynik , Pyziaty z reszta tez wymiata, wogole ja nie wiem jak wy tyle fragow zdobywacie...mnie ciezko dojsc do 20 , a co dopiero do 50
Pozdrawiam i gratuluje.....
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:49.