FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=424)
jaki jest wg Was powod popularnosci q2dm1?
jaki jest wg Was powod popularnosci q2dm1?
wg mnie jest to:
- duza ilosc ciekawych trikow
- ciekawa architektura
- dostepnosc od razu z patchem
- zarowno dla fanow otwartych przestrzeni jak i zamknietych pomieszczen
Wedlug mnie powod jest prosty. Ta mapa jest poprostu super grywalna i nie wymaga jakiejs super machiny by mozna by w nia zagrac. Oczywiscie te rzeczy wymienione prze szanownego Pana Stahoo sa jednym z glownych przyczyn popularnosci, ale ja jednak stawiam na dobre wywarzenie mapy i rozmieszczenie broni.
btw: jak przynioslem conwersje na q3 do cafe to sie wszyscy w nia zagrywali!
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
Wedlug mnie powod jest prosty. Ta mapa jest poprostu super grywalna i nie wymaga jakiejs super machiny by mozna by w nia zagrac. Oczywiscie te rzeczy wymienione prze szanownego Pana Stahoo sa jednym z glownych przyczyn popularnosci, ale ja jednak stawiam na dobre wywarzenie mapy i rozmieszczenie broni.
btw: jak przynioslem conwersje na q3 do cafe to sie wszyscy w nia zagrywali!
:-D
przyznaje, ale to sie niedlugo zmieni!
e tam, glupie przyzwyczajenie. zanim liga sie zaczela to 90% ludu na sieci nawet dm3 na oczy nie widzialo... lol
q2dm1
q2 jest wporzo mo�na sobie porejlowa�.
ten kto stworzy� q2dm1 jest wporzo.........hehe........mo�e to kobieta
hehehe... kobieta? a moze, przeciez ta mapa jest tak zamotana, ze to moze byc sprawka kobity... ;-)
quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
przyznaje ze sam zadko gram na jakis innyvh dmach niz dm1
poprostu ich nie trawie :-(
hehe... chodzilo mi o te orginalne z 3.20...
quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
e tam, glupie przyzwyczajenie. zanim liga sie zaczela to 90% ludu na sieci nawet dm3 na oczy nie widzialo... lol
hehehe... tak to kiedys bylo...
sux
Q2dm1 jest fajnie... zwalone , wystarczy zeby jeden z graczy byl minimalnie lepszy od drugiego a juz zadzi na mapie...
Re: sux
quote:vide: ja i blade: 15:5 dla mnie... a blade gra tak jak ja...
Napisane oryginalnie przez lair
Q2dm1 jest fajnie... zwalone, wystarczy zeby jeden z graczy byl minimalnie lepszy od drugiego a juz zadzi na mapie...
Re: Re: sux
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
vide: ja i blade: 15:5 dla mnie... a blade gra tak jak ja...
wyzsze pingi... polemizowalbym... o 20...
roznica 20 w pingu to spora przewaga...
Duze pingi... gralem ostatnio z kolesiem, ktory mial pinga 180, rzucal mnie po scianach jak chcial a z raila mial skutecznosc zblizona 50 %, normalne? on gral na modemie i nie mial zbota, jaki wstyd .
Ja stawialbym na b. dobre wywazenie broni i na !za__biste tricki!...
Poza tym to zgodzilbym sie z tym przyzwyczajeniem bo na servach bywa "tylko" duel8 i dm1 (nie liczac ctf-ow )
Jaka jest bardziej techniczna plansza od dm1?! na Edge mozna zrobic (o ile sie nie myle ) 56 trick�w...
dow�d?!
A z tym ciut lepszym przech_jem to fakt.....
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
roznica 20 w pingu to spora przewaga...
quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
przykro mi, ale nie moge sie z Toba zgodzic. przy pingu rzedu 250 te 20 nie jest chyba tak wielka roznica?
quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod
Ale kto gra duele na pingach 250?!
quote:
Jaka jest bardziej techniczna plansza od dm1?! na Edge mozna zrobic (o ile sie nie myle) 56 trick�w...
przykro mi, ale nie moge sie z Toba zgodzic. przy pingu rzedu 250 te 20 nie jest chyba tak wielka roznica?
quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
no faktycznie...ale poco gracie na takich pingach...nie lepiej z gladiatorem pograc?
heh... nie wiesz nawet jaka przyjemnosc sprawia rozgibanie kogos z raila przy pingu 200... zreszta skoro zalozylismy klan to musimy rozegrac troche dueli...
heh... ale te pingi, ale lipa z pingami, mialo byc o q2dm1... wiec dodam do tego co powiedzialem: mapa jest tak zrobine ze nadaje sie do dueli, dm, i tdm. jush nie trzeba miec 30 map. NA dlusza meta wystarczy jedna, ale ile mozna ciagle w to samo ;-)
tak... grajac od 2,5 roku w quake`a chyba potrzeba jakiejs odmiany... na szczescie jest wiele dobrych mapek typu q2duel8 albo marics20...
ja ciagle gram na tych starych, ale farych u2, u2v (by vader ), q2deul8 itp. Heh... ale coraz mniej powstaje dobrzych map, coraz mniej robi sie map na q2 :-(, ale ci co robiba robia to dobrze :-D i to sie im chwali !
quote:
na Edge mozna zrobic (o ile sie nie myle) 56 trick�w...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:38.