FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4293)
Co myślicie o CLANBASE?
Wiem że pewnie wszyscy wiele czytali wiele słyszeli ale myśle też że każdy gracz który grał w jakimś meczu ma jakieś swoje własne zdanie, prosiłbym żeby każdy podzielił się nim, może wspolnie dojdziemy do jakichś wniosków, jak grać by nas zagraniczni w konia nie robili. Myśle że na meczu poza sprawami dotyczącymi bezpośrednio dialogu między klanowego gdzie i jak, nie ma sensu rozmawiać z przeciwnikiem bo może to dostarczy mu tylko powodów by o Polakach krążyły określenia typu lamy itp. itd. myśle też że trzeba będzie często używać condumpów, robienie screenów itp by w razie problemów udowodnić. sorry za błędy.
Re: Co myślicie o CLANBASE?
quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
Wiem że pewnie wszyscy wiele czytali wiele słyszeli ale myśle też że każdy gracz który grał w jakimś meczu ma jakieś swoje własne zdanie, prosiłbym żeby każdy podzielił się nim, może wspolnie dojdziemy do jakichś wniosków, jak grać by nas zagraniczni w konia nie robili. Myśle że na meczu poza sprawami dotyczącymi bezpośrednio dialogu między klanowego gdzie i jak, nie ma sensu rozmawiać z przeciwnikiem bo może to dostarczy mu tylko powodów by o Polakach krążyły określenia typu lamy itp. itd. myśle też że trzeba będzie często używać condumpów, robienie screenów itp by w razie problemów udowodnić. sorry za błędy.
Re: Re: Co myślicie o CLANBASE?
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Myślę że clanbase to dobra sprawa ... można oglądnać składy róznych teamów zapisać sie do jakiś rozgrywek tzn eurocup lub laddera .. ale po tym co dzis przeczytałem na UT PL o klanie PoD odradzam grania z czolowymi niemieckimi klanami. Ja osobiście zapisałem klan dT do clanbase i myślę że zrobiłem słusznie.
co za s****syny bo ze polacy to mozna ich w ch.. robic nie moge sie tylko doczekac jak dt z nimi bedzie gralo to zobaczymy jakie cwaniaczki bo ja nie bede bezczynnie patrzyl jezeli taka sytuacja sie powtorzy z nami . a i wyglada na to ze trzeba z przeciwnikiem ustalac wszelkie mozliwe ustawienia meczu zeby tego nie wykorzystali przeciwko nam. i wydaje mi sie ze nie ma sensu przestrzegac zasady fair play jezeli przeciwnik jej tez nie przestrzega , fair play ma sens jezeli obydwie druzyny graja fair a nie tylko jedna .
strzaleczka i pozdrowwki
P.S. natomiast clanbase jako samo w sobie to jest bardzo dobry pomysl na pokazanie swojego klanu i cwiczenie umiejetnosci z najlepszymi.
oby takich sytuacji jakie mialo r3 nie bylo wogole
Napisane oryginalnie przez capone
no szczerze mowiac mimo ze to mnie nie dotyczy to wqrwilo mnie to jak pod pogralo z r3 .
co za s****syny bo ze polacy to mozna ich w ch.. robic nie moge sie tylko doczekac jak dt z nimi bedzie gralo to zobaczymy jakie cwaniaczki bo ja nie bede bezczynnie patrzyl jezeli taka sytuacja sie powtorzy z nami . a i wyglada na to ze trzeba z przeciwnikiem ustalac wszelkie mozliwe ustawienia meczu zeby tego nie wykorzystali przeciwko nam. i wydaje mi sie ze nie ma sensu przestrzegac zasady fair play jezeli przeciwnik jej tez nie przestrzega , fair play ma sens jezeli obydwie druzyny graja fair a nie tylko jedna .
strzaleczka i pozdrowwki
P.S. natomiast clanbase jako samo w sobie to jest bardzo dobry pomysl na pokazanie swojego klanu i cwiczenie umiejetnosci z najlepszymi.
oby takich sytuacji jakie mialo r3 nie bylo wogole
Moim zdaniem CB to świetne miejsce żeby sie czegos nauczyć.Jednak pasowało by wygrac pare meczy a nam to xle idzie....Przypuszczalnei dlatego że nie mamy całego sqadu!Co do incydenty z Niemcami to my tez możemi im mówić że z Hitlerami grac nie będziemy!!
Napisane oryginalnie przez GuriaS
no zobaczymy czy mejl do clanbase ottara cos da, a jak nie to ich olac, i mam nadzieje ze dT albo Av im wpier.doli
gl![]()
Re: Re: Re: pod
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Nie licz ze w*******imy PoD ... bo wczoraj graliśmy już meczyk Cb z jakims klanem niemieckim HFD i dostaliśmy 20/5 .. byliśmy bez sznans .. jeden gosc mial w 20 min 38 fragow i gral zespolowo tzn nie lazil sam ... no chance .. pomścijcie nas !!
Yo yo all!
quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
Guri to znawca
trzeba by z nimi zagrac w ladderze![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez deen
czemu nie, ale to z czasem, zobaczymy, bo malo kto pali sie do gry, ja tez juz kiedys pisalem ze zwalniam i siedze mniej przy kompie, dzisiejszy dzien byl 'bonusowy' dlatego mozna bylo mnie dosc czesto ogladac na serverach, ale jutro postaram sie 2h poswiecic kompowi i ani minuty wiecej.
![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:57.