FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4372)
Ładnie o polakach Ű]iadczy :P
Kurcze, fajnie o nas swiadczy fakt ze 90% osob gra na serwerach bez cd-keya i nasza wlasna liga odbywa sie na takowych hehe.
|§¤*~`~*¤§|§¤ http://masterofp.prv.pl ¤§|§¤*~`~*¤§|
No takie sa niestety polskie realia
Ja wyshedlem z zaloshenia she RTCW jest gra na tyle dobro she moshna wysqbac troche grosiwa i wydac te pieniadze na oryginal ale cush nie kashdy jest w stanie ty hmmm 150 zeta wydac a poza tym dziwnie sie sklada ale pirackie serwy sa najlepshe w polsce wiec chyba tak jush zostanie
Wcale nie jeste騦y gorsi
Jakby to na zachodzie nie było tkich serwerów , nie mówiąc ju� o wschodzie . Sporo ludzi z zachodu te� gra na naszych serwerach no-cdkey
"Spokój ponad gniewem,
Honor ponad nienawi𦣇i�,
Siłą ponad strachem."
ja mam org, poprosze medal gralem juz na wielu zagranicznych serwach i niestety stwierdzam ze o teamplay tam strasznie trudno i albo mialem pecha albo tam sporo osob nie wie ktora strona wylatuja naboje z karabinu np
ja przedtem grywalam na niemieckich serwerach i powiem tylko jedno no polska ma chyba najlepsze serwy bo normalnie to sie na innych zanudzic mozna ....
no mam cd-key i co gram w prawie tylko na polskich serwerach....
a tak pozatym to czesc wszystkim bo jestem tu nowa ....
90% to dosyc duzo, ale trzeba zauwazyc, ze coraz wiecej ludzi kupuje oryginaly, szczegulnie z tych lepszych klanow co mozna zobaczyc w CB gdzie POISON, C4 i VMC zaczely wymiatac oczywiscie chodzi mi na international ladder. wiec mozemy miec tylko nadzieje, ze z czasem to sie zmieni, cena RTCW spadnie i ludzie zaczna kupowac oryginaly
BTW. czesc MeG z tego co pamietam to ty nam zrobilas jakies takie tapety dla POISON???
Napisane oryginalnie przez MeG
moim zdaniem to nie jest tak zle ...
przynajmniej macie najwiecej serwerow bez cd-keya !
ja przedtem grywalam na niemieckich serwerach i powiem tylko jedno no polska ma chyba najlepsze serwy bo normalnie to sie na innych zanudzic mozna ....
no mam cd-key i co gram w prawie tylko na polskich serwerach....
a tak pozatym to czesc wszystkim bo jestem tu nowa ....
hi
co do rysunku tzn rendera to samam go zrobilam /3ds max/, a co dziewczyn w niemczech chyba wiecej gra ale mi sie tylko tak wydawac moze
swego czasu bylm w "red horst Clan " z niemiec ->R]-[C Scarface (moj facet) jako czlonek honorowy ale rhc sie rozpadl i gram sobie bez klanu .....zreszta nikt prawie nie chce miec dziewczyny w clanie .....
@ Xaoo jo to bylam ja wiec skorzystam z okazji i spytam czy ci sie podobaly ???....
hi
co do rysunku tzn rendera to samam go zrobilam /3ds max/, a co dziewczyn w niemczech chyba wiecej gra ale mi sie tylko tak wydawac moze
swego czasu bylm w "red horst Clan " z niemiec ->R]-[C Scarface (moj facet) jako czlonek honorowy ale rhc sie rozpadl i gram sobie bez klanu .....zreszta nikt prawie nie chce miec dziewczyny w clanie .....
@ Xaoo jo to bylam ja wiec skorzystam z okazji i spytam czy ci sie podobaly ???....
Niezle obrazki .. sama kiedys staralam sie 3d cos zrobic ale nic nie umiem i mnie to frustruje okropnie![]()
droga MeG
mielismy tzn mamy w klanie niejaka Bunie ktora cudem uratowalismy z odchlani [WP] ; zainteresowani wiedza o kogo chodzi
niestety stala sie bardzo nieaktywna a szkoda bo dobra byla z niej pani porucznik
jesli bys chciala sie gdzies przylaczyc to moglbym Ci doradzic cobys unikala klanow z niska srednia wiekowa ; o a w Poison bedziesz miala kumpele
Oj raczej nie bedzie miec Ja jestem wstretna cholera i nie znosze kobiet - uraz z dziecinstwa
Pozdrawiam wszystkie kobiety
by naprany
No Saari powiedz
I ja swoja kobiete cwiczylem w wolfie ale pierwshe 30 minut musialem poswiecic na nauke koordynacji ruchowej no cush nowicjushka ale podobalo sie jej jak tylko jej kompa naprawie i namowie na stale lacze to moshe i XX sie o jedna mila pania wzbogaci
quote:
Napisane oryginalnie przez Kwapi
I ja swoja kobiete cwiczylem w wolfie ale pierwshe 30 minut musialem poswiecic na nauke koordynacji ruchowej no cush nowicjushka ale podobalo sie jej jak tylko jej kompa naprawie i namowie na stale lacze to moshe i XX sie o jedna mila pania wzbogaci![]()
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Nie chce urazic bo to mozna odebrac jako gruby dowcipale mi sie cisnie na usta *palce do klaw* heheh
Chyba o trzeciego X sie wzbogacicie![]()
quote:
No wiesh co Xeno :p To wspaniala kobieta i napewno by do klanu mordercofff fiele shlachetnych uczuc wniosla a nie jakies tam xxx tak sie nie godzi i wogole uwasham she moshe po odrobinie treningu dobshe walczyc (z karabinem na polu bitwy sheby mi jakis zboczeniec dowcipow nie robil sobie )zart![]()
wiesh Xeno daleko mi do obrashania sie na kogokolwiek o tej godzinie i po tylu piffach a co do akcentu pieknej plci w wolfie to faktycznie pshydalo by sie cos takiego shkoda jednak she tak malo kobiet pogrywa w tak ushlachetniajace gry jak RTCW to moglo by je jeshcze bardziej ushlachetnic a jush na pewno mniej miesa by na serwerach lecialo.
No cush podjalem sie wuasnie zadania misyjnego nie spoczne dopuki dzieki mnie choc jedna kobieta nie zacznie grac w wolfa
quote:
wiesh Xeno daleko mi do obrashania sie na kogokolwiek o tej godzinie i po tylu piffach
![]()
No widze ze regula boarda nie poszla w zapomnienie i jak przystalo na kazdy porzadny topik to schodzimy z tematu......jak zwykle...btw nawiazujac do tematu ze podobno 90% gra bez cd kija....gowno prawda ten procent w znacznym stopniu sie zmniejszyl i sie zmniejsza....wymogi grania na zachodzie....i tym podobne....a i jeszcze jedno to dla tych co nie maja cd kijuf
serwer C4|KLAN po niedawnej wpadce z DASS(Szwedzki klan tak tak mi sie wydaje) zostal zmuszony do zastosowania wprowadzenia cd kija, i tez jak macie jakies paki(nie orginalne tzn nie podstawowe...zmienione czy tez dodane) w wolfie to je usuncie bo nie wejdziecie....koniec przekazu
DASS nie wiem moze norweski? nevermind
CDK to fakt coraz wiecej. Napewno te klany ktore lataja po zachodzie maja juz wiekszosc.... BK,C4,Poison, nie wiem jak inne.
No cush podjalem sie wuasnie zadania misyjnego nie spoczne dopuki dzieki mnie choc jedna kobieta nie zacznie grac w wolfa![]()
LoL... nic na sile... potem beda same takie jakich ja kilka widzialam... nie umie to to grac wogole ale chlopcy sie ciesza ze kobieta przed fpp...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:41.