FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4380)

Posted by chimera on 22-02-2002 16:50:

Question FFA (do Misya)

Czesc .

Mozesz porozmawiac z RXR na temat postwienia / zmiany jednego z serwerow wlasnie na FFA only z mapami tylko i wylacznie custom (takie jak opisal ktos na graczu/mapperstwo dranzdm (sciagnalem i wymieklem). Druga sprawa na takim serwerze mozna by bylo postawic statsy - zawsze milo sie gra jezeli jest o co
Uwazam ze moze to by zachecilo "mlodziez" do gry w ta gre ... nawet mi sie odechciewa grac po masakrez 50 : -3 z jakims NEWBIE (fake of corse) na dm4 (syf i zalosc). Jedynie na eneaszu i piascie mozna sobie pograc ale tam mapy nie byly zmieniane od 3 lat !

Posted by misyu on 22-02-2002 17:22:

Nie ktos, tylko ja opisalem :}
To znaczy opisal to Kazimir z Kleczanowa.

Nie moge porozmawiac, bo nie gram w QW = nie widuje sie z RxRem. Postaram sie zalatwic Ci imejla.

Posted by chimera on 22-02-2002 17:34:

Unhappy

Co ? Dlaczego nie grasz w quake'a ?! Mi tez czasami nie chce sie grac - robie przerwe na pare dni i przechodzi ... Moze wlasnie granie na nowych mapach bedzie rozwiazaniem zastoju wsrod nowych / starych (wiarusow ) graczy ?

A co do imejla to nie musisz mi dawac ... rownie dobrze moge z nim porozmawiac na serwerze - chodzi mi o to zebys jakos wplynal na niego w tej sprawie.

Posted by misyu on 22-02-2002 21:28:

Quake jest nudny.

Posted by on 22-02-2002 22:19:

Pan Misyu z Elity bedzie teraz powtarzal wszem i wobec , na kazdym baordzie, w kazdym artykule, tekscie i newsie, ze quake jest nudny. Nikt nie wie po co, chyba tylko sam Jezus, ktory mimo wad Misya kocha go jak syna.

Posted by misyu on 22-02-2002 22:22:

Klarkash o co Ci ***** mac chodzi?
O tym, ze Quake jest nudny pisze dlatego, bo mnie pytaja. Nie pisze tego z wewnetrznej potrzeby, jeno w celu udzielenia precyzyjnej odpowiedzi na postawione do mnie (do mnie) pytanie.

Jak masz zly humor to idz spac, a nie bedziesz sie do mnie przypieprzal o to, ze mowie to, co mysle. A Quake mnie znudzil i nie bede dla poprawnosci politycznej inaczej pisal, byloby to wbrew wlasnemu gustowi.

Posted by on 22-02-2002 22:24:

Misyu spokojnie
Nie przeklinaj bo pojdziesz do piekla

Posted by tec.avenger on 23-02-2002 05:48:

for those who believe in life after quake

Posted by al_capone on 28-02-2002 20:41:

jakies 5 dni temu gralismy przez 3h SYCONCE FFA na rxrze. mapki w stylu aerowalk razzi itp.

ffa wOnz

Posted by chimera on 28-02-2002 21:05:

Thumbs down

Al mapki w stylu aerowalk razzi sa dobre do ffa ale ich swietnosc minela 3 lub wiecej lat temu ... kiedys misyu mial pomysl zeby jako startowa mapke na rxr dawac jakis custom dzieki temu chcac nie chcac duza ilosc graczy sciagnie cos nowego i moze "nawet" mu sie spodoba ... ale to zbyt piekne -> patrz plpak Teraz mapperzy tworza mapki, ktore moga zawstydzic nawet graczy q3 i nie wiem dlaczego wszystcy olewaja je nawet ich nie ogladajac ... nie mowiac o zagraniu na nich

Posted by al_capone on 28-02-2002 21:27:

stary.
ale po co mi jakies MEGA-POWYKRZYWIANE-mapki skoro chodzi o miodnosc w FFA i zabawe? PURE ZABAWA

Posted by chimera on 28-02-2002 21:48:

Angry

Razzi jest mega wyprostowana mapka. Nie gralem jeszcze w qw jak ona powstala ale moge sie zalozyc ze zostala rownie niechetnie przyjeta jak teraz mapki misya i innych maperow ... a moze sie myle - moze kiedys gracze byli bardziej otwarci na nowosci; chyba zaczalem grac o te 3 lata za pozno No coz "nie nam decydowac o czasach, w ktorych ..." Szkoda.

Posted by tec.avenger on 01-03-2002 02:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Razzi jest mega wyprostowana mapka. Nie gralem jeszcze w qw jak ona powstala ale moge sie zalozyc ze zostala rownie niechetnie przyjeta jak teraz mapki misya i innych maperow ... a moze sie myle - moze kiedys gracze byli bardziej otwarci na nowosci; chyba zaczalem grac o te 3 lata za pozno No coz "nie nam decydowac o czasach, w ktorych ..." Szkoda.

hehe i poraz pierszy masz racje ) zaczales grac o 3 latka zapozno....
kiedys gracze grali w qw zeby grac a mapka niebyla wazna, gralo sie natym co sie tylko dalo. ale tamte czasy nigdy niepowroca

Posted by misyu on 01-03-2002 15:40:

Przestancie mowic o promowaniu map, bo jem sadzone jajka i sie udlawie.

Koronny argument za "nie" napisal nieswiadomie Al Capone: "powykrzywiane", choc ani nie gral na tychze powykrzywianych, ani nie widzial map ladnych, a nie powykrzywianych. Gracze zaszufladkowali wszystko, jak leci, ile razy mam siebie samego powtarzac? (por: moj artykul)

Koronny argument za "tak" napisal Ave, nawiazujac do dawnych czasow. Wtedy kazdy gral jak ciota i liczyla sie tylko przyjemnosc, wiec grano wszedzie. Teraz kazdy chce grac jak najlepiej i liczy sie wynik, wiec gra sie na tym, co sie zna.

A chocbys na glowie stawal, chocbys jajka ojcom swym depilowal, nie bedzie ci dane dostapic glorii tworcow DM2, DM4 i DM6, albowiem nie dla ciebie bramy krolestwa mapperskiego... Fiut I-34

Posted by chimera on 01-03-2002 21:40:

Unhappy

Umarl krol niech [zyje / nie wstaje] krol ?

DM2/4/6 smierdza zdechlym sledziem ... u kumpla 1.5 roku temu gralismy ffa/teamy na misdm1/2/3 3-4 godziny nonstop i nikt nie narzekal ze syfne ... co prawda mapki brzydkie jak sama smierc (sorki misyu ) ale wlasnie to ze sa tak powykrecane (szczegolnie misdm1) sprawialo ze fajnie sie gralo na niej... Nie pamietam, ktora z misdmemek jest strasznie podobna do dm6 (tetury) ale na niej wlasnie gralismy teamy i gralo sie lepiej niz na dm6

Posted by Diabelo on 02-03-2002 14:38:

Az sie czytac tego nie chce Misyu mowi ze quake jest nudny a gral w qauke prze 4-5 lat?. To tak jak w pilke grac na trojkatnym stadionie

Posted by Nexus6 on 03-03-2002 20:27:

quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Quake jest nudny.

Misyu tym stwierdzeniem skusiles mnie do zapisania sie do opql2 hehe Bede wymiatal

Posted by samon on 04-03-2002 10:12:

quote:
Quake jest nudny.

Sam jestes nudny.

Posted by chimera on 08-03-2002 21:14:

Unhappy

Misiu to jak bedzie z tym wc ?

Posted by on 08-03-2002 21:20:

Misyowi padl twardziel dlatego go nie ma. (Przynajmniej tak wyczytalem na stronie qurnela)
Fajnie bedzie jak mu sie mapki nad ktorymi pracowal skasuja

Posted by Nexus6 on 09-03-2002 01:51:

To musiala zadzialac jakas tajemna sila. Misyu pamietaj Wielcy Przedwieczni czuwaja!

Posted by chimera on 09-03-2002 12:47:

Unhappy

O fak ... mam nadzieje ze je mial gdzies zgrane w razie czego ... taki pech moze skutecznie zniechecic do robienia czegokolwiek

Posted by samon on 11-03-2002 10:13:

quote:
O fak ... mam nadzieje ze je mial gdzies zgrane w razie czego ... taki pech moze skutecznie zniechecic do robienia czegokolwiek

a w wawie nie ma fafejek, zeby chlopak chcociaz cos na swojej stronie skrobnol?

Posted by samon on 11-03-2002 10:13:

a w wawie nie ma kafejek, zeby chlopak chcociaz cos na swojej stronie skrobnol?

Posted by chimera on 11-03-2002 12:14:

Cool

by Nexus

quote:
To musiala zadzialac jakas tajemna sila

Ktos z mastratorow z l33t'y podeslal mu jakiegos wirusa zeby przestal popelniac zbrodnie jaka jest tworzenie nowych mapek do quake'a nie zgodnych z wytycznymi panow z id software - ktora ma w dupie quake1 i na 5 rocznice wypuscila niedorobiona mapke z single'a, az dziw bierze ze nie stala sie ona hitem roku i nie robia turniejow na niej :/ Hehe

Posted by Nexus6 on 11-03-2002 13:59:

quote:
by Nexus

Ktos z mastratorow z l33t'y podeslal mu jakiegos wirusa zeby przestal popelniac zbrodnie jaka jest tworzenie nowych mapek do quake'a nie zgodnych z wytycznymi panow z id software - ktora ma w dupie quake1 i na 5 rocznice wypuscila niedorobiona mapke z single'a, az dziw bierze ze nie stala sie ona hitem roku i nie robia turniejow na niej :/ Hehe

A to Ci sie akurat udalo Chimera

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:36.