FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4380)
FFA (do Misya)
Czesc .
Mozesz porozmawiac z RXR na temat postwienia / zmiany jednego z serwerow wlasnie na FFA only z mapami tylko i wylacznie custom (takie jak opisal ktos na graczu/mapperstwo dranzdm (sciagnalem i wymieklem). Druga sprawa na takim serwerze mozna by bylo postawic statsy - zawsze milo sie gra jezeli jest o co
Uwazam ze moze to by zachecilo "mlodziez" do gry w ta gre ... nawet mi sie odechciewa grac po masakrez 50 : -3 z jakims NEWBIE (fake of corse) na dm4 (syf i zalosc). Jedynie na eneaszu i piascie mozna sobie pograc ale tam mapy nie byly zmieniane od 3 lat !
Nie ktos, tylko ja opisalem :}
To znaczy opisal to Kazimir z Kleczanowa.
Nie moge porozmawiac, bo nie gram w QW = nie widuje sie z RxRem. Postaram sie zalatwic Ci imejla.
Co ? Dlaczego nie grasz w quake'a ?! Mi tez czasami nie chce sie grac - robie przerwe na pare dni i przechodzi ... Moze wlasnie granie na nowych mapach bedzie rozwiazaniem zastoju wsrod nowych / starych (wiarusow ) graczy ?
A co do imejla to nie musisz mi dawac ... rownie dobrze moge z nim porozmawiac na serwerze - chodzi mi o to zebys jakos wplynal na niego w tej sprawie.
Quake jest nudny.
Pan Misyu z Elity bedzie teraz powtarzal wszem i wobec , na kazdym baordzie, w kazdym artykule, tekscie i newsie, ze quake jest nudny. Nikt nie wie po co, chyba tylko sam Jezus, ktory mimo wad Misya kocha go jak syna.
Klarkash o co Ci ***** mac chodzi?
O tym, ze Quake jest nudny pisze dlatego, bo mnie pytaja. Nie pisze tego z wewnetrznej potrzeby, jeno w celu udzielenia precyzyjnej odpowiedzi na postawione do mnie (do mnie) pytanie.
Jak masz zly humor to idz spac, a nie bedziesz sie do mnie przypieprzal o to, ze mowie to, co mysle. A Quake mnie znudzil i nie bede dla poprawnosci politycznej inaczej pisal, byloby to wbrew wlasnemu gustowi.
Misyu spokojnie
Nie przeklinaj bo pojdziesz do piekla
for those who believe in life after quake
ffa wOnz
Al mapki w stylu aerowalk razzi sa dobre do ffa ale ich swietnosc minela 3 lub wiecej lat temu ... kiedys misyu mial pomysl zeby jako startowa mapke na rxr dawac jakis custom dzieki temu chcac nie chcac duza ilosc graczy sciagnie cos nowego i moze "nawet" mu sie spodoba ... ale to zbyt piekne -> patrz plpak Teraz mapperzy tworza mapki, ktore moga zawstydzic nawet graczy q3 i nie wiem dlaczego wszystcy olewaja je nawet ich nie ogladajac ... nie mowiac o zagraniu na nich
stary.
ale po co mi jakies MEGA-POWYKRZYWIANE-mapki skoro chodzi o miodnosc w FFA i zabawe? PURE ZABAWA
Razzi jest mega wyprostowana mapka. Nie gralem jeszcze w qw jak ona powstala ale moge sie zalozyc ze zostala rownie niechetnie przyjeta jak teraz mapki misya i innych maperow ... a moze sie myle - moze kiedys gracze byli bardziej otwarci na nowosci; chyba zaczalem grac o te 3 lata za pozno No coz "nie nam decydowac o czasach, w ktorych ..." Szkoda.
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Razzi jest mega wyprostowana mapka. Nie gralem jeszcze w qw jak ona powstala ale moge sie zalozyc ze zostala rownie niechetnie przyjeta jak teraz mapki misya i innych maperow ... a moze sie myle - moze kiedys gracze byli bardziej otwarci na nowosci; chyba zaczalem grac o te 3 lata za poznoNo coz "nie nam decydowac o czasach, w ktorych ..." Szkoda.
Koronny argument za "nie" napisal nieswiadomie Al Capone: "powykrzywiane", choc ani nie gral na tychze powykrzywianych, ani nie widzial map ladnych, a nie powykrzywianych. Gracze zaszufladkowali wszystko, jak leci, ile razy mam siebie samego powtarzac? (por: moj artykul)
Koronny argument za "tak" napisal Ave, nawiazujac do dawnych czasow. Wtedy kazdy gral jak ciota i liczyla sie tylko przyjemnosc, wiec grano wszedzie. Teraz kazdy chce grac jak najlepiej i liczy sie wynik, wiec gra sie na tym, co sie zna.
A chocbys na glowie stawal, chocbys jajka ojcom swym depilowal, nie bedzie ci dane dostapic glorii tworcow DM2, DM4 i DM6, albowiem nie dla ciebie bramy krolestwa mapperskiego... Fiut I-34
Umarl krol niech [zyje / nie wstaje] krol ?
DM2/4/6 smierdza zdechlym sledziem ... u kumpla 1.5 roku temu gralismy ffa/teamy na misdm1/2/3 3-4 godziny nonstop i nikt nie narzekal ze syfne ... co prawda mapki brzydkie jak sama smierc (sorki misyu ) ale wlasnie to ze sa tak powykrecane (szczegolnie misdm1) sprawialo ze fajnie sie gralo na niej... Nie pamietam, ktora z misdmemek jest strasznie podobna do dm6 (tetury) ale na niej wlasnie gralismy teamy i gralo sie lepiej niz na dm6
Az sie czytac tego nie chce Misyu mowi ze quake jest nudny a gral w qauke prze 4-5 lat?. To tak jak w pilke grac na trojkatnym stadionie
quote:
Napisane oryginalnie przez misyu
Quake jest nudny.
quote:
Quake jest nudny.
Misiu to jak bedzie z tym wc ?
Misyowi padl twardziel dlatego go nie ma. (Przynajmniej tak wyczytalem na stronie qurnela)
Fajnie bedzie jak mu sie mapki nad ktorymi pracowal skasuja
To musiala zadzialac jakas tajemna sila. Misyu pamietaj Wielcy Przedwieczni czuwaja!
O fak ... mam nadzieje ze je mial gdzies zgrane w razie czego ... taki pech moze skutecznie zniechecic do robienia czegokolwiek
quote:
O fak ... mam nadzieje ze je mial gdzies zgrane w razie czego ... taki pech moze skutecznie zniechecic do robienia czegokolwiek![]()
a w wawie nie ma kafejek, zeby chlopak chcociaz cos na swojej stronie skrobnol?
by Nexus
quote:
To musiala zadzialac jakas tajemna sila
quote:
by Nexus
Ktos z mastratorow z l33t'y podeslal mu jakiegos wirusa zeby przestal popelniac zbrodnie jaka jest tworzenie nowych mapek do quake'a nie zgodnych z wytycznymi panow z id software - ktora ma w dupie quake1 i na 5 rocznice wypuscila niedorobiona mapke z single'a, az dziw bierze ze nie stala sie ona hitem roku i nie robia turniejow na niej :/ Hehe
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:36.