FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4426)

Posted by on 24-02-2002 18:08:

OPQL2 jeszcze raz

Ha, ha, a jednak wyszlo na moje, EVIL wygralo tak jak mowilem! GG!
Za niedlugo rusza 1na1, a ja nie bede mogl grac

Posted by Spider on 25-02-2002 13:19:

I tak liczylem na Evil . 1on1??? Rusza? Kiedy? MOZE se zagram.

Posted by on 25-02-2002 14:29:

Al capone wspominal, ze w tym tygodniu juz bedzie stronka i jakies informacje. Widac to w newsie na stronie opql2.

Posted by [FPP]Shooler on 25-02-2002 14:51:

Ano ma byc podobno - razem z opql#3 miala byc dywizja 1v1 - moze byc ciekawie

Posted by on 25-02-2002 15:00:

opql#3 4na4 nie bedzie, przynajmniej na razie bo nie ma zbyt duzo klanow takiej wielkosci :|

Posted by chimera on 25-02-2002 20:28:

Thumbs up

Klark moze jednak przyjmiecie tego paradoksa i wystartujecie ?

Posted by on 25-02-2002 21:23:

Chimera, Ty nie wiesz jak ja bym se pogral. Moge dostawac baty nonstop, ale chce GRAC !!! Niestety stalka z bmjotu nigdy mi na to nie pozwoli, a kasy na sdi narazie nie mam

Posted by chimera on 25-02-2002 22:37:

Dzis insane cos mowil ze jest jakas nowa oferta z telekomuny dla minimum 7 kompow w sieci ... mozesz zawsze zagadac z ludzmi i wlasne lacze wykupic tylko na np. 10 osob.

Posted by on 25-02-2002 22:40:

Ludzie z mojego osiedla to straszne lamusy, bida. Jedyna nadziej, ze powstanie jakas fajna gralnia gdzie bedzie qw i gdzie beda ludzie siedziec.

Posted by chimera on 26-02-2002 00:13:

Talking

Jest juz taka gralnia -> szczyrk Nazwy nie pamietam ale kompy sa lozne monitory 17" ping 22 na rxr ... pasi ? Mozna sie zgadac i w jakis weekend pojechac. Nie masz kasy ? Powiedz starym ze jedziesz w gory pochodzic

Co do gliwic to zapomnij o dobrym necie ... nie widzialem jeszcze kafejki z dobrym laczem Wiec zostaje tylko oranizowanie nocek jak wtedy. Ale co pol roku to sam powiedziales ze nie ma sensu wiec o co Ci chodzi ? Nie rozumiem chcesz grac ale nie chcesz ?!

Posted by on 26-02-2002 13:58:

Chce ale nie chce?
A skad ja mam tyle kasy brac? Ja jestem bidny... :|
A po drugie moi starzy sie czepiaja, za oceny :|

Posted by chimera on 26-02-2002 14:06:

Unhappy

A co ty na to zeby wziasc kompa na jakies party ? Koszt .. benzyna + ewentualnie twoje fajki

Btw .. to jest moj pierwszy post pisany spod linuxa ...

Posted by on 26-02-2002 14:10:

Aaa, chyba, ze tak. Ja myslalem o kafejkach.
Loozik, mysle na duzym projektem

Posted by al_capone on 28-02-2002 20:38:

lul. nie wiem kiedy strona ruszy i liga 1on1 to bedzie miala nazwe jeszcze opql#2 duel competition.

strona ruszy gdy zrobie dodawanie newsow i rejestracje.
pozatym....z miodkiem (a raczej on) ciagle czekamy na wiecej..... sami sobie dopowiedzcie

Posted by [FPP]Shooler on 01-03-2002 09:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
lul. nie wiem kiedy strona ruszy i liga 1on1 to bedzie miala nazwe jeszcze opql#2 duel competition.

Moze bys na kustomach zrobil?

ztndm3 own!

Posted by on 01-03-2002 11:48:

A moze na prodm paku?
Calkowicie nowe mapki. (Tylko ekipa maperow by musiala sie troche ruszyc )

Posted by misyu on 01-03-2002 15:41:

Tak nowe, ze jeszcze nie wiemy, kiedy beda.

Posted by chimera on 01-03-2002 21:37:

Thumbs up

Zrobcie lige 4on4 plpak only i nic wiecej .. wszystkie mapy z plpaka dozwolone i zadnych fajnych map do single'a a szczegolnie tej po******* co klan loktara wybral sobie na nqr (debile czy co ?) Oni twierdza ze fajnie sie gra na niej ... ta kampienie na rusztowaniu jest rzeczywiscie mega zabawne. Podobnie lige 1on1 mozna by zorganizowac na prodm ONLY.
Co na to organizatorzy opql ?

Posted by al_capone on 01-03-2002 22:40:

nie organizatorzy tylko organizator....a moze organizatorzy?

Posted by Diabelo on 02-03-2002 14:45:

Chimera ale jak ludzie wola grac na dm2 dm4 dm6 to po co dawac customy? Ja tez wole grac na demkach,.Jak np dostajesz z jakims newbie 40-5 to graj i graj i w koncu powalczysz z nim, a jak mowia gra for fun a po przegranym meczu sie wkurwiaja i przeklinaja ze myszka zle chodzila ze to, i to jest gra for fun? np misya. Po Prostu nie graja for fun i juz tylko zeby wygrac.Same ligi nie sa for fun i o to chodzi.

Posted by chimera on 02-03-2002 14:59:

Angry

Nienawidze grac na dm2 dm4 dm6. Po przegranym (99.9% meczy) nie wkorwiam sie na myszke (inne *******y) tylko na to ze jestem ***owy. Gra na demkach nie jest for fun bo mapy sa ograne na maxa i nie ma zadnego fun - mecze zawsze sa tak samo nudne - ciagle to samo .... ble ble ble ...

Posted by on 02-03-2002 15:56:

ja gram 4fun kazdy mecz wdupiam, mam taki fun z tego, ze sie pochlastac idzie

Posted by tec.avenger on 02-03-2002 17:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Jest juz taka gralnia -> szczyrk Nazwy nie pamietam ale kompy sa lozne monitory 17" ping 22 na rxr ... pasi ? Mozna sie zgadac i w jakis weekend pojechac. Nie masz kasy ? Powiedz starym ze jedziesz w gory pochodzic

Chimera w*******?? nieobrazan mojej cafe na bordzie bo zniej niemamy pingu tak jak ty to mowisz 22. mamy 16 ))

eh co za bezczelnosc ))

Posted by tec.avenger on 02-03-2002 17:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
Chimera ale jak ludzie wola grac na dm2 dm4 dm6 to po co dawac customy? Ja tez wole grac na demkach,.Jak np dostajesz z jakims newbie 40-5 to graj i graj i w koncu powalczysz z nim, a jak mowia gra for fun a po przegranym meczu sie wkurwiaja i przeklinaja ze myszka zle chodzila ze to, i to jest gra for fun? np misya. Po Prostu nie graja for fun i juz tylko zeby wygrac.Same ligi nie sa for fun i o to chodzi.

tu masz racje taka prawda ze ja gram pro a wy/ty for fun. I tu jest ta roznica pomiedzy (jak to zwiecie) elita a newbie

Posted by tec.avenger on 02-03-2002 17:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez tec.avenger

tu masz racje taka prawda ze ja gram pro a wy/ty for fun. I tu jest ta roznica pomiedzy (jak to zwiecie) elita a newbie

I niema zadnych wyjatkow.

No chyba ze ktos pogodzil sie z faktem ze ma zle warunki to wtedy gra for fun ( zdrowko insane) .

Posted by chimera on 02-03-2002 23:50:

Exclamation

Pro to gral tresh o swoje ferrari ... to wasze granie o "pietruszke" nie mozna nazwac pro ... a ze jakis paradoks uwaza ze jego team nie gra 4fun tylko pro to jego sprawa .

Posted by Nexus6 on 03-03-2002 20:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Pro to gral tresh o swoje ferrari ... to wasze granie o "pietruszke" nie mozna nazwac pro ... a ze jakis paradoks uwaza ze jego team nie gra 4fun tylko pro to jego sprawa .

Paradoks to lama Dwa razy ze mna przegral i sie nie zapisal do klanu SP, ktory niedlugo bedzie robil Evila jak chce

Posted by chimera on 03-03-2002 22:05:

Talking

Tak nexus ... ale paradoks byl chyba albo na****** albo go nie bylo przy kompie tylko jego mlodsza siostra (pewnie 3 latka) i dlatego wygrales ... albo grales z polskim paradoxem przez x. Pare razy widzialem takiego ... lame.

Posted by on 03-03-2002 23:00:

A ja mysle, ze Ty Chimera zazdroscisz Nexusowi po prostu skila

Posted by chimera on 03-03-2002 23:55:

Talking

A ja mysle ze jestescie pojebani

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:50.