FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=16)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4553)
No Panowie Zapisywac Sie! :d
ej! na co czekacie? zapisywac sie do OPQL #2 duel!
jeszcze was nie ma? sprawdzam co pare h ile osob sie zapisalo i jakie wiec wiem!
pozatym uprzedze wasze pytanie i powiem ze:
regulamin i wogole system rozgrywania meczy jest tak przezemnie i miodka nakreslony ze "slabi" gracze (tzn tacy ktorzy beda mieli malo punktow) beda grali z graczami ktorzy maja rowniez malo punktow i tak samo w przypadku "lepszych" - beda grali miedzy soba.
mam nadzieje ze zrozumiecie. takze wiec np.: chimera - jesli bedziesz przegrywal z kim popadnie napewno nie bedziesz gral z maklerem. chyba ze nagle zaczniesz wygrywac i bedziesz zdobywal coraz wiecej punktow to w pewnym momencie "zalapiesz" sie do grupy graczy "lepszych" i bedziesz wtedy juz z nimi rozgrywal swoje mecze.
mam nadzieje ze rozumiecie.
Ale czy dobry jest ten kozia pyta ?
Ja sie juz rano zapisalem
w dupe dostane, ale Al mnie pocieszyl wiec jestem dobrej mysli
GL!
chimera: kozia PYTA to makler!
Re: No Panowie Zapisywac Sie! :d
quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
pozatym uprzedze wasze pytanie i powiem ze:
regulamin i wogole system rozgrywania meczy jest tak przezemnie i miodka nakreslony ze "slabi" gracze (tzn tacy ktorzy beda mieli malo punktow) beda grali z graczami ktorzy maja rowniez malo punktow i tak samo w przypadku "lepszych" - beda grali miedzy soba.
al_capone napisal
quote:
kozia PYTA to makler!
ja tez w 2, ale jak do 2 trafi taki chimera i inni o podobnym skillu to maskara.
Tak chyba dawno ze mna nie grales klark i nie wiesz co pleciesz ... btw spac ! Podobno cie stara jedzie za nauke :p
Ale mam laga na lini oczy-muzg-reka
al_capone to chociaz powiedz ile osob z "2 ligi" sie zapisalo?
shooler nie wiem kiedy pojawi sie lista. mam teraz wazniejsze i trudniejsze zadania ze stronka.....dzi siedzialem 4h i w sumie nic nie zrobilem bo co chwile napotykalem na jakies bledy..itp...w sumie dzis zmienilem tylko strukture.. :/
dammit....dzien do tylu..a juto poprawka z BHP :/
Chimere to wyjebac do pierwszej ligi kuswa! Co to ma byc? Ja chce przynajmniej z Klarkashem wygrac Kuswa mam byc ostatni? Acha Ave mozecie nam dac albo Maklera do 2 ligi bo ich to sie da robic jak sie chce
Blehehehe. Nexus nie rozsmieszaj mnie, dzien w ktorym ze mna wygrasz w qw nigdy nie nadejdzie, lamo
Na kogo stawiacie??
ja opierwsza trojka obstawiam tak:
Avenger, Headhunter, Macler
Ja obstawie jak zobacze liste zapisanych
bw moze ankiete wtedy walnac?
Blehehehe. Nexus nie rozsmieszaj mnie, dzien w ktorym ze mna wygrasz w qw nigdy nie nadejdzie, lamo![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez samon
Na kogo stawiacie??
ja opierwsza trojka obstawiam tak:
Avenger, Headhunter, Macler
Juz jest lista zapisanych.
Nexus - blehehehe Ty wiesz o co mi chodzi
Wyskrobane spod paznokcia przez Shoolera
quote:
Ale mam laga na lini oczy-muzg-reka
quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Meczy czasami te 100% pl na mozgu co nie ?![]()
widze ze juz to nei jest tajemnica.
problem jest natury technicznej. i to cholernie wqrwiajacy,
specham po pare godzin w chacie na robieniu www i potem sie okazuje ze na servie to nie dziala
chodz u mnei dziala bez zazutow bo testuje parenascie razy
Ale konkretnie o co chodzi? sql Ci nie dziala czy jakies cos innego? Daj znac i problem rozwiazemy.
quote:
Napisane oryginalnie przez al_capone
widze ze juz to nei jest tajemnica.
problem jest natury technicznej. i to cholernie wqrwiajacy,
specham po pare godzin w chacie na robieniu www i potem sie okazuje ze na servie to nie dziala
chodz u mnei dziala bez zazutow bo testuje parenascie razy
Napisane oryginalnie przez tec.avenger
Czyli mam rozumiec ze: niebedzie ligi bo al ma problem z www?
smieszne? zalosne? dziwne? stary niepotrzebyjemy jakiej smiesznej stronki zeby sobie pograc nagrod niema to podobno ma byc for fun
taknie?
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Co racja to racja. Odwolywac lige z tak blahego powodu to troche dziwne. Mozna to bylo rozwiazan spokojniej.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:35.