FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4688)
r3terror.pl
odwiedzajac juz od dluzszego czasu strone ut.pl zauwazylem ze prawie w kazdym poscie jest cos o r3 oczywiscie najczesciej pisane przez wielkiego lidera klanu ressurection i dlatego mam takie pytanie czy to jest strona o ut czy o klanie r3 , o innych klanach ktorych jest duzo prawie nic nie ma , nieraz cos jest o jp i tyle , natomiast o r3 jest co chwila np. "r3 wygralo" , "r3 gra jutro trzymajcie kciuki" kurde to jest strona o urbanie , od tych wiadomosci macie swoja strone jak ktos by chcial o was czytac to by sobie wszedl na wasza stronke , mowie ci sxl skup sie na ogolnych wiadomosciach
MI to nie przeszkadza a na strone r3 nie chce mi sie wchodzic wi�c tu mam wiadomo�ci na bie��co.Zreszta mo�esz nie czyta� lub sam zrobic strone i zobaczysz ile tego infa o samym urbanie jest.Jak bys mia� tylko o grze pisac to by� pisa� newsa na tydzie� 1!
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
dokladnie , ja tez nie mam nic przeciwko...capone jak ci sie nie podoba to czytaj www.q3arena.gry.wp.pl/ut tam bedziesz mial same wiadomosci o ut...
Zaniemowili z wrazenia
Ja nie mam swojego zdania, bo po prostu rzadko tam bywam
Infa o UT czytam na zagranicznych serwach.
capone dlatego najwi�cecj jest o r3 bo sxl jest z r3, i najwiecej wie i informuje Was, wi�c nie widze problemu w wys�aniu mu informacji ze np. b�dzie klan�wka |=bia=| v Pk i na 100% bedzie o tym news, tylko trzeba sie o to postara�.
"Serwis tworzony jest przez graczy dla graczy" wi�c wysy�a� mejle to b�d� infa o meczach [przynajmniej tak powinno byc ]
capone dlatego najwi�cecj jest o r3 bo sxl jest z r3, i najwiecej wie i informuje Was, wi�c nie widze problemu w wys�aniu mu informacji ze np. b�dzie klan�wka |=bia=| v Pk i na 100% bedzie o tym news, tylko trzeba sie o to postara�.
"Serwis tworzony jest przez graczy dla graczy" wi�c wysy�a� mejle to b�d� infa o meczach [przynajmniej tak powinno byc]
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Guri mylisz sie ... myslisz ze nie dawalem mu juz takich danych ... ale jak widac on woli robic jakas tawerne i tam sie ze mnie nasmiewac niz dac newsa ktorego mu podrzucilem :-/
Yo yo all!
Pisze sie o tych klanach ktore sa aktywne na scenie, nie widze zadnego problemu....
Pisze sie o tych klanach ktore sa aktywne na scenie, nie widze zadnego problemu....
ja tez
Napisane oryginalnie przez FrD
a ja to mam gdzies![]()
Nie sadze , bo chyba jednak przegladasz ut.pl i lepiej jest przeczytac newsy prawda ?
Yo yo all!
quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
Nom chociaz teraz mam lepszy progs do sprawdzania serw�w!
Yo yo all!
The All Seeing Eye?? bo jak tak to polecam tego proga
Najlepszy jest GameSpy
Najlepszy jest GameSpy
Panie, daj mi sile...
quote:
Jakbys umial sie nim poslugiwac to on nawet demko ci nagra![]()
Nie widze problemu panowie. Pisze o tym o czym wiem/jestem w stanie sie dowiedziec. Zerkam na ClanBase w nadchodzace spotkania i jak zobacze tam cos co bedzie lub sie obylo to pisze o tym. Nie mam zamiaru codziennie wchodzic na GG i pytac sie capone czy kogos z av czy grali/ z kim/ ile bylo.
Capone powiedz mi jakim sposobem mam cos pisac o dT skoro ja nic nie wiem o jego meczach itp?
Odpowiedzcie sobie na pytanie czy to moja wina ze jest tylko o r3 czy Wasza wspolna wina...
mail - [email protected]
MOja nie ja lubie poczytac o wszystkim
Najlepszy jest GameSpy
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a robi pizze?![]()
e tram... browser ownZ, a jak co� na dpp.pl siada i sie ut.pl nie �aduje to mam to : Polskie servery i tam mam tak jak w game spy'u
e tram... browser ownZ, a jak co� na dpp.pl siada i sie ut.pl nie �aduje to mam to : Polskie servery i tam mam tak jak w game spy'u![]()
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
U mnie ta stronka nie dziala![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:59.