FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4721)
KLANÓWKI Z "bzn"
Elo jesteśmy nowym klanem o nazwie "bzn" jesli chcecie z nami zagrać klanówke to napiszcie mi emaila loob wpiszcie sie do ksiegi gosci na naszej stronce www.klan.bzn.prv.pl
Macie ochydną strone.Żygać sie chce!
quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
quote:
Tu sie mylisz strone Jp ja robiłem tylko duke przerobił troche ogo.Jak myslisz że nie umiem robić stronek to masz moja nową o mandze i anime
www.mangacity.gsk.pl/index.htm
I strony umim robić a twoj ajest denna jak ****.Co do skopania dupy to wątpie!
Yo yo all!
Monar , powiem ci ze niezla opinie sobie i klanowi wyrabiasz na forum....
Monar , powiem ci ze niezla opinie sobie i klanowi wyrabiasz na forum....
ja tam nie wiem
ja mam nadzieje ci sie nie narazilem o wielki, wyrazilem tylko konstruktywna krytyke opinie wiec mam nadzieje ze te internetowe chooooj w doope (eh kocham te przeinaczenia) to nie bylo do mnie, wlasciwie nawet nie przeklinalem, no a jak to bylo do mnie to napisz to sie na ciebie obraze Monar
hehehe
Mam tylko jedno pytko do was "bzn" tak się składa że już trochę w UT siedze i nigdy was nie widziałem na żadnym serv (może jesteście na qlnecie bo tam żadko jestem) ale chętnie sobie z wami zagramy. Macie może własny serv że ćwiczycie nie na publicznych (atmo, snajper, qlnet, Avserv) ? No spox. Tylko jedna uwaga.. Jeśli ktoś na ciebie naskakuje w sposób wulgarny nie musisz mu odpwieoedizeć w ten sam sposób. Wykaż trochę wyższej qultury.
F4 czasami wchodze na snajpera lub na qlneta ale zadko a jesli wchodze to wieczorkami koło 00.00 wiec moze sie dla tego nie widzielismy a pozatym jesteśmy nowym klanem i na poczontkoo graliśmy tylko na lokalu.Czasami wchodzimy na server klanu *AV* tylko oni nie są zbyt goscini,może tydzień,2,i bendziemy miec własny serwer wtedy na pewno ci podam adres.FrD do ciebie nic nie mam ty nic nie pisałeś na nas ty chyba mnie rozoomieszdla was F4 & FrD.
quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
KOLEŚ AAAA HOOJ CI W DOOPE STARY JA DOPIERO SIE UCZE ROBIC STRONKE A TY JOOSZ KRYTYKOOJESZ WY MACIE SPOXIK STRONKE ALE PEWNIE NIE TY JĄ ROBIŁEŚ WIEC ZAMKNI SIE I MNIE NIE WKOORZAJ SPOTKAMY SIE KIEDYŚ W UT TO CI SKOPIE DUPE CWANIAQ
JAK CI NIE PASI TO ZYGAJ NA
[jp]
ej fragi kurde ja robiłem starom a nie tę nową rużowawo fioletową czy jakąś tam.Ja robiłem te niebieską
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
gosciu tu juz mnie wqrwiles rzygaac na [JP] ??? kopsnij na bejere w real life, to zobaczymy, a co do stronki JP to ja ja robilem, duk3 aby zrobic kod php ja wyglad i shadow nie gadaj glupot ze ja robiles !!!
Ziom to cie zrobił.I ja świruje tylko ci mówie co mysle strona jest źle wykonana logo powinno miec jakies boczne zakonczenie i ramki zdjęcie jest źle rozciągnięte nie potrafisz powiekszać?napis niewyraźny i nie pasuje żła kolorystyka itp
Ziom to cie zrobił.I ja świruje tylko ci mówie co mysle strona jest źle wykonana logo powinno miec jakies boczne zakonczenie i ramki zdjęcie jest źle rozciągnięte nie potrafisz powiekszać?napis niewyraźny i nie pasuje żła kolorystyka itp [/QUOT
Noi co z tego jak ci nie pasi to tam nie wchodz a ja dopiero zaczynam jooz ci moowiłem,i od******* sie od mojego starego to ty zaczołeś
Wyjdź stąd i nie wracaj!
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
Ziom to cie zrobił.I ja świruje tylko ci mówie co mysle strona jest źle wykonana logo powinno miec jakies boczne zakonczenie i ramki zdjęcie jest źle rozciągnięte nie potrafisz powiekszać?napis niewyraźny i nie pasuje żła kolorystyka itp [/QUOT
Noi co z tego jak ci nie pasi to tam nie wchodz a ja dopiero zaczynam jooz ci moowiłem,i od******* sie od mojego starego to ty zaczołeś
Wyjdź stąd i nie wracaj!
hahhaha
hahhaha
To jest tylko do [JP]Shadow
[/B][/QUOTE]
quote:
hahhaha
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Ojj shadow ale jestes lol, kłócisz się ludżmi a nie masz racji. Poza tym skoro ta stronka jest marna to stul pysk i pokaż że jesteś człowiekiem i nie wychwycaj tylko wad danego klanu, lecz doceń to że są nowi, gośc uczy się robić stronki, nie jest żle. Ciekawe jak wyglądała twoja 1 stronka ?? Może nam się pochwal ... Poza tym stronka to tylko zabawa, licz się gra i zobaczymy kto jest lepszy, bo z tego co widzę JP dostaje ciągle w doope i jeszce pisze że mieli pingi 400 i gralo 2 rekrutów na meczu z nami a ja tam jakoś nie zauważyłem nic podobnego, a stronka wam gówno daje mimo że jest ładna ...
Blod nie podniecaj się tak JP już mi zwisa bo w nim nie jestem a jak chca to im moge zrobic loy do strony nawet z elemantami flasha Co do mojej pierwszej strony to były to ramki z niebieskawym tłem.Całkiem ładna ale po jakims czasei wziełem sie do roboty i zrobiłem soć cool.MOnar ty tez już sie nie podniecaj przestanmy się kłucić.Moge ci dac pare rad :
-ściągnij Adobe photoshop 6.0
-wejdź na www.photoshop.pl i popatrz co i jak poucz się
-ściągnij Swish 2.0 i pobaw się prostym programem do flasha lub zacznij odrazu od macromedia.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:39.