FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4739)
PL hunter(to nie wina ssmana)
Uwaga, jako lider klanu pl hunter od wczoraj prowadzilem dochodzenie w sprawie zawartosci naszej storny www. http://pl.hunter.w.interia.pl. O godzinie 13 w sobote dostalem info przez gadu gadu od SS-mana takie tam, czessc co slycac itp. Zaptyal sie ssman czy moze niemogl by mi pomoc w adnimowaniu stronki (no ja go o to kieyds prosilem) no pewnie odpowiedzialem. podalem mu haslo, login no i sie zaczelo. Bo to tak naprawde nie byl ssman. Kto to jest dowiecie sie na samym koncu. ale teraz opisuje dalej. Zmian na stronie nie uczynil samodzielnie on tylko podal haslo gosciowi ktory sie zna na robieniu stron. oprocz tego ten osobnik stworzyl fikcyjne konto ssman6666 (prawdizwe konto ssmana to ssman666) i wyslal do niektorych z klanu pl hunter trojana). Ja tez cos takiedo dostalem. zarzeka sie ten co sie podawal za ssmana ze to jakis tam plan dzialania. NO ale zorientowalem sie ze to trojan. (przebaczylem bo wiedzialem ze ssman lubi sie czasem bawic. no ale akcja pozniej . patzre na stronie a tam takie herezje, jakis fuker itp. no to prowadze dochodzenie. ssman dostepny na gg . pytam sie co ty zrobiles??? on na to no co troszke dowcipniej jest
). no ale to nie bylo zabawne. przez cala sobote i niedzele do 4 rano bo tyle siedzialem myslaem ze to ssman, dopiero dzis spiac tylko 3 godizny sprawdizlem poczte ta co przyslal niby ssman no i bylo ip [217.99.99.131] osoby wysylajacej. no po krotkim szukaniu w spisie ip patrze a to ip najlepszego niegdys kolegi ssmana pana COmmara, ktory odszedl od nas z kalnu po pregranyjm meczu z Iron cross. Pan comar znal haslo numer GG ssmana i sie od neigo podszyl wiedzial ze ssmanowi podam haslo na server. CO dalej pan Commar oprocz tego obrazil nie tylko klan hunter , ale rowniez klan poison,m no i klan najbardziej vmc ktorego jest teraz czlonkeim. Comar do wszydtkiego sie przyznal. nieldugo beda jego posty z przeprosinami, ale to i tak ni c nie da nalezy sie jakas kara za takie posteowanie. Ja wiem ze P. Commar jest strasznie wrazliwym czlowiekiem wiec moze nei blokujmy mu wszytkich serwerow gry wolf. zostaswny mu jeden server. Kare juz dostal , kazdy teraz patrzy na niego jak wielkeigo lamera itp. NO oczywiscie jest jeszce osoba ktora aktualizowala strone na ktorej byly te hasla fucers itp. jest to osoba ktora tez kazdy zna. I prose ta osobe aby sie sama przyznala bo ja wiem kto to zostaliwa po sobie slad adresu ip na serwie hunterow. a ja nie jestem dzieckiem zeby sie uskarzac. Zrobili burdel w lidze prl i klanach niech za to placa. Jest mi tylko przykro ze klan VMC musial na tym tez ucierpiec. Bo niestety ale ucierpial. no i przepraszam wszytkie klany ktore poczuly sie urazone z owodu tego wybryku. niech teraz wszytko wroci do normy. a co do postanowien do ukarania tych gosci cyzli Commara i goscia ktory mu pomagal na posiedzeniu na irc w dnu przez darka wyznaczonym. jezeli macie jakies pytania lub chcecie dowody skad wiem ze to commar a nie ssman dawajcie na mojego maila [email protected] mam wystarczajace dowody. slady ip rozmowy GG na ktorych comar sie do wszytkiego przynaje itp. hehe z tejligi i tej calej gry to sie nielzy film zrobil sensacyjny
. Prosze o zlikwidowanie banow z ip SSmana tego prawidziwego
hehehehe jeszcze wiekszy LOL zemsta DEZERTERA FRAJERA ehehhe to tak jak by sie w bialy dzien wpadlo do banku w gaciach i krzyknelo "TO JEST NAPAD" eehehhehe nie no no comments co do swiadomosci innych ze to nie SSMAN , mam logi z irca a konkretnie wypowiedz jednego czlowieczka iz to nie SSMAN ale , tak czy siak lol wyszedl ehehe jaja nie z tej ziemi calosc jest portraktowana przez wiekszosc jako niezly joke (chodzi mi o strone) a co do banow, eheh to wszystkim bana na szyje dozywotnio! a co nie mozna miec litosci inaczej sie nie naucza
Mozna powiedziec, ze glupote. Kto rozdaje swoje hasla do GG, czy innych uslug, ktore potwierdzaja tozsamosc w inecie innej osobie?
To tyle, robcie, co chcecie...
Dla mnie to z tego juz sie farsa robi.
I jeszcze jedno. Jakos sam SS-Man po raz drugi nie kwapi sie do wyjasniania sprawy.
Pamietacie akcje z plagiatem?
Jakos siedzial cicho, sytuacja sie powtarza...
eh...
Nie chce go znow oskarzac i zakrecac, ze to znow jego wina, ale dajcie spbie juz spokoj, nie robcie z siebie adwokatow, niech oskarzony sam wyjasni sprawe...
Prosze o zdjecie winy z plecow ssmana on nie jest winny. narazie nie mam z nim kontaktu pewnie na weekedn gdzies wyparowal jak przyjezdie to sie zalamie chlopak. jest teraz najpopularniejsza osoba w RTCW
))))
Fajnie ja tu robie nagonke na SS-Man'a biegam po wszystkich licz�cych si�klanach w ksi�gach go�ci wpisy rzucam,zwo�uje wiare z pochodniami na mojego kolege z klanu.A tutaj z nie swojego forum dowiaduje si�,�e to nie on.Fajniutko.Co do Kolegi SSmana to teraz go przepraszam oficjalnie,a p�niej przeprosze go osobi�cie.Jezu ale si� mess zrobi�.Kurcza kto by przypuszcza�,�e Commar co� takiego odwali.Przepraszam wszystkich za te posty o SSManie jakby jaki� moderator m�g�by je wykasowa� to by�bym mi�y (najlepiej przed powrotem w/w osoby ).O i niechno tylko znajde osobe/y kt�re zag�osowa�y,�e jestem lamer
,
,
,
,
,
z nim zrobie,a jak to nie wystarczy to
go.
dlatego najpierw pomyslcie, zanim zaczniecie dzialac...
= [
Moze teraz ja cos powiem....
A wiec od piatku (8.3.02) instalowalem XP, mialem z tym problemy (jak to z winda) a wiec trwalo to 3 dni wchodze na stronke klanu a tu logo sie zmienilo "na inne" ta sprawa bardzo mnie wqrwila!! chcialem zabic goscia co to zrobil!!! wchodze na forum klanu dowiedziec sie co to za S****EL zrobil a tu PISZA ZE TO JA!!!! jezu przez 3 dni nie mialem polaczenia z siecia!!! jak moglem to zrobic!!!
Co do Commara ktrory to zrobil (ktos mu w tym pomogl, sam commar to powiedzial) ZAJ**AL mi nr. gg przez trojana !!! wlasnie z tego powodu robilem re-instalke Windy (wtedy nie wiedzialem skad on jest ) . Wlasnie przez tego trojana mogl, wladowac mi keylogera lub po prostu ZAJ**L mi plik gdzie jest haslo gg = [
Mam nadzieje ze Commar zostanie "ukarany" wlasciwie, ale to nie koniec ON mial kolegow co mu pomogli!! sam pisal ze ON tylko zdobyl haslo na server gdzie jest stronka... a reszte zrobili inni ... TEZ gracze Wolfa....
ps. SORRY za orto i gramatyke ale jestem naprawde wQRWIONY gdy to pisze mam nadzieje ze to zrozumiecie...
Commar - Ossama Bin Laden i jego kochanek
Prosze klan VMC aby surowo ukarala swojego klanowicza o nicku Commar i w miare swoich mozliwosci znalazla jego kochanka czyli wspolnika . Nie winimy was za to co ten czlowiek zrobil bo mogl sie on znalezc w kazdym innym clanie . Wnosimy o ukaranie go poniewaz zrobil rzecz zenujaca i obrazliwa nie godna RTCW i PRL . Wnosimy takze prosbe do grajacych aby wyrzucali go z gry gdy tylko sie pojawi . Cala wina lezy po jego stronie poniewaz swiadczy o tym zbadane IP ktore sie pokrylo z jego a takze przyznanie sie do winy . Jednoczesnie chcialbym prosic aby zmyc caly brud jaki zesmy zrobili naszemu koledze Ssmanowi ale wszystkie dowody na pierwszy rzut oka swiadczyly ze to on zrobil. Chcialem go za to serdecznie przeprosic i uchylam nisko czolo : PRZEPRASZAM CIE SSMANIE
a ja mam dosyc waszych rozgrywek, albo zaczniecie pisac w jednym topicu albo wywale wszystkie...
Snieszne !!!!!!!!!!!!!! Klan VMC dal kare COMMAROWI za wybryk jakiego sie dopuscil a mianowicie zrobil go rekrutem . Ludzie to jest az mi brakuje slow chyba uzyje slowa niesmaczne . Commar chodzi i sie smieje z tego . To jest skandal to co oni robia . Gosc jest niepoczytalny i nie wiadomo co on moze jeszcze zrobic i komu .
quote:
Napisane oryginalnie przez Gibi
Snieszne !!!!!!!!!!!!!! Klan VMC dal kare COMMAROWI za wybryk jakiego sie dopuscil a mianowicie zrobil go rekrutem . Ludzie to jest az mi brakuje slow chyba uzyje slowa niesmaczne . Commar chodzi i sie smieje z tego . To jest skandal to co oni robia . Gosc jest niepoczytalny i nie wiadomo co on moze jeszcze zrobic i komu .
to tylko gra
Kurde Zim gra gra ale za wlamywanie sie komus na kompa imo szafot powinien byc
Kurde Zim gra gra ale za wlamywanie sie komus na kompa imo szafot powinien byc![]()
Napisane oryginalnie przez Saari
Kurde Zim gra gra ale za wlamywanie sie komus na kompa imo szafot powinien byc![]()
"Nie sadzcie, bo bedziecie sadzeni"
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
dobra ale luz taknie?
albo kolesia raz sie ukara i spokoj a nie lata sie i zaklada po 15 topicow jaki jest be i dlaczego ktos postapil nim tak a nie inaczej :o
quote:Moze i masz racje ale na tej przerobiomej stronce byly hasla obrazajace POISON potem podajac sie za SSMANA gral mecz HUNTER vs POISON i na koniec meczu zaczal bluznic na nich . Jak myslisz kto by za to zebral ? A tak wogole to za samo podszycie sie pod czyjs nick powinno byc karane dozywociem . Nick to rzecz swieta . Ciekawe co bys zrobil jak by ktos pod twoim nickiem zagral lamersko a na koniec zbluznil od tak sobie druzyne przeciwna malo tego to ty o tym bys nic nie wiedzial i jak wchodzisz na serwer zeby sobie pograc zostajesz wygwizdany . Pozdrawiam i do zobaczyska
Napisane oryginalnie przez Xceed
Ale panikaQrcze a� sam si� boj� teraz wchodzi� na serwy , na kt�rych Comar rezyduje ... no bo mo�e zaj�� mnie od ty�u i zad�ga� no�em - przecie� jest "niepoczytalny" huehue
![]()
Troch� dramatyzujesz . VMC robi co chce , kiedy chce i jak chce![]()
Podoba mi si� ten tw�j post Gibi . Z tematu Commar vel Fake-SSman zrobi� si� topik o Eutanazji
Hmmm a Commarowi �ycze GG i GL na serwach - stary , nie ma chyba takiej osoby , kt�ra nie mia�aby ochoty ciebie upolowa�
Polowanie czas zacz��
Bluzganie jakiegos smrodka nam wisi. Jednak chodzi o zasady caly ten szereg jaki pogwalcil: netykiety i jak w gruncie rzeczy prawa RP
Ten koles poprostu ma przechlapane.
Pomine ze x czasu temu pokryjomu ktos sie chcial dostac do POISON... Anonimowo ze mna rozmawial jako Wymiatacz z Hunters...... niestety odprawilem go z kwitkiem, nawet nie testujac, bo z anonimami nie gadam, w dodatku nie chcial podac nicka, bo sie bal ze sie klan dowie jego ode mnie LOL. Bo gdybysmy go po tescie zlali, to by mogl niby nic byc sobie tam dalej. Kolejne postepki Commanara nasuwaja mi przypuszczenie ze to byl on... (mowie przypuszczenie). W kazdym razie profil psych pasuje heeh Chyba mam loga nawet
no ale nie dam bo to przegina :>
Macie przyklad na przyszlosc ze Poison z mataczami nawet nie rozmowia powaznie...
Dla mnie on nie zagra nigdy w zadnym meczu z Poison obojetnie w jakim by byl klanie, to oszust. W zadnej lidze org przez moich znajomych czy mnie. Na serwie byry napewno never. Z boarda prawdopodobnie tez powinien wyleciec, jak na moj goost.
No poprostu dac mu bany na te serwy na ktorych sie najczesciej gra czyli:Byry,BK,C4|KLAN...i cos jeszcze....to powinno rozwiazac problem kary, to poskutkuje i czegos go nauczy...ale w to watpie
Napisane oryginalnie przez Xceed
Podoba mi si� ten tw�j post Gibi . Z tematu Commar vel Fake-SSman zrobi� si� topik o Eutanazji![]()
Hmmm a Commarowi �ycze GG i GL na serwach - stary , nie ma chyba takiej osoby , kt�ra nie mia�aby ochoty ciebie upolowa�![]()
Polowanie czas zacz��![]()
Re: PL hunter(to nie wina ssmana)
commar sobie jescze czyta co my piszemy na forum klanowym nawet sobie swoje tematy daje on chyba wogole stracil HONOR
moim zdaniem nie ma juz dla niego miejsca na polskiej scenie RTCW
Enigma......
no no piekna afere spegowska tu macie !!!!
to niedlugo "tajemnice Enigmy " rozgryziecie..
to bylo na marginesie a tak ogolnie koles swinstwo zrobil a inni maja nauke z tego ze glupota i latwowiernosc nie poplacaja
nie wiem ale kobiety bywaja jakos ostrozniejsze w tych sprawach...
z doswiadczenia powiem ze w rhc terz sie pewne przypadki dla opieki psychiatrycznej zdarzaly ale wylecieli i to dzieki takim jak RHC Leviathan sie klan rozpadl a szkoda paru w nim bylo porzadnych
ehhhhhhhhh...
Xceed dobrze m�wi.Pomys� w deche.Zr�bmy polowanie na tego kt�rego nick mi przez usta nie przejdzie.Jak kole� wejdzie na serwer to niech wszyscy na niego poluj�.Mo�naby zrobi� fajny przerywnik w grze![]()
Newbie
COMMAR...
No i znow =] on tak.... =P gralismy wlasnie mecz z VMC, a tu nagle nick Renger !VMC! zmienia sie na Commar Pl hunter =]]]]]
Od razu lukamy na IP ..... to samo !!! tak commar podszyl sie pod kolesia z !VMC! (i to na meczu ligowym) byly jaja !! (podszyl sie hmmm... moze zrobil to za czyjas zgoda??)
Jakies 3min. po ty wchodzi inny !VMC! sprawdzamy jego IP i to Commar!!! hehehehe.....
Tylko skad wiedzial jakie haslo bedzie???
I dlaczego nie pojawil sie prawdziwy Renger !VMC! ???
Spytacie sie dlaczego nagle nick mu sie zmienil =] ? a no dlatego ze nie usunol/zmienil starego skryptu NC.cfg (animowany nick), przypadkiem nacisnol na "animowanie nicku", a ze nie zmienil animaci ani "koncowego" nicku to pojawil sie Commar Pl hunter
Brawo dla tego pana!!!!!!!!! BIS BIS BIS
I tak... mysli ze ktos mu sie do PC wlamal i zmienil nick!!!! heheheh
No i brak skruchy...
" ja sie tym nie przejmuje! nie dlugo zmieniam IP blahahahah
i bede od nowa robil kariere w BK, POISEN czy jeszcze gdzies tam..."
Ten czlowiek mnie dobija.....
jesli to kogos interesuje (chce dac bana, czy wyslac list z "waglikiem") jego dane:
gg - 1518619
IP - 217.99,99.131
mail - commar_Pl_hunter (chyba ze zmienil)
Ten czlowiek nie mial litosci dla mnie, ja nie bede mial dla niego...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:39.