FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=77)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4747)
Audiogalaxy... problem
Niewiem czy powinienem to dac do innego dzialu ale kiedy proboje sie zarejestrowac w AudioGalaxy programikem download satelite program czeka na polaczenie i nigdy sie nie moge poloczyc. Chodzi mi o SDI i POLPAK. Qmpel (venom) mowil ze na modemiq zarejestrowal sie za drugim razem. What's wrong!!!
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
Niewiem czy powinienem to dac do innego dzialu ale kiedy proboje sie zarejestrowac w AudioGalaxy programikem download satelite program czeka na polaczenie i nigdy sie nie moge poloczyc. Chodzi mi o SDI i POLPAK. Qmpel (venom) mowil ze na modemiq zarejestrowal sie za drugim razem. What's wrong!!!
shit happnes.
AG po prostu czasem ma slabsze dni
ta tylko ze te slabsze dni juz ma z miesiac
ag ma coraz czesciej zle dni... ostatnio np coraz czesciej jest taka sytuacja iz satelita dziala dobrze, ale za to sama strona ag sie faczy i nie mozna NIC na niej zrobic - caly czas pokazuje glowna strone i dupa :/
"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
moze dlatego tak jest, ze olewaja juz zwykle AG, bo jakies AG gold ma byc, takie banery widzialem :o
z tego co wiem juz jest... i to chwile... po prostu gold jest platny - i niby (jak ???) da sie szybciej sciagac itp... mozna ustalac priorytety przy sciaganiu i takie duperele...
"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978
sxn | blog
ano i tym sie roznia
i jak jest platny, to nic dziwnego, ze bardziej staraja sie zeby to wlasnie on dzialal
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
ano i tym sie roznia
i jak jest platny, to nic dziwnego, ze bardziej staraja sie zeby to wlasnie on dzialal![]()
Napisane oryginalnie przez bizonek
Brutalne prawa rynku
u mnie AG te� ma "trudne" dni. ale ma�o kiedy.![]()
ja z ag nie mam zadnych problemow...kiedy tylko chce to sciaga od razu z dobrym transferkiem.....nigdy nie bylo tak ze nie polaczyl sie z serverem a stronka ag laduje mi sie okolo sekundy zawsze... polskie lacza sux...
slabe dni ag.. co jakis czas poprostu im sie serwer zapelnia o czym informuja ze server jest przeciazony sprobuj pozniej.... ale tak to chodzi piknie i od swiat juz 8 giga mp3 przyplynelo na komputerek
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.