FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=77)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4747)

Posted by trl on 11-03-2002 16:05:

Audiogalaxy... problem

Niewiem czy powinienem to dac do innego dzialu ale kiedy proboje sie zarejestrowac w AudioGalaxy programikem download satelite program czeka na polaczenie i nigdy sie nie moge poloczyc. Chodzi mi o SDI i POLPAK. Qmpel (venom) mowil ze na modemiq zarejestrowal sie za drugim razem. What's wrong!!!

Posted by [FPP]Shooler on 11-03-2002 16:07:

Re: Audiogalaxy... problem

quote:
Napisane oryginalnie przez tRoll_q
Niewiem czy powinienem to dac do innego dzialu ale kiedy proboje sie zarejestrowac w AudioGalaxy programikem download satelite program czeka na polaczenie i nigdy sie nie moge poloczyc. Chodzi mi o SDI i POLPAK. Qmpel (venom) mowil ze na modemiq zarejestrowal sie za drugim razem. What's wrong!!!

U mnie tez nie zawsze sie laczy, ale z regoly jest good - moze ktos zna jakies proxy do ag?

Posted by kag on 11-03-2002 16:53:

nie znam proxy ale juz nie1 nie mogl sie placzyc z master server'em, mijal dzien/dwa i wracalo do normy

Posted by ZimZum on 11-03-2002 19:25:

shit happnes.
AG po prostu czasem ma slabsze dni

Posted by trl on 12-03-2002 07:16:

ta tylko ze te slabsze dni juz ma z miesiac

Posted by [FPP]xen0m on 12-03-2002 08:58:

tak tez bywa

Posted by LoveBeer on 12-03-2002 10:44:

u mnie nie chcial kiedys "zalapac" po formacie... wpsalem swoje dane, login, pass a on przez pare dni nie chcial sie laczyc... juz mialem nowe konto zakladac jak w koncu zaskoczyl...

ag ma coraz czesciej zle dni... ostatnio np coraz czesciej jest taka sytuacja iz satelita dziala dobrze, ale za to sama strona ag sie faczy i nie mozna NIC na niej zrobic - caly czas pokazuje glowna strone i dupa :/

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by ZimZum on 12-03-2002 14:20:

moze dlatego tak jest, ze olewaja juz zwykle AG, bo jakies AG gold ma byc, takie banery widzialem :o

Posted by LoveBeer on 12-03-2002 15:27:

z tego co wiem juz jest... i to chwile... po prostu gold jest platny - i niby (jak ???) da sie szybciej sciagac itp... mozna ustalac priorytety przy sciaganiu i takie duperele...

"Dziecko Chi�czyk i dziecko Japo�czyk to si� niczym od siebie w og�le nie r�ni�. No tylko nazw�: Chi�czyk, a tu Japo�czyk. No, chyba tylko jak Chi�czyk jest ch�opiec, a Japo�czyk dziewczynka. To si� r�ni� od siebie: p�ci�. To wtedy ju� tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Posted by ZimZum on 12-03-2002 15:30:

ano i tym sie roznia
i jak jest platny, to nic dziwnego, ze bardziej staraja sie zeby to wlasnie on dzialal

Posted by bizonek on 13-03-2002 07:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
ano i tym sie roznia
i jak jest platny, to nic dziwnego, ze bardziej staraja sie zeby to wlasnie on dzialal

Brutalne prawa rynku
u mnie AG te� ma "trudne" dni. ale ma�o kiedy.

Posted by [FPP]Shooler on 13-03-2002 21:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez bizonek

Brutalne prawa rynku
u mnie AG te� ma "trudne" dni. ale ma�o kiedy.

Ja dzisiaj sciagnalem dwa utworki - 109MB i 7MB - oba ladnie szly i nie narzekam

Posted by oxygen on 24-03-2002 10:17:

ja z ag nie mam zadnych problemow...kiedy tylko chce to sciaga od razu z dobrym transferkiem.....nigdy nie bylo tak ze nie polaczyl sie z serverem a stronka ag laduje mi sie okolo sekundy zawsze... polskie lacza sux...

Posted by [FPP]glan on 28-03-2002 20:12:

First Person Perspective

slabe dni ag.. co jakis czas poprostu im sie serwer zapelnia o czym informuja ze server jest przeciazony sprobuj pozniej.... ale tak to chodzi piknie i od swiat juz 8 giga mp3 przyplynelo na komputerek

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:04.