FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4855)

Posted by [VC]SNEAKS on 16-03-2002 08:52:

Unhappy Czy ktoś potrafi to zroibić??

:hellootrafi ktoś zwas założyć własny serwer teampalay-u na stałe żeby inni mogli do niego się dołończyć??Jak tak to proszę o pomoc

Posted by eX3 on 16-03-2002 12:56:

jaki ty jestes glupi bana dostaniesz i sie skonczy

Posted by anomal on 16-03-2002 13:44:

Lubie ten board :-)

Posted by Bob the Great on 16-03-2002 15:19:

Re: Czy ktoś potrafi to zroibić??

WITAJ SNEAKS~! NIE PRZEJMUJ SIE WYPOWIEDZIAMI IGONARANTOW AN TYM BORDZIEE , JA POTARFIE ZROBIC TEN SERVER DO TEAMPLAYU-U , POWIEM WIECEJ DZUO RAZY JUZ TEN SEVRER ZAKALDALEM I CALKIEM NIEZLE MI TO WYCHODZI , BO JESTEM BARDZO DOBRY W GRY KOMPTUEROWE.WSZYSTKO CO MUSISZ ZROBIC TO ODPALCI GRE QUAKE2.EXE <-- TYM PLIKIEM ODPALSZ POTEM WYBIERASZ OPCJE ZEBY ZROBIL START MULTIPLAYER GAME I POTEM MAPE I USTAWIASZ ZEBY BYL TEAMPLAY NAJELPEIJ KOMENDA:
SET GAME TOURNEY
POWINAN DZIALAC TEZ KOMENDA SET GAME BATTLE ALBO COS TAKIEGO , TA PIERWASZA KOMNEDA JEST LEPSZA BO POTEM WIDAC JAK STRZELALSE NA PRZYKLAD Z DWURURKI I WOOGLE JAK ZABILES CELNIE I TAK DALEJ.

Posted by ZimZum on 16-03-2002 15:24:

GG anomal

Posted by Bob the Great on 16-03-2002 15:30:

WITAJ [FPP]ZIMZUM.CHCIALEM SIE SPYTAC PRZY OAKZJI CZMEU JAK KTOS KONCZY MECZ TO MOWI "GG" ALGOB CZASEM "BG" O CO TAK NAPRAWDE CHODZI!?
KeIDYS KTOS MI TLUMACZYL ALE ZAPOMNIALEM HEHE , PAMIEC MAM DOBRA ALE KROTKA , RAZ JAK PISALEM KARTKOWKE NA HISTORII TO ZAOPMNIALEM DAT ALE HAHA MAM DOBRA PAMIEC WIEC NIE DOSTALEM 1 TYLKO DOSTALEM 2+ BO NAPISALEM OCS ALE DAT NIE BYLO HHEEHE WIECIE JAK JEST WIEC O COC CHODZI Z GG!?CZEMU ANOMAL MOWISZ JA NIE WIDZE ZEBY ON TU JAKIS LIST NAPISAL Heh .

Posted by ZimZum on 16-03-2002 15:36:

tu sie newsy (c) jeru pisze

Posted by [VC]SNEAKS on 16-03-2002 16:17:

quote:
Napisane oryginalnie przez Bob the Great
WITAJ [FPP]ZIMZUM.CHCIALEM SIE SPYTAC PRZY OAKZJI CZMEU JAK KTOS KONCZY MECZ TO MOWI "GG" ALGOB CZASEM "BG" O CO TAK NAPRAWDE CHODZI!?
KeIDYS KTOS MI TLUMACZYL ALE ZAPOMNIALEM HEHE , PAMIEC MAM DOBRA ALE KROTKA , RAZ JAK PISALEM KARTKOWKE NA HISTORII TO ZAOPMNIALEM DAT ALE HAHA MAM DOBRA PAMIEC WIEC NIE DOSTALEM 1 TYLKO DOSTALEM 2+ BO NAPISALEM OCS ALE DAT NIE BYLO HHEEHE WIECIE JAK JEST WIEC O COC CHODZI Z GG!?CZEMU ANOMAL MOWISZ JA NIE WIDZE ZEBY ON TU JAKIS LIST NAPISAL Heh .

Piszą to wtedy jeżeli uważają że była dobra gra bo poangielsku GoodGame znaczy dobra gra a GG to skrót od GooD Game a GB niewiem co toznaczy

Posted by anomal on 16-03-2002 16:20:

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
GG anomal

rather not

Posted by Bob the Great on 16-03-2002 16:23:

quote:
Napisane oryginalnie przez [VC]SNEAKS

Piszą to wtedy jeżeli uważają że była dobra gra bo poangielsku GoodGame znaczy dobra gra a GG to skrót od GooD Game a GB niewiem co toznaczy

HAHA TO NIEzle !! jak przeszedlem MAxpayne moim zdaniem dobra gra nie przeszedlem do konca ale duzo leveli i od nastepnych ejszcze przeszedlem to moglem napisac GooD Game bo moim zdaniem to tez bardzo dobra gra grales w max Payne tez?! sam zobacz naprawde GG .<

Posted by [VC]SNEAKS on 16-03-2002 16:31:

quote:
Napisane oryginalnie przez Bob the Great

HAHA TO NIEzle !! jak przeszedlem MAxpayne moim zdaniem dobra gra nie przeszedlem do konca ale duzo leveli i od nastepnych ejszcze przeszedlem to moglem napisac GooD Game bo moim zdaniem to tez bardzo dobra gra grales w max Payne tez?! sam zobacz naprawde GG .<

Grałem w Max Payna i przeszłem go w 3 dni prosta gierka i strasznie wciągająca.Instalujesz to gadu-gadu??

Posted by ZimZum on 16-03-2002 22:35:

quote:
Napisane oryginalnie przez anomal

rather not

so who the hell is it :o feri ?

Posted by weirdo on 16-03-2002 22:45:

OWNAGE! :SSSSSSS FAJNY BOARD SIE NIE UMYWA

Posted by anomal on 17-03-2002 20:15:

pewnie masz racje

Posted by deathcrush on 17-03-2002 20:22:

quote:
Napisane oryginalnie przez anomal
pewnie masz racje

poniekad

Posted by r@fee on 17-03-2002 20:28:

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
OWNAGE! :SSSSSSS FAJNY BOARD SIE NIE UMYWA

tam nie wiele osob sie myje :}

Posted by [VC]SNEAKS on 18-03-2002 09:02:

quote:
Napisane oryginalnie przez r@fee

tam nie wiele osob sie myje :}

r@fee ty też mnie rośmieszasz swoimi wypowiedziami ten board jest śmieśniejszy niż jakieś śmiechu warte

Posted by Lesio on 18-03-2002 10:25:

quote:
Napisane oryginalnie przez [VC]SNEAKS
r@fee ty też mnie rośmieszasz swoimi wypowiedziami ten board jest śmieśniejszy niż jakieś śmiechu warte

Ciekawe czyja to zasluga?

Posted by [VC]SNEAKS on 18-03-2002 11:54:

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio

Ciekawe czyja to zasluga?

Oczywiście moja jestem na boardzie żeby się pośmiać

Posted by -mkuh- on 18-03-2002 18:12:

!

Posted by deathcrush on 18-03-2002 21:41:

:O

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:27.