FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4867)
Neo I wspaniały ...
Wszedłem sobie teraz pograć na nowy server atmosfera KlanWars - przeznaczony [ jak sama nazwa wskazuje ] do klanówek i sparingów ... Zobaczyłem że gram tam 2 członków klanu f [ fear ] niejaki Neo .. i 1oka vs 6 członków klanu CyK. Odrazu po wejściu zostałem przywitany przez pana idiotę [ tak będę nazywał Neo ] hasłem "Wyjazd stąd". No więc zszedłem na specta, i spytałem się panów z klanu CyK czy grają z klanem f teraz jakiś sparnig czy klanówkę, a Ci powiedzieli że tak sobie normalnie grają i mogę wejść jak chce. No więc wszedłem by sobie zagrać i zaraz zostałem kopnięty przez idiotę [ przypominam Neo ]. Jak wiemy każdy Cl Polskiego klanu ma tam rcona by w spokoju mógł rozgrywać jego klan mecze i spraingi ale nie po to został on rozdany by tacy idioci jak Neo kopali ludzi za to że chcą sobie pograć spokojnie ... Jestem za odebraniem klanowi f rcona lub przynajmniej upomnieniu go, bo każdy ma prawo tam grać a nie tylko wielki, głupi IDIOTA ...
hehe stary dobry neo.....
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Wszedłem sobie teraz pograć na nowy server atmosfera KlanWars - przeznaczony [ jak sama nazwa wskazuje ] do klanówek i sparingów ... Zobaczyłem że gram tam 2 członków klanu f [ fear ] niejaki Neo .. i 1oka vs 6 członków klanu CyK. Odrazu po wejściu zostałem przywitany przez pana idiotę [ tak będę nazywał Neo ] hasłem "Wyjazd stąd". No więc zszedłem na specta, i spytałem się panów z klanu CyK czy grają z klanem f teraz jakiś sparnig czy klanówkę, a Ci powiedzieli że tak sobie normalnie grają i mogę wejść jak chce. No więc wszedłem by sobie zagrać i zaraz zostałem kopnięty przez idiotę [ przypominam Neo]. Jak wiemy każdy Cl Polskiego klanu ma tam rcona by w spokoju mógł rozgrywać jego klan mecze i spraingi ale nie po to został on rozdany by tacy idioci jak Neo kopali ludzi za to że chcą sobie pograć spokojnie ... Jestem za odebraniem klanowi f rcona lub przynajmniej upomnieniu go, bo każdy ma prawo tam grać a nie tylko wielki, głupi IDIOTA ...
\/
Proponuje odrazu ubezprawodnienie i zamknięcie w zakładzie karnym (no przynajmniej poprawczym) by się czegoś nauczył
quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
Proponuje odrazu ubezprawodnienie i zamknięcie w zakładzie karnym (no przynajmniej poprawczym) by się czegoś nauczył![]()
\/
eh jak chcecie mu brać rcona do dajcie mi ale nauczcie mnie co i jak
ja zabawe w fpp zacząłem od UT [taką profesjonalniejszą]
eh jak chcecie mu brać rcona do dajcie mi ale nauczcie mnie co i jak
ja zabawe w fpp zacząłem od UT [taką profesjonalniejszą]
Panie, daj mi sile...
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
widac ze on juz jest obcykany na kikowaniu... ehh... szkoda na niego słów... proponuje zmienic nazwe tupicu na Co Was najbardziej w.q.r.w.i.a w neo ?
mnie najbardziej wqrz to, ze prawie zawsze jak gdzies gram to on wchodzi i wali do mnie hasło typu "czesc gurias lamko", i do tego zmienia sobie xywe a i tak wiem ze to on bo tylko on takie hasla wali...
co do rcona to proponuje zeby mial go shadow a jemu go zabrac, i powinno go miec tylko odpowiedzialne osoby i cl'owie klanów.
\/
A moim zdaniej wyluzujcie.Blood wielki pan urażony!!!Ja sam nieraz na wstępie dostałem kopniaka i szłem gdzie indziej a nie podniecałem się i robiłem afere.co do blooda to on jak cos wyniucha to albo na ut.pl albo na boarda albo pepla o tym albo do sxl.Chłopie robienie zadymek cie podnieca?onanizujesz sie jak czytasz tekst popierający cie???
chłopie więcej dystansu
A moim zdaniej wyluzujcie.Blood wielki pan urażony!!!Ja sam nieraz na wstępie dostałem kopniaka i szłem gdzie indziej a nie podniecałem się i robiłem afere.co do blooda to on jak cos wyniucha to albo na ut.pl albo na boarda albo pepla o tym albo do sxl.Chłopie robienie zadymek cie podnieca?onanizujesz sie jak czytasz tekst popierający cie???
chłopie więcej dystansu
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
PS. dla lepszego zrozumienia polecam strone poprzednieko klanu ktorego cl'em byl neo http://free.of.pl/f/fokigrom/ a zwlaszcza dzial rules not so funny :/
mail - [email protected]
hehehe tez mi sie podoba... na jego podstawach mozna stworzyc doskonale dzialajacy klan....
)Niewiem czy teraz ktoś rozsądny przyłączy się do klanu Fear.Ehhhhh ta ortografia, Vego & n3o.Co do innych członków byłego klanu F.G nic niemam
PeAcE
Don't forget about me
btw. gr8 z twoja ortografia tez cos nie tak://
Napisane oryginalnie przez nOne
Don't forget about me
btw. gr8 z twoja ortografia tez cos nie tak://
Ehhhh
Te ł to pisze tak sobie....umiem ł pisać tylko niehce mi się tyle przycisków ciskać.A tak wogle to na ostatnim sprawdzianie z polaka to właśnie tak pisałem
miałem tylko takie błędy
facet powiedział że mi to uzna
ale potem powiedziałem że tego mnie on nauczył na lekcji z ortografią.Popiołek taki jeb....ty że uwieżył
Heheheh, papa wam i pozdroofka.W F.G asz tak źle niebyło, N3o był fajniejszy.
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
chłopie więcej dystansu
cos no ostatnio rzadko w ut gra... co sie dzieje ???
btw. zakonczcie ten temat, bo im wieceej postow tutaj bedzie, tym wiecej takich takich tematow bedzie zasmiecalo nasze forum
Cieszcie sie ze Maju tu nie zaglada bo gdyby zobaczyl ta sterte debilnych topicow to conajmniej 5 osob dostaloby bana, a tematy polecialyby w *****... Jezeli chcecie sie klucic czy godzic to zadzwoncie "do Agnieszki" a ona poradzi Wam uczestnictwo w programie 'Podejdź że no do płota'.
mail - [email protected]
quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Hahahaha! Dział rules jest zajebisty!
http://free.of.pl/f/fokigrom/rules.html
Deen a o ktorego gracza ci chodzi ?
Deen a o ktorego gracza ci chodzi ?![]()
hehe w UT zaczalem grac doiero w styczniu wiec ja odpadam...
Swoja droga dzieki Blood ze tak wysoko mnie oceniasz.
hehe w UT zaczalem grac doiero w styczniu wiec ja odpadam...
Swoja droga dzieki Blood ze tak wysoko mnie oceniasz.![]()
mi sie cos obiło o uszy ze vego = slishady
jakos pdobne te postacie byly nie?
Yo yo all!
quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
a ja nie mam zdania![]()
eeeee
vego to napewno niejest śnieżek...raz widziałem tego i tego gracza na tym samym servie...chyba że mam jakieś schizy...
PozdRowieNia dla Vego and PL sceny UT
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:54.