FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4867)

Posted by 8lo0d on 16-03-2002 14:46:

Neo I wspaniały ...

Wszedłem sobie teraz pograć na nowy server atmosfera KlanWars - przeznaczony [ jak sama nazwa wskazuje ] do klanówek i sparingów ... Zobaczyłem że gram tam 2 członków klanu f [ fear ] niejaki Neo .. i 1oka vs 6 członków klanu CyK. Odrazu po wejściu zostałem przywitany przez pana idiotę [ tak będę nazywał Neo ] hasłem "Wyjazd stąd". No więc zszedłem na specta, i spytałem się panów z klanu CyK czy grają z klanem f teraz jakiś sparnig czy klanówkę, a Ci powiedzieli że tak sobie normalnie grają i mogę wejść jak chce. No więc wszedłem by sobie zagrać i zaraz zostałem kopnięty przez idiotę [ przypominam Neo ]. Jak wiemy każdy Cl Polskiego klanu ma tam rcona by w spokoju mógł rozgrywać jego klan mecze i spraingi ale nie po to został on rozdany by tacy idioci jak Neo kopali ludzi za to że chcą sobie pograć spokojnie ... Jestem za odebraniem klanowi f rcona lub przynajmniej upomnieniu go, bo każdy ma prawo tam grać a nie tylko wielki, głupi IDIOTA ...

Posted by Sniezek on 16-03-2002 17:02:

hehe stary dobry neo.....

Posted by LuZnY on 16-03-2002 18:07:

Re: Neo I wspaniały ...

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Wszedłem sobie teraz pograć na nowy server atmosfera KlanWars - przeznaczony [ jak sama nazwa wskazuje ] do klanówek i sparingów ... Zobaczyłem że gram tam 2 członków klanu f [ fear ] niejaki Neo .. i 1oka vs 6 członków klanu CyK. Odrazu po wejściu zostałem przywitany przez pana idiotę [ tak będę nazywał Neo ] hasłem "Wyjazd stąd". No więc zszedłem na specta, i spytałem się panów z klanu CyK czy grają z klanem f teraz jakiś sparnig czy klanówkę, a Ci powiedzieli że tak sobie normalnie grają i mogę wejść jak chce. No więc wszedłem by sobie zagrać i zaraz zostałem kopnięty przez idiotę [ przypominam Neo ]. Jak wiemy każdy Cl Polskiego klanu ma tam rcona by w spokoju mógł rozgrywać jego klan mecze i spraingi ale nie po to został on rozdany by tacy idioci jak Neo kopali ludzi za to że chcą sobie pograć spokojnie ... Jestem za odebraniem klanowi f rcona lub przynajmniej upomnieniu go, bo każdy ma prawo tam grać a nie tylko wielki, głupi IDIOTA ...

bylem w tym samym czasie, widzialem cale zajscie (jakby co mam screenow pare ) i jak najbardziej jestem za zabraniem neo rcon'a, imho jest to najmniej odpowiednia (dojrzala) osoba ze sceny ut jaka znam i calkowicie nie nadaje sie do tego aby miec w swoich (dzieciecych jeszcze ) lapkach tak potezne narzedzie jakim zapewne jest rcon

\/

Posted by F4+4L on 16-03-2002 18:19:

Talking

Proponuje odrazu ubezprawodnienie i zamknięcie w zakładzie karnym (no przynajmniej poprawczym) by się czegoś nauczył

Posted by LuZnY on 16-03-2002 18:47:

quote:
Napisane oryginalnie przez F4+4L
Proponuje odrazu ubezprawodnienie i zamknięcie w zakładzie karnym (no przynajmniej poprawczym) by się czegoś nauczył

jestem jak najbardziej za

\/

Posted by [JP]Shadow on 16-03-2002 19:41:

eh jak chcecie mu brać rcona do dajcie mi ale nauczcie mnie co i jak
ja zabawe w fpp zacząłem od UT [taką profesjonalniejszą]

Posted by GuriaS on 16-03-2002 20:09:

quote:
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
eh jak chcecie mu brać rcona do dajcie mi ale nauczcie mnie co i jak
ja zabawe w fpp zacząłem od UT [taką profesjonalniejszą]

widac ze on juz jest obcykany na kikowaniu... ehh... szkoda na niego słów... proponuje zmienic nazwe tupicu na Co Was najbardziej w.q.r.w.i.a w neo ?

mnie najbardziej wqrz to, ze prawie zawsze jak gdzies gram to on wchodzi i wali do mnie hasło typu "czesc gurias lamko", i do tego zmienia sobie xywe a i tak wiem ze to on bo tylko on takie hasla wali...
co do rcona to proponuje zeby mial go shadow a jemu go zabrac, i powinno go miec tylko odpowiedzialne osoby i cl'owie klanów.

Posted by Sniezek on 16-03-2002 20:31:

tak, mysle ze Gurias ma racje, a neo.......neo to neo, nie ma nadzieji ze sie zmieni

Posted by LuZnY on 17-03-2002 00:13:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

widac ze on juz jest obcykany na kikowaniu... ehh... szkoda na niego słów... proponuje zmienic nazwe tupicu na Co Was najbardziej w.q.r.w.i.a w neo ?

mnie najbardziej wqrz to, ze prawie zawsze jak gdzies gram to on wchodzi i wali do mnie hasło typu "czesc gurias lamko", i do tego zmienia sobie xywe a i tak wiem ze to on bo tylko on takie hasla wali...
co do rcona to proponuje zeby mial go shadow a jemu go zabrac, i powinno go miec tylko odpowiedzialne osoby i cl'owie klanów.

ogolnie bardzo ciezko mnie wkurzyc, wszystkie texty typu lama czy kamper po mnie splywaja, ale odkad pamietam ten dzieciak zawsze byl inny, niewiem co mnie w nim denerwuje - chyba wszystko od zachowania, poprzez teksty az po jego analfabetyzm :/

swoja droga o ile sie nie myle to neo jest bratem duka, wiec moze moglby sprobowac on (tzn. duke) wplynac jakos ( albo ) na swego braciszka, tak dla dobra ogolu

pozdro...

\/

Posted by [JP]Shadow on 17-03-2002 00:21:

A moim zdaniej wyluzujcie.Blood wielki pan urażony!!!Ja sam nieraz na wstępie dostałem kopniaka i szłem gdzie indziej a nie podniecałem się i robiłem afere.co do blooda to on jak cos wyniucha to albo na ut.pl albo na boarda albo pepla o tym albo do sxl.Chłopie robienie zadymek cie podnieca?onanizujesz sie jak czytasz tekst popierający cie???
chłopie więcej dystansu

Posted by LuZnY on 17-03-2002 00:46:

quote:
A moim zdaniej wyluzujcie.Blood wielki pan urażony!!!Ja sam nieraz na wstępie dostałem kopniaka i szłem gdzie indziej a nie podniecałem się i robiłem afere.co do blooda to on jak cos wyniucha to albo na ut.pl albo na boarda albo pepla o tym albo do sxl.Chłopie robienie zadymek cie podnieca?onanizujesz sie jak czytasz tekst popierający cie???
chłopie więcej dystansu

alez shadowq tu nie chodzi o ten akurat przypadek (klanowka/spar - chociaz daloby sie to zalatwic jakos grzeczniej )
ale o ogolne zachowanie neo ktory niepowinien posiadac rcona na zadnym serwie (chyba ze sobie postawi swoj ) nawet jesli jest cl'em klanu, w takim wypadku rcon'a powinna powinna miec bardziej odpowiedzialna osoba

tym razem chodzilo o klanowke, ale co jak neo sie bedzie chcial sie troche zabawic (juz raz tak bylo na "teku" ), hmmm?

PS. dla lepszego zrozumienia polecam strone poprzednieko klanu ktorego cl'em byl neo http://free.of.pl/f/fokigrom/ a zwlaszcza dzial rules not so funny :/

\/

Posted by GuriaS on 17-03-2002 14:29:

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
PS. dla lepszego zrozumienia polecam strone poprzednieko klanu ktorego cl'em byl neo http://free.of.pl/f/fokigrom/ a zwlaszcza dzial rules not so funny :/

no bez kitu... ja nie dawno widziałem wersje tej stronki gdzie jestem jeszcze w dzial sqad

Posted by sxl on 18-03-2002 11:09:

Hahahaha! Dział rules jest zajebisty!

http://free.of.pl/f/fokigrom/rules.html

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Sniezek on 18-03-2002 13:59:

hehehe tez mi sie podoba... na jego podstawach mozna stworzyc doskonale dzialajacy klan....

Posted by GrEaTEyE on 18-03-2002 14:10:

Cool buhhee

NO ja tesz tam jestem w dziale sqadtroche żałuje że grauem w tym klanie.Grauem bo grał tam gurias(GuriaS wtedy ciebie poznauem )Niewiem czy teraz ktoś rozsądny przyłączy się do klanu Fear.Ehhhhh ta ortografia, Vego & n3o.Co do innych członków byłego klanu F.G nic niemam
PeAcE

GrEaTEyE

Posted by nOne on 18-03-2002 19:05:

:]

Don't forget about me
btw. gr8 z twoja ortografia tez cos nie tak://

Posted by 8lo0d on 18-03-2002 19:19:

Re: :]

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
Don't forget about me
btw. gr8 z twoja ortografia tez cos nie tak://

Taa właśnie widzę, naśmiewa się z innych a sam pisze zamiast ł to u widać że grał w F.G ...

Posted by GrEaTEyE on 18-03-2002 20:45:

Ehhhh

Te ł to pisze tak sobie....umiem ł pisać tylko niehce mi się tyle przycisków ciskać.A tak wogle to na ostatnim sprawdzianie z polaka to właśnie tak pisałemmiałem tylko takie błędy facet powiedział że mi to uznaale potem powiedziałem że tego mnie on nauczył na lekcji z ortografią.Popiołek taki jeb....ty że uwieżył
Heheheh, papa wam i pozdroofka.W F.G asz tak źle niebyło, N3o był fajniejszy.

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 18-03-2002 21:13:

quote:
chłopie więcej dystansu

Ojj stary ja bym to skomentował troszq inaczej, z takimi idiotami jak n3o czy .. nie będę wymieniał nie da się gadać inaczej niż przez kłótnię, i widzę że z Tobą się to samo zaczyna ...

Posted by GuriaS on 18-03-2002 21:23:

Talking

cos no ostatnio rzadko w ut gra... co sie dzieje ???
btw. zakonczcie ten temat, bo im wieceej postow tutaj bedzie, tym wiecej takich takich tematow bedzie zasmiecalo nasze forum

Posted by sxl on 18-03-2002 21:28:

Cieszcie sie ze Maju tu nie zaglada bo gdyby zobaczyl ta sterte debilnych topicow to conajmniej 5 osob dostaloby bana, a tematy polecialyby w *****... Jezeli chcecie sie klucic czy godzic to zadzwoncie "do Agnieszki" a ona poradzi Wam uczestnictwo w programie 'Podejdź że no do płota'.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by deen on 18-03-2002 23:53:

quote:
Napisane oryginalnie przez sxl
Hahahaha! Dział rules jest zajebisty!

http://free.of.pl/f/fokigrom/rules.html

jak czytam ten dzial to mam wrazenie ze ktorys z graczy(majacy juz wlasny klan) przyjal nicka vego i dla zgrywu zalozyl klan.
Czaicie oco mi chodzi ?

Posted by Sniezek on 19-03-2002 06:24:

Deen a o ktorego gracza ci chodzi ?

Posted by 8lo0d on 19-03-2002 13:18:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Deen a o ktorego gracza ci chodzi ?

Śnieżek = vego ?? omfg tylko nie to ....

Posted by Sniezek on 19-03-2002 14:03:

hehe w UT zaczalem grac doiero w styczniu wiec ja odpadam...
Swoja droga dzieki Blood ze tak wysoko mnie oceniasz.

Posted by 8lo0d on 19-03-2002 14:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
hehe w UT zaczalem grac doiero w styczniu wiec ja odpadam...
Swoja droga dzieki Blood ze tak wysoko mnie oceniasz.

Ja za bardzo nie pamietam vego, ale skoro napisałeś coś co mogło by na to wskazywać tzn o Deen o którego gracza Ci chodzi ?? .. więc myślałem że to Ty, ale skoro nie Ty to sorka [ kto to w końcu ] ??

Posted by GuriaS on 24-03-2002 12:00:

Talking

mi sie cos obiło o uszy ze vego = slishady
jakos pdobne te postacie byly nie?

Posted by [JP]Shadow on 24-03-2002 14:27:

a ja nie mam zdania

Posted by 8lo0d on 24-03-2002 14:36:

quote:
a ja nie mam zdania

Ojj stary ... omg to po co się wypowiadasz ? Jak nie masz swojego zdania to siedź cicho ....

Posted by GrEaTEyE on 24-03-2002 19:22:

eeeee

vego to napewno niejest śnieżek...raz widziałem tego i tego gracza na tym samym servie...chyba że mam jakieś schizy...
PozdRowieNia dla Vego and PL sceny UT

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 07:54.