FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=69)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4883)
Reactivate...
Co sie stalo z reprezentacja pro-pl ?
Mozna by reaktywowac ja....
Napisane oryginalnie przez Sniezek
) kiedy klanow bylo niewiele i sklad ich nie byl kompletny, [pro] mialo sens - dawalo szase zaistniec polakom (czyli nam
) na swiatowej scenie, a teraz - kiedy jest wiele liczacych sie klanow z bardzo dobrym skladem, to [pro] poprostu traci swoje zalety, pozatym kazdy klan chce na wlasna reke zaistniec w swiecie, a nie tylko za pomoca indywidualnych graczy
) to raczej nie ma co liczyc na reaktywacje (chyba zeby zdazylo sie cos, co by wymusiloby odnowienie )__________________
I'm with stupid
||
||
\/
A jest sens? Poki nie ma rozgrywek miedzynarodowych nie ma moim zdaniem potrzeby, bo i tak wszystkie klany graja na wlasna reke w pucharach i ladderach.
mail - [email protected]
Poniewaz gram w UT dopiero jakies 2,5 miesiaca dlatego nie wiedzialem ze bylo kiedys PRO team z Polski!!! Jednym z moich pomyslow na przyszlosc bylo wlasnie stworzenie takiego teamu i ja mysle ze to by mialo sens!!!! Kazdy klan gra w roznych rozgrywkach w CB, ale stworzenie reprezentaci rodziloby duze sznase na zajecie naprawde wysokiego miesica!!! Zobaczy sie jeszcze!
Tak ale ci ktorzy graja w klanach w CB , nie moge grac jednoczesnie w PRO
...wezmiemy do skladu Memphisa , probe , Tybalta...

\/
quote:
Tak , i zeby napewno wygrywac wezmiemy do skladu Memphisa , probe , Tybalta i innych mastahow i powiemy zeby sobie zmienili nicki....
No nie wiem.....bo jesli to ze jestesmy uczciwi zle o nas swiadczy to juz nie rozumiem jakimi kategoriami myslisz....
Ech..dobra nie chce mi sie klocic z toba ,rob jak chcesz ja nie zamierzam w ten sposob oszukiwac.....a jezeli nie widzisz konsekwencji tego to juz twoja sprawa
ech..pamietaj ze w ten sposob wystawiasz swiadectwo swojemu krajowi , jezli ktos z CB przypadkiem sie dowie...tak samo jak to mialo miejsce w przypadku klanu A+R (poczytaj newsy na CB )ktory zostal usuniety z pucharu UT to potem niechetnie klany beda graly z taka druzyna , albo skonczy sie jeszcze gorzej... a tu masz wyciag z regulaminu:
2. Clans and Players
Any clan registered in ClanBase can participate in any ladder. For information on how to register your clan in ClanBase, read the FAQ.
When clans register fake clans to enter fake match results, both the real and the fake clans will be deleted from ClanBase along with the fake matches.
Only clan members registered as such in ClanBase can play in ladder matches, and they can only play with the same name they're registered with. Freelancers are not allowed, unless the other clan is informed and agrees. If the other clan doesn't agree with it, using a freelancer will result in a forfeit loss. If a registered player uses a different name than the one he's registered with, the other clan can consider him to be a freelancer.
Members 'for the occasion' are considered freelancers.
It is not forbidden for a player to be a member of more than 1 clan in the same ladder if he does so openly by using the same nick and/or linking his personalities. If a player of a strong clan plays for a weaker clan in secret (with a different name and without a linked personality), then he will not be considered a real member but a freelancer.
No dobra chlopaku juz rozumem, ale zasady sa po to zeby je lamac!!! Niewazne , nie bede sie teraz o to z toba klucil!!! Nie chce miec za duzo wrogw hehe!! PEACE!! Ale ja jeszze o tym kiedys pomysle!!! Ale ja nie jestem pewnien, ale w CB wiem ze jest :r3, Av, dT, bylo JP i byl Pk!!! A o reszcie nic nie wiem!!! Wiecmoze jeszcze by sie udalo cos zrobic!! Jest duoz dobrych graczy nie tylko w r3!!! Zobaczy sie jeszcze!!!
bo moznaby ja zlozyc z dobrych graczy nie zrzeszonych w klanach
bo moznaby ja zlozyc z dobrych graczy nie zrzeszonych w klanach

dobrych graczy bez klanow to raczej nie ma
btw. pro moim zdaniem nie ma zaadnego sensu, bo kazdy grga w swoim klanie... zreszta to nie jest walka o przetrwanie tylko zabawa, wiec nie przesadzaj.. zlotych majtek za to nie dostaniesz![]()
Napisane oryginalnie przez kmb007
Nie no ja wiem ze to jest zabawa!!!! Nie wiem czy to do mnie pisales, niewazne!!! Ale mowisz ze kazdy chce w swoim klanie grac!!! A ja wlasnie nie, znaczy chodzi o to ze klan klanem, ale gdyby ktos mnie do reprezentacji POLSKI zaprosil jako gracza, to bym sie troche wyrozniony czul!!!
?
sadzimy..ale nie pogadasz przeciez... :/
Qrde ludzie, juz mie nie wqurwiaj*** i odp******** sie od tych wykrzyknikow. Tak sie nauczylem i juz. A mnie papuga denerwuja ludzie ktorzy sie na czyms dobrze znaja i innych przy okazji swoja profesionalna wiedza i liczami roznymi ktorych i tak niek nie rozumie zanudzaja. Piszcie lepiej co jest w topicu a nie mi tu o miich wykrzyknikach gadacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
Qrde ludzie, juz mie nie wqurwiaj*** i odp******** sie od tych wykrzyknikow. Tak sie nauczylem i juz. A mnie papuga denerwuja ludzie ktorzy sie na czyms dobrze znaja i innych przy okazji swoja profesionalna wiedza i liczbami roznymi ,ktorych i tak nikt nie rozumie zanudzaja. Piszcie lepiej co jest w topicu a nie mi tu o moich wykrzyknikach gadacie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!
No to mozecie byc z siebie dumni bo powiedz od czego sie zaczelo : powiedzialem ze musze sie uczyc do matury, no to rzeczywiscie strasznie fajny powod zebyc cos w miom ierunku robic ( no ale wy oczywiscie zrobiliscie), zalozylem topic o rconach , no nastepny zaj***** powod zeby sie do mnie przyczepic, pisze wykrzykniki zamiast kropek ooooooooooo. No to jeszcze raz mowie, ze mozecie byc z siebie dumni ze z takich glupot idiote ze mnie robicie ......... .Dalej nie bede pisal bo juz mi sie nawet nie chce! ( a te oceny do tego jeszcze, to tylko wasza glupote potwierdzaja)!
heh mnie wkurzylo to, ze mowisz co powinno sie zrobic , ale sam przeciez sie nie wezmiesz za to bo w koncu masz mature...mowiles non stop o tej maturze dopasowujac ja o kazdego topicu i to mnie rowniez irytowalo ale nic....
heh cos w tym dziwnego jest ze wszyscy sa glupi a ty jestes madry.skoro tyle osob wystawilo ci taka ocene to jednak cos w tym musi byc...chyba ze zyjesz wsrod idiotow.....
Tak jak prosiliscie
<�(((><�
quote:
Napisane oryginalnie przez kmb007
Nie no ja wiem ze to jest zabawa!!!! Nie wiem czy to do mnie pisales, niewazne!!! Ale mowisz ze kazdy chce w swoim klanie grac!!! A ja wlasnie nie, znaczy chodzi o to ze klan klanem, ale gdyby ktos mnie do reprezentacji POLSKI zaprosil jako gracza, to bym sie troche wyrozniony czul!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.