FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4886)
ut_mappack.pl
Wpadłem na pomysł zrobienia ut_mappack'a.pl.
Bedą sie tam znajdowały niestandardowe mapy do ut (podawajcie propozycje ).
Następnie dodać go do mapcycla każdego Polskiego serwera ut, lub poprostu żeby była możliwość votowania na mapke z mappacka.
PS. fajnie by było gdyby mappack znalazł sie na ut.pl i q3arena.gry.wp.pl/ut
Laneway2,subway,sliema,paradise,demolition
nawet ze 100 mega albo więcej a co do mpcycle to trzeba gadać z tymi co znajol gości którzy zakładali serwery
>-------===-------<
Spox, tylko jest jeden problem :/ bede musial posciagac mapki , bo nie mam ich duzo
na UT.pl takiego banera
to się gra na polskich serverach... i linka do zrzucenia
proponuje: laneway2, sliema, paradise, subway, dedmolition, museum, cambridge, iran, laststop, overseas
Re: :)
quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
OK, ale ja mam ok. 37 mapek w packu :>
Wywale niepotrzebne mapki , a zostawie te które wybiorą gracze
Re: Re: :)
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
37??? nie przesadzaj człwieku... 15 wystarzy. Nikomu sie nie ebdzie chcialo zrzucac 300mb...
\/
ehh...
mapki mapki mapki... ostatnio chodzilem po serverach i namawialem ludzi zeby sobie pograli na dodatkowych mapach po ostatnio denerwuja mnie hasla ze nie ma nowych map.. map dodatkowych bla bla bla, tak lazilem i odzew byl taki : jak chcesz nowe mapy to se idz z botami pograj, jak chcesz grac to u siebie graj... albo przestan Pier*****, na szczescie bylo kilka porzadnych osob i udalo sie pograc 3v3 hehe na Avalanchu na laneway2, mapki sa tylko nikomu sie ich nie chce sciagac szukac itp jak juz je sciagna to wola sobie pograc na doksach albo abbeyu 20 na 20 na coolnecie i nie da sie ich oderwac, ponawiam haselko ze teraz na Avalanche jest duzo map dodatkowych i jesli ktos by uwazal ze jakas mapa jest warta zaladowania jej na server niech mowi to od razu ja na ten serv zaladujemy to sa mapki na ktore teraz mozemy votowac na Avalanche [217.96.2.194:27960]:
ut_Museum.pk3
ut_Paradise-retry.pk3
ut_afterhours.pk3
ut_armory.pk3
ut_armory2.pk3
ut_biodome.pk3
ut_bungalow.pk3
ut_cambridge.pk3
ut_campus.pk3
ut_cargo_v1.pk3
ut_carworkshop_pb.pk3
ut_city.pk3
ut_command_beta2.pk3
ut_complex.pk3
ut_corte_qv.pk3
ut_dam.pk3
ut_demolition.pk3
ut_druglord.pk3
ut_golgothabeta.pk3
ut_hongkong.pk3
ut_hotelhell.pk3
ut_industrial.pk3
ut_iranb2.pk3
ut_japangarden.pk3
ut_laneway2.pk3
ut_laststop.pk3
ut_mlab24beta.pk3
ut_overseas.pk3
ut_secretlab.pk3
ut_sliema.pk3
ut_subway_k.pk3
ut_trainingfacility.pk3
ut_ulica.pk3
ut_valley.pk3
bedzie ich wiecej, jesli tylko ktos bedzie chcial zeby tak bylo i jesli ludzie beda na nich grac. przepraszam za tak dlugiego maila wiecej sie nie powtorzy :>
pis
hehe
ale ich tam nasrales
tylko ze jak narazie malo kto jest chetny do takiej gry
ale unk z moja małą pomocą przygotowywujemy mappack.pl , i będą tam mapki na których na każdym polskim servie bedzie mozna grac [jak to zaalatwimy
]
tylko ze mapy sa i juz mozna grac, hehe taka jest wlasnie scena polska UT, najpierw gadacie caly czas czemu nei ma map, ze chcecie robic map paki zeby na nich grac, ze chcecie to ze chcecie tamto, ze chcecie sramto, tylko ze taki server juz jest, a nikomu sie nie chce ruszych D.... uzego powazania, i pograc sami sobie przeczycie tymi bezsensownymi tekstami, ja bym chcetnie w kazdej chwili kiedy ta biedna gre odpalam pogral na innych mapach niz docks abbey i streets od ktorych sie slabo robi, ale oczywiscie nikt grac nie moze, po co mi mappak jak i tak mam wszystkie mapy i chce na nich grac, wielu najpierw sie opowiada za tym pomyslem a i tak nic nie robi zeby bylo lepiej, co z tego ze bedzie mappak jak jesli i tak pewnie wszyscy dalej beda grac na dokach i abbey, wszyscy podnosza larmo i placz: nie ma dodatkowych map, chce mi sie zygac docks i abbey, zrobmy mappaka, dajcie mapcycle z dodatkowymi mapami ilu juz takich tekstow slyszalem, a jak juz jest taki server to nikomu sie nie chce ruszyc D...uzego powazania zeby pograc, przeciez to zalosne...
ehh czekam na konstruktywna krytyke
pis
A skad moge sciagnac ut_ulic'e?...
hehehe
na to nie patrz to ut_city i ut_ulica to mapy Fatala :>
a przeklejalem cala liste to one tez sa :>
Re: hehehe
quote:
Napisane oryginalnie przez FrD
na to nie patrz to ut_city i ut_ulica to mapy Fatala :>
a przeklejalem cala liste to one tez sa :>
A chociarz warto?? )
Fatal, w jakim programie robiłeś mapki??
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Dajcie mi tego linka do map fatalaPLZZZZ
A chociarz warto??)
Napisane oryginalnie przez GuriaS
hmmm... moze winamP?
radiancik sie kłania![]()
Re: LOL
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Grucha dobrze prawisz.Gr8 moge ci kurs do notepada podżucić ale od razu mówie duzo pisania!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:33.