FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=15)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4904)
czy ktos umie to zrobic? :S
wlasnie, ktos umie wyczyscic dzial z lamerii? moderator?!
bo zamykanie czy usuwanie topicow chyba zbyt wile nie da na tych wymiataczy :S
huh... ale sie z tymi nowymi zenada zrobila jak mnie nie bylo... a tera mam SDI to zaczne wreszcie grac na necie....
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Claymore
nie no kolesie mnie rozpierdzielaja
ale co mam rozmawiac o bana ?
bo zamykanie czy usuwanie topicow chyba zbyt wile nie da na tych wymiataczy :S
ano, beda dalej wymiatac, ale juz nie na bordzie... a o to chodzi
Re: czy ktos umie to zrobic? :S
quote:
Napisane oryginalnie przez tram-
wlasnie, ktos umie wyczyscic dzial z lamerii? moderator?!![]()
to fakt
szczerze mowiac to poddaje sie bo z tego co widze to oni nigdy sie nie zmienia
dzial q2 osiagnal swoje dno...
juz przestalo mnie to bawic
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
dzial q2 osiagnal swoje dno...
juz przestalo mnie to bawic![]()
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Claymore
(...) ale co mam rozmawiac o bana (...)
quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
to zadne dno w porownaniu do tego
quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
to zadne dno w porownaniu do tego
przeczytaj tego loga jeszcze raz. jego zachowanie zaslugiwalo na pogarde m.in za upierdliwe floodowanie, nachalne prosby o dolaczenie sie do jego klanu
quote:
WEIRDO, spokojnie. Widzi cie cala Polska
quote:
nie zachowuje sie po chamsku itd
Wierdo ma troche racji... gosc byl niewatpliwie upierdliwy... ja tez bym sie wqrzyl... i ta jego xywka... kojarzy mi sie z pe*is
wlasnie dlatego nie gram w q...
na kazda godzine grania 15min zabawy i 45min uzerania sie z matolami...
poza tym paputy na boardzie
Napisane oryginalnie przez tram-
wlasnie dlatego nie gram w q...
na kazda godzine grania 15min zabawy i 45min uzerania sie z matolami...
Weirdo pokazales jakim jestes burakiem i starczy. Proponuje troche zluzowac. Wyjsc na dwor, pograc w pilke (szczegolnie ze ostatnio ladna pogoda na dworze). Jestem pewien ze na tym boardzie znalazloby sie kilku (nastu) graczy, ktorzy robia z toba to samo co ty z tym kelnerem. Nie masz jak sie dowartosciowac ?
Idz pochwal sie mamie bo tutaj na nikim nie zrobiles wrazenia
Jak mogli�cie pozby� si� takiego go�cia jak sneaks???
By� prawdziw� per�� tego boarda. Pisz� serio.
W duecie z wielkim bobem (podejrzewam zreszt�, �e to ta sama osoba, je�li nie, to naprawd� rzadko spotykane braterstwo dusz) tworzyli tutaj naprawd� niez�ej klasy kabaret opiewaj�cy tzw. scen� gier komputerowych. Kto tego nie rozumia� niech si� (moim zdaniem) czuje zrobiony w wa�a .
Fakt, �e zak�ada� topiki dla rozrywki a nie dla rozwi�zywanie niew�tpliwie wa�kich problem�w technologicznych i taktyczno-strategicznych nie usprawiedliwia moim zdaniem tego jak go potraktowano.
I tak:
- mo�na w��czy� opcj� ignoruj
- mo�na omija� topiki za�o�one przez osob�, kt�r� uwa�amy za durnia, chama czy co tam jeszcze
- mo�na zamyka� tematy i kasowa� posty (chocia� przy jego tempie, przyznaj� by�o to trudne)
- mo�na je czyta�, i jak ja - si� �mia�, �mia� i �mia�...
W ko�cu przeprosi� za swoje zachowanie, i kto wie, mo�e rzeczywi�cie troch� by przyhamowa�...
Ech, wy - smutasy...
Czesc slawek.dobrze ze pamietasz o capslocku to istotny element pisania na board-a.zapomniales napisac swoje imie z duzej litery np.S�awek ale ok to jeszcze przedzjdzie bez urazy to twoj wybor 0).ja nie jestem ta sama osoba co SNEAKS szkoda ze dostal bana byl bardzo symptaczynym kolega milo mi sie z nim na forum pisalo listy a teraz juz go nie bedzie uwazam to troche za niesprawiedliwe po co go banowac jesli nie lubisz czytac jego listow poprostu zamykaj oczy i przewin ekran w do! mozna ta strzalka w dol -> albo takim kolkiem od myszki ja mam takie kolo i moge przewijac strony raz mi sie zepsulo i tak szybko przewijalo ze nie moglem nic przecytac hEHE.pa.
quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
I tak:
- mo�na w��czy� opcj� ignoruj
- mo�na omija� topiki za�o�one przez osob�, kt�r� uwa�amy za durnia, chama czy co tam jeszcze
- mo�na zamyka� tematy i kasowa� posty (chocia� przy jego tempie, przyznaj� by�o to trudne)
- mo�na je czyta�, i jak ja - si� �mia�, �mia� i �mia�...
Rap dal juz bana sneaksowi...
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
GG
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
Rap dal juz bana sneaksowi...
Czesc [FPP]ZimZum zobacz ile juz listow napisales!! TO juz sa 4 tysiace listow to moim zdaniem strasznie duzo rzecywiscie gratuluje tobie tej ilosci moge powiedziec GL GOOD LISTY. heheh.pa.
huh... do dzis myslalem, ze Sneaks to idiota, a Bob to anomal robiacy sobie zlewki... ale zaczynam tracic pewnosc.. nie wierze w teorie 'kabaretu' , ale dzis stracilem pewnosc co do bob'a... po banie dla sneaksa nie jest jush potrzebny...
quote:
Napisane oryginalnie przez Burning
ale dzis stracilem pewnosc co do bob'a... po banie dla sneaksa nie jest jush potrzebny...
2. teraz to bob irytooye...
a w ogole to dla mnie byla zenada a nie smiechy...
quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
To znaczy co nie jest potrzebne? Wielki Bob czy ban dla niego?
DziamDziam - brachu:
Komentarz do Twojego posta by Wielki Bob by�... no nie chc� przeklina�... podoba� mi si� szalenie. Nie wiem czemu si� obruszy�e� i nie uzna�e� tego za zabawne. Ja u�mia�em si� do �ez
Tylko popatrz: masz 4000 post�w a go�� trafia akurat na ten gdzie napisa�e� tylko 2 litery - dziwisz si� �e kpi? Dla mnie to kandydat do z�otego posta gdyby przyznawano tutaj takie nagrody.
A Ty nie masz si� czym przejmowa�, bo przecie� prawie wszyscy Ci� tutaj znaj�, a odk�d odblokowa�e� sobie oceny, wida� �e nawet szanuj�.
Wi�c looz i keep smiling
Bob The Graeat jest naprawd� Wielki .
Nie wiem na 100% czy to m�odzieniec walcz�cy z trudn� materi� s�owa pisanego, czy doros�y facet odgrywaj�cy komedi�, ale w jednym i drugim przypadku k�adzie na �opatki. W tym pierwszym swoj� bezkompromisowo�ci�, ci�giem na bramk�, swego rodzaju niewinno�ci� i tym co francuzi nazywaj� charme ; w drugim cudownym wyczuciem konwencji i duszy lamera oraz konsekwencj� w budowaniu postaci. Sorki Bob, �e pozwalam sobie na tak� niby-analiz� na Tw�j temat, ale chyba mi wybaczysz zwa�ywszy na fakt, �e nie u�ywam tego przycisku po lewej stronie pod "TAB"
I powt�rz� jeszcze - szkoda, �e nie ma ju� Sneaksa - to by� (a, co tam...) zaj.ebisty duet. To przez nich zn�w zwr�ci�em swe ocz�ta na q2 i zacz�a mnie korci� p�ytka z instalacj� tej gierki...
Przy okazji - kto� wie czy Raptor wypirzy� go na zawsze, czy czasowo?
pisalem, ze bob nie jest potrzebny bo:
1. zbanowano Sneaks'a... wiec nie ma sobie z kogo robic zlew
2. teraz to bob irytooye...
a w ogole to dla mnie byla zenada a nie smiechy...
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:53.