FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4911)

Posted by GuriaS on 17-03-2002 22:24:

mappack.pl

sorx ze zazqwadam nowy temat ale niestety nie da sie dodac ankiety
a wiec, prosze tutaj glosowac jaka mapke chcecie najbardiej w mappacku jaki wyjdzie na przelomie marca-kwietnia. Zostana do niego dodane 6 albo 7 mapek ktore beda mialy tutaj najwiecej glosow. nOne postara sie [albo ja ] zeby ten mappack byl na kazdym polskim serverze

ps. głosować możecie do 31 marca do 23.59:59 a na nastepny dzien bedzie juz mappack [takie sa zamiary ]

oops dodalem 2 razy armory2

Posted by nOne on 17-03-2002 22:32:

W sumie wszystkie te mapki w ankiecie powinny znalesc sie w mappacku , no ale jesli juz mam wybrac to hm... LaneWay2

Posted by GuriaS on 17-03-2002 22:34:

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne
W sumie wszystkie te mapki w ankiecie powinny znalesc sie w mappacku , no ale jesli juz mam wybrac to hm... LaneWay2

no to czemus nie wybral laneway2?!?!?!?!?!?!?!?!?! :/

Posted by FrD on 17-03-2002 22:54:

no spoko

mi sie jeszcze z tych co nie ma podoba druglord chociaz z grywalnoscia moze byc gozej proponuje niech kazdy zagra na servie av w te mapki bo wszystkie na nim sa i jeszcze gro innych i potem wybierze co do mappaka..heheh ut_carworkshop jest nice... pozatym iran juz jest chyba druga wersja ale narazie probna iran2b moze lepiej poczekac.. ut_dam jest kiepawe... a sliema jest w sumie takie sobie dla slabszych kompow kosa jak nic... ut_demolition ladnie wyglada:> i wogole spoko.. a ut_subway... hmm.. u mnie pogubilo teksturki ale ogolnie spoko i fajny gameplay moze byc... ut_museum swietne szczegolnie do 6v6 ;D a paradise takie jakies nijakie... mi sie ogolnie jeszcze podoba ut_austria... takie w stylu abbey bez drzwi i wogole ale jakas taka spoko jest... co do reszty to musze sprawdzic :> musimy potestowac i wogole..
trzymcie sie
pis

Posted by sxl on 18-03-2002 12:48:

armory 2 powinna wejsc w obieg i na ten sam status co zwykle mapki. Imho ona jest wg mnie najlepsza.

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by GrEaTEyE on 18-03-2002 13:55:

Wink ql

Heh IMHO najlepsza mapka to jest laneway2-najlepsza chyba do rozgrywki CTF, ale można też spróbować TS, no cóż.A co do tego żeby na kązdym servie był ten mappcak to jestem sprzeciw.Chcem jeszcze pograć na dokach, abbeyu, stritach, czy uptownie wszystkie te mapki są RoX i pozostaną RoX-tyle słów odemnie, papa

GrEaTEyE

Posted by sxl on 18-03-2002 14:27:

Re: ql

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Heh IMHO najlepsza mapka to jest laneway2-najlepsza chyba do rozgrywki CTF, ale można też spróbować TS, no cóż.A co do tego żeby na kązdym servie był ten mappcak to jestem sprzeciw.Chcem jeszcze pograć na dokach, abbeyu, stritach, czy uptownie wszystkie te mapki są RoX i pozostaną RoX-tyle słów odemnie, papa

Przeciez gdy dograsz mappack na server to na starych mapach tez bedzie mozna grac...

peace bro'!

contact by:
mail - [email protected]

Posted by Sniezek on 18-03-2002 14:32:

Zaloze sie ze jeszcze nie znacie wszystkich trikow na mapach na ktorych gramy do tej pory...

Posted by GuriaS on 18-03-2002 20:37:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Zaloze sie ze jeszcze nie znacie wszystkich trikow na mapach na ktorych gramy do tej pory...

cotam tricki...wazne zeby pograc gdzie indziej niz na dox, abbey i streetsbo tym juz wymiotuje

Posted by 8lo0d on 19-03-2002 15:51:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

cotam tricki...wazne zeby pograc gdzie indziej niz na dox, abbey i streetsbo tym juz wymiotuje

Oddałem głos na laneway ... w mappack.pl - podoba mi się ta mapka ....

Posted by GrEaTEyE on 19-03-2002 19:01:

niom

racja, Laneway RoX!!!
A tak pozatym to jeszcze airstrips mi sie podoba)

GrEaTEyE

Posted by GuriaS on 19-03-2002 20:40:

IMO laneway rx ttally na TDM... pprstu tam sie gra zajebiście...
btw. zamieszczam Wam lg mappacka
ps. wiem, wiem, takie sam ma mappack cchiter strike'a

Posted by GuriaS on 19-03-2002 20:43:

Angry argh

F
U
C
K
!
!
!

Posted by 8lo0d on 19-03-2002 21:19:

Re: argh

quote:
F
U
C
K
!
!
!

Ojj guri nabijaczu postów ... Logo mi się podoba tzn może być tzn ujdzie, tzn do bani, tzn sux !!! EHH zartuje spox jest

Posted by nOne on 20-03-2002 12:03:

Mi też logo sie podoba
btw. jesli cos w logu jest nie tak to mowcie moze zmienie

Posted by GruChA on 21-03-2002 22:17:

:/

nie wiem po kiego .... powstaje mappack.pl , kto chce grac na innych mapach to idzie na server av albo na made in germany, na coolnecie nikt nigdy nie votowal na zmiane mapy na niestandardowa - wiec mappack to kiszka moim zdaniem

cio do logo to jest ze strony o cs-ie
zrobcie nowe, jedyne, niepowtarzalne

Posted by nOne on 21-03-2002 23:53:

Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
nie wiem po kiego .... powstaje mappack.pl , kto chce grac na innych mapach to idzie na server av albo na made in germany, na coolnecie nikt nigdy nie votowal na zmiane mapy na niestandardowa - wiec mappack to kiszka moim zdaniem

cio do logo to jest ze strony o cs-ie
zrobcie nowe, jedyne, niepowtarzalne

Jak mógł ktoś na qlnecie votować na niestandardową mapke ?
Przecież nie ma ich na serwie

Posted by GruChA on 22-03-2002 00:36:

Re: Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez nOne

Jak mógł ktoś na qlnecie votować na niestandardową mapke ?
Przecież nie ma ich na serwie

a czy musi byc mapa na serverze zeby na nia mozna bylo votowac??

p.s. na serverze av jest w c... map a gra na nich 4-6 osob (przewaznie av), jakos nie widac na tym servie zadnej z beks, ktora tak domaga sie grania na innych mapach niz standardowe

Posted by X-LASKA on 22-03-2002 01:08:

Re: Re: Re: :/

quote:

p.s. na serverze av jest w c... map a gra na nich 4-6 osob (przewaznie av), jakos nie widac na tym servie zadnej z beks, ktora tak domaga sie grania na innych mapach niz standardowe

WOW dobrze gada dac mu piva

Posted by Sniezek on 22-03-2002 06:45:

A ode mnie szesciopak

Posted by nOne on 22-03-2002 13:40:

Re: Re: Re: :/

quote:

W sumie musi , bo jak dasz vota to sie nie zmieni...

Posted by Sniezek on 22-03-2002 14:01:

tak ale chodzi o to ze i tak nikt nie votuje na jakies mapy, ktorych nie ma na serverze ,
a votowav mozna nawet jak ich nie ma....

Posted by GuriaS on 23-03-2002 13:59:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
tak ale chodzi o to ze i tak nikt nie votuje na jakies mapy, ktorych nie ma na serverze ,
a votowav mozna nawet jak ich nie ma....

bo kazdy wie ze ich na servie nie ma i votowanie nie przejdzie

Posted by GruChA on 24-03-2002 22:27:

gadacie o tym mappacku.pl a i tak kiszka z nim bedzie
dzis na qlnecie bylo 14 osob, jakis typ (made in germany) zavotowal na mape LANEWAY2 i jakos chyba ze 2 osoby daly na YES, i tak napewno bedzie z kazda mapa niestandardowa (na qlnecie oczywiscie), na serverze AV nie ma problemu bo tam czesto graja ql mapy niestandardowe i graja na nim osoby ktore chca wlasnie pograc na tych innych mapach

mappack.pl connected
mappack.pl was kicked

Posted by GuriaS on 24-03-2002 22:31:

quote:
gadacie o tym mappacku.pl a i tak kiszka z nim bedzie
dzis na qlnecie bylo 14 osob, jakis typ (made in germany) zavotowal na mape LANEWAY2 i jakos chyba ze 2 osoby daly na YES, i tak napewno bedzie z kazda mapa niestandardowa (na qlnecie oczywiscie), na serverze AV nie ma problemu bo tam czesto graja ql mapy niestandardowe i graja na nim osoby ktore chca wlasnie pograc na tych innych mapach

mappack.pl connected
mappack.pl was kicked

a róbta co chceeta... ja tylko miałem unkiemu trzymać mapy na hdd i je wewalic na jakiegos ftpa
none moze jednak sien zastanowisz nad tym? cos grucha mnie zaczyna przekonywac ze to ebdzie nie wyopal

Posted by GrEaTEyE on 28-03-2002 10:41:

Upsik

Szkoda...chciałbym pograć na lanewayu2 i innych mapkach. Szkoda że zagraniczni zawalają nam server...oni by tylko abbey i docks tłukli...fane mapki, ale stare

GrEaTEyE

Posted by GuriaS on 29-03-2002 14:08:

Re: Upsik

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
Szkoda...chciałbym pograć na lanewayu2 i innych mapkach. Szkoda że zagraniczni zawalają nam server...oni by tylko abbey i docks tłukli...fane mapki, ale stare

to nie zagraniczni, tylko my [wy] dajecie non-stop te same mapki... zamiast pograc wiecej na alleys, gdzie tez sie ciekawie gra to non-stop abbey/dox/casa/streets i to qr.wa zadna gra...

Posted by 8lo0d on 29-03-2002 21:55:

Re: Re: Upsik

quote:

to nie zagraniczni, tylko my [wy] dajecie non-stop te same mapki... zamiast pograc wiecej na alleys, gdzie tez sie ciekawie gra to non-stop abbey/dox/casa/streets i to qr.wa zadna gra...

Ta ostatnio miałem chęć zagrać na swim, bardzo dawno tam nie grałem, a mapka mi się bardzo podoba, dałem callvota i w 5 sek. został przegłosowany na NIE .. a potem w następnej rundzie dla sprawdzenia dałem na abbey i w 10 sek. została przegłosowana na TAK .. a byly prawie sami Polacy ... SUX

Posted by Avalone on 08-04-2002 14:06:

Arrow :>

tylko jest jeden klopot w tej ankiecie ze mozna wybrac tylko 1 mapke! co to ten mappack bedzie sie skladal tylko z 1 mapy ???

Posted by Sniezek on 08-04-2002 14:22:

ech...ja votuje na mapy na ktorych lubie grac...lubie dox, abbey , casa ,ewentualnie uptown....dlatego wlasnie na te mapy bede votowac...i nie bede bral pod uwage tego ze blood dawno nie gral na swim, a jak sie nie zgodze zeby zagrac na swim to jeszcze bedzie mowil ze smierdze..ech.....

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:55.