FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=4913)

Posted by DarkXenocide on 18-03-2002 07:51:

WTF? iz dat? 1.3?

Tu mozecie sie wyladowac po grze na 1.3 i opisac wasze podroze w czasie LOL

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by GrOs on 18-03-2002 13:17:

Post Autoupdate !!!

Po przeczytaniu kolejny raz co daje nam patch 1.3 (oprocz bugow) , zastanowila mnie jedna rzecz, a mianowicie tajemniczy autoupdate. Raczej nie mamy co sie spodziewac patcha 1.3+ lub 1.3.1, gdyz jezeli maja sie pojawic jakies porawki to wolf w wersji 1.3 powinien je sciagnac automatycznie. Dlatego odinstalowanie patcha 1.3 czy tez instalacja RTCW od nowa nie rozwiaze chyba problemow z bugami w podstawowej wersji patcha 1.3. Mysle ze Panowie z ID szybko wypuszcza nowa latke, ktora sciagnie nam wlasnie auto-updater z patchu 1.3.

Moge sie oczywiscie mylic, ale "baldzenie jest rzecza ludzka".

Pozdrawiam

IRCnet #wolfpl

Posted by DarkXenocide on 18-03-2002 13:46:

V56

nie pomyslalem o tym ale kij ich wie....

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Posted by Kalaf10r on 18-03-2002 15:11:

Czy b�dzie to samo, co, z Q3 ?? Dzwo� 0-700........ Co jaki� czas nowy patch i co nowy b�dzie gorszy od poprzedniego tak jak 1.3 (Kt�ry jest totaln� pora�k�) to ludzie wykln� ID Software i po�o�� na nich przys�owiow� "lask�"Ogulnie 1.3 to shit

Posted by FF_ZOh1w2 on 18-03-2002 16:22:

Hehehe a ja pierwszy wyczu�em �e tak mo�e by�, ju� bardzo dawno temu napisa�em o moich obawach , jak kto� chce to mo�na poczyta� http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=2172

Posted by cheester on 18-03-2002 18:37:

Arrow cool

Sprawdzam czy mi to idzie

http://rtcw.multiplayer.pl

Posted by Xceed on 18-03-2002 18:59:

Angry Niech si� schowaj� z takim paczem !

Ehhhhh ... mi po spaczowaniu Wolfa cdkey zacza� odmawia� pos�usze�stwa ... Invalid CDKEY ... Invalid CDKEY ... jedyny ratunek - RtCW Uninstall & Reinstall ( wywalenie tego szytu te� by�o problematyczne )

Posted by ins@ne on 19-03-2002 10:31:

Thumbs up

Ja mam na hardzielu i wolfa 1.1 i 1.3 ... chyba jedyne sensowne rozwiazanie w chwili obecnej ...niestety

ps. GrOs: "baldzenie jest rzecza ludzka" - czy bald'zenie to z angielska lysienie? Jesli tak to ok

Posted by Chrumkules on 19-03-2002 10:33:

jak zainstalowac wolfa 1.3 i 1.1 da sie dwa ??? bo kurde tez mnie ten burdel wkurza TAQ ma 1.3 Byry 1.1 na sako juz od pewnego czasu wogole nie moge wejsc nie wiedziec czemu - ciagle mam awaiting gamestate i czekac moge w nieskonczonosc!

Posted by ins@ne on 19-03-2002 10:36:

jak to jak? instalujesz wolfa+p1.1 kopiujesz do innego katalogu, a na tamten drugi zakladasz 1.3 i dziala

Posted by Allan on 19-03-2002 14:07:

Jedyne co dobre w tym patchu 1.3 to mapka ICE. na szczescie rozniez da sie w nia grac na 1.1 Sciagnac ja mozna na rtcw.pl

Posted by Kalaf10r on 19-03-2002 15:16:

no tak fakt mapka jest fajna tak bylo z Q3 3 wersje na HDD wszystkie napakowane mapami,modami,innymi bzdurami bo r�ne servery staly na r�nych PR i jeden byl dobry na drogim nie chodzilo cos itp. czy tak bedzie z wolfem ?? tego dowiecei sie w nastepnym odcinku po 1.4 albo 1.3v2

Posted by Chrumkules on 19-03-2002 21:08:

quote:
Napisane oryginalnie przez Kalaf10r
no tak fakt mapka jest fajna tak bylo z Q3 3 wersje na HDD wszystkie napakowane mapami,modami,innymi bzdurami bo r�ne servery staly na r�nych PR i jeden byl dobry na drogim nie chodzilo cos itp. czy tak bedzie z wolfem ?? tego dowiecei sie w nastepnym odcinku po 1.4 albo 1.3v2

a walsnie mam pytanko moglby mnie ktos oswiecic co musze zainstalowac na "golego" qwaka 3 zeby pograc gdzie na PL servie i jakie jest IP takiego TAQ do Q3 a ni byrki - bo kiedys gralem pare razy ale na roznych zagranicznych a teraz nie chce pisac na boardzie Q3 bo zaraz taki Zaitsev z tamtego boarda mnie zje.bie wiec moze tutaj ktos mi poda link do tego patcha ktorego sie teraz uzywa i jakies ze 2-3 IP z dobrym pingiem! Bo od czasu do czasu mam ochote pograc solo!

Posted by Kalaf10r on 20-03-2002 19:12:

no wiec jest to PR1.31 i zrobie tu reklame www.q3arena.gry.wp.pl moim zdaniem najzayebistrzej stronki o tematyce Q3 a co do TAQ do q3 to jest od tego gejspaj czy tez al sejing eje

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:23.