FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=64)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5028)
Mecz z VMC - deja vu
Wczoraj rozegrany został kolejny mecz a właściwie powtórka ligowego meczu PL hunters - VMC. Pierwszy został przerwany pownieważ w składzie VMC grał zawodnik Commar (ostatnio dość sławny) ale to nie będzie post o nim. Otóż sprawa jest/była badana przez sędziów ligi ale jakoś nic mi nie wiadomo o postępach dotyczących tego "sledztwa". Dla mnie sprawa jest oczywista. Jak jest możliwe żeby grał zawodnik nie będący w klanie w meczu ligowym bez wiedzy tegoż klanu ??? Skąd mógł znać hasło na ten mecz skoro ja je poznałem na 15 minut przed rozpoczęciem ??? I od kogo je poznał ??? Poza tym on grał od początku co wyraźnie zaznaczył sędzi prowadzący mecz mający dostęp do konsoli. Poza tym VMC stawiło się w liczniejszj grupie niż przewidziane było i część zawodników opuściło mecz (zgodnie zresztą z regulaminem ligi) ale Commar został (przeoczenie ???). Poza tym sprawa najważniejsza : wczoraj miałem przyjemność rozmawiać z Panem Commarem na gadugadu i on potwierdził moje przypuszczenia. Czy ktoś w to uwierzy po tym co do tej pory dokonał ? Ja mu wierze dlatego że zastanawiałem się nad zaistniałą sytuacją i wnioski zawsze wychodzą takie same. Ale miało być o deja vu i będzie. Otóż sprawa dotyczy wczorajszego meczu. Niestety nie byłem tego naocznym światkiem ale otrzymałem informacje z pewnego źródła iż zaistniała po raz kolejny dziwna sytuacja. Otóż VMC po raz kolejny wystawiło do gry zawodnika który nie mógł grać w lidze (nie był zgłoszony do rozgrywek ligi). Panowie sytuacja jest conajmniej dziwna. Zastanawiam się czego się jeszcze można spodziewać po dalszych rozgrywkach tym bardziej że finish coraz bliżej i stawki rosną. Miało być bez cheatowania i fairplay ale widze że to tylko puste słowa które nie mają żadnego znaczenia przynajmniej w stosunku do niektórych. Jeśli ta sprawa skończy się bez odzwięku i ze stosownymi karami przewidzianymi przez regulamin to ja osobiście zaczne uważać że ta liga to jedna wielka kpina.
quote:
Napisane oryginalnie przez DaBi!VMC!
hmmmmm... a jakiż to niezgłoszony osobnik grał u nas ostatnio.
Bo jeśli chodzi o 3!na to chyba został dopisany wraz z rozpoczeciem meczu.
Inna sprawa dlaczego Engle dostal kare za "zle" zachowanie, a pan Acid!VMC! ktory bluzgal chyba na kazdego, od Hunterow przez sedziego do PRL, nawet nie dostal upomnienia???![]()
wejdz na strone ligi i zobacz squad klanu VMC =]
nie ma go tam
quote:
Napisane oryginalnie przez Allan!VMC!
Jest jest tylko ktos sie pomylil przy zapisywaniu. Zamist 3!n jest Ein czy jakos tamAle chodzi o niego ...
You must realise that someday you will die
FIRST IMPACT: board.hive.pl
JohnnyR
quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Hunters 8:0 VMC by w/o w zwiazku z udowodnieniem udzialu commara w 1 szym meczu, to proste. Czytajcie inne topiki.
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:59.