FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5063)

Posted by panNA on 23-03-2002 15:39:

Ile warta jest wygrana ?

Od miesiąca gram w UT, prawie miesiąc na tym forum jestem i powiedzieć muszę że dobrze się bawię :)
Jasne, czasem jakaś pyskóweczka, terroryści sie za panterki poszarpią o to ... no w sumie nie bardzo wiadomo o co, jak to w życiu.
Ale jest temat, którego nikt nie porusza (chyba że ja nie natrafiłem na takiego topica?).Chodzi mi o uczciwą grę.
Oczywiście, ja newbie jestem i nie mam zamiaru porównywać umiejętności swoich i ludzi którzy grają w to od roku, ale czasem, jakby to rzec, budzą się we mnie brzydkie podejrzenia ...
Chodzi o wszystkie te sytuacje kiedy gostek mnie z drugiego końca planszy jednym strzałem z M4 w HEADA załatwia, chodzi mi o gości którzy generalnie tylko HEADY strzelają (magicy czy co?), o skrypty, aimboty i całą resztę tego gó****
A wy jakie macie na ten temat zdanie? Gramy czysto, i mamy z tego fun, czy piszemy skrypta na granaty atomowe? Rzucasz jeden i po grze, punkt dla reds albo blue.I mamy "fun" bo jesteśmy "najlepsi" ?

Ouups, mówi się o tym na www.urbanterror.pl
są nawet demka z "grzesznikiem", ale zero zżynki z mojej strony, mój post był najpierw (jeśli ma to dla kogoś znaczenie).

Posted by B0rG on 23-03-2002 17:31:

Ano tak to juz jest, ze sa takie dni, gdy same heady czlowiek obrywa, duzo w tym przypadku, farta... reki Boga? (B0rG'a? ;))

Osobiscie zyje w blogiej nieswiadomosci na temat cheatow w UT i przyznam, ze dobrze mi z tym ;)

Ze swojej strony moge wszystkich zapewnic, ze nigdy takiego gowna nie uzywalem, nie interesowalem sie nim i nie zamierzam.

Od bety 2.5 jedynym... dopalaczem jakiego uzywam, to rozjasnienie monitora, bo mi ciut za ciemno ;)

Aha i chcialbym przeprosic Pape Smerfa, ze krzyczalem/bluzgalem na niego, gdy po raz ktorys juz rozszarpal mnie jego granat ;)

Pozdrawiam ;)

Posted by DarK on 23-03-2002 17:58:

Exclamation Mają farta

Głownie to ci których podejrzewamy o jakieś cheaty to poprostu mają DUŻE szczęście.
Niewidziałem i niesłyszałem o kimś kto by miał jakiegoś aimbota(chyba (jeszcze) niema),to samo ze skryptami tyle że takie już chyba istnieją.
To moje zdanie

Posted by nOne on 23-03-2002 18:12:

Re: Mają farta

quote:
Napisane oryginalnie przez DarK
Głownie to ci których podejrzewamy o jakieś cheaty to poprostu mają DUŻE szczęście.
Niewidziałem i niesłyszałem o kimś kto by miał jakiegoś aimbota(chyba (jeszcze) niema),to samo ze skryptami tyle że takie już chyba istnieją.
To moje zdanie

Hm... ja mam inne zdanie , cheaty byly , sa , i beda ...
a co do skryptow to znam pare osob ktore maja takie cos jak np. zoom w m4...

Posted by GuriaS on 23-03-2002 18:17:

a ja ostatnio na coolnecie spotkalem kolesia z tym co sie widzi przez sciany [unk jak to sie nazywa? ]
rzucal granaty tak, ze to bylo pewne ze widzi bo jak ktos stoi non-stop w 1 miejscu i on rzuca granat doqadnie w niego to to jest nie mozliwe zbytnio...

Posted by nOne on 23-03-2002 18:48:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a ja ostatnio na coolnecie spotkalem kolesia z tym co sie widzi przez sciany [unk jak to sie nazywa? ]
rzucal granaty tak, ze to bylo pewne ze widzi bo jak ktos stoi non-stop w 1 miejscu i on rzuca granat doqadnie w niego to to jest nie mozliwe zbytnio...

To coś się nazywa ''wallhack''
btw. też na qlnecie tego kolesia widziałem

Posted by OpTiCaL on 23-03-2002 20:09:

ja tesh nie lubie chaterow , raz w 2.3 zrobilem trik z hk i mało co bana nie dostalem , chciałem obadać ja to działa a oni już chcieli mnie zbanować ,ale od tamtego razu nie robie żadnych przekrętów.gram dla przyjemności a nie dla wygrywania

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by GuriaS on 23-03-2002 20:32:

quote:
Napisane oryginalnie przez OpTiCaL
ja tesh nie lubie chaterow , raz w 2.3 zrobilem trik z hk i mało co bana nie dostalem , chciałem obadać ja to działa a oni już chcieli mnie zbanować ,ale od tamtego razu nie robie żadnych przekrętów.gram dla przyjemności a nie dla wygrywania

hehe... none i mabio dostali za to bany na snajpera

Posted by panNA on 23-03-2002 20:59:

Bez kwasu pliss

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

hehe... none i mabio dostali za to bany na snajpera :D

Panowie, bez kwasów proszę, bez pokazywania palcami ...
A nawiasem mówiąc ten topic założyłem właśnie pod wrażeniem "zasłyszanej" rozmówki na temat M4 z zoomem x 50.
Grać się odechciewa :(
Ale może ktoś powiedzieć że i kadrę olimpijską łapią na dopingu ...

Posted by quietc on 24-03-2002 16:38:

Arrow /me nie chce cheaterow

szczerze mowiac to mam nadzieje ze nie dopuscimy u nas do rozwoju plagi cziterow
dlatego blagam kickac banowac i wyzywac skurwieli ktorym sie zachce udowadniac wszystkim ze sa bogami w ut (vide: GOD)

taka gra bedzie bez sensu

z drugiej strony nie badzcie pochopni w ferowaniu wyrokow
bylem juz kilka razy swiadkiem sytuacji ze o cheatin posadzony byl ktos kto poprostu swietnie gral...
raz nawet callvote'nolem kicka dla goscia bo zwyzywal jednego z polskich graczy (chyba kogos z r3 ale nie jestem pewien) tylko dlatego ze nasz polski mastaho niezle wymiatal i gosc za kazdym razem dostawal od niego po dupie:>>>>>>>>>>>>>>>

Posted by 8lo0d on 24-03-2002 19:56:

quote:

Optical zgadnij kto Cie wtedy najbardziej zwyzywal .... Ale jak chcesz cos sprawdzic, to rób to raczej na lanie, bo tak ludziom całą zabawę psujesz
Spox są te demka na UT.pl, szczególnie gośc przegią na streetsach, jak wziął psg i chodził z nim po ulicy ...

Posted by OpTiCaL on 24-03-2002 20:45:

hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Optical zgadnij kto Cie wtedy najbardziej zwyzywal .... Ale jak chcesz cos sprawdzic, to rób to raczej na lanie, bo tak ludziom całą zabawę psujesz
Spox są te demka na UT.pl, szczególnie gośc przegią na streetsach, jak wziął psg i chodził z nim po ulicy ...

już se przypomniałem to blooddq mnie wyzywał
na lanie puźniej sie bawiłem
ale 1 raz na necie to nir grzech

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by 8lo0d on 24-03-2002 21:21:

Re: hehe

quote:

już se przypomniałem to blooddq mnie wyzywał
na lanie puźniej sie bawiłem
ale 1 raz na necie to nir grzech

Grzech, grzech, bo psujesz miłą atmosferrę jaka panuje na serverze ...

Posted by OpTiCaL on 25-03-2002 17:39:

Re: Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Grzech, grzech, bo psujesz miłą atmosferrę jaka panuje na serverze ...

dobra sorki że zepsułem ale byłem jeszcze beginer

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by 8lo0d on 25-03-2002 18:14:

Re: Re: Re: hehe

quote:

Masz moje rozgrzeszenie "synu"

Posted by GrEaTEyE on 25-03-2002 20:53:

Re: Re: Re: hehe

quote:

jak byłeś tak i jesteś bez obrazy opti

GrEaTEyE

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:13.