FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5079)
Granie z newbies...
jak by tu zaczac... lubicie grac z poczatkujacymi na serverach? ja nienawidze... szczegolnie jak ktos sie nie potrafi bandazowac, i nic nie mowi. Przedchwila grgalem z none'm na coolnecie, i po prostu sie nie dalo. Byle gdzie wejde, ktos mnie blpkuje albo naparza do mnie ktos z mojej druzyny... to nie jest gra!
Powinienem cicho siedzie�, bo sam jestem newbie, ale tak si� sk�ada, �e ca�y wiecz�r ci�gn� bet� Warcrafta III (transfer 4,09 KB/s ,serwer "nie zna" getrighta ani innych robot�w, zero mo�liwo�ci kontynuacji jakby si� uwali�o a ma to ponad 260MB) wi�c posty sobie czytam i pisz� :)
Bravo GuriaS !
I jak to brzmi na tle wszechobecnych wo�a� o rozw�j sceny, o zawi�zywanie nowych klan�w, o namawianie kumpli i znajomych do gry w UT ? Naprawd� my�lisz, �e newbiech trza do worka, zawi�za� i do rzeki? A mo�e masz znajomych gdzie trzeba? To za�atw skanowanie sieci, niech "oldies" po IP spisz�, a reszta won albo hase�ka mailem rozes�a� i spok�j.
PS. i jakby� mia� chwilk� to wyt�umacz newbiemu co znaczy
BLPKUJE.
hehe
hehe GuriaS ale Cie zaraz beda jechac, panNA juz to zrobil hehe
zmieniaj nicka, wyprowadzaj sie z domu, zacznij udawac ze nigdy w ut nie grales, a moze okaza Ci �aske hehe
Re: Suuuuuuuuuuuper
quote:
Napisane oryginalnie przez panNA
PS. i jakby� mia� chwilk� to wyt�umacz newbiemu co znaczy
BLPKUJE.
quote:
Naprawd� my�lisz, �e newbiech trza do worka, zawi�za� i do rzeki?
quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
hehe GuriaS ale Cie zaraz beda jechac, panNA juz to zrobil hehe
zmieniaj nicka, wyprowadzaj sie z domu, zacznij udawac ze nigdy w ut nie grales, a moze okaza Ci �aske hehe
Bez urazy, ja ci� GuriaS w sumie rozumiem, sam par� razy dosta�em w czach� od totala,kt�ry my�la� �e gra Q3 FFA, ale troszk� tolerancji, nie ? Ka�dy kiedy� by� pocz�tkuj�cy, chyba �e ty ju� na porod�wce M4 i granat w r�czce trzyma�e�?
PS.a jakie komentarze w trakcie gry masz na my�li, wieczne qrw* czy nawo�ywania do kickni�cia kogo�?Od gadania to jest BOARD albo gg, jak s�dz� :P
quote:
PS.a jakie komentarze w trakcie gry masz na my�li, wieczne qrw* czy nawo�ywania do kickni�cia kogo�?Od gadania to jest BOARD albo gg, jak s�dz�![]()
ByEbYE
Napisane oryginalnie przez GuriaS
a jak nie znam jego numeru gg a on nic nie mowi? a jak nie jest zarejestrowany na boarda? :P Wtedy m�wie mu na servie �eby mnie nie blokowa�/nie "ry�" sie/nie zabija� swoich. Je�eli sytuacja si� powtarza, to nie daje mu kicka ani nic, tylko po prostu jak mnie blokuje to mu wale heda i uciekam ile si� w nogach. :P
Hmm rozumiem guriasa w 100% bo by�em tam z nim.PO chwili ruszy�em na odsiecz aby�my sobie razem pobiegali ale by�o to samo.Zrezygnowany gurias odszed� i sam gra�em.PO wybiciu ze 4 swoich w paru rundach postanowi�em opu�ci� server
No ... , ale czasami sie wqrwiam jak w moim teamie ktos przyblokuje cala druzyne ....
(gdy sa przeciw mnie)...
Yo yo all!
hheehe
Co tam guri 700 post�wniepisz od dzisiaj postoof to ciebie za 2 lata dogonie
, a co njubajsOOf to mam zastrze�enie..chcia�em go�cia zapier.......a go�c z jego teamu rozwali� w tego co zap....... .
mam nadziej� �e newbies naucz� si� gra� w jak najbli�szym czasie...
PozdOOfKa
Napisane oryginalnie przez [JP]Shadow
701
Ech.....***** mac za przeproszeniem...pieknie rozwijacie scene ut.pl....tez kiedys bylem newbie i bardzo sie ciesze ze nie czesto spotykalem guriasa albo shadowa bo chyba przestalbym grac....
Yo yo all!
quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Ech.....***** mac za przeproszeniem...pieknie rozwijacie scene ut.pl....tez kiedys bylem newbie i bardzo sie ciesze ze nie czesto spotykalem guriasa albo shadowa bo chyba przestalbym grac....
no spoko, ja tez nie umialem bandazowac....i wogole nie wiedzialem ze cos takiego istnieje , tak samo jak nie wiedzialem ze mozna sie podciagac....dopiero kiler i fatal mi powiedzieli co jest potrzebne a co nie itd....
ech..gurias nie kazdy jest supergraczem tak jak ty.....
No fajnie widzisz to jest tak �e do UT nie zamieszczaj� ksi��eczki (instrukcji) obs�ugi... Jedynym �r�d�em info jeste� ty czyli gracz kt�ry ju� swoje wie. Zamiast wyklina� takiego newbie to lepiej mu powiedz o co biega...
ech...fatal przeciez nie wytlumaczysz guriasowi zeby wytlumaczyl poczatkujacego...gurias jest chyba z tych co sie beda smiali z niego...za trudno wytlumaczyc....
ech...fatal przeciez nie wytlumaczysz guriasowi zeby wytlumaczyl poczatkujacego...gurias jest chyba z tych co sie beda smiali z niego...za trudno wytlumaczyc....![]()
mnie tez sie to zdaza.......
jakies 2-3 mieszki temu i jedyna osoba ktora mnie wszystkiego nauczyla byl sniegu ( dzieks ci za to ) gdyby nie postawa (wtedy tez newbie) sniezka nadla gralbym z smietana w cpma
Strasznie mnie GuriaSq zeschizowa�e�, teraz albo gin� bo dwa razy patrz� do kogo strzelam, albo dla odmiany maximum perversum, i 3 strza�y ze szpaska potrafi� swojemu o�eni� bo nerwowy si� zrobi�em ;\
A potem stoimy jak bukiety i leczymy si� a obcy tu� ...
quote:
ech...fatal przeciez nie wytlumaczysz guriasowi zeby wytlumaczyl poczatkujacego...gurias jest chyba z tych co sie beda smiali z niego...za trudno wytlumaczyc....![]()
Panie, daj mi sile...
quote:
ale gdy nie wie co to jest bandazowanie to sie o to nie zapyta chyba nie ?
Panie, daj mi sile...
ja tam lubie wyjebac ze spasa a teraz t z m4 ***** po nogach jak ***
. Jest sporo pierdzieli kt�zy jak sobei biegne i skacze lub biegne wskakuja przedemn� i mi ekranem �uca atedy ja sie **** i bym w nogi gosc automatycznie zostaje w tyle a kiedy juz sie zabandazuje to mnie nie moze znalezc i sobie spokuj daje
Gurias radze jeb w nogi
ja tam lubie wyjebac ze spasaa teraz t z m4 ***** po nogach jak ***
. Jest sporo pierdzieli kt�zy jak sobei biegne i skacze lub biegne wskakuja przedemn� i mi ekranem �uca atedy ja sie **** i bym w nogi gosc automatycznie zostaje w tyle a kiedy juz sie zabandazuje to mnie nie moze znalezc i sobie spokuj daje
Gurias radze jeb w nogi![]()
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:04.