FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=10)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5125)
Celownik
Zainstalowalem pewien plik ktory podmienil modele i bronie w CS.No ale ze mi sie nie spodobal to z powrotem nadinstalowalem na niego cs1.3full. zostaly pewne zmienione dzwieki z ktorych jestem nawet zadowolony ALE! zniknąl celownik w Aug i Sig 552 ten podczas zblizenia, ten zwykly jest. Jak to naprawic?
Re: Celownik
crosshair "1" w konsoli...
Jeżeli coś ci zostało z tej podmianki to prawdopodobnie nie zainstalowałeś pełnego CS'a, tylko jakiegoś patcha na niego.
Re: Celownik
quote:
Napisane oryginalnie przez qwertz_pl
Zainstalowalem pewien plik ktory podmienil modele i bronie w CS.No ale ze mi sie nie spodobal to z powrotem nadinstalowalem na niego cs1.3full. zostaly pewne zmienione dzwieki z ktorych jestem nawet zadowolony ALE! zniknąl celownik w Aug i Sig 552 ten podczas zblizenia, ten zwykly jest. Jak to naprawic?
Pewien chlopak mial takie same problemy jak ty wiec po co zakladasz nowy Topic? przeciez mozesz sie poszukac tak trudno wlozyc troche wysillku? co? Wiem ze dla niektorych tak, ale myslalem ze okazesz sie inteligentniejszy...
Pewien chlopak mial takie same problemy jak ty wiec po co zakladasz nowy Topic? przeciez mozesz sie poszukac tak trudno wlozyc troche wysillku? co? Wiem ze dla niektorych tak, ale myslalem ze okazesz sie inteligentniejszy...![]()
adax, nie tak ostro...siostro) ( chyba wstales lewa noga )
Rzeczywiście zapomnialem o przegladaniu starszych postów, moja wina. Ale to dlatego bo strasznie sie zmartwiłęm tym brakiem celownika i działałem instynktownie.
Nie szkodzi
Wybaczam
w tle : Royskopp ~ Poor Leno
quote:
Napisane oryginalnie przez pesel
adax, nie tak ostro...siostro) ( chyba wstales lewa noga )
AdaX nie ma nóg jeździ na wózku troche nie dowidzi bo ma raka w mózgu![]()
Ale to byly dawne czasy.
-warszawa smierdzi nozyczkami i zgnilymi kieliszkami-
nie.
W X-it
nie jestem pewien, ale po podmiankach (sux), zapewne zmienilo ci plik crosshairs.spr, do tego dochodza jeszcze 2 plik textowe, aug.txt i sig552.txt, musisz te 3 pliki wrzucic...pobierz zalacznik.Walnij do cstrike/sprites...
Cali i Adax wy sie znacie ?
w tle : Basement Jax ~ where is your head at
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:48.