FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5191)
blokada IP
może i głupi topic, ale to już nas wnerwia...chodzi tutaj o to czy chcecie aby była blokada ip dla zagranicznych??
PoZdROOfKA
a tak serio mowiac to jestem za blokada ip gdyz np qlnet jest zawsze full i nie da sie na nim grac bo oni laguja
Jak wy chcecie grać kalnowki u nas, jak bedzie blokada IP ?? Przeciez wtedy bedziemy mogli grac klanowki z klanami z zagranicy tylko zagranicą, a tam mamy pingi 200 >, wieć będziemy równo dostawali ...
Chyba , ze bedziemy grali na atmie snajpie itd.
, ale na tych serwach sa lagi , albo nie dzialaja:/
jak najbardzie za zablokowaniem, niema sensu sie z zagranicznymi lamami (bo ci dobrzy wchodza raczej zadko), co do klanowek to jak qlnet bedzie full (of shit) to i tak tam niezagracie, sa inne servy: snajpa, 2X atmo, debianek, urban terroristoz, av, upc.pl i prawie zawsze stoja puste
\/
mi to obojetne, tutaj ,za granica, niewielka roznica pingow
Jak wy chcecie grać kalnowki u nas, jak bedzie blokada IP ?? Przeciez wtedy bedziemy mogli grac klanowki z klanami z zagranicy tylko zagranicą, a tam mamy pingi 200 >, wieć będziemy równo dostawali ...
jak najbardzie za zablokowaniem, niema sensu sie z zagranicznymi lamami (bo ci dobrzy wchodza raczej zadko), co do klanowek to jak qlnet bedzie full (of shit) to i tak tam niezagracie, sa inne servy: snajpa, 2X atmo, debianek, urban terroristoz, av, upc.pl i prawie zawsze stoja puste
Ahhhhh
A moze haslo bedzie i po krzyku
eh
hasło jak i blokada będzie dla niektórych problemem...ale w końcu jak mówicie że chcecie grać z IQS to idzcie na ich serva...oni i tak mało kiedy przebywają na qlnecie...tak samo i gracze POD'u...hasło heh nawet dobre, tylko ktos by póścił pare z ust...
Mi tam obojetne i tak mi sie najgotrrzej gra na coolnecie mam tam dobry ping ale doozo lagoow mam
...
Monar niezabardzo rozumiem twojej wypowiedzi...to w końu masz dobre pingi czy nie??
Moim zdaniem powinna bć blokada(powtarzam sie), bo dzisiaj jakis hOOy wszedł na server i zaczą wszystkich ze swojego teamu rozpierdalać...(sorka za słówka)
P.S Kiedy bedzie ten rcon na qlneta>?bo trzeba maxclients osób zmienić....
PoZdRoOfKa
maxclients jest dobry.....a rcon kto wie kiedy bedzie...![]()
ja ejstem całkowicie zaz NIE... jak zablokujeciec IP dla zagrganicznych, to server i tak ebdzie non-stop full bo wszyscy z polski beda sie tam ryli, a ci co chca sie czegos nauczyc w ut to sie tam nie naucza bo od kogo?? przeciez kazdy chce pograc z ZiK/pod/IQS/ albo członkowie innych klanów grraj.acych w czołówce laddera clanbase albo innych lig...
jak to sie gdzies rozejdzie ze zalozyliscie blokady na zagraniczne ip to goscie z zagranicy moga nam odplacic pieknym za nadobne a ja od czasu do czasu pogralbym sobie na angielskim/niemieckim/portugalskim servie:>>
zawsze sie mozna czegos nowego nauczyc:>>>>>
Napisane oryginalnie przez GuriaS
przeciez kazdy chce pograc z ZiK/pod/IQS/
\/
quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja ejstem całkowicie zaz NIE... jak zablokujeciec IP dla zagrganicznych, to server i tak ebdzie non-stop full bo wszyscy z polski beda sie tam ryli, a ci co chca sie czegos nauczyc w ut to sie tam nie naucza bo od kogo?? przeciez kazdy chce pograc z ZiK/pod/IQS/ albo członkowie innych klanów grraj.acych w czołówce laddera clanbase albo innych lig...
BlOkada
Heh ja mysle ze trzeba zalozyc ta blokade ale tylko teraz ,a zdejmiemy ja jak juz beda 2 qlnety. Taka jest moja propozycja bo niemozna sie dopchac na serwer ,no moze jakims fuxem
Jestem [jak to muj tata mowi ] zbóldersowany czy jakos tak
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Blokada musi byc
MUSIIIII byc blokada albo haslo
Lepsze haslo zebyscie nie zablokowali uzytkownikow chello takich jak ja hahah
Bo bede zbolwersowany
Musii
hehehe, obawiam sie że nic z tego niewyniknie,.... bo niezaglądają tu tacy mastahy jak ottar lub guszka, którzy znają dministratorów servoof
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
hehehe, obawiam sie że nic z tego niewyniknie,.... bo niezaglądają tu tacy mastahy jak ottar lub guszka, którzy znają dministratorów servoof
Re: Re: Musii
quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
I mają racje, oni się znają jak mało kto![]()
Blokada IP sux, coolnet poprostu powinien zniknąc z wyszukiwarki ...
M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G
Re: Re: Re: Musii
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
No co tychyba zartujesz
nieeeeeee
!! Qlnet musi byc!!!
Qrde trzeba cos wymyslec znim nasiaknie on samymi zagraicznymi ehh chciaz pogadajcie o tym co wczesniej napisalem
bo pomysł jest calkiem całkiem
Go Go Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
powiedz to dla ottara lub p. Darka, admina qlneta....my już w tej sprawie niemamy nic do gadania...może zobaczyz kto ś znaczący się wynik tej ankiety i pomyśli co ma robic....papka
GADJCIE GADJCIEEE!!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Musii
quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
No co tychyba zartujesz
nieeeeeee
!! Qlnet musi byc!!!
Qrde trzeba cos wymyslec znim nasiaknie on samymi zagraicznymi ehh chciaz pogadajcie o tym co wczesniej napisalem
bo pomysł jest calkiem całkiem
Go Go Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.