FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5191)

Posted by GrEaTEyE on 28-03-2002 13:13:

Cool blokada IP

może i głupi topic, ale to już nas wnerwia...chodzi tutaj o to czy chcecie aby była blokada ip dla zagranicznych??
PoZdROOfKA

GrEaTEyE

Posted by Sniezek on 28-03-2002 13:25:

ja jestem przeciwny , bo jak wchodza twardziele dajmy na to z IQS to moge sie od nich wiele nauczyc

Posted by Merlin on 28-03-2002 14:53:

=]

zablokujmy wszystkich oprocz iqs
a tak serio mowiac to jestem za blokada ip gdyz np qlnet jest zawsze full i nie da sie na nim grac bo oni laguja

Posted by Sniezek on 28-03-2002 15:03:

heh dobra to zostawmy r3 i IQS reszte blokujemy
leppera zalozymy na serwie i nie pograsz : )

Posted by nOne on 28-03-2002 16:14:

Red face :/

Ja jestem przeciw :/ jak bedzie blokada IP to nikt z zagranicy nie bedzie mogl wejsc , a chetnie poogladal bym jak gra pod , iqs itp. A jak beda jakies mecze cb to trzeba bedzie odblokowywac ... :/

Posted by 8lo0d on 28-03-2002 16:20:

Jak wy chcecie grać kalnowki u nas, jak bedzie blokada IP ?? Przeciez wtedy bedziemy mogli grac klanowki z klanami z zagranicy tylko zagranicą, a tam mamy pingi 200 >, wieć będziemy równo dostawali ...

Posted by nOne on 28-03-2002 16:44:

Chyba , ze bedziemy grali na atmie snajpie itd.
, ale na tych serwach sa lagi , albo nie dzialaja:/

Posted by LuZnY on 28-03-2002 17:05:

jak najbardzie za zablokowaniem, niema sensu sie z zagranicznymi lamami (bo ci dobrzy wchodza raczej zadko), co do klanowek to jak qlnet bedzie full (of shit) to i tak tam niezagracie, sa inne servy: snajpa, 2X atmo, debianek, urban terroristoz, av, upc.pl i prawie zawsze stoja puste

\/

Posted by Sniezek on 28-03-2002 17:12:

mi to obojetne, tutaj ,za granica, niewielka roznica pingow

Posted by Merlin on 28-03-2002 17:33:

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Jak wy chcecie grać kalnowki u nas, jak bedzie blokada IP ?? Przeciez wtedy bedziemy mogli grac klanowki z klanami z zagranicy tylko zagranicą, a tam mamy pingi 200 >, wieć będziemy równo dostawali ...

bloodq do klanowek mamy specjalne serwery wyznaczone jak atmo2 a pozatym zmiana tego przez rcona to zaden problem chyba ...

Posted by 8lo0d on 28-03-2002 18:11:

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
jak najbardzie za zablokowaniem, niema sensu sie z zagranicznymi lamami (bo ci dobrzy wchodza raczej zadko), co do klanowek to jak qlnet bedzie full (of shit) to i tak tam niezagracie, sa inne servy: snajpa, 2X atmo, debianek, urban terroristoz, av, upc.pl i prawie zawsze stoja puste

Ale LuZnY, myslisz czemu goscie z zagranicy graja na coolnecie ?? Bo tam maja najlepszy ping, a na atmo jak wejdzie ktoś to zaraz 500, więc nikt nie będzie chciał grać z nami np. w ClanBase na naszych serverach, już tak dostaliśmy, my tzn dT, graliśmy z klanem KooL i u nich mieliśmy pingi 300 i dostaliśmy 7/4, potem przyszła koleja na nasz server, na coolnecie nie dało się grać, bo nikt nie miał rcona, więc misliśmy grać na atmo2 - KlanWars, no i oni nagrali demko, ze swoimi lagami i powiedxzili nam że nie będą grać, ale jak ich wyzywałem to wyrażnie podalem ip servera - atmosfera.pl:27970 a oni się zgodzili, ale nagle w następnym dniu, doszła mi na maila wiadomośc że dostaliśmy 7/4 a drugi mecz na naszym servie poprostu się nie odbył przez lagi ... i spadliśmy o 11 pozycji w Cb. Jestem peewnien że gdyyby ktoś miał rcona na coolnet to skopalibyśmy im pingi, bo nie byli tacy wspaniali ... A gdy będzie blokada Ip ? takie sytuacje się powtórzą, goście nagrają demko, wyślą do sedziów CB i dostaniemy, nie wiedząc o tym nawet .. bo przecież wiadmomo że na świecie mówi się o nas "lamki z Polski", więc co mamy do powiedzenia ?

Posted by Poker on 28-03-2002 21:21:

Red face Ahhhhh

A moze haslo bedzie i po krzyku

Posted by GrEaTEyE on 28-03-2002 21:29:

eh

hasło jak i blokada będzie dla niektórych problemem...ale w końcu jak mówicie że chcecie grać z IQS to idzcie na ich serva...oni i tak mało kiedy przebywają na qlnecie...tak samo i gracze POD'u...hasło heh nawet dobre, tylko ktos by póścił pare z ust...

GrEaTEyE

Posted by Monar"bzn" on 29-03-2002 02:30:

Cool HA HA HA TO TO MOJA DZIEDZINA

Mi tam obojetne i tak mi sie najgotrrzej gra na coolnecie mam tam dobry ping ale doozo lagoow mam

Posted by GrEaTEyE on 29-03-2002 09:52:

...

Monar niezabardzo rozumiem twojej wypowiedzi...to w końu masz dobre pingi czy nie??
Moim zdaniem powinna bć blokada(powtarzam sie), bo dzisiaj jakis hOOy wszedł na server i zaczą wszystkich ze swojego teamu rozpierdalać...(sorka za słówka)
P.S Kiedy bedzie ten rcon na qlneta>?bo trzeba maxclients osób zmienić....
PoZdRoOfKa

GrEaTEyE

Posted by Sniezek on 29-03-2002 10:06:

maxclients jest dobry.....a rcon kto wie kiedy bedzie...

Posted by 8lo0d on 29-03-2002 11:10:

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
maxclients jest dobry.....a rcon kto wie kiedy bedzie...

Według mnie maxclients powinien wynosić 16 - 17, wtedy nie było by jeszcze takiego zamieszania, a więcej osób by mogło sobie zagrać.

Posted by GuriaS on 29-03-2002 14:13:

ja ejstem całkowicie zaz NIE... jak zablokujeciec IP dla zagrganicznych, to server i tak ebdzie non-stop full bo wszyscy z polski beda sie tam ryli, a ci co chca sie czegos nauczyc w ut to sie tam nie naucza bo od kogo?? przeciez kazdy chce pograc z ZiK/pod/IQS/ albo członkowie innych klanów grraj.acych w czołówce laddera clanbase albo innych lig...

Posted by quietc on 29-03-2002 16:40:

Thumbs down z blokada ip jak z wojna celna:>

zastanowcie sie
jak to sie gdzies rozejdzie ze zalozyliscie blokady na zagraniczne ip to goscie z zagranicy moga nam odplacic pieknym za nadobne a ja od czasu do czasu pogralbym sobie na angielskim/niemieckim/portugalskim servie:>>
zawsze sie mozna czegos nowego nauczyc:>>>>>

Posted by LuZnY on 29-03-2002 19:40:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
przeciez kazdy chce pograc z ZiK/pod/IQS/

ja niechce
a co do blokady to oki nie musi jej byc, ale potem prosze nie bluznic, ze qlnet full itd... bo to tak samo jak z mappackiem - wszyscy chca zeby byl, ale nikt niegra na niestandardowych mapach (nawet niewiecie jak zebrac 4 osoby do pogrania ),
co do banow zagranica - pfffffff wszyscy (znowu ) nazekaja na lagi na polskich serwach, a zalezy im na zagranicznych?
ehh :/

\/

Posted by 8lo0d on 29-03-2002 21:58:

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
ja ejstem całkowicie zaz NIE... jak zablokujeciec IP dla zagrganicznych, to server i tak ebdzie non-stop full bo wszyscy z polski beda sie tam ryli, a ci co chca sie czegos nauczyc w ut to sie tam nie naucza bo od kogo?? przeciez kazdy chce pograc z ZiK/pod/IQS/ albo członkowie innych klanów grraj.acych w czołówce laddera clanbase albo innych lig...

Guri .. Chyba raz czy dwa razy widziałem gości z tych klanoof na coolnecie, więc nie piszcie że się będą od nich uczyc .. poza tym co to za nauka, wypadnie taki newbie i head, nic mu to nieda, wręcz wkurzy ...
Ale i tak jestem przeciw blokadzie IP

Posted by M.G----->RuLeZ on 01-04-2002 09:53:

BlOkada

Heh ja mysle ze trzeba zalozyc ta blokade ale tylko teraz ,a zdejmiemy ja jak juz beda 2 qlnety. Taka jest moja propozycja bo niemozna sie dopchac na serwer ,no moze jakims fuxem

Jestem [jak to muj tata mowi ] zbóldersowany czy jakos tak

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by Poker on 01-04-2002 11:06:

Talking Blokada musi byc

MUSIIIII byc blokada albo haslo
Lepsze haslo zebyscie nie zablokowali uzytkownikow chello takich jak ja hahah
Bo bede zbolwersowany

Posted by GrEaTEyE on 01-04-2002 19:46:

Musii

hehehe, obawiam sie że nic z tego niewyniknie,.... bo niezaglądają tu tacy mastahy jak ottar lub guszka, którzy znają dministratorów servoof

GrEaTEyE

Posted by 8lo0d on 01-04-2002 20:23:

Re: Musii

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
hehehe, obawiam sie że nic z tego niewyniknie,.... bo niezaglądają tu tacy mastahy jak ottar lub guszka, którzy znają dministratorów servoof

I mają racje, oni się znają jak mało kto
Blokada IP sux, coolnet poprostu powinien zniknąc z wyszukiwarki ...

Posted by M.G----->RuLeZ on 02-04-2002 19:14:

Re: Re: Musii

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

I mają racje, oni się znają jak mało kto
Blokada IP sux, coolnet poprostu powinien zniknąc z wyszukiwarki ...

No co ty chyba zartujesz nieeeeeee !! Qlnet musi byc!!!

Qrde trzeba cos wymyslec znim nasiaknie on samymi zagraicznymi ehh chciaz pogadajcie o tym co wczesniej napisalem
bo pomysł jest calkiem całkiem

Go Go Go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by GrEaTEyE on 02-04-2002 19:50:

Re: Re: Re: Musii

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Qrde trzeba cos wymyslec znim nasiaknie on samymi zagraicznymi ehh chciaz pogadajcie o tym co wczesniej napisalem

powiedz to dla ottara lub p. Darka, admina qlneta....my już w tej sprawie niemamy nic do gadania...może zobaczyz kto ś znaczący się wynik tej ankiety i pomyśli co ma robic....papka

GrEaTEyE

Posted by M.G----->RuLeZ on 03-04-2002 22:28:

Re: Re: Re: Re: Musii

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE

powiedz to dla ottara lub p. Darka, admina qlneta....my już w tej sprawie niemamy nic do gadania...może zobaczyz kto ś znaczący się wynik tej ankiety i pomyśli co ma robic....papka

To wes powiedz co ja ich znam ??????? wkoncu my chcemy pograc a nie ten admin!!!!! ja nieznam ottara nieznam nikogo wiec wy gadajcie

Posted by Poker on 04-04-2002 09:14:

Arrow

GADJCIE GADJCIEEE!!!!!!!!!!!

Posted by 8lo0d on 04-04-2002 17:53:

Re: Re: Re: Musii

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Ja nie miałem na myśli, że coolnet ma zniknąc, tylko owszem powinien zniknąć, ale tylko z wyszukiwarek, tzn jak ktoś wejdzie w UT i kliknie refresh list to żeby nie pokazywało COOLNETA, większośc graczy z zagranicytak robi i wchodzi tam gdzie najlepszy ping, a często jest to coolnet

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:10.