FPP BOARD (http://board.fpp.pl//index.php)
- (http://board.fpp.pl//forumdisplay.php?forumid=42)
-- (http://board.fpp.pl//showthread.php?threadid=5242)

Posted by Monar"bzn" on 29-03-2002 23:24:

Talking Wesołych swiąt

Siema wypooszczam sie z głoopim nie pasoojącym tu tematem nie zwiazanym z UT.ŻYCZE WAM WESOŁYCH SWIĄT MOKREGO DINGOOSA I DOOZO FRAGOOW I DOBRYCH PINGOOW NA SERVACH.POZDROOWKA OD KLANU -=BzN=- DLA CAŁEJ POLSKIEJ SCENY URBAN TERROR.

Posted by OpTiCaL on 29-03-2002 23:30:

Re: Wesołych swiąt

quote:
Napisane oryginalnie przez Monar"bzn"
Siema wypooszczam sie z głoopim nie pasoojącym tu tematem nie zwiazanym z UT.ŻYCZE WAM WESOŁYCH SWIĄT MOKREGO DINGOOSA I DOOZO FRAGOOW I DOBRYCH PINGOOW NA SERVACH.POZDROOWKA OD KLANU -=BzN=- DLA CAŁEJ POLSKIEJ SCENY URBAN TERROR.

Dzięki i nawzajem

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Posted by Monar"bzn" on 29-03-2002 23:31:

Wink Wesołych swiąt

A zapomniałem możecie tu wpisywac zyczenia dla kogoś grającego w ut itp. thx

Posted by GrEaTEyE on 30-03-2002 07:54:

Ql

Pozdrawiam całą poską scene Urban Terror i wszystkich jej graczy zrzeszonych i nie zrzeszonych!!!tak jak i ciebie monarku i twój klan.....papa 3majcie się!!!

GrEaTEyE

Posted by GuriaS on 30-03-2002 07:59:

Talking hyhy

pozdrawiam moją ciocie, babcie, dziadka, wujka, qmpli i qmpele z klasy, psa mojego kolegi, cala nasz scenke ut, i zycze Wam [b]Wesołych świąt, mokrego dingoosa, dooza fraguff, dobrego pingu [sobie tez tego zyczez ]

Posted by M.G----->RuLeZ on 30-03-2002 09:44:

:D

Y0 4ll
Za to ja wam zycze normalnie dobrych ocen w szkole,doozo dziwwczn w zyciu ,dobrego jajka, mokrego poniedzialq [szczurek]
itp. papa 4ll

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by Merlin on 30-03-2002 10:08:

Thumbs up swieta, swieta

zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego, wesolego jajka i zeby was nikt w nie nie trafil i zeby serwery lekkie wam byly

Posted by Pac on 30-03-2002 11:19:

Talking ZdRoOfKo

A ja normalnie zdroofka wam wszystkim życzę a zwłaszcza Tobie MoNaR bo jak wiem to nienajlepiej jest z Tobą teraz (eche, eche)

Posted by GrEaTEyE on 30-03-2002 11:40:

Re: :D

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
Y0 4ll
Za to ja wam zycze normalnie dobrych ocen w szkole,doozo dziwwczn w zyciu ,dobrego jajka, mokrego poniedzialq [szczurek]
itp. papa 4ll

m.g o co ci biega z tym szczurkiem??cś mi ta chyba xywka przypominajeszcze ra życze miłych kaprysnych świąt

GrEaTEyE

Posted by Monar"bzn" on 30-03-2002 13:18:

Wink THX

THX wszystkim a szczegoolnie pacowi jooz prawie jestem zdrowy katar przechodzi i kaszel moze w poniedziałemk poojde sie lać hi hi

Posted by M.G----->RuLeZ on 30-03-2002 13:36:

"sZcZuReK"

chodzi mi o to zebys wpadl na bloki w dyyngoosa

Wes Asie ze saba ooo i Beate no i opticala

bede na was czekal z wiadrem [joke]

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Posted by 8lo0d on 30-03-2002 22:38:

Pozdrawiam:
Michała, Bartka, Mame, Tate, Babke J., Babke B., Dziadka G., Dziadka R., Wójka P., Ciocie M., Marcina, Ewe, Aśkę, Agnieszkę, Łukasza, Darka, Maćka, Piotrka, Wiktora, Kondrada, kacpra, Adriana, Kinge
Śnieżka, Monara, Pwaela, Gruche, Ottara, sxla, screema, całe dT ... Całe Av ... Całe r3 ... Ludzi bez klanu, i reszte ....
Życze wam żebyście się utopili na dyngusa i udławili jajkiem.
Jak o kimś zapomniałem to sorka ...

Posted by Monar"bzn" on 30-03-2002 23:52:

HEHEHEH

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Pozdrawiam:
Michała, Bartka, Mame, Tate, Babke J., Babke B., Dziadka G., Dziadka R., Wójka P., Ciocie M., Marcina, Ewe, Aśkę, Agnieszkę, Łukasza, Darka, Maćka, Piotrka, Wiktora, Kondrada, kacpra, Adriana, Kinge
Śnieżka, Monara, Pwaela, Gruche, Ottara, sxla, screema, całe dT ... Całe Av ... Całe r3 ... Ludzi bez klanu, i reszte ....
Życze wam żebyście się utopili na dyngusa i udławili jajkiem.
Jak o kimś zapomniałem to sorka ...

tHX ALE JA SIE NIE UTOPE CHYBA BO JESTEM CHORY I NIE WYCHODZE W PONIEDZIAŁEK A JAJKIEM TEZ SIE NIE UDŁAWIE BO MAM JE MIEDZY NOGAMI A NIE KOŁO GARDŁA ALE THX

Posted by panNA on 31-03-2002 10:53:

Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt, rozrzutnego Zajączka(coby na sprzęt nie skąpił), zero lagów i gumowych kul :)))
Wszystkim.

Posted by Monar"bzn" on 31-03-2002 13:36:

Talking haha

(\/) OTO WIELKANOCNY KRÓLICZEK
=(^;^)=
c(")(") Prześlij do wszystkich swoich znajomych
których masz na gg wraz z światecznymi
życzeniami: ZDROWYCH I WESOŁYCH
ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY
ŻYCZĄ:
MONAR
Zdzisiu
Zofia
Zenon
ciocia
babcia
dziadek
wujek
qmpela
qmpel
pies kolegi
cala nasz scenke ut
Michał
Bartek
Mama
Tata
Babka
Dziadek.X(Xzibit)
Marcin
Ewa
Aśka
Diler
Dailer
riki martn
Osama Bin Laden
Stroos pendzi wiatr
Kojot
Korki taczer
Muminki
Gucio
Horacy
Dr.quin
Esmeralda
Miroos
Smoki
Pokemony
Dragonballe
Jordan.M
Owen
Koora w moim sabasniku

Posted by thor on 31-03-2002 15:09:

zyczenia

chcialbym sie przylaczyc do zyczen i zycze wszystkie najlepszego , zdrowia ,szczescia i tego co zwykle sie zyczy i kazdemu zycze takiego jajeczka wielkanocnego jak zamieszczam ponizej ,aha mam pytanie do was , macie moze jakies swoje demka do vq3 , osp lub cpma ???

Posted by thor on 31-03-2002 15:11:

BTW

chcialbym jeszcze zyczyc aby was odwiedzil taki wlasnie kroliczek wielkanocny

Posted by M.G----->RuLeZ on 31-03-2002 17:18:

Re: BTW

0_o hehe thor ty to masz pewnie poczucie humou dzis

Ja bym sobie nie zyczyl takich jajek:O

Posted by M.G----->RuLeZ on 31-03-2002 17:46:

Re: Re: BTW

quote:
0_o hehe thor ty to masz pewnie poczucie humou dzis

Ja bym sobie nie zyczyl takich jajek:O

Apropo jajek <><>
|
_

Posted by Chaos on 01-04-2002 14:33:

Post Wesolych swiat i zegnaj sceno UT!

Chcialem zlozyc Wam wstkim najserdeczniejsze zyczenia z okazji swiat. Dla mnie przez przypadek polaczyl sie on rowniez z okresem wielu zmian i jak dobrze pojdzie to moze bede robil dla Was gry a nie gral z Wami :>

Pozdrowienia oraz podziekowania dla wszystkich klanow takich jak v3 ktore przyjelo mnie pomimo mojej krotkiej obecnosci na scenie UT,
pozdrowienia dla |-dT-|, r3surrection, Avalanche, -bia-Cyberkill, PK, JP, Fear, BZN o wszystkich klanow ktorych tu nie wymienilem bo pamiec ludzka jest zawodna i musicie mi to wybaczyc.

Jast wiele osob ktorym zawdzieczam dobra zabawe w UT, ze az boje sie je wymieniac. Dlatego kazdy kto mnie kiedys spotkal i z kim zamienilem chodzby slowko moze czuc sie tu jako osoba wymieniona.

Jesli chodzi o Atmosfere to oczywiscie powinna sie utrzymac a ja bede wpadal od czasu do czasu by cos poustawiac. Lecz czynnej gry w UT raczej sie nie spodziewam od siebie.

Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i dziekuje.

I tak dni człowiecze są jak liść, co spada, i jak trawa, co usycha. Ty też odejdziesz w zapomnienie, jak ten kwiat, co upadł na murawę, jak wino, które rozlane wsiąka w ziemię...

Posted by fragi on 03-04-2002 14:05:

hehe

ale porabany topic

no offence

Posted by M.G----->RuLeZ on 07-04-2002 19:37:

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez fragi
ale porabany topic

no offence

SLUCHAJCIE topic no skonczyl sie ale juz 1 maja Optical bedzie mial urodziny [chyba tak mi powiedzial] no wiec złuzmy tu na tym topiq mu zyczenia no ale dopiero 1 maja.

Ja zlozy mu na urodziny wiec nie bede sie rozpisywal

Posted by M.G----->RuLeZ on 21-04-2002 19:56:

Re: Re: hehe

quote:

SLUCHAJCIE topic no skonczyl sie ale juz 1 maja Optical bedzie mial urodziny [chyba tak mi powiedzial] no wiec złuzmy tu na tym topiq mu zyczenia no ale dopiero 1 maja.

Ja zlozy mu na urodziny wiec nie bede sie rozpisywal

Gloopi pomysl nie skladajcie. bo lipe se zrobilem hehe

Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:48.